Elitaire kinderhandelaren, verkrachters, misbruikers we hebben ze vaak voorbij zien komen. In Nederland speelt zich dat ook af net zoals in de rest van de wereld. De kerk is er ook bij betrokken en niet alleen een priester die zich vergrijpt aan een misdienaar. In de kerk gaat het tot de allerhoogste, waaronder de paus. Het is dus niet vreemd dat de heilige moeder Teresa ook een stevig graantje meepikt. Wat we van haar weten is dat zij haar leven op heeft geofferd om de arme kinderen te helpen, niet minder is waar, zij hielp de viezeriken om slachtoffertjes te krijgen waar zij mee konden doen wat ze wilden. Niemand zou zo”n “lief, klein” nonnetje verdenken. En velen zullen het bij  bekend making het nog niet geloven, want dit soort mensen zijn hoog verheven en worden aanbeden.

                                                                                          Open wat vaker je URL balk en kom dagelijks langs bij Roberto’s World

 

                                                                                                                                                                              KIJK VERDER,

Moeder Teresa’s orde is betrapt op handel in baby’s in India

 

Een kinderopvangfaciliteit in India die wordt gerund door de Missionarissen van Liefde, onderdeel van de Rooms-Katholieke Orde en gesticht door Moeder Teresa, is betrapt op het verhandelen van baby’s voor winstbejag. Dit is niet de eerste keer dat kinderopvangfaciliteiten in verband worden gebracht met immorele en onethische handelingen zoals het verhandelen van kinderen. Het lijkt een veel voorkomende ontdekking te worden.

De laatste jaren is veel informatie aan het licht gekomen over mensen uit de “elite” – beroemdheden, filantropen en mensen die worden afgeschilderd als de dragers van goede wil – die betrokken zijn bij mensenhandel. Heeft dit niveau van roem en fortuin misschien een prijs? Er zijn een aantal voorbeelden te geven, waaronder veel prominenten binnen het Vaticaan, prominente beroemdheden en leden van de koninklijke familie. U kunt meerdere voorbeelden zien in een artikel dat ik onlangs schreef en dat zich concentreert op Jeffrey Epstein, hier. Mensen in dergelijke kringen ‘besturen’ in feite de wereld en beheersen de media, en beheersen zo het beeld dat de mensheid van hen heeft. Maar de dingen veranderen, en de mensen worden wakker.

We moeten voorzichtig zijn, want het is heel duidelijk dat er een enorme hoeveelheid misleiding aan het werk is. Kijk maar naar het Vaticaan, waarvan al lang wordt beweerd dat het betrokken is bij Satanische rituelen en ernstig kindermisbruik, en het is nu geen geheim meer dat ze bij zulke dingen betrokken zijn. Meerdere leden zijn beschuldigd van vreemde activiteiten, waaronder George Pell, een van de hoogstgeplaatste leden van het Vaticaan, die beschuldigd werd van seksueel misbruik van kinderen. Zelfs mensen van binnenuit zijn naar buiten getreden en hebben als het ware ‘gefloten’. Er zijn bijvoorbeeld duizenden botten gevonden onder het Vaticaan. Er wordt aangenomen dat ze van ongeveer 12 verschillende lichamen zijn. Het Vaticaan heeft geen commentaar gegeven op de vraag van wie de botten zijn of hoe ze daar terecht zijn gekomen. Er zouden ook jonge kinderen zijn ontvoerd door leden van de Vaticaanse politie voor seksfeesten en vervolgens zijn vermoord. Gabriele Amorth was een Italiaanse rooms-katholieke priester en een exorcist van het bisdom Rome. Hij beweerde tienduizenden exorcismes te hebben uitgevoerd in de loop van meer dan een halve dozijn decennia als katholiek priester, en heeft een aantal keren gezegd hoe Satanisme wordt gepraktiseerd binnen het Vaticaan. Hij heeft ook beweerd dat meisjes vaak worden ontvoerd door een bende van Vaticaanse politie en buitenlandse diplomaten. Nogmaals, hij beweerde dat deze meisjes worden geronseld voor Vaticaanse feesten en andere misdaden met seksuele motieven.

