Nederland Kutland?

aug 8, 2021

Nederland Kutland? Welnee! Toch?, 04-08-2021

Zeventig procent van de Nederlanders vinden ons land een Kutland, Johan Derksen brieste het de beeldschermen uit. Maar is dat zo?

We zijn een zeer gastvrij en tolerant land. Allerhande buitenlanders zijn hier welkom. Uitgeprocedeerden krijgen de gelegenheid in de anonimiteit weg te duiken.
Maar ook multinationals zijn hier welkom om in eigen land de belasting te ontwijken. Met een simpel brievenbusje zijn ze hier welkom. Voor een schijntje ‘spekken’ ze onze schatkist een beetje om ‘thuis’ miljarden te besparen. Voor hen zijn we een zonnig bananenland. Zelfs de voormannen van The Stones en U2 komen hier om een belastingfooitje af te dragen
En we vinden het prima.

Tolerant zijn we ook. Mensen die aantoonbaar kinderen misbruiken worden hier uit de wind gehouden. Hoofdredacteuren (Gaykrant en Panorama) en parlementariërs (Pieter Omtzigt en Renske Leijten) worden de mond gesnoerd. Een pedopartij mag om grondwettelijke redenen een tijdlang bestaan. Grondwettelijk inderdaad, terwijl de grondwet nooit democratisch is opgesteld. Tot in de hoogste kringen is publiekelijk bekend dat kleine kinderen niet veilig zijn. Grote openbare bosgebieden worden met regelmaat voor het publiek afgesloten voor jachtpartijen. Dan wordt wild opgejaagd, waarna de jagers amper meer kunnen missen. Maar …., wordt daar uitsluitend op dieren gejaagd?
En we vinden het prima.

De kinderpornohandel tiert welig, van kinderhandel zijn zeer rijk geworden landgenoten niet vies. Er speelt heel iets anders dan de msm ons wil doen geloven, met de beerput Bodegraven als een van de recentste.
En we vinden het prima.

Met name in de zuidelijke provincies worden kapitalen verdiend met de productie van allerhande soorten drugs. En dan heb ik het niet over wiet, CBD- en/of THC-olie. Witteboordencriminaliteit en klassenjustitie zijn algemeen geaccepteerd, maar zonder achterlichtje op de fiets kost de ‘delinquent’ wel duiten. Voor hooligans worden bij wijze van spreken de poorten van met name stadions wijd opengezet.
En we vinden het prima.

We houden allemaal (nou ja bijna allemaal) van dieren, maar struinen de supermarkten af voor kiloknallers. Er wordt nog steeds gestunt met vleesprijzen. Dat daarvoor dieren (o.a. kippen, varkens, kalveren) een zeer dieronvriendelijk kort leven lijden, wordt op de goedkoop geaccepteerd.
En we vinden het prima.

Velen stemmen op partijen die niets met democratie hebben. Wat is de inhoud van de D bij VVD, CDA, D66 en FvD? Bij de VVD zitten ook nog eens veel criminelen op het randje, terwijl het CDA iedereen belazert, gebaseerd op een aantal foute bladzijden uit het Oude Testament. D66 heeft haar democratische kroonjuwelen (referendum en gekozen burgemeester) verkwanseld en wil graag met de VVD en het CDA regeren. FvD doet mee in een fout politiek systeem, wil macht, houdt vast aan partijpolitieke benoemingen en intern stelt de leider: ‘Le parti: c’est moi’.
En we vinden het prima.

We zijn keurige burgers, laten ons zonder nadenken volspuiten met onvoldoende getest, risicovol en niet werkend gif. We volgen de leider, loven hem om zijn staatsliederlijkheid, laten ons de angst injagen en doen het voor de anderen. Hoe hypocriet. De jongeren laten zich prikken om ‘hun vrijheid’ terug te krijgen. Opmerkelijk dat hun denkvermogen hapert als hen wordt gevraagd hoe en door wie die vrijheid werd afgepakt. Mensen die wél denken, worden terecht complotdenkers genoemd. Denkers dus, betreffende complotten die logischer overkomen dan de officiële lezingen met geheimgehouden dossiers achter de hand.
We laten ons echt alles welgevallen als het om onze gezondheid schijnt te gaan. Corona krijgt plots de A-status, alsof het een dodelijke combi van de tyfus en cholera samen is. Klakkeloos geloven we alle maatregelen, gebaseerd op ondeugdelijke PCR-testen. De Tweede Kamer gaat met alles akkoord, nadat eerder al de nood/spoed wet werd ingevoerd. Wij volgen klakkeloos.
Als er berichten uit de alternatieve hoek komen die te controversieel zijn om te willen geloven, worden al gauw bronnen gevraagd. De msm worden kritiekloos gevolgd. Bronnen zijn dan blijkbaar onnodig.
En we vinden alles prima, zelfs logisch.

Uit bovenstaande blijkt dat we geen Kutland zijn, we hebben zelfs geen Kutland, want Limburg is mooi, evenals Friesland en alles daar tussen in.
We dienen te kijken naar en oordelen over een groot deel van de bevolking in ons mooie land: kutvolk dat dit allemaal mogelijk maakt!

5 1 stem
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
We zijn benieuwd naar jouw mening. Laat je een reactie achter?x
()
x