Dat de corona waanzin niet alleen diep in de Nederlandse regering geworteld zit betuigd deze berichtgeving eens en temeer.

Waar of niet waar wat deze man gedaan zou hebben de ondernomen reactie en daarop volgende actie is natuurlijk van de zotte. Verbaast me niks als dit soort berichtgevingen er enkel voor bedoeld zijn om alles bewust uit zijn verband te trekken..! Mooie headliner door te stellen:

One men, one pizza, a little lie, half a country in lockdown…

Wanneer stopt deze madness…

Open daarom dus wat vaker je URL balk en ga dagelijks even langs bij www.ministerievanverzet.nl voor een frisse kijk op de dag en een dosis open en eerlijk nieuws: van het volk, voor het volk

LEES VERDER,

SYDNEY – De autoriteiten van de deelstaat Zuid-Australië maken vroegtijdig een eind aan een zesdaagse lockdown, omdat deze in gang is gezet op basis van een leugen van een positief geteste man. De man leek het corona-virus te hebben opgelopen door een korte blootstelling. Daardoor dachten de autoriteiten dat een zeer besmettelijke vorm van het corona-virus was opgedoken.

De man had namelijk verteld dat hij besmet was geraakt tijdens het kopen van een pizza. In werkelijkheid had hij als medewerker verschillende diensten gedraaid in de pizzeria, samen met een besmette collega, zei premier van Zuid-Australië Steven Marshall vrijdag bij een persconferentie. „Het verhaal klopte niet. We zijn er achteraan gegaan. We weten nu dat hij heeft gelogen.”

Marshall geeft de man openlijk de schuld van de lockdown. „Als deze persoon eerlijk was geweest tegenover de medewerkers van het contactonderzoek, zouden we niet in een zesdaagse lockdown terecht zijn gekomen.” De premier voegde eraan toe dat hij woedend is. „De egoïstische acties van deze persoon hebben tot een zeer moeilijke situatie geleid in de hele staat.”

Geen straf

Een aanwezige politiecommissaris zei dat de man volgens de huidige wetten niet vervolgd kan worden. Er staat geen straf op liegen tegen contactmedewerkers. Waarom de man loog, werd niet verteld. De lockdown eindigt drie dagen vroeger dan gepland.

In de deelstaat Zuid-Australië zijn 25 nieuwe gevallen van het corona-virus geregistreerd onder de 1,8 miljoen inwoners. Een teruggekeerde reiziger uit het Verenigd Koninkrijk nam het virus mee. In heel Australië zijn nu ongeveer 95 actieve besmettingen met het corona-virus bekend.

BRON: propaganda krant de Telegraaf

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Freek de Lange
21 november 2020 16:28

Bijna elk land gaat mee in deze massa hysterie.
Ik spring, jij dus ook

1
0
We zijn benieuwd naar jouw mening. Laat je een reactie achter?x
()
x