Dit is er aan de hand in Washington, daarom een donker Capitol. En dit is wat er ober de hele wereld speelt. Overal verdwijnen kinderen en niet zomaar een paar, maar bij bosjes. Ook in Nederland gebeurt dit of hier ook al tunnels geruimd zijn is niet bekend.

Hopelijk gaan er veel mensen hun verdiende straf krijgen en komt alles aan het licht. Kijk bij de bron nog verder voor nog meer materiaal. Ik hoef hier niert verder over uit t ewijden dit spreekt voor zich.

                                                                                         Open wat vaker je URL balk en kom dagelijks langs bij Roberto’s World

 

                                                                                                                                                                              KIJK VERDER,

Militairen blijven kinderen redden uit ondergrondse tunnels over de hele wereld
Gemartelde, ondervoede kinderen en tienduizenden lijken zijn gevonden in een geraffineerd netwerk van Diep Ondergrondse Militaire Bases (DUMBS) die liepen onder de VS, Canada, Mexico, Australië, Azië en in heel Europa.

https://1.bp.blogspot.com/-lJCkehIh7Gk/YC7QDGB06PI/AAAAAAACjtY/eRjfUIVyVzQPldLTejEPxi3QEpofaR-pgCLcBGAsYHQ/w329-h400/1F331DEA-B727-4089-A0AD-A72233E6676D.jpeg

“Ik geloof dat onze rol in een post-911 wereld is om de morele autoriteit van de Verenigde Staten over de hele wereld te projecteren”.Ik ben er.

Militairen redden gemartelde kinderen uit tunnels onder Capitol Hill.

Waar vindt u meer informatie over de tunnels in Washington DC?

 

US Special Op forces hebben op vrijdag 29 januari lichamen, lichaamsdelen en tenminste honderd overlevende kinderen geborgen uit een tunnelsysteem onder het Witte Huis en het Capitoolgebouw in Washington DC.

In de vroege ochtenduren, terwijl lijkzakken werden afgeleverd, werden meerdere troepen gezien die uit het Witte Huis kwamen met minstens honderd kinderen op sleeptouw.

https://1.bp.blogspot.com/-D70RXVS4pL8/YC0O47lZ7aI/AAAAAAACjoQ/vaZVzz7C3FQI9SE9mca_5il1o7WbGBP7QCLcBGAsYHQ/w381-h400/34ACFA72-80F7-470E-9561-D28F9EF2C2D9.jpeg

Dit bericht is erg moeilijk voor mij om te schrijven. Het kostte me wat tijd om de gebeurtenissen in DC te bevestigen. Maar het werd bevestigd. Ik kreeg foto’s toegestuurd van sommige tunnels en kinderen in die tunnels. Ik kan die foto’s niet laten zien. Het is te gruwelijk. Het spijt me dat ik er naar gekeken heb.

We weten nu misschien de echte reden waarom het Witte Huis enkele dagen donker is geweest na de nep-inauguratie van Joe Biden en Kamala Harris op 20 januari.

Door schokkende videobeelden van mensen die undercover onderzoek hebben gedaan in Washington D.C., kan nu worden onthuld dat duizenden kinderen zijn gered uit bunkers onder het Witte Huis en het Capitool van de Verenigde Staten.

Plus…speciale gast Simon Parkes bespreekt de verkiezingen, Trump’s leger dat de regering controleert, de nep inauguratie, COVID-19 en UFO’s.

https://1.bp.blogspot.com/-VDPfitMRYyA/YCamc_xJ6XI/AAAAAAACjkg/zHl7-cpaDdoVsmylFozKykUeQOykh6zPACLcBGAsYHQ/w400-h280/5DCEE873-4A1D-41CA-A4C9-48124AAB326D.jpeg

De show van vanavond wordt eenmalig en gratis uitgezonden op alle platforms. Laat de wereld die je denkt te kennen achter je en kom bij ons in de Dark Outpost!

De kinderen zouden zijn misbruikt, gemarteld en vermoord door politieke elites in een ingewikkeld tunnelsysteem dat onder Capitol Hill doorliep en 200 mijl lang verbonden was met andere systemen.

