Een kat in het nauw maakt rare sprongen, klinkt het oude gezegde! En dat dit zo is blijkt wel weer uit onderstaande artikel van de Volkskrant.

Er gaat geen dag voorbij dat president Trump niet wordt afgeslacht in het nieuws. Het is gewoon opvallend zoveel ‘slechts’ (leugens) er over een persoon geschreven kan worden. De dag dat ook de media in hun broek zullen schijten is nabij en dan zal ook in medialand het recht zegevieren. Voor een deel van ons is het inmiddels wel bekend dat Joe Biden ‘beslist’ geen president gaat worden maar de media wil daar nog niet aan geloven.

Arrestatie Nancy Pelosi

Opvallend is dat er in het nieuws bijvoorbeeld nergens een berichtgeving te vinden is van de arrestatie van Nancy Pelosi jongstleden.

Dat Trump een slimme vent is wisten we al, en dat hij de Cabal met hun eigen tactiek te grazen neemt is geniaal! Trump heeft meerdere aces up his sleeve waar in de media totaal niet over gesproken wordt:

  • Insurrection act
  • Treason
  • Child traffiking

Er gaan geruchten dat Trump ook kan wachten tot Biden inaugurated is, maar dan moet de insurection act al wel getekend zijn en volgens diverse bronnen zou dat al gebeurd zijn. Het hele 25e amendement Trump afzet verhaal is deel van de Wrestle Mania show en de laatste kans voor mensen om hun ogen te doen openen.

Hij draagt zijn macht dus over aan het leger. ‘The military is the only way’ aldus een oude Q post.

De military grijpt pas is na een bepaald event; dat kan zomaar de inauguratie van Biden zijn; dan is de crime werkelijk complete en is er op geen enkele manier meer sprake van complot theorieën.

Velen van ons weten niet dat het leger zelf al bijna een coup had gepleegd in de tijd van Obama en dat ze Clinton ‘naar verluidt’ een gun tegen z’n hoofd hebben gezet om Nesara te laten ondertekenen. Er worden op dit moment heel veel mensen opgepakt waar je in de media geen woord over hoort.

Trump wil de huidige versie van de VS, een corporatie, in bezit van de UK, die weer in bezit is van het Vaticaan souverein maken, met de 1776 constitution.

Dat Trump er alles aan doet de rotte appels voor goed te laten verdwijnen maakt hem voor velen een echte held.

Open wat vaker je URL balk en kom dagelijks langs bij Roberto’s World

 

LEES VERDER,

Als gevolg van de bestorming van het Capitool heeft de Amerikaanse president Trump vlak voor zijn aftreden niet alleen een nieuwe afzettingsprocedure aan zijn broek gekregen, ook financieel zal de revolte hem duur komen te staan. Verscheidene banken en andere instellingen willen geen zaken meer doen met zijn bedrijf, de Trump Organization.

Een van de banken waarmee de familie Trump al lang zaken deed, de New Yorkse Signature Bank, besloot de banden met Trumps bedrijf te verbreken na de poging van aanhangers van de president om de verkiezing van Joe Biden te saboteren. In totaal gaat het om een bescheiden bedrag – minder dan vijf miljoen euro – maar toch is het een pijnlijk gebaar: tot voor kort zat Trumps dochter Ivanka bij Signature in de raad van bestuur.

Trumps webwinkel

Ook Shopify deed Trump in de ban. Het e-commerce-platform heeft de deur dichtgedaan voor  de webwinkel van de Trumps. Het stadsbestuur van New York zegde de vergunningen op voor de exploitatie van een draaimolen in Central Park, een mini-golfbaan en een aantal ijsbanen in de stad; vergunningen die overigens binnenkort toch al afliepen. Serieuzer is dat de makelaarsfirma Cushman & Wakefield, die al jaren de verhuur van kantoren en winkels in Trump Tower en andere gebouwen van de president regelt, een punt achter de relatie heeft gezet.

