Gisteren was het dan zover, het BioNtech & Pfizer vaccin is goedgekeurd door het Europese Medicijn Agentschap (EMA). Vandaag was het de beurt aan de Europese commissie die ‘nu’ ook groen licht heeft gegeven voor het vaccin.                                                                
Gisteren reageerde Harald Enzmann van het EMA daar als volgt op:
                                                                     

We weten dat er bezorgdheden zijn over de snelheid waarmee het vaccin is ontwikkeld. Maar ik wil je geruststellen. De data die we hebben bekeken, voldoen aan de standaarden.

Wat mij, en met mij vele anderen toch ‘wel’ degelijk zorgen baard is ‘juist’ de snelheid waarmee dit vaccin ontwikkeld is. Maar wat ons nog meer zorgen baard is het ‘soort’ vaccin wat ontwikkeld is. Het corona-vaccin is op basis recombinante DNA-organismen (genetisch gemodificeerde organismen). Dit is een techniek die ‘nog’ in de kinderschoenen staat, en daarnaast, DNA ga je niet moedwillig ‘willen’ aanpassen! Ons DNA is ooit ontstaan en ‘voor’ ons vastgelegd. Wie of wat ons DNA ooit heeft bepaald en vastgelegd, en hoe en waarom is niet van belang. Het is zo, en dat moet zo zijn, en blijven! DNA is er niet om spelletjes mee te spelen, dit is een puzzel die niet bestemd is om mee te experimenteren. de natuur is er niet om te manipuleren, het vormt en herschrijft zichzelf, daar zijn wij niet bij nodig.                               
                               
Het corona-virus is bijvoorbeeld van het type mRNA. Voor dit type virussen is nog nooit één werkend vaccin ontwikkeld. Neem HIV of beter bekent als Aids.
                                                                     
HIV is het virus, Aids is de ziekte, net als corona het virus is en Covid-19 de ziekte
Na ‘inmiddels’ bijna 40 jaar onderzoek is er voor HIV nog steeds geen werkend vaccin ontwikkeld! Maar nu kunnen ze in nog geen tijdsbestek van een jaar in ene wel een vaccin voor het corona-virus ontwikkelen. Dit wekt bij mij grote vragen op! In een eerder geplaatst artikel op deze site wordt alles haarfijn uitgelegd wat DNA en mRNA precies inhouden, de verschillen tussen beide zijn, en de verschillende technieken waar ze momenteel mee experimenteren om vaccins te ontwikkelen voor dit soort type virussen. Zeer interessant artikel om te lezen voor iedereen die hier meer van wil weten!
                                     
Normaliter duurt het tien à vijftien jaar voordat een nieuw vaccin kan worden geregistreerd. Maar de uitbraak van het COVID-19 virus zet alle tijdlijnen op z’n kop zo lijkt het. Het is gewoon opvallend dat ‘de druk’ waarmee ze ons deze vaccins door de strot willen duwen ongekend hoog is. En voor degenen die dan dat onderbuik gevoel hebben of krijgen en op onderzoek uitgaan zullen al snel opmerken dat er meer mee gemoeid is dan alleen het zogenaamd ‘moeten’ redden van de mensheid. Geld speelt hierin één van de grootste rollen. Verder hoor je vaak voorbij komen dat er Nanotechniek in de vaccins verwerkt zit, en dat ze met het nieuw aangelegde mobile 5G systeem mensen kunnen tracken, en zo ook ‘gedrags’ data ‘kunnen’ verzamelen van mensen waarvoor die 1,5 mtr afstand is opgelegd. Dit zou nodig zijn om het maximale uit het 5G system  te halen voor persoons registraties. Mijn opinie is dat deze vaccins er wellicht ook voor toe (kunnen) dienen dat vrouwen op de langere termijn onvruchtbaar worden om zo de bevolking langzaam aan uit de dunnen (dépopulatie). We weten dat de World Health Organisation (WHO), een van de grote drijfveren en krachten is achter het ‘verplichten’ van (corona) vaccinaties, in 2014 in Kenia ervoor gezorgd hebben ‘dat op zeer grote schaal’ vrouwen onvruchtbaar werden. Hierbij speelde de Bill en Melinda Gates Foundation ook een grote rol. Deze vaccins waar in Kenia mee geëxperimenteerd werd waren zogenaamd tegen Tetanus. Na diverse onafhankelijke onderzoeken en testen is uiteindelijk het vrouwelijke hormoon HCG in de Tetanus vaccins aangetroffen die direct vragen opwierpen en voor grote onrust zorgde in de medische wereld. Het HCG hormoon wordt juist tijdens een zwangerschap in grote hoeveelheden door het vrouwelijke lichaam aangemaakt en is daarom ook belangrijk tijdens de zwangerschap. Waarom zou je juist deze stof dan in vaccins gaan verwerken. Dit wijst maar in één richting, het bewust willen manipuleren van hormonen die al in het menselijke lichaam aanwezig zijn. Hierop hebben diverse doctoren aanklachten ingediend tegen het WHO waaruit officieel, of onofficieel naar voren is gekomen dat het wel degelijk een experimentele test was met als doel, dépopulatie. En deze knakkers moeten wij vertrouwen?
                                     
