Waar zijn wij in vredesnaam met z’n allen in beland. Het lijkt wel een horror movie, waar links en rechts de mensen om je heen neervallen. Dit is natuurlijk een slecht voorteken, dat op zo’n kort termijn, al twee mensen zijn overleden aan het vaccin van BioNtech & Pfizer, wat volgens ‘hun eigen’ zeggen, tot wel 95 procent effectief zou moeten zijn! Waarschijnlijk bedoelden ze 95 procent kans op het verkrijgen van vervelende nawerkingen en- of bijverschijnselen, die in deze twee voorvallen zelfs tot de dood heeft geleid!

Hoeveel moeten we als Volk nog blijven slikken, want als Hugo de Jonge vol trots ‘zijn’ prikkie vergelijkt met het eten van  frikandellen, dan is het einde toch echt zoek beste mensen.

Georgia Guidestones

Deze twee sterf gevallen zijn toch echt een voorbode, want er is totaal geen onderzoek gedaan naar de effecten op de lange termijn. Voor mij zijn een paar dingen nu toch echt ‘heel’ duidelijk geworden. Deze vaccins zijn niet ontwikkeld om de wereld van de ondergang te redden vanwege een killer-virus. Nee, deze vaccins voeren uit wat de Georgia Guidestones al omschreven: het terug dringen van de wereldbevolking populatie tot onder de 500.000.000

Open wat vaker je URL balk en kom dagelijks langs bij Roberto’s World

 

LEES VERDER,

Nadat een Israëlische man eergisteren (28 december) naar verluidt, slechts 2 uur, nadat hij zijn eerste dosis van het Covid-19 vaccin had gekregen, stierf hij! Vandaag melden de Zwitserse autoriteiten dat gisteren, woensdag 29 december, één van de eerste mensen in het land die het vaccin kreeg, is overleden! Hoewel nog niet is bewezen dat zijn de dood iets met de inenting te maken had, is het natuurlijk zeer omstreden, en geen toeval meer te noemen!

De Zwitserse autoriteiten moeten nog aanvullende details vrijgeven over de exacte hoeveelheid, en de tijd die is verstreken tussen de inenting, en de dood van de man.

De stad Luzern, waar het Zwitserse vaccinatieprogramma van start ging begin vorige week, is de lokatie waar de man het vaccin van BioNtech & Pfizer toegediend kreeg. Dit vaccin is voornamelijk bedoeld voor ouderen deelde de Zwitserse autoriteiten mee! Zwitserland heeft tot nu toe 107.000 vaccindoses ontvangen, en verwacht naar verluidt, vanaf volgend jaar, 250.000 dosis per maand te krijgen.

“We zijn op de hoogte van de zaak”, zei een woordvoerder, voordat hij eraan toevoegde dat het overlijden was doorverwezen naar de Zwitserse drugsregulator Swissmedic. Swissmedic gaf verder geen commentaar.

Het vaccin van Pfizer en BioNTech is tot dusver het enige vaccin dat in Zwitserland is goedgekeurd. De Europese Commissie heeft op 21 december groen licht gegeven om de eerste dosis uitsluitend te gebruiken voor zorgpersoneel en de ‘zogenaamde’ risicogroep, de ouderen!

BRON: zerohedge.com

4.9 7 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kees Heuvel
Kees Heuvel
30 december 2020 21:16

Was te verwachten dit natuurlijk. Gaat ernstig fout aflopen dit! Ik wens de domoren veel succes met het spuitje

Rebecca de Jong
Rebecca de Jong
30 december 2020 21:18

Zoveel opspraak, ben benieuwd waar de media mee gaat komen! Zullen vast en zeker slappe hap excuses worden.
Beloofd niet veel goeds dit.
Bedankt voor het plaatsen van deze belangrijke informatie

Michel van Doorn
30 december 2020 21:30

Het gaat echt een strijdt worden dit. Never zullen ze toe gaan geven dat deze sterfgevallen te wijten zijn aan het vaccin. Voor hun is het coleteral damage

Roy Kauwmans
Roy Kauwmans
30 december 2020 21:42

Dit gaat de komende tijd de standaard van de dag worden alleen zal je hier in de mainstream media niks over lezen of horen. Frikandellen hè Hugo!!!

Joseppe
Joseppe
30 december 2020 23:39

Aan mijn lijf geen polonaise! Sterf liever een natuurlijke dood. Ik heb zoals ze noemen onderliggende klachten daar kan dat gif niet ook nog bij!! Ik voel mij prima en zal dat ook zo houden. Straks beperkingen? Ze doen maar wat ze niet kunnen laten maar over mijn lichaam beslis ik zelf! Sta mijn spuit liever af aan een hulpverlener of politici die kunnen wij niet missen ( behalve Rutte en de Jonge en die grapjas ).

Tim The Toolman
31 december 2020 21:06

Treurig. En als je na de spuit ziek, zwak, misselijk word dan zegt men dat je lichaam reageert zoals het hoort te reageren…

6AF6C2B6-BD9B-42E1-AD55-102AAB73119D.png
Anton
Anton
1 januari 2021 12:33

Ze kiezen er uiteindelijk wel zelf voor. Erg vervelend voor de nabestaanden! Of ze zullen toegeven dat het door het vaccin komt betwijfel ik te zeerste

7
0
We zijn benieuwd naar jouw mening. Laat je een reactie achter?x
()
x