Wat staat het weer mooi beschreven allemaal en wat is de VVD toch een super partij. De beste Premier sinds decennia, een corona-beleid om je vingers bij af te likken. Een spoedwet waar andere regeringsleiders jaloers naar kijken…..

Donder toch op met dit stelletje lafaards, de VVD zou verboden moeten worden. Onvoorstelbaar dat bureaus zoals in dit geval I&O Research zich eigen laten omkopen of wat dan ook om deze cijfers naar buiten te brengen.

“Kan je je als VVD goed achter verschuilen toch, prima cijfers”.

Het is onmogelijk dat de VVD big boom buisness is en zou bij nu gehouden verkiezingen zelfs het hoogst aantal zetels ooit zal behalen.

Mocht de VVD  toch als winnaar bij de komende verkiezingen uit de bus komen, dan zal het net als in Amerika Trump overkomt, behaald zijn door het plegen van fraude, heel simpel..!

Laffe mensen en partijen doen laffe dingen om de winst binnen te liegen. Iets wat gewoonweg niet kan en thuishoort in 2020.

Open daarom dus wat vaker je URL balk en ga dagelijks even langs bij www.ministerievanverzet.nl voor een frisse kijk op de dag en een dosis open en eerlijk nieuws: van het volk, voor het volk

LEES VERDER,

Ondanks dat het op corona-gebied nog niet bepaald van een leien dakje gaat, is Nederland kennelijk wél gecharmeerd van de aanpak van premier Rutte: zijn VVD stijgt in de maandelijkse peiling van I&O Research door naar 44 zetels. Een heel stel partijen kukelt echter onderuit, onder welke ook het door islamismeschandalen achtervolgde GroenLinks van Jesse Klaver.

Als vandaag Tweede Kamerverkiezingen zouden worden gehouden, zou de VVD van Mark Rutte de rest van het politieke spectrum moeiteloos domineren. Dat is de conclusie die je moet trekken als je de vandaag gepubliceerde maandelijkse zetelpeiling van I&O Research bekijkt. De VVD heeft momenteel slechts 32 zetels in de Kamer, maar zou in verkiezingen er 44 scoren – bijna eenderde van het geheel. Dat zou de hoogste score voor de liberale partij ooit zijn – alleen in 2012 (42 zetels) deed de partij het beter.

De torenhoge uitslag van de partij van Mark Rutte gaat ten koste van een aantal andere partijen – CDA, D66, GroenLinks, PvdD en FVD moeten allemaal een zetel inleveren.

Ook het CDA verliest langzaam vertrouwen met de weinig charismatische, weinig getalenteerde en weinig presenterende Hugo de Jonge aan het roer.

Toch bevat de I&O-peiling voor selecte andere partijen ook goed nieuws: de SP van 9 naar 10, en de PVV stijgt van 19 naar 21. Met dat virtuele zetelaantal lijkt het volgend jaar wederom Geert Wilders te zijn die Mark Rutte mag uitdagen voor zijn plek in het Torentje.

BRON: De Dagelijkse Standaard

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
marian kipping
21 november 2020 16:10

zou Rutte willen zoveel zetels. Maar ja nepnieuws mag alles ongecensureerd zeggen

Oud Kaasje
22 november 2020 11:04

aan me nooit niet, dit is puur propaganda.

Misschien een goed idee voor het Ministerie om zelf peilingen te gaan doen of niet?

2
0
We zijn benieuwd naar jouw mening. Laat je een reactie achter?x
()
x