                                     
Bill Gates die geobsedeerd is door vaccins investeert met zijn Foundation miljoenen in de ontwikkelingen van nieuwe technieken die bestemd zijn voor het maken van  een nieuw soort vaccin.
Na het EMA heeft nu dus ook de Europese commissie het Duitse BioNtech en Amerikaanse Pfizer vaccin goedgekeurd. Persoonlijk laat ik me niet inenten puur om het feit dat ik het niet vertrouw want er zijn teveel belangenverstrengelingen mee gemoeid! Wij duwen dit vaccin niet door hun strot, maar hun door onze strot. Het is niet de kwantitatieve wereldbevolking die een dodelijke claim legt op de wereld, maar het gedrag van vooral het welstandige, hebzuchtige deel ervan, dat zich ‘de’ welvaart en ‘het’ welzijn heeft toegeëigend, alsof het de normaalst zaak van de wereld is. Hun industriële eigendom (machines, geld en macht) plunderen de wereld, om eindeloze ongebreidelde consumptie te creëren en daarmee de mensheid in een virtuele loop te houden.
                                                     

Open wat vaker je URL balk en kom dagelijks langs bij Roberto’s World

 

LEES VERDER,

Na het Europese Medicijn Agentschap (EMA) heeft ook de Europese Commissie het licht op groen gezet voor het vaccin van Pfizer en BioNTech. De vaccinatiecampagnes in Europa starten op 27, 28 en 29 december, zo kondigde commissievoorzitter Ursula von der Leyen aan.

De Europese Commissie heeft de voorwaardelijke marktvergunning voor het coronavaccin van Pfizer en BioNTech goedgekeurd, nadat het EMA eerder vandaag het licht al op groen had gezet voor het eerste vaccin tegen covid-19 dat in de Europese Unie zal ingezet worden. Dat is sneller dan verwacht, doorgaans duurt het enkele dagen vooraleer de Commissie een formele beslissing neemt over een aanbeveling van het EMA.

‘Vandaag voegen we een belangrijk hoofdstuk toe aan een Europees succesverhaal’, zo kondigde voorzitter Ursula von der Leyen de beslissing maandagavond aan. Ze verwacht dat de eerste doses op 26 december zullen afgeleverd worden. Op 27 december start een driedaagse lancering van de vaccinatiecampagnes in de hele Europese Unie.

‘Doses van het vaccin zullen op hetzelfde moment beschikbaar worden voor alle lidstaten tegen dezelfde voorwaarden’, zo verklaarde Von der Leyen. ‘De aanstaande Europese vaccinatiedagen zullen een belangrijk moment van eenheid zijn. Dit is een goede manier om dit moeilijke jaar af te sluiten.’

Het Duitse BioNTech en het Amerikaanse Pfizer hadden op 1 december een aanvraag ingediend bij het EMA om een vergunning te krijgen voor hun coronavaccin. Uit hun klinische proeven bleek dat het vaccin voor 95 procent doeltreffend is om covid-19 te voorkomen, en dat werd maandag ook door het EMA bekrachtigd.

‘EMA heeft het vaccin grondig onderzocht, en concludeerde dat het veilig en doeltreffend is tegen covid-19. Daarom geven we onze goedkeuring voor de Europese markt’, zei Von der Leyen.

Kinderen onder de zestien

Emer Cooke, uitvoerend directeur van het EMA, noemde de goedkeuring van het vaccin eerder vandaag al ‘een aanzienlijke mijlpaal in onze strijd tegen het corona-virus’. Het EMA verduidelijkt dat het elke stap van de evaluatie heeft doorlopen. ‘De veiligheid van het vaccin was onze grootste prioriteit. We zijn ons bewust van de grote verantwoordelijkheid’, benadrukt Harald Enzmann.

‘We weten dat er bezorgdheden zijn over de snelheid waarmee het vaccin is ontwikkeld. Maar ik wil je geruststellen. De data die we hebben bekeken, voldoen aan de standaarden. Dit vaccinonderzoek is één van de grootste die we ooit beoordeeld hebben voor een vaccin’, aldus Enzmann. Toch benadrukte hij ook al dat het om een voorlopige marktvergunning gaat. Er moeten nog altijd enkele zaken beter worden onderzocht.

Bijvoorbeeld voor kinderen onder de leeftijd van zestien moet er bijkomend onderzoek komen en voor zwangere vrouwen is er ook nog niet echt duidelijkheid. Er zaten te weinig vrouwen in de studies om een conclusie te trekken. ‘Er is geen bewijs dat er problemen zijn, maar het gaat om slechts enkele vrouwen in de studies. Zwangere vrouwen moeten zich bewust zijn van de risico’s.’

200 miljoen doses

De Europese Commissie sloot in november al een akkoord met Pfizer en BioNTech over de aankoop van 200 miljoen doses, met een optie om nog eens 100 miljoen doses aan te kopen. Eenmaal beschikbaar worden de vaccins verdeeld onder de lidstaten. Ons land krijgt er net geen 5,1 miljoen. Von der Leyen verwacht dat de distributie van de vaccins tegen september 2021 zal afgerond worden.

De Commissie heeft ook nog met vijf andere producenten een verkoopcontract afgesloten. Het vaccin van Moderna zou als tweede op de Europese markt kunnen komen. De aanvraag van het Moderna-vaccin wordt op 6 januari behandeld, zo werd nogmaals bevestigd door Von der Leyen.

BRON: standaard.be

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Helga van het Zandt
Helga van het Zandt
23 december 2020 01:43

De rillingen krijg ik ervan als ik dit zo lees. Roberto geeft hier een zeer interessante kijk op feiten die zomaar eens echt waar kunnen zijn. De bijgevoegde linken geven hier ook waarde aan. Goed en compleet artikel, ook weer lekker eigenwijs!

1
0
We zijn benieuwd naar jouw mening. Laat je een reactie achter?x
()
x