Overal ter wereld zijn er ondergrondse tunnels. Het is voor ons niet eens te bevatten hoeveel er zijn. Zij hebben daar hele steden met eigen voedsel voorziening. Wat we al wel weten is dat er kinderen en mensen gevangen gehouden worden. Hier hebben ze hun eigen doelen voor. Onder Trump zijn er al veel bevrijd. Hoe zijn deze mensen met zoveel macht en geld en techniek te verslaan? Zij zijn wel in de minderheid, maar kunnen elke opstand de kop indrukken. Er zullen altijd mensen zijn die voor hen willen werken, ook al moeten ze eigen mensen afmaken. Er zal alleen met oorlog en geweld vrijheid teruggewonnen worden. Maar wij zijn in de meerderheid, alleen moeten er nog veel mensen wakker worden.

                                                                                          Open wat vaker je URL balk en kom dagelijks langs bij Roberto’s World

 

                                                                                                                                                                              KIJK VERDER,

Hoe verbinden ze geheime ondergrondse steden?

Ik weet dat veel mensen moeite hebben met het idee dat er enorme ondergrondse tunnelsystemen zijn die geheime ondergrondse steden met elkaar verbinden.

Er zijn meer dan 10.000 Diep Ondergrondse Militaire Bases over de hele aarde. Nu, begrijp dit eens… er zijn meer dan 161.000 kilometers aan tunnels die hen verbinden!

Kan dit echt waar zijn?

Oorspronkelijk zouden ze met de hand uitgegraven zijn, met slavenarbeid. Het zou erg traag zijn geweest in vergelijking met hoe het tegenwoordig wordt gedaan.

De tunnels zijn gebouwd gedurende honderden, zelfs duizenden jaren… dus het gebeurde niet van de ene dag op de andere. Maar tegenwoordig hebben deze slechte mensen geheime bouwmethodes die de verbeelding tarten.

Tunnelboormachines

https://marilynjwilliams.com/wp-content/uploads/2020/10/boringmachine.jpg

Hier is een Tunnelboormachine, en zoals u kunt zien, is hij monsterlijk, vooral als u de mensen in aanmerking neemt die er voor staan. Ze hebben er ook van verschillende grootte, afhankelijk van het werk dat ze willen doen.

De Tunnelboormachines maken gebruik van nucleaire technologie die ‘subterrene’ heet. Het smelt het gesteente bij temperaturen van 1.570 graden Kelvin = 1296,85 graden Celsius = 2366,33 graden Fahrenheit

De kosten van slechts één exemplaar in 1970 bedroegen 850 miljoen dollar – ik weet niet wat het nu kost.

Deze machine kan snel door gesteente heen graven door het te smelten, en gebruikt het gesteente zelf als een deel van de brandstof. Tijdens het uitgraven vormt hij een glad glasachtig oppervlak rond de randen van de tunnel.

 

https://marilynjwilliams.com/wp-content/uploads/2020/10/7.jpg

Je kunt verschillende patenten voor deze machines opzoeken.

Geheime ondergrondse steden                                                https://marilynjwilliams.com/wp-content/uploads/2020/10/3.jpghttps://marilynjwilliams.com/wp-content/uploads/2020/10/4.jpghttps://marilynjwilliams.com/wp-content/uploads/2020/10/2.jpg

Ze hebben enorme steden gebouwd, vaak stad op stad. Ik heb gehoord dat er wel acht steden boven op elkaar gebouwd zijn, maar gescheiden met een kilometer of meer aarde.

De steden zijn helemaal niet als kerkers. Ze hebben gebouwen voor alles waar wij boven de grond gebouwen voor zouden gebruiken. Het zijn prachtige steden, compleet met meren, dieren, vogels en planten, waarbij hologrammen worden gebruikt om het effect van een hemel erboven te creëren.

Je vindt er brandstofopslagplaatsen, waterreservoirs, restaurants, medische faciliteiten, opslagplaatsen van elke film en tv-serie die ooit gemaakt is. De lijst gaat maar door en door. Bedenk eens wat wij ‘hier boven’ hebben en zij hebben het ‘daar beneden’ nagemaakt!
Waar gebruiken ze die voor?

De redenen voor hun gebruik zijn niet zo mooi… genetische experimenten, kloonfabrieken, mind-control onderzoek. Opslag van geavanceerde supermenselijke mind control technologie, geavanceerde militaire wapens en weermanipulatie.