Men dacht dat dit alles deel uitmaakte van een internationale kinderhandel kring, gerund door globale en politieke elites met banden naar Jeffrey Epstein’s Pedofielen Eiland – dat naast Biden’s Watereiland lag.

Wie bouwde de kooien Joe?

Wie doodde miljoenen onschuldigen in de oorlog Joe? Wie is verantwoordelijk voor de moord op miljoenen onschuldigen, Joe? Joe! Joe! Joe!!!! We zullen nooit vergeten wie de Centrale Banken betaald hebben voor de moord op Joe!!!!
https://1.bp.blogspot.com/-EuSAVwMtuOU/YBw8uK6sfnI/AAAAAAACjbw/KZlf256uMgY-GqVFOLUniDofp_tuYT1lACLcBGAsYHQ/w400-h386/9F0FDC21-C409-4D4E-ADFF-9037E0BE6FD8.jpeg

Al meer dan een jaar waren US Special Forces in training voor de reddingsmissies die begonnen op 16 okt. 2019 met de redding van meer dan 2100 gekooide baby’s en kinderen onder de China Lake Navy faciliteit in Californië.

Kinderen werden in kooien gehouden voor menselijke experimenten, het oogsten van organen, martelende mind control, seksuele uitbuiting, Adrenachrome productie (het drinken van het bloed van een getraumatiseerd kind werd verondersteld om veroudering te stoppen en produceerde een “high”) en kinderofferrituelen ter ere van Satan.

https://1.bp.blogspot.com/-HqtqwfLZpbE/YBhJwYeSXJI/AAAAAAACjVU/SLXDa5lsMSYINNd4k8RpeFTqXQ-HMNy0QCLcBGAsYHQ/w360-h400/D4276FC4-5E91-439A-8980-38FD027FAD15.jpeg

Hier zijn enkele interessante correlaties Neem een kijkje en begrijp de status van de wereld waarin we leven!

https://1.bp.blogspot.com/-OtPNIDMRmDI/YBlKFxSixJI/AAAAAAACjWg/7fj79yfcwx8QvQ65XzUhYyUpGQT8-SIaACLcBGAsYHQ/w400-h400/834F109C-A55B-43CB-A6E2-0DC8FD5E68EB.jpeg

 

Dit betekent oorlog. Ze wachten wanhopig op Adrenochrome.

De grootscheepse kinderreddingsmissies over de hele wereld stonden onder leiding van president Trump, de Pedophile Task Force van het Pentagon, de speciale strijdkrachten en mariniers van de VS in samenwerking met Interpol, en de speciale strijdkrachten van verschillende naties.

Ze omvatten arrestaties van pedofiele daders en vernietiging van de ondergrondse tunnels en bases door middel van bommen die kleine aardbevingen veroorzaakten.

Op zon. 6 sept. werd een enorme tunnel op de Filippijnen vernietigd – gepaard gaande met een aardbeving.

Het hulpje van de beruchte pedofiel Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell, heeft getuigd om haar eigen leven te redden, tegen wereldwijde regeringsleiders, koningshuizen en bedrijfsleiders die betrokken zijn bij het wereldwijde tunnelnetwerk.

Dit heeft geresulteerd in duizenden arrestaties over de hele wereld wegens verraad, pedofilie, kinderhandel, witwassen van geld en belemmering van de rechtsgang.

Wereldwijd werden nog steeds kinderen gered omdat Maxwell info had gegeven over waar zij werden vastgehouden, misbruikt en ritueel gedood.

Men geloofde dat de DUMBS op zijn minst sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog gefinancierd, gebouwd en bestuurd werd door leden van de illuminati, de Diepe Staat of Cabal, met geld van de Amerikaanse belastingbetaler dat via een zwart budget van de CIA werd doorgesluisd.

Hoewel er diepere tunnels bleken te bestaan die van oude oorsprong waren.

Kaart van US DUMBS:

Klokkenluider Steven D. Kelley vertelt over zijn eerstehands ervaring in de vuurwapen- en optiek RvesvesD industrie en hoe het hem leidde naar diepe ondergrondse plaatsen. De geheime ondergrondse basis in het Getty museum. Er is een enorme stad onder het Getty, die aansluit op de andere 250 of meer ondergrondse bunkers in de geheime ondergrondse basis bij het getty museum.

