Enge ziektes

nov 10, 2020

Als men aan enge ziektes denkt, dan denk je vaak aan kanker of Aids, toch zijn er legio enge ziektes die niet of nauwelijks ter sprake komen maar toch ook vele levens eisen op jaar basis! Tegenwoordig wordt er veel meer over enge en dodelijke ziektes gesproken waar vele van ons nog nooit van gehoord hebben. Dan kun je denken: ze zijn tegenwoordig verder met hun onderzoek(en) of is de kennis en de apparatuur van veel betere kwaliteit waardoor de mogelijkheden in de toekomst zelfs oneindig “zullen” zijn. Veel ziektes willen/proberen ze “bewust” doormiddel van medicijn gebruik te killen of onder controle te krijgen met vaak alle gevolgen van doen…. bijverschijnselen!

Onderzoeken hebben uitgewezen dat bij langdurig en overmatig medicijnen gebruik eventuele ontstane bijverschijnselen kunnen leiden tot (andere) lichamelijke aandