Nog een bedrijf die op jongeren gaat testen. Eerst waren er ouderen en zwakkeren. Al snel kwamen de gezonde mensen erom heen die mee moesten doen. Kinderen en jongeren blvebn buitenschot, want die werden niet of nauwelijks ziek. Dat hebben ze nu natuurlijk ook opgeschaald. Je zou eens een groep vergeten als verdien model. Pfitzer is bezig met kinderen, nu ook Jansen en Jansen, dan doen astra zenica en moderna natuurlijk ook mee. Als je aandelen hebt in deze bedrijven is het penning zestien, tenzij we allen NEE zeggen. Nee tegen een gifspuit die nu zo gepromoot wordt. Waarom iets promoten als iedereen hem wil, als het zo veilig is? De meeste tests worden in Engeland gedaan, waar Boris het voor het zeggen heeft.

                                                                                          open wat vaker je URL balk en kom dagelijks langs bij Roberto’s World

 

                                                                                                                                                                              KIJK VERDER,

 

Volgens berichten zou binnenkort kunnen worden begonnen met proeven met het vaccin tegen het coronavirus bij pasgeborenen en zwangere vrouwen.

Vaccinmaker Janssen, onderdeel van farmaceutische reus Johnson and Johnson, wil de werkzaamheid van de vaccins testen op steeds jongere kinderen.

Ook zwangere vrouwen staan naar verluidt op de radar van het bedrijf.

https://i2-prod.mirror.co.uk/incoming/article23500010.ece/ALTERNATES/s615b/0_Coronavirus-Fri-Jan-29-2021.jpg

Hanneke Schuitemaker, hoofd virale vaccins bij het bedrijf, zei dat de gesprekken over de goedkeuring van studies naar de effecten van het vaccin “op een bepaald moment als alles goed gaat” waarschijnlijk ook baby’s zullen omvatten.

Onderzoekers van Oxford-AstraZeneca zullen later deze maand beginnen met tests op kinderen vanaf zes jaar, omdat deskundigen blijven aandringen op een beter begrip van de immuunreacties bij alle leeftijden.

De nieuwe klinische proef – die later deze maand begint – zal 300 vrijwilligers gebruiken om het vaccin, bekend als het ChAdOx1 nCoV-19 vaccin, te beoordelen bij jongeren tot de leeftijd van 17 jaar, zo meldt Mail on Sunday.

Het vaccin uit Oxford is een van de drie vaccins die zijn goedgekeurd voor gebruik bij volwassenen in het Verenigd Koninkrijk, samen met die van Pfizer/BioNTech en Moderna.

Andrew Pollard, professor in pediatrische infecties en immuniteit, en hoofdonderzoeker van de Oxford-vaccinproef, zei: “Hoewel de meeste kinderen relatief weinig last hebben van het coronavirus en het onwaarschijnlijk is dat ze ziek worden van de infectie, is het belangrijk om de veiligheid en de immuunrespons op het vaccin bij kinderen en jongeren vast te stellen, omdat sommige kinderen baat kunnen hebben bij vaccinatie.

“Deze nieuwe proeven zullen ons inzicht in de bestrijding van SARS-CoV2 uitbreiden tot jongere leeftijdsgroepen”.

De eerste vaccinaties in het kader van de proef zullen deze maand plaatsvinden, waarbij maximaal 240 kinderen het vaccin zullen krijgen en de anderen een controle meningitisprik.

Eerder deze week zei de plaatsvervangende Chief Medical Officer van Engeland dat er “verschillende” proeven aan de gang waren om vaccins te ontwikkelen die veilig en effectief zijn bij kinderen.

Professor Jonathan Van-Tam zei tegen ITV News: “Het is heel goed mogelijk dat we tegen het eind van het jaar een aantal kindervaccins voor Covid-19 op de markt hebben gebracht.”

Het Royal College of Paediatrics and Child Health heeft gezegd dat er aanwijzingen zijn dat Covid-19 de dood en ernstige ziekte bij kinderen kan veroorzaken, maar dat dit zelden voorkomt.

Het zei: “Bij kinderen zijn er nu duidelijke aanwijzingen dat Covid-19 gepaard gaat met een aanzienlijk lagere morbiditeit en mortaliteit dan bij ouderen.

“Er zijn ook aanwijzingen dat kinderen minder kans hebben om de infectie op te lopen. De rol van kinderen in de overdracht, eens zij de infectie hebben verworven, is onduidelijk, hoewel er geen duidelijk bewijs is dat zij besmettelijker zijn dan volwassenen.”

De Universiteit van Oxford zei dat hun proef de eerste was in de leeftijdsgroep van 6-17 jaar. Zij zei dat andere proeven waren begonnen, maar alleen de werkzaamheid in de leeftijdsgroep van 16 en 17 jaar hadden gemeten.

Rinn Song, kinderarts en clinicus-wetenschapper bij de Oxford Vaccine Group, zei: “De Covid-19 pandemie heeft een diepgaande negatieve invloed gehad op de opvoeding, de sociale ontwikkeling en het emotionele welzijn van kinderen en adolescenten, naast ziekte en zeldzame ernstige ziektepresentaties.

“Het is daarom belangrijk om gegevens te verzamelen over de veiligheid en de immuunrespons op ons coronavirusvaccin in deze leeftijdsgroepen, zodat zij in de nabije toekomst mogelijk kunnen profiteren van opname in vaccinatieprogramma’s.”

BRON: www.mirror.co.uk

5 1 stem
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
We zijn benieuwd naar jouw mening. Laat je een reactie achter?x
()
x