Nou het hoge woord is eruit hoor! Het nieuws waarvan we wisten dat het zou komen.
Ditmaal uitgesproken door niemand minder dan engnek Klaus Schwab van de WEF (World Economic Forum). De man “achter de schermen” die alles bepaald… Wie heeft deze man uberhaupt zoveel macht gegeven?

                                                                                          Open wat vaker je URL balk en kom dagelijks langs bij Roberto’s World

LEES VERDER…

De oprichter en Executive Chairman van het World Economic Forum, Klaus Schwab, heeft gezegd dat niemand veilig is voor COVID-19 totdat iedereen gevaccineerd is.
Dit ondanks de vele doden en ernstige bijwerkingen welke het vaccin veroorzaakt.

Schwab, die een doctoraat economie en engineering bezit, maakte dit statement in een discussie over aandeelhouderscapitalisme tijdens een recente WEF vergadering.
Tijdens een gesprek met John Defterios van CNN zei Schwab het volgende;

“One lesson we take out of this crisis is the notion of mutual interdependence. Because even as individuals, we had to take care not to infect someone else and not to be infected. And the same we have to apply now on a global level.”
“As long as not everybody is vaccinated, nobody will be safe” verklaarde Schwab.

Schwab heeft de komst van COVID-19 verwelkomd. Hij zei dat de ontwrichting die het virus veroorzaakt een unieke kans biedt om “The Great Reset” uit te rollen.
“We must build a new social contract…we must change our mindsets and our lifestyle” gaf Schwab aan.

In zijn recent verschenen boek, COVID-19: The Great Reset, gaf Schwab aan dat vaccineren de enige oplossing is om uit de vicieuze cirkel van lockdowns te komen.

Zolang COVID-19 een bedreiging voor onze gezondheid vormt is het ondenkbaar dat bedrijven weer terug kunnen naar ‘business as usual’.

Dit op zijn beurt suggereert dat terug naar normaal niet mogelijk is voordat er een vaccin is.

Ook noemde hij de “politieke uitdaging” van “genoeg mensen wereldwijd te vaccineren aangezien we zo sterk zijn als de zwakste schakel”.

Het zal erg moeilijk worden om COVID-19 te bestrijden zonder dat er een effectieve behandeling of vaccin is.
En voordat het zover is zal intensief testen, isoleren, uitgebreid contactonderzoek en quarantaine het meest effectief zijn om de verspreiding van het virus te voorkomen.

Schwab pleit ervoor om de gehele wereldbevolking te vaccineren zodat we niet meer hoeven te vrezen voor Corona/COVID-19.
Dit staat echter lijnrecht tegenover zijn eigen woorden in zijn boek. Daarin schreef hij dat de Corona crisis de minst dodelijke pandemie van de afgelopen 2000 jaar is.

Zolang het virus niet evolueert/muteert zullen de mensen die besmet raken met corona naar alle waarschijnlijkheid zeer milde klachten ervaren.

 

Vertaald naar het Nederlands door Tim The Toolman
BRON: Lifesitenews

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
We zijn benieuwd naar jouw mening. Laat je een reactie achter?x
()
x