Ik las ergens dat google door het Amerkaanse leger is overgenomen. Daardoor zou de censuur weg zijn. Ik ben dat uit gaan testen en je kunt nu ineens veel meer vinden over het satanisch kinder misbruik. Ik heb zo dit al ouder artikel kunnen vinden. Het speelt nog steeds en de daders ontlopen nog steeds hun straf. Misschien is er dan nu echt iets aan het spelen en worden deze smerige zaakjes opgerold. Laten we de hoop niet verliezen.

                                                                                           Open wat vaker je URL balk en kom dagelijks langs bij Roberto’s World

                                                                                                                                                                               KIJK VERDER,

Satanisch kindermisbruik

Waarschuwing: Als u in het verleden slachtoffer bent geweest van ritueel misbruik, kan het lezen van deze inhoud negatieve fysieke en geestelijke reacties oproepen.

https://vrijewereld.files.wordpress.com/2020/08/sramolech.jpg
In de oudheid was het binnen bepaalde culturen de norm om bloedoffers te brengen. Door de spirituele evolutie van de mens is de meerderheid van dit gebruik afgestapt, echter niet iedereen wilde deze rituelen en offers verlaten, zeker niet diegenen die dachten dat hun wereldse macht hiervan afhing. Diezelfde priesters van toen regeren nu, met dezelfde rituelen.

https://www.bibliotecapleyades.net/biggestsecret/matrix/images/matrix55.gif

 

Sinds de luciferanen beschikken over het staatsapparaat beschikken ze ook over een groot aantal levens. Zo ook de levens van jonge kinderen binnen de jeugdzorg. Uit huis geplaatste kinderen, weeskinderen etc. etc. Deze kinderen zijn veelvuldig slachtoffer van satanisch kindermisbruik en bloedoffers.

De ratio van de luciferanen voor kindermisbruik

Ten eerste beschouwen de luciferanen zich als God met de grote G. En geloven daarmee niet in een God buiten zichzelf om. Dit betekend dat ze geloven alles te kunnen doen wat zij willen. Zoals Aleister Crowley’s channeling uit the book of the law stelde:”Do what thou wilt shall be the whole of the Law“. Kindermoord is dus moreel geen probleem voor deze “mensen”. Ze zien niet in dat er karmische gevolgen zijn gecreëerd door dit leed.

Kinderen zijn onschuldig en daarmee energetisch aantrekkelijker voor offers dan volwassenen, hun lichaam is doorgaans rein van vervuiling zoals nicotine, en andere niet wenselijke stoffen voor de consument(zelfs kannibalisme van kinderen is een praktijk die onder de luciferanen beoefend wordt).

https://vrijewereld.files.wordpress.com/2020/01/pedogatechart.png

Pedovoren

Het gaat bij ritueel misbruik om het opwekken van negatieve energie, om een negatieve vortex te creëren waar negatieve entiteiten zich mee voeden. Soms is het doel openingen tussen dimensies te creëren en entiteiten naar deze dimensie te loodsen. Als het gaat om de luciferanen van de slangenorde (een van de meest geheime ordes) zijn de bloedoffers ten gunste van reptiel-achtige entiteiten. Deze entiteiten zijn beschreven in het oude testament als de slang bij Adam en Eva. Het is wederom niet belangrijk of men geloofd of niet geloofd in de dingen die de luciferanen geloven. De luciferanen zijn er van overtuigd dat het werkt en handelen naar dit geloof. Deze geloofsovertuiging resulteert in duizenden kinderen die jaarlijks ontvoerd worden op straat of uit het jeugdzorg systeem, en in plaatsing van kinderen binnen luciferaanse kringen om misbruikt te worden.

https://vrijewereld.files.wordpress.com/2018/11/adrenochrome.jpg

Andrenochrome gewonnen uit mishandelde kinderen.

Hieronder een Franse documentaire over ritueel kindermisbruik (waarschuwing: zeer schokkend materiaal) uitgezonden op de Duitse televisie met Engelse ondertiteling.