Malachi Martin, een Ierse katholieke priester en schrijver voor de Katholieke Kerk die ook professor in de paleografie is aan het Pauselijk Bijbels Instituut van het Vaticaan, is een andere persoon die geprobeerd heeft dergelijke activiteiten aan het licht te brengen. U kunt daar hier meer over lezen.

Nog niet zo lang geleden werd een omvangrijke pedofielenbende ontmaskerd met duidelijke banden met de broer van paus Benedictus. Onlangs heeft Carlo Maria Vigano, voormalig apostolisch nuntius in de Verenigde Staten en secretaris-generaal van het gouvernement van Vaticaanstad, meerdere mensen, waaronder paus Franciscus, in verband gebracht met seksueel misbruik. U kunt daar hier meer over lezen.

Ik ga niet eens in op andere elitaire voorbeelden zoals Jeffrey Epstein, NXIVM, de Rockefeller en Rothschild families, of alle andere ontelbare voorbeelden die duidelijk banden tonen met de handel in vrouwen en kinderen. In feite was NXIVM verbonden met meerdere kinderopvangfaciliteiten die sinds die ontdekking zijn gesloten. In alle eerlijkheid, sommige van de machtigste mensen op de planeet en diegenen die de “systemen” controleren waar wij ons aan houden, hadden al lang geleden onderzocht moeten worden.

Dit is waarom we voorzichtig moeten zijn. Veel van deze mensen, zoals de Paus en anderen binnen het Vaticaan zoals George Pell, zijn uitgemaakt voor geleerden en mensen die het verdienen om verafgood te worden. Het gekke is dat zij verafgood zijn, en wanneer miljoenen mensen één persoon verafgoden, geeft dat hen extreem veel macht, wat betekent dat veel mensen geloven dat zij niets verkeerd kunnen doen. Dus als ze er ooit van beschuldigd worden iets verkeerd te hebben gedaan, wordt het gewoon als een ‘samenzweringstheorie’ beschouwd en blijft het onder de radar. Maar gelukkig komt daar verandering in.

Door je macht over te dragen aan figuren, neem je ook je eigen macht uit handen. Door je macht aan anderen te geven, laat je je geest open voor manipulatie, instructies en beïnvloeding door de persoon die je verafgoodt. Iemand die verafgood wordt, is in staat tot extreme hersenspoeling.

Moeder Teresa

Onlangs gaf de Indiase regering haar deelstaatregeringen opdracht om kinderopvangfaciliteiten te inspecteren die worden gerund door de Missionarissen van Liefde – een Rooms-Katholieke orde gesticht door Moeder Teresa. Het bevel kwam na de arrestaties van een non en een medewerker die beschuldigd werden van babyhandel.

https://globalnews.ca/wp-content/uploads/2016/05/ny113-825_1993_000000_high.jpg?quality=85&strip=all

Een non, Zuster Koncilia, en een personeelslid, Anima Indwar, werden gearresteerd in verband met de mensenhandel. Volgens The Times of India heeft Indwar bekend dat zij de kinderen heeft verkocht.

Op het moment van de arrestaties verbleven er een dozijn zwangere vrouwen in het opvanghuis, aldus Catholic News Agency.

CNA meldt dat een koppel Indwar 120.000 roepies ($1.760) betaalde in ruil voor een kind, maar dat ze het kind later terugbracht zonder het geld terug te geven. Het echtpaar tipte vervolgens de politie, aldus CNA.

Het Indiase NDTV citeert een niet nader genoemde politiebron die zegt dat alle vier de baby’s in het afgelopen jaar zijn verkocht.

