Zodra er over pedofielen geschreven en- of gelezen wordt, gaan bij velen van ons de haren recht overeind staan. De laatste jaren worden er gelukkig steeds meer pedofielen opgepakt en pedofiele netwerken opgerold wat zeer positief is. Het zou je kind maar zijn die door een pedofiel monster voor de rest van zijn leven getekend is. Dat het harteloze monsters zijn is bij velen wel bekend. Maar dat ze ook nog eens schaamteloos door hoge Nederlandse politici de hand boven het hoofd gehouden wordt is een ander verhaal.

 

Open wat vaker je URL balk en kom dagelijks langs bij Roberto’s World

 

LEES VERDER,

DEMMINK WORDT GEZOCHT IN NEW YORK

Rebecca Project for Human Rights, een toonaangevende mensenrechtenorganisatie in Washington DC, die zich inzet voor het bestrijden van seksueel geweld, protesteerde voor het gebouw in NYC van pensioenbeheerder APG.

Verdachte pedofiel, secretaris-generaal Joris Demmink van het ministerie van Justitie ontvangt binnenkort een ere-onderscheiding voor zijn verdiensten van de Nederlandse koningin Beatrix en ontvangt spoedig daarna zijn overheidspensioen van APG.

Deze gelden moeten door de Amerikaanse overheid worden bevroren totdat de Nederlandse overheid de vermoedelijke misdaden van Demmink onderzoekt.

Demmink wordt tot op de dag van vandaag beschermd door Mark Rutte.

Het is ongelooflijk wat er in Nederland gebeurt.

Zie video:

BRON: de-nieuwe-media.nl

 

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
We zijn benieuwd naar jouw mening. Laat je een reactie achter?x
()
x