Natuurlijk vallen de Israëlisch hier weer over.  Zo gauw als zij de slachtoffer rol kunnen innemen. Maar ook zij zijn niet bevrijd, ook in Israël worden vrijheden afgenomen. Over de hele wereld is dit nu het geval.

Maar oh wee als je durft te zeggen dat je niet meer vrij bent.  Want ja wij doen dit alles vrijwillig. Muilkorven, anderhalve meter, avondklok, sluitingen. Hoeveel mensen zouden zich aan deze regels houden, als he er niet voor beboet werd?

Verder het demonstreren, wat het recht is in een VRIJE wereld, deze wordt met fors geweld neergeslagen.

Waarom reageren Kaag en consorten niet op het wekelijks demonstreren? Is dat dan niet een duidelijk teken aan de wand dat wij het niet langer pikken?

Vrijheid om gemuilkorfd op anderhalve meter te lopen en getest te worden bij de klip. En dan spuiten die zo gepromoot moeten worden dat het dan he vrijheid zou gaan betekenen. Vrijheid van wat?

Vrijheid is over je eigen leven  te mogen beslissen,  over je eigen gezondheid. En niet omdat je dit voor een ander doet. Ik neem ook geen anti conceptie pil omdat de buurvrouw niet zwanger wil worden.

Sociaal zijn wil zeggen dat je anderen lief hebt om wat of wie ze zijn.

Sociaal zijn is klaar staan voor de ander, hulp verlenen.

Sociaal zijn is niet op anderhalve meter afstand met een muilkorf op je gezicht en een prik in je arm.

Na de oorlog is er bedongen: dit nooit meer, geen proeven op mensen, geen opsluiting en, geen geweld gepromoot door de overheid.

Lees verder:

Cidi onthutst: ‘Nationaal Comité moet aangifte tegen FvD doen voor misbruik logo’

VIDEOIn politiek Den Haag is verontwaardigd gereageerd op een poster over Bevrijdingsdag die Forum voor Democratie verspreidt op sociale media. Op die poster staat: ‘Op 5 mei herdenken we 75 jaar vrijheid‘ en de jaartallen 1945-2020. Bij het laatste jaartal staat een overlijdenskruisje. Verder staan er als ondertekenaars op de poster onder meer Forum voor Democratie en organisaties als Viruswaarheid en Nederland in Verzet. Het Nationaal Comité 4 en 5 mei wil er weinig woorden aan vuilmaken. ,,Dit is echt zeer ongepast.”

BRON: AD

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
We zijn benieuwd naar jouw mening. Laat je een reactie achter?x
()
x