De zwaarste tegenslag voor Trump is dat zijn grootste geldschieter, Deutsche Bank, volgens The New York Times heeft besloten de geldkraan dicht te draaien. Trump staat bij de bank voor ruim 300 miljoen euro in het krijt, onder meer voor het opknappen van het Old Post Office in Washington, dat Trump tot een luxe hotel heeft laten verbouwen.

Die lening komt over vier jaar te vervallen, maar over drie jaar moet Trump al een schuld van ongeveer 150 miljoen euro aan de bank aflossen voor zijn golfresort Trump National Doral Miami in Florida, tenzij hij die schuld kan herfinancieren. Maar dat laatste is lastiger geworden nu hij een paria lijkt te zijn geworden in de zakenwereld.

Tot woede van Trump heeft zelfs de professionele golfersbond PGA zijn golfbaan in Bedminster laten vallen als locatie voor het kampioenschap in 2022.

‘Cancelcultuur’

Trumps zoon Eric, die samen met zijn broer Donald jr. de dagelijkse leiding over de Trump Organization heeft, klaagde dat het bedrijf het slachtoffer is geworden van de linkse ‘cancelcultuur’, die afrekent met alles wat niet politiek correct is. Hij voorspelde echter dat het merk Trump recht overeind zal blijven. ‘Dit is een man die honderd miljoen Amerikanen tot aan het einde van de wereld zullen blijven volgen’, zei hij over zijn vader. ‘Hij heeft de grootste politieke beweging uit de Amerikaanse geschiedenis gecreëerd en zijn mogelijkheden zijn onbegrensd.’

Maar Trump had al eerder een slechte naam bij de bankensector. Verscheidene geldschieters hadden al kennis gemaakt met het ‘Donald-Risico’, waaronder Deutsche Bank. Toen die bank in 2008 tientallen miljoenen aan achterstallige schuld opeiste, sloeg Trump terug met een miljardenclaim tegen Deutsche Bank omdat de bank volgens hem medeverantwoordelijk zou zijn voor de bankencrisis. Het draaide erop uit dat de bank alsnog de geldkraan voor Trump openzette.

Coronaverliezen

Ditmaal staat Trump er slechter voor. Zijn bedrijf heeft als gevolg van de coronapandemie forse verliezen geleden op zijn hotels, waaronder het Trump Hotel in Washington. Het bedrijf wilde het hotel vorig jaar van de hand doen, maar moest de verkoopplannen afblazen vanwege de ongunstige markt. Het is nog de vraag of het hotel veel beter zal gaan draaien als Trump het Witte Huis heeft verlaten. Buitenlandse delegaties kozen vaak voor het hotel in de hoop dat ze zo in een goed blaadje zouden komen te staan bij de president.

ZIE OOK:

Democraten vermoeden hulp van binnenuit bij bestorming Capitool

Diverse Democraten beschuldigen hun Republikeinse collega’s en politieagenten van hulp bij de bestorming van het Capitool. Daders zouden zijn rondgeleid en er werd gevreesd dat schuilplaatsen van Democratische politici zouden worden verraden. De geruchten voeden het onderlinge wantrouwen.

Trump schrijft geschiedenis als eerste president die twee keer wordt aangeklaagd

Met zijn tweede impeachment vestigde Donald Trump woensdag in Washington twee records. Niet eerder werd een Amerikaanse president twee keer aangeklaagd via deze parlementaire weg. Ook gebeurde dat nog nooit met zo veel medewerking van diens eigen partij.

Zo gaat Trump straks zijn schulden aflossen – of niet

Donald Trump heeft een omvangrijk vastgoedimperium, waarvoor hij honderden miljoenen dollars geleend heeft. Die moet hij de komende jaren aflossen als hij geen president meer is. Maar hoe?

BRON: Volkskrant.nl

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
We zijn benieuwd naar jouw mening. Laat je een reactie achter?x
()
x