Georganiseerd kindermisbruik door kerkelijke en statelijke organen

We kennen natuurlijk de vele zaken betreffende seksueel kindermisbruik binnen de Rooms katholieke kerk, dit is omdat de Rooms katholieke kerk onderdeel is van de luciferanen. Er is niets Christelijks aan de Rooms katholieke kerk.
Hieronder een quote van de voormalige paus (en Nazi):

(…) In the 1970s, paedophilia was theorized as something fully in conformity with man and even with children. This, however, was part of a fundamental perversion of the concept of ethos. It was maintained – even within the realm of Catholic theology – that there is no such thing as evil in itself or good in itself. There is only a “better than” and a “worse than”. Nothing is good or bad in itself. Everything depends on the circumstances and on the end in view. Anything can be good or also bad, depending upon purposes and circumstances. Morality is replaced by a calculus of consequences, and in the process it ceases to exist. (…)

ADDRESS OF HIS HOLINESS BENEDICT XVI
ON THE OCCASION OF CHRISTMAS GREETINGS
TO THE ROMAN CURIA

Sala Regia
Monday, 20 December 2010

lees hier het hele transcript van de rede.

https://www.vrijewereld.org/wp-content/uploads/2012/10/arrest-demmink.jpg

(afgebeeld: pedofiel Joris Demmink)

In België had men de zaak Marc Dutroux. Dit is geen uitzondering, in elk land waar de luciferanisten heersen bestaat een actieve kindermisbruik scene.

(Video: Mothers of Darkness Castle:The Most Evil Place on Earth! Documentary)

In Nederland hebben we de zaak betreffende pedofiel Joris Demmink (secretaris-generaal van het ministerie van Veiligheid en Justitie), waarin geprobeerd is door de controleurs deze pedofiele kindermisbruik organisatie te beschermen, en het geheel in de doofpot te stoppen. Vele Nederlandse top ambtenaren en politici schijnen hierbij betrokken te zijn (klik hier voor een overzicht van de feiten betreffende deze zaak). De Nederlandse politiek beschermd pedofielen omdat ze gecontroleerd worden door de luciferanen, met Beatrix von Amsberg (ze is niet “van Oranje”) als hun Nederlandse Bilderberg afgezant. Gezien de (NAZI) achtergrond van Beatrix von Amsberg, en de betrokkenheid van de Europese adel bij luciferaanse praktijken, is het niet uit te sluiten dat het illegale Nederlandse “koningshuis” ook bij kindermisbruik betrokken is, of in ieder geval weet heeft van deze praktijken.

In de USA dat een hotspot is voor de luciferanen worden de kindermisbruik projecten vaak georganiseerd binnen geheime projecten van inlichtingendiensten. Criminele (vaak pedofiele) ouders worden door de inlichtingendiensten gechanteerd om hun kinderen af te staan aan de staat, als ze dit niet doen worden ze bedreigd met gevangenisstraf. Andere slachtoffers worden geboren in families die generationeel betrokken zijn bij Satanish ritueel (kinder-)misbruik (vaak ‘illuminati’ families of militaire families met leden in zwarte budget projecten).

(Video:  EO/tijd sein 1989, Satanisme in VS en NL)

Bij sommigen wellicht bekend is de MONARCH programmering (vernoemd naar een soort vlinder). Het MONARCH project begon begin jaren 60 en komt voort uit het bekende mind control programma van de CIA genaamd MK ULTRA. Het project vind zijn wetenschappelijke basis in het mind control onderzoek van de SS. MONARCH is het programmeren van een kind door het toevoegen van traumatische ervaringen door mishandeling zowel geestelijk en lichamelijk.

(Video: Ex-Illuminati Satanist Speaks Out (Child Sacrifice))

De geprogrammeerde kinderen worden door de luciferaans gecontroleerde inlichtingendiensten gedistribueerd aan hoog geplaatste luciferanisten. Hoog geplaatste politici en andere bekenden maken zich vervolgens schuldig aan luciferaans seksueel kindermisbruik en/of bloedoffers.

Deze gang van zaken is extreem populair onder de 13 Satanische bloedlijnen zo ook de (Europese) adel en de pauselijke bloedlijnen.

BRON: vrije wereld.org

5 1 stem
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
We zijn benieuwd naar jouw mening. Laat je een reactie achter?x
()
x