Of onderstaande ook daadwerkelijk zo is durf ik niet hardop te beweren. Persoonlijk ben ik niet van de profetieën en dat soort dingen maar ben wel stellig van mening dat Trump zijn presidentschap met vier jaar verlengd dient te worden.

Het is alsof de elite het als een End Game zien, en alles op alles zetten om Joe Biden de nieuwe president van Amerika te laten worden. Wordt het de elite te heet onder de voeten, ja, vanaf dag één dat Trump tot president verkozen werd. Iedereen ging ervan uit dat Hillary Clinton de eerste vrouwelijke president(e) van Amerika zou worden, maar dat feestje werd bruut verstoort door Donald John Trump.

Het gevecht wat Trump nu moet uitvechten is ondanks al zijn geld toch David tegen Goliath. Ik zal het nog niet van de daken gaan schreeuwen, maar ben er bijna stellig van overtuigd dat Trump zittend president blijft. Of de profetieën daar daadwerkelijk antwoord op hebben geloof ik niet zo. Wat ik wel geloof is het recht dat zal zegevieren, want als Joe Biden toch onverhoopt president van Amerika wordt. Berg je dan maar, want dat gaat een regelrechte ‘clash’ tussen Rusland en Amerika worden, die boven Europa uitgevochten zal worden!

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Roy Kauwmans
Roy Kauwmans
30 december 2020 22:27

Ik blijf de hoop echt houden hoewel 6 januari aardig dichtbij begint te komen. Ben benieuwd met wat voor knal Trump gaat komen?

1
0
We zijn benieuwd naar jouw mening. Laat je een reactie achter?x
()
x