Nieuwe headliner: Corona-cijfers over Rutte, het gaat niet de goede kant op”..!

Deze headliner zou rechtvaardiger zijn. Waanzin, dat is wat er vanaf druipt van de acties af die ons kabinet onderneemt om het corona-virus “zogenaamd” onder bedwang te krijgen. Dat het niet de goede kant op gaat is iedereen wel duidelijk. Alleen mensen met een flink aantal “goede” cellen tekort voeren dit soort narcistische acties uit tegen zijn eigen bevolking!

Degene die de lakens denken uit te delen zijn niks meer dan een zielig stelletje narcisten. Ze blijven met verschillende cijfers van besmettings aantallen gooien alsof het niks is… Ene dag een paar meer, volgende dag een paar minder maar over de maanden gezien een stijgende lijn natuurlijk. Dat is ook het slinkse van alles..! Deze madness kan geen stand blijven houden mensen, zie de leugen!

Blijf alert, 90% is minimaal fake nieuws wat je ziet en leest of op zijn minst zwaar opgeblazen.

Open daarom dus wat vaker je URL balk en ga dagelijks even langs bij www.ministerievanverzet.nl voor een frisse kijk op de dag en een dosis open en eerlijk nieuws: van het volk, voor het volk

LEES VERDER,

Premier Rutte is bezorgd over de coronacijfers van de laatste dagen. Als het aantal besmettingen de komende weken niet verder omlaag gaat, kunnen coronamaatregelen in december niet worden versoepeld, zo waarschuwt hij.

,,We zien op dit moment het aantal ziekenhuisopnames nog steeds dalen, maar dat geldt zeker niet voor het aantal besmettingen’’, zegt de premier vrijdagmiddag bij zijn wekelijkse persconferentie. ,,De cijfers waren vandaag ook weer iets hoger dan gisteren. Daarom doe ik nog een keer de oproep aan heel Nederland: hou je aan de regels, houd 1,5 meter afstand, was je handen stuk en houd je aan alle beperkingen die er zijn…

“Corona-besmettingen tot vandaag” 

Volgens Rutte ‘gaat het niet de ik goede kant op’. ,,We zijn continu bezig om te kijken of er misschien weer wat kan, vanaf half december. Maar dan moeten de cijfers wel echt lager zijn dan vandaag.’’ Eerder zei de premier dat pas 8 december een besluit valt over eventuele versoepelingen tijdens de feestmaand. ,,Daar is nu nog helemaal niets over besloten’’, benadrukt hij.

“We zitten qua besmettin­gen nu op een plateau en dat is niet waar we willen zijn”

Pas als het aantal besmettingen per dag lager is dan 3600 en er minder dan 10 ic-opnames per etmaal zijn, zijn er ‘mogelijkheden’ om half december maatregelen af te bouwen. Daarvan is nu geen sprake: zo werden vrijdag een kleine 6000 nieuwe besmettingen gemeld.

Geruchten dat alle restaurants half december weer open zouden mogen, kloppen volgens Rutte niet. ,,Ja, er worden proeven voorbereid’’, stelt de premier. ,,Maar we kunnen daar pas wat mee als het virus een heel stuk is teruggedrongen.’’ Hij wil niet dezelfde fout maken als in Canada, waar de viering van Thanksgiving het begin bleek van een derde corona-golf.

Het RIVM meldt vandaag 5974 nieuwe corona-besmettingen. Dat is het hoogste aantal in een week tijd. Wel liggen er voor het eerst sinds een kleine maand minder dan 2000 coronapatiënten in de ziekenhuizen. ,,Dat is positief, maar we zitten qua besmettingen nu op een plateau en dat is niet waar we willen zijn”, aldus Rutte.

BRON: Brabants Dagblad

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
C Line
21 november 2020 00:55

Het moet snel de andere kant op gaan!!

marian kipping
21 november 2020 16:04

wanneer is Rutte niet bezorgd? Rutte is nog nooit zo belangrijk geweest en heeft nog nooit zoveel macht gehad, is misschien nu de enige manier voor hem om klaar te komen. De andere weg is nu misschien afgesneden

Oud Kaasje
22 november 2020 11:08

Gaat al een jaar bijna niet de goede kant op of niet Rutte

3
0
We zijn benieuwd naar jouw mening. Laat je een reactie achter?x
()
x