John Kerry, Democraat in hart en nieren, en hoog lid van de Elite. Als dit soort individuen deze woorden spreken dan moet je toch zelfs als naïef schaapje beginnen te rillen van angst. Dit zijn woorden uit de mond van een Elite die zeker weet waar hij over praat en dan ook nog eens in een paneldiscussie..! Dat corona de bliksem is weten we inmiddels maar hoe hard wordt de donderslag en hoe lang blijft het nagalmen?

Feit is dat dit soort mensen met hun narcistische uitlatingen en handelingen ver en veilig voor de mensheid opgeborgen dienen te zitten, er is niks normaal aan dit slag volk. Ike, Ike, Ike en de rest kan stikken!

Wanneer stopt deze madness?

Open daarom dus wat vaker je URL balk en ga dagelijks even langs bij www.ministerievanverzet.nl voor een frisse kijk op de dag en een dosis open en eerlijk nieuws: van het volk, voor het volk

LEES VERDER,

Voormalig staatssecretaris John Kerry woonde een paneldiscussie bij op het World Economic Forum, waarin hij beweerde dat er dringend een grote reset nodig was om de opkomst van het populisme een halt toe te roepen.

Kerry beloofde dat Amerika onder een regering van Biden weer zou toetreden tot het baan brekende klimaatakkoord van Parijs, maar dat dit ‘niet genoeg’ was.

“Het idee van een reset is belangrijker dan ooit tevoren”, zei Kerry.

De voormalige senator maakte duidelijk dat deze “reset”, die slechts een her-branding is van dezelfde nieuwe wereldorde die de afgelopen twee decennia op hevig verzet stuitte, nodig is om het populisme te doven.

“Ik denk dat Europa daar naar moet kijken, de Brexit en het opkomend nationaal populisme – nationalistisch populisme”, zei Kerry”.

“Dat is echt een van de prioriteiten die we allemaal moeten aanpakken. Je kunt het niet negeren.”

Sprekend over hoe Trump zijn stem verhoogde in 2020, merkte Kerry op:

“Wat me verbaast is dat zoveel mensen nog steeds stemden voor het niveau van chaos en schending van de wet en orde en het overtreden van de normen en … ik denk dat dat de onderliggende reden daarvoor is. is iets dat iedereen moet onderzoeken”.

Ursula van der Leyen, voorzitter van de Europese Commissie, verwelkomde ook het vooruitzicht van Biden als “vriend in het Witte Huis” bij de globalisten en zei dat de twee entiteiten zouden werken aan “een nieuw rulebook voor de digitale economie en de digitale samenleving”.

“De behoefte aan wereldwijde samenwerking en deze versnelling van verandering zullen beide drijfveren zijn van de Grote Reset. En ik zie dit als een ongekende kans, ” zei von der Leyen.

Zoals we uitvoerig hebben gedocumenteerd , is “The Great Reset” slechts de laatste incarnatie van de agenda om de macht te centraliseren in de handen van een kleine elite, die Amerikanen het kiesrecht ontneemt, hun levensstandaard verlaagt en hen dwingt zich te onderwerpen aan een sociaal kredietscoresysteem dat elimineer alle privacy en persoonlijke autonomie.

Bekijk onderstaand interview voor een volledig overzicht van wat “The Great Reset” werkelijk inhoud…!

Zoals zo vaak gemeld, beweren mediakanalen nog steeds dat de “Grote Reset” een “samenzweringstheorie” is, zelfs als wereldleiders het openlijk toegeven!

BRON: Zerohedge.com

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Oud Kaasje
22 november 2020 10:54

Die vent is echt gestoord, net als velen van dat soort monsters

Freek de Lange
22 november 2020 17:50

En dit soort volk regeert over de wereldbevolking. Er is helaas een zeer klein deel van de mensheid dusdanig machtig en narcistisch om dit in werkelijkheid te brengen.
Helaas broeit dit al eeuwen lang

3
0
We zijn benieuwd naar jouw mening. Laat je een reactie achter?x
()
x