Er ligt een enorme stad onder het Getty, die in verbinding staat met de andere 250 of meer ondergrondse bunkers.

 

Meer dan 50.000 getraumatiseerde of overleden kinderen zijn teruggevonden in ondergrondse tunnels die onder Amerikaanse steden lopen.

Het Australische leger ontdekte onlangs meer dan 300.000 gemartelde kinderen in ondergrondse tunnels in Melbourne en men schatte dat in de komende weken meer dan een miljoen kinderen zouden worden teruggebracht uit een netwerk dat onder Australië doorloopt.

Een internationale kinderhandelkring, gerund door het Vaticaan en gefinancierd door de CIA, bleek verantwoordelijk te zijn voor duizenden kinderen die elk jaar vermist raakten.

https://1.bp.blogspot.com/-134-DngxdGA/YBhPLGshTWI/AAAAAAACjVw/-gqmuKgq2-IuNxsFfA_nS2HsxH2tjuaqwCLcBGAsYHQ/s320/25F142B2-B6D9-4744-83FF-54BB0E1B1B6A.jpeg

 

https://1.bp.blogspot.com/-hr6jEbflk70/YBhPsvc39VI/AAAAAAACjWQ/2CJDvTVD4s8w5l-v4rVDEKfLVgIAWcK0wCLcBGAsYHQ/w266-h400/FD67BD7D-A203-4424-B002-301FF17D4F3E.jpeg

IJs en Pasta met Rode Saus, ok dan weten we het… .

Child Lives Matter – Alle pedofielen moeten zich verantwoorden voor hun afschuwelijke misdaden!

Mensen realiseren zich niet dat Obama misschien wel een van de slechtste en meest corrupte presidenten is die de Amerikanen ooit hebben gehad. Hij hield iedereen voor de gek met zijn humor en charisma, terwijl hij Amerika vernietigde.

“hotdog” = jongen

“pizza” = meisje

“cheese” = klein meisje

“pasta” = kleine jongen

“ijs” = mannelijke prostituee

“walnoot” of noten = persoon van kleur

“kaart” = sperma

“saus” = orgie

Kinderen werden gestolen in opdracht van mondiale en politieke elites in zowel de VS als het VK door bekende organisaties, waaronder enkele staatsbeschermingsdiensten, namelijk in Arizona en Californië. UNICEF, de NAVO, vele liefdadigheidsinstellingen voor kinderen in Afrika en die uit Hollywood werden verondersteld kinderen te ontvoeren en te martelen met behulp van het gesofisticeerde tunnelnetwerk.

Dit kinderontvoeringsnetwerk werd ontdekt nadat duizenden misbruikte en gemartelde kinderen waren gevonden en gered uit tunnels die door New York en Los Angeles liepen.

Onder vermomming van de eerste Covid-19 “pandemie” werden de kinderen behandeld op het USNS Comfort hospitaalschip in de haven van New York en het USNS Mercy hospitaalschip voor de kust in Californië.

De VN in New York en Century City in LA, beide onder controle van de Raad van Buitenlandse Relaties, waren bekende broedplaatsen voor toegewijde Satanisten die Kinderoffers beoefenden.

Charlie Ward, een professionele goudverhuizer voor het Amerikaanse Ministerie van Financiën, die in een paar van de tunnels was geweest, zei: “De kinderreddingsoperaties zijn serieus begonnen in Nevada… wat verbazingwekkend was, is dat iedereen dacht dat Las Vegas de horrorshow der horrorshows zou zijn… er was een horrorshow, maar het was Reno… onder Reno konden ze niet geloven dat er tunnels onder de grond waren… Militairen blijven kinderen redden uit ondergrondse tunnels over de hele wereld.

Militairen gaan door met het redden van kinderen uit ondergrondse tunnels over de hele wereld.

 

BRON: hagenbo.blogspot.com

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gert Reemst
Gert
24 februari 2021 22:45

Als er geen foto’s getoond worden, hoe gruwelijk ook, heeft het voor mij geen nut om dit artikel te delen…

1
0
We zijn benieuwd naar jouw mening. Laat je een reactie achter?x
()
x