En kinderen die nog nooit het daglicht hebben gezien, vele generaties van hen, gebruikt in satanische rituelen en vele onnoembare dingen.
Hoe verbinden ze goddeloze geheime ondergrondse steden?

https://marilynjwilliams.com/wp-content/uploads/2020/10/6.jpg

Hier één van de ingangen.

Veel ervan liggen dicht bij spoorwegen en hebben ingangen waar vrachtwagens in kunnen rijden. Sommige van de ingangen voor vrachtwagens worden beschermd door hologrammen, zodat ze eruit zien als de zijkant van een berg, maar voertuigen kunnen er gewoon recht doorheen rijden. Ik heb het horen beschrijven door een kerel die een grote vrachtwagen een berg op volgde en hij zag het voor zijn ogen verdwijnen!

Deze bases zijn niet goedkoop. Ze verbruiken momenteel 1,25 biljoen dollar per jaar, afkomstig van een ‘zwart budget’.

De NWO waren in de laatste stadia van hun satanische plan om de huidige wereldbevolking met 80-90% te verminderen en totale en complete controle over de overgebleven onderdanen te hebben.
Net op het nippertje van de tijd

Net op het nippertje van de tijd of het ‘elfde uur’… komt President Trump binnen! De NWO, de elite, de globlisten, en de cabal… noem ze wat je wilt, zijn al ontelbare generaties bezig om hun kwaadaardige plan tot uitvoering te brengen.

Hoe meer ik hoor, hoe meer ik me realiseer dat we er maar net op het nippertje van zijn afgekomen!

President Trump is, samen met de Alliantie, of een 8.000 man sterk team dat met hem samenwerkt, onmiddellijk begonnen met het zuiveren van het moeras… een heel, heel smerig moeras is het gebleken te zijn.

We leven echt in Bijbelse tijden. We moeten ons bewust zijn van de strijd die nu gaande is en die geleid wordt door Jezus Christus zelf. Zorg ervoor dat je in het winnende team zit!

Veel mensen zijn oprecht over het verslaan van de NWO, maar de enige echte manier is het blootleggen, ontmaskeren en waarschuwen van de mensen van de wereld voor wat er gaande is onder het aardoppervlak.

Meer dan 3000 mensen zijn vermoord omdat ze probeerden te onthullen wat er in deze ondergrondse bases gebeurt. Het is in feite een doodvonnis als je te dicht bij de plannen van de NWO komt.
Magnetisch leviterende treinen

Veel van de dommen zijn met elkaar verbonden via een snelweg van tunnels die gebruik maken van magnetisch leviterende treinen, gefabriceerd door Krupp in Duitsland. Lucht wordt vacuüm gezogen uit deze tunnels om de windweerstand te elimineren en door het magnetische aandrijfsysteem zijn deze treinen in staat snelheden te halen die hoger liggen dan MACH2

https://marilynjwilliams.com/wp-content/uploads/2020/10/8.jpg

Omdat het schrift niet gemakkelijk te lezen is, zal ik u vertellen wat er staat:

Links:

Magnetisch geëlektriseerde trein

Rechterzijde:

Onderhoudsschacht
Hoofd tunnelgedeelte
Magnetisch spoor
Noodspoor
Stroomvoorziening
Ankertouw

Waar staat MACH2 voor?

 

Zoals gemodelleerd in de Internationale Standaardatmosfeer, droge lucht op gemiddeld zeeniveau, standaardtemperatuur van 15 °C (59 °F), is de geluidssnelheid 340,3 meter per seconde (1.116,5 ft/s).

Mach 2 = tweemaal de afstand van het geluid. Dus 340,3 meter per seconde zou 680 meter per seconde zijn. Dit komt overeen met ongeveer 1522 mph of 2019.727 kph!

Ze gaan ‘meer dan MACH 2!’

Dit is technologie waar we bovengronds geen gebruik van kunnen maken. Kunt u zich voorstellen om met meer dan 2000 km per uur te reizen? Ik kan het me niet voorstellen!

video

De beelden en informatie zijn afkomstig van deze bovenstaande video met Gene Decode. Ik stel voor dat je wat tijd neemt om te kijken, want er is nog veel meer te zien.

Ik hoop dat dit op z’n minst een paar vragen beantwoordt over hoe ze goddeloze geheime ondergrondse steden met elkaar verbinden. Het is misschien niet de enige manier, want ik weet dat ze onze scheepvaart kunnen gebruiken om van haven naar haven te gaan met grote containers vol met onbespreekbare zaken. Door op de link hieronder te klikken kom je nog veel meer te weten.

BRON: Marilynjwilliams

4.8 4 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
We zijn benieuwd naar jouw mening. Laat je een reactie achter?x
()
x