Naarmate de situatie vordert, wat moet gebeuren gaat gebeuren, worden veel dingen gelukkig ook duidelijker. Dat voelen degene onder U die zonder het vinden van de waarheid geen rust kennen. Lees dat nog maar eens, want die mensen bestaan. Ik heb in mijn korte tijd in Nederland veel keihard goede mensen leren kennen. Naar verwachting zijn dat ook de mensen die de afgelopen maanden keihard op hun bek zijn gegaan.

Lees gerust geschoffeerd, genaaid en uitgekotst 2.0. Het laatste woord is daarover nog niet opgeschreven, maar daar wordt keihard aan gewerkt! Het Ministerie van Verzet is slechts het begin, en wat voor een begin! Zelfs Engelstalige nieuwsgierigen kunnen via goede links op de hoogte blijven die ons eigenlijk, de slaapliedjes zingende onder ons, allemaal aangaan.

Roberto Scooter en Red Warrior ken ik persoonlijk en weet dat daar het licht niet uit gaat. Het is er altijd, zelfs en vooral als alles tegenzit. Want de waarheid, in laatste instantie, is veiligheid. En dat heeft Nederland en de rest van de wereld keihard nodig.
Remember: Inner peace, the absence of conflict, depends on what energy you feed yourself with.

Try the Truth for a change…

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
RED WARRIOR
20 november 2020 17:25

Ontroerd

marian kipping
21 november 2020 16:11

De strijd is nog niet gestreden

Oud Kaasje
22 november 2020 11:02

mooie woorden voor het Ministerie, sluit me er volledig bij aan

4
0
We zijn benieuwd naar jouw mening. Laat je een reactie achter?x
()
x