Aan alle kanten wordt de Neurenberg-code met voeten getreden. Het experimenteel vaccin wordt zonder blikken of blozen aan onschuldige mensen toegediend. Ik spreek van onschuldigen, want veel mensen nemen hem uit angst. Nergens wordt de mensen verteld dat het vaccin nog in een proef fase zit en dat zij dus vrijwillig meedoen aan dit experiment. Op alle mogelijke manieren wordt er zelfs reclame gemaakt om het vaccin te nemen. Je doet het om de kwetsbaren te beschermen, om je vrijheid terug te winnen. Er zit hier maar één drijfveer achter; GELD. En de mensen die het hier in Nederland faciliteren zitten nota bene in de overheid. Hugo wat zul jij er van genieten het geld stroomt binnen.

                                                                                          Open wat vaker je URL balk en kom dagelijks langs bij Roberto’s World

                                                                                                                                            KIJK VERDER,

Brief van artsen voor artsen: vaccinatie is medisch experiment waarop de Neurenberg-code van 1947 van toepassing is

Belgische artsen hebben op de website Docs4opendebate.be onder de sectie ‘Dossier vaccinatie’ een brief gepubliceerd voor collega-artsen die het vaccin gaan toedienen.
Het bevat nauwkeurig de allerlaatste beschikbare informatie over de veiligheid, bijwerkingen en doeltreffendheid van de Pfizer/Moderna mRNA coronavaccins.

In het artsendocument komt men echter tot onthutsende conclusies. Bijvoorbeeld verwacht men op korte termijn – omgerekend naar 11 miljoen Belgen – dat we door vaccinatie 1100 mensen
in België zullen behoeden voor een ernstige covid-19 infectie en dat we door vaccinatie
55000 ernstige “ongewenste voorvallen” kunnen verwachten. Op langere termijn weet men (officieel) nog niet wat de nevenwerkingen zullen zijn…

Ze schrijven onder andere:

Samenvattend kunnen we zeggen dat er op dit moment (1 jaar na het uitbreken van SARS-CoV-2) onvoldoende gegevens zijn, zowel over de veiligheid als over de werkzaamheid van de nieuwe vaccins, om ze op grote schaal aan de bevolking toe te dienen. Zeker voor een pandemie waarvan de mediane overlevingskans bij infectie 99.77%is, voor mensen onder de 70 jaar zelfs 99.95%,en de IFR (infection fatality rate) berekend wordt op gemiddeld 0.23%, zoals aangetoond in de meta-analyse van prof. Ioannidis, gepubliceerd op de WHO-website. 25We kunnen dan ook besluiten dat deze veralgemeende vaccinatiecampagne voldoet aan de definitie van een medisch experimenten dat de Neurenberg Code hierop van toepassing is.

En verder:

Wij hebben gekozen voor een bijzonder en in hoge mate verantwoordelijk beroep. Wij zijn daarbij primair dienstig aan de mensheid en haar welzijn. We gaan uit van het principe “Primum non nocere”. Juist in dat kader legt een arts de eed van Hippocrates af, waarbij hij / zij onder meer het volgende jegens de mensheid heeft gezworen: “Ik zal boven alles voor mijn patiënten zorgen, hun gezondheid bevorderen en hun lijden verlichten.”“Ik zal mijn patiënten correct informeren.”“Zelfs onder druk”, zal ik mijn medische kennis niet aanwenden voor praktijken die indruisen tegen de menselijkheid.”

Ze stellen zich ook de vraag:

Wie kan aansprakelijkheid gesteld worden, indien deze vaccins niet zo veilig blijken te zijn als de media en de overheid ons voorhouden?

De farmaceutische bedrijven alvast niet! De artsen komen tot de conclusie dat het hier gaat om een medisch experiment waarop de Neurenberg-code 1947 van toepassing is…

En die code kwam er na de gruwelijke medische experimenten van dokter Joseph Mengele…

Angel of Death, Nazi Josef Mengele's bones used for science

Lees de brief hier.

BRON: eindtijdklok

5 1 stem
Artikelbeoordeling
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Betty
Betty
28 maart 2021 14:18

Het baart mij enorm veel zorgen dat het al zover is gekomen! Wij,de burgers die al maanden strijden tegen de Nazipraktijken van een stelletje machtswellustelingen zien het met lede ogen aan dat er op grote schaal wordt gevaccineerd met een vaccin dat nog in de testfase zit,hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat er artsen zijn die hier hun medewerking aan verlenen??
Ik maak mij ernstig zorgen over de toekomst van mijn kinderen en kleinkinderen en zal mij dan ook met hand en tand blijven verzetten tegen deze wanpraktijken van onze corrupte overheid!!
Gelukkig komen er steeds meer mensen tot de ontdekking dat ze worden bedrogen en wordt de groep demonstranten groter en groter. De grondwet en onze mensenrechten worden op gruwelijke geschonden maar vooralsnog komen diegenen die daar verantwoordelijk voor zijn er nog steeds mee weg.
Hopelijk zal de waarheid het uiteindelijk gaan winnen van de vele leugens en zal iedereen die heeft meegewerkt aan deze wereldwijde machtsgreep genadeloos worden afgestraft!!
Vrijheid is een groot gemis als er geen vrijheid meer is. ❤

2
0
We zijn benieuwd naar jouw mening. Laat je een reactie achter?x
()
x