De eerste keer dat ik over chemtrails hoorde, dacht ik het zal wel. Maar nieuwsgierig als ik was ging het onderzoeken. En ook gewoon in de lucht kijken en ja de sporen waren vreemd. als ik er met mensen over sprak vonden ze me een rare Koekwous. Maar ineens werd het toegegeven. Het waren ineens geen chemtrails meer, maar geo engineering. En dat werd ingezet om kalk in de lucht te brengen om het zonlicht te weerkaatsen en zo de opwarming tegen te gaan. Maar bij de olympische spelen in China was het al ingezet om het weer te beïnvloeden. Deze winter zijn we al voorbeelden tegengekomen waarbij er vreemde weersomstandigheden waren, zoals sneeuw in gebieden waar het bijna nooit voorkomt.Dat er nog meer in de lucht losgelaten wordt, wordt natuurlijk aan alle kanten ontkend.

Maar Nikola Tesla was zijn tijd ver vooruit en ontdekte al dat het mogelijk was. Hij heeft nog veel meer ontdekkingen gedaan. Zijn lab is indertijd leeggehaald en alles is toen in een doofpot gestopt en nu ze er iets van willen gebruiken komt het er een beetje uit.

                                                                                          Open wat vaker je URL balk en kom dagelijks langs bij Roberto’s World

 

                                                                                                                                                                              KIJK VERDER,

Nikola Tesla voorspelde dat het weer beheerst kon worden en hij had gelijk.

 

Meer dan 100 jaar geleden dacht Nikola Tesla in zijn autobiografie terug aan de eerste keer dat hij op het idee kwam om het weer te beheersen. Nu geeft China miljarden uit om te bewijzen dat weer modificatie mogelijk is.

Tesla schreef:

“Op een dag, toen ik in de bergen rondzwierf, zocht ik beschutting voor een naderende storm. De hemel werd overwoekerd door zware wolken, maar op de een of andere manier werd de regen uitgesteld tot er plotseling een bliksemflits was en enkele ogenblikken later een zondvloed. Deze waarneming zette mij aan het denken. Het was duidelijk dat de twee verschijnselen nauw met elkaar verbonden waren, als oorzaak en gevolg, en een beetje nadenken bracht mij tot de conclusie dat de elektrische energie die betrokken was bij de neerslag van het water onbeduidend was, waarbij de functie van de bliksem veel leek op die van een gevoelige trekker.”

https://blog.teslasciencefoundation.org/wp-content/uploads/2021/03/cage.jpg

Hij vervolgde met te zeggen:

“Als wij elektrische effecten van de vereiste kwaliteit konden produceren, zouden deze gehele planeet en de voorwaarden van bestaan erop kunnen worden veranderd. De zon doet het water van de oceanen stijgen en de winden drijven het naar verre streken waar het in een toestand van zeer delicaat evenwicht blijft. Als het in onze macht lag om het te verstoren waar en wanneer gewenst, zou deze machtige levensondersteunende stroom naar believen kunnen worden beheerst. We zouden dorre woestijnen kunnen irrigeren, meren en rivieren kunnen creëren en onbeperkte hoeveelheden aandrijfkracht kunnen leveren. Dit zou de meest efficiënte manier zijn om de zon in te zetten voor het gebruik door de mens. De voltooiing hing af van ons vermogen om elektrische krachten te ontwikkelen van de orde van die in de natuur.”

 

Dit idee inspireerde hem om machines te bouwen die bliksemschichten met hoge spanning konden produceren.

“Het eerste bevredigende resultaat werd verkregen in de lente van het volgende jaar toen ik met mijn conische spoel een spanning van ongeveer 1.000.000 volt bereikte.

Dit was essentieel, beweerde Tesla, voor zijn “wereldsysteem” van draadloze energieoverdracht. Tesla beschreef verder zijn missie om een wereldsysteem te creëren en zei:

“Door zijn middelen zal de menselijke stem en gelijkenis overal worden gereproduceerd en fabrieken zullen duizenden mijlen worden aangedreven vanaf watervallen die de energie leveren; luchtmachines zullen rond de aarde worden voortbewogen zonder te stoppen en de energie van de zon zal worden gecontroleerd om meren en rivieren te creëren voor motordoeleinden en om dorre woestijnen om te zetten in vruchtbaar land.”

 

Feit of fictie? Kan de mens het weer beheersen?

Lange tijd werd het voor onmogelijk gehouden dat de mens met succes het weer zou kunnen beheersen. Pogingen in het verleden hebben resultaten opgeleverd die niet erg indrukwekkend waren. Meer recentelijk echter is er door regeringen en bedrijven enorm in deze ideeën geïnvesteerd.

De regering van China is het belangrijkste voorbeeld. China geeft miljarden dollars uit en wijdt een landoppervlakte van meer dan 8 keer de grootte van Texas aan het perfectioneren van deze experimenten in de hoop een grotere landbouwopbrengst te produceren. Het proces van klimaatwijziging wordt ook serieuzer genomen als een mogelijke manier om dreigende rampen in verband met de klimaatverandering te voorkomen.

Grote delen van China zijn bedekt met woestijn, en deze tactiek wordt ook ontwikkeld in de hoop dat deze dorre gebieden bewoonbaar land kunnen worden.

Het werkt.

De methode heet “cloud seeding”. Een in 2020 gepubliceerde universitaire studie, uitgevoerd in samenwerking met de Amerikaanse National Science Foundation, leverde het eerste geloofwaardige bewijs dat het zaaien van wolken zeer effectief kan zijn bij het produceren van grotere hoeveelheden regen en sneeuw, mits dit zorgvuldig wordt gepland en onder de juiste omstandigheden gebeurt.

De tijd heeft de waarde bewezen van nog een van Nikola Tesla’s ideeën. Hoewel we niet de ultieme controle, mensen zijn nu in staat om het weer aan te passen.

 

Geschreven door Ellis Oswalt.

BRON: Teslascience

5 1 stem
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
We zijn benieuwd naar jouw mening. Laat je een reactie achter?x
()
x