Dit is niet de eerste keer dat we dergelijke acties zien van zogenaamde humanitaire groepen. Nog niet zo lang geleden besprak een VN-panel de criminele activiteiten van de White Helmets, waaronder orgaanroof en vals vlagterrorisme. U kunt die discussie bekijken en er hier meer over lezen. Het zal u niet verbazen dat de mainstream media er absoluut geen aandacht aan hebben besteed.

Blijkbaar worden momenteel alle kinderopvangtehuizen die door Missionaries of Charity over het hele land worden gerund, geïnspecteerd.

Toen ik hierover las, moest ik denken aan Peter McKelvie, een voormalig hoofd kinderbescherming in het Verenigd Koninkrijk die de aandacht trok toen hij beweerde dat hooggeplaatste politici, militairen en zelfs mensen die banden hadden met de koninklijke familie betrokken waren bij een kinderseksbende. Toen hij in Hereford en Worcester werkte, hielp hij de beruchte kindermisbruiker Peter Righton veroordelen, die ooit een van ‘s lands meest gerespecteerde autoriteiten op het gebied van kinderzorg was. Dit brengt een geweldig punt naar voren, en iets dat ik in mijn onderzoek meerdere malen ben tegengekomen. Veel mensen die werken voor nationale beschermingsprogramma’s voor de kinderzorg zijn direct betrokken bij dit soort zaken. McKelvie is een van de velen die de wereld hebben verteld dat dit soort machtige VIP pedofielenkringen al meerdere jaren in het geheim opereren. (bron) Werken in de kinderopvang of met kinderen is een van de manieren waarop het systeem deze mensen in staat stelt te doen wat ze doen.

Op donderdag zei Subramanian Swamy, een hooggeplaatst parlementslid van de BJP, dat de Bharat Ratna-prijs van Moeder Teresa moet worden ingetrokken als de Missionaries of Charity-groep schuldig wordt bevonden. Dit betekent natuurlijk niet dat Moeder Teresa betrokken was bij dergelijke dingen. Maar ja, gezien wat we van de Rooms-Katholieke Kerk hebben gezien, zou het me niet verbazen.

Volgens Global News,

Swamy zei dat zijn standpunt niet louter werd beïnvloed door het schandaal rond de babyhandel, maar dat hij het beschouwde als de laatste druppel in een lange rij van kritiek die gedurende vele jaren op Moeder Teresa werd geuit.

Hij noemde haar loyaliteit aan de overleden Amerikaanse financier Charles Keating, die in de jaren ’80 werd veroordeeld voor het oplichten van miljoenen dollars van kleine beleggers – Teresa’s liefdadigheidsinstelling profiteerde in hoge mate van Keating’s donaties, en ze schreef zelfs aan een rechter van het Superior Court in Californië om clementie te vragen voor Keating omdat hij “vriendelijk en gul was voor Gods armen”, volgens een brief die Christopher Hitchens publiceerde in zijn boek, “The Missionary Position”.

Keating werd veroordeeld tot 12 jaar en zeven maanden gevangenisstraf, maar diende slechts een derde van de straf uit voordat zijn veroordeling werd vernietigd op grond van een technische fout. Hij overleed in 2014, twee jaar voordat de katholieke kerk Moeder Teresa tot heilige verklaarde.

De les

Wat we hier uit moeten leren is dat we op onze hoede moeten zijn voor alle figuren die extreme roem en populariteit hebben en die gemaakt zijn om verafgood en aanbeden te worden door de massa’s. Als de mensheid dat doet, geven we onze macht aan hen weg en staan we open voor manipulatie. Aan het eind van de dag, ja er zijn grote mensen daarbuiten, wie weet, Moeder Teresa kan een van hen zijn geweest. Maar dat is niet het punt, iemand anders verafgoden en leven volgens een doctrine gemaakt door iemand anders verhindert ons te luisteren naar ons eigen hart.

BRON: undergroundsnewswire

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
We zijn benieuwd naar jouw mening. Laat je een reactie achter?x
()
x