Eerst werd er duidelijk gezegd dat zwangere vrouwen, of vrouwen die zwanger wilden worden de spuit niet moesten nemen. Nu zijn er toch al vrouwen die hem gehad hebben. En dan komt nu het onderzoek of het wel veilig is voor moeder en kind. Er is zoals gewoonlijk ook een controle groep, wat die krijgen wordt niet vermeld. De farmaceuten kennende is dat geen zoutwater oplossing. Er zit altijd wat in waardoor her vaccin veilig lijkt. Ieder moet het voor zich weten, maar om ongeboren leven hier aan bloot te stellen.. Ik vind dit te ver gaan het is dis respectloos voor het jonge leven.

                                                                                          Open wat vaker je URL balk en kom dagelijks langs bij Roberto’s World

 

                                                                                                                                                                              KIJK VERDER,

Pfizer test coronavaccin bij zwangeren

NEW YORK – Pfizer/BioNTech onderzoekt hoe veilig en effectief hun coronavaccin is voor gezonde zwangere vrouwen. De bedrijven zijn een studie begonnen met vierduizend vrijwilligers.

Zwangeren lopen meer risico op ernstige symptomen als ze ziek zijn geworden van het virus. Als ze een beroep hebben met veel risico op besmetting wordt hun soms aangeraden een vaccin te nemen. Terwijl er geen bewijs is dat het veilig is voor hen of hun ongeboren kind.

https://www.telegraaf.nl/images/840x473/filters:format(jpeg):quality(50)/cdn-kiosk-api.telegraaf.nl/ce11dd9e-721c-11eb-88a2-02d1dbdc35d1.jpg

Zwangere vrouwen waren uitgesloten van de grote klinische onderzoeken in de VS die het Amerikaanse Pfizer heeft uitgevoerd om het vaccin goedgekeurd te krijgen. In de VS is het Pfizer/BioNTech-vaccin al wel toegediend aan zwangeren.

De studie wordt uitgevoerd in de VS, Canada, Spanje, Groot-Brittannië, Argentinië, Brazilië, Chili, Mozambique en Zuid-Afrika. De vrouwen krijgen het eerste vaccin toegediend tussen week 24 en 34 van de zwangerschap en dan drie weken later de tweede prik.

Vanzelfsprekend is er een controlegroep die een placebo krijgt. Deze vrouwen krijgen na de bevalling een echt vaccin aangeboden.

BRON: telegraaf

4.5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Anna
Anna
19 februari 2021 21:45

Er zijn nog een overvloed aan mensen die het Nooit leren ! als schaap lopen ze achter de moordende herder aan

1
0
We zijn benieuwd naar jouw mening. Laat je een reactie achter?x
()
x