Persoonlijk vind ik een kroket ook heel delicaat en het vaccin minder. Maar zo zie je Nederland op zijn best. In een ziekenhuis maken ze er een zooitje van, want alles is door elkaar gehusseld en de kroketten boer doet het eigenlijk prima. Wil je sociaal zijn word je zo in de kijkerd gezet. Dat het weer verspilling van ons geld is dat is een feit. De aanschaf was zowiezo al een verspilling. Maar hoe meer er zo verloren gaan des te langer het duurt voor  er mensen uitvallen door dit gif. Het is uitstel, maar misschien zijner intussen tijd toch weer mensen ontwaakt en die zijn dan weer gered.                                                                                         
                                                                                           Open wat vaker je URL balk en kom dagelijks langs bij Roberto’s World

                                                                                                                                                            LEES VERDER…

 

Vervoer vaccins amateuristisch: uitbesteed aan krokettenbakker

videoEen aantal coronavaccins is op amateuristische wijze vervoerd onder meer door de plaatselijke krokettenleverancier. Sommige andere vaccins zijn zodanig door elkaar geschud dat ze moesten worden vernietigd. De inspectie wil nu strengere transporteisen.

De coronavaccins zijn in Nederland niet altijd even professioneel vervoerd, blijkt uit onderzoek van deze site naar verschillende video’s waarop het vervoer is vastgelegd. Op beelden is bijvoorbeeld te zien hoe een plaatselijke krokettenleverancier een zorginstelling helpt bij het vervoer van het Pfizer/BioNTech-vaccin waarbij het uiterst belangrijk is dat het goed gekoeld blijft.

Deze site legde verschillende voorbeelden van het vervoer van coronavaccins voor aan de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd. ,,Inmiddels heeft de IGJ helaas enkele incidenten gezien, zowel tijdens onze eigen inspecties als via filmpjes op social media”, erkent woordvoerder Mariël van Dam. ,,Covid-vaccins zijn schaars, en als door problemen tijdens het vervoer vaccins niet meer bruikbaar zijn, dan is dat erg onwenselijk.”

 

BRON: AD

5 1 stem
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
We zijn benieuwd naar jouw mening. Laat je een reactie achter?x
()
x