Wie zijn wij?

Roberto’s World is er om u een andere blik op het dagelijkse nieuws te geven. Wij gaan in op bestaand nieuws en proberen door middel van onze “eigen” persoonlijke kijk het nieuws te ontkrachten en/of in een ander jasje te steken. Met de nodige humor waar kan, nemen wij een loopje met het dagelijks nieuws maar zijn zeker ook informatief. We voorzien onze artikelen van de nodige links en bronnen om zo een brede kijk op waarheden te geven. Wellicht ligt het u, misschien ook niet…

Wij bij Roberto’s World, zijn lekker eigenwijs en brengen het nieuws op een eigentijdse en vernieuwende manier wat voor ons heel belangrijk is. We brengen u niet alleen het dagelijkse nieuws: ook vindt u bij ons diverse columns (geschreven door gasten/leden) en vindt u bij ons interessante e-books die allemaal gratis te downloaden zijn. Dagelijks breiden wij uit, dus kom met regelmaat even bij ons langs en geniet van onze vernieuwingen! Vergeet ook niet bij de Onbekende Soldaat te kijken…hier staan de meest geweldige gedichten die met regelmaat aangevuld worden.

En wat dacht u van de sectie “Spirit of Life”? Hier staan artikelen die alles met spiritualiteit en gezondheid te maken hebben. Daarnaast wordt ook onze Movie & Docu Factory met regelmaat gevuld met interessante films welke voor u gecategoriseerd zijn. Kortom: Roberto’s World is een veelzijdige website voor ieder wat wils!

Mocht u een interessant artikel hebben of tips voor eventuele verbeteringen dan kunt u ons contacteren  via onderstaand mail adres.

 

Wij zien u allen graag op de website Roberto’s World – For true facts

Het team van Roberto’s World

Roberto Scooter

Red Warrior

Tim the Toolman

Via mail te bereiken op: info@robertosworld.nl