https://tpo.nl/wp-content/uploads/2020/04/hugo-de-jonge.jpg

Hugo de schoenen verkoper heeft ergens een losse opmerking gemaakt dat als het vaccin er is niet iedereen de vrijheid krijgt, om te gaan en te staan waar ze willen, ze zullen zich wel eerst moeten laten vaccineren. Daarna, zoals gewoonlijk neemt hij zijn opmerking terug. Het zaadje is echter al gezaaid. Bedrijven, die straks weer volop aan de gang willen, zoals evenementen organisaties, zij gaan al komen met opties. Of je laat zien dat je de spuit gehad hebt of je bewijst door een test dat je niet ziek bent.

Hoe je het ook draait of keert, de gezond nadenkende mens, die de onbetrouwbare spuit met “geheime”ingrediënten niet neemt is de klos. Ik heb een voorstel, laten we alle leden van de overheid en het Koningshuis voorrang geven. Deze mensen zijn onmisbaar voor onze samenleving. Daarna zijn alle GGD`s aan de beurt en laten we de mensen van het RIVM ook niet vergeten.

Koopmans, Prof. dr. M.P.G. (Marion) — KNAW

 

 

 

 

 

 

En laten we toch zeker onze veeartsen belonen voor hun goede werk.Verder zijn er vast nog artsen, die erom staan te springen en met name die artsen die nagelaten hebben om hun patiënten op correcte manier te behandelen en ze niet met een corona kluitje het riet ingestuurd hebben. Oh ja en laten we toch zeker niet onze burgemeesters niet vergeten en de mensen van de ME, die altijd bij de demonstraties klaar stonden voor ons. Er zullen vast mensen vergeten zijn schroom niet om het lijstje aan te vullen.

Het Amerikaanse kaartverkoopbedrijf Ticketmaster gaat vanaf volgend jaar een bewijs van vaccinatie of een negatieve corona test eisen. Het bedrijf hoopt dat op die manier concerten en festivals volgend jaar wel kunnen doorgaan, vertelt directeur Mark Yovich aan Billboard.

Het bedrijf is momenteel in gesprek met verschillende partijen om dit te verwezenlijken. Het nieuws volgt op het bericht dat farmaceut Pfizer zegt een voor 90 procent effectief corona vaccin te hebben.

Ticketmaster wil dat kaarthouders een ‘geverifieerde status’ krijgen als ze zijn gevaccineerd, zodat onder meer concerten en festivals weer als voorheen kunnen plaatsvinden.

Met verschillende partijen wordt gesproken over onder meer het vaccineren en het testen van bezoekers. “Die gegevens kunnen dan worden gelinkt aan een digitaal ticket zodat iedereen die naar dat evenement gaat geverifieerd is”, aldus Yovich. “Het is het doel van Ticketmaster om genoeg flexibiliteit en opties te geven zodat locaties en fans verschillende manieren hebben waarop evenementen kunnen terugkeren.”

https://www.bax-shop.nl/blog/wp-content/uploads/2015/06/oude_verlichting_ombouwen_naar_LED_1.jpg

Toegang ontzegd

Na het kopen van een ticket moeten fans kunnen aantonen dat ze al gevaccineerd zijn of negatief zijn getest op het corona virus. Mensen die positief zijn getest, geen test hebben gedaan of niet zijn gevaccineerd krijgen dan geen toegang tot het evenement. De medische gegevens worden volgens Ticketmaster niet opgeslagen.

Of Ticketmaster het plan ook uitwerkt voor buiten Amerika is niet duidelijk. Ook voor veel grote shows en festivals in Nederland worden kaartjes via het bedrijf gekocht.

Bron: nu.nl

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
We zijn benieuwd naar jouw mening. Laat je een reactie achter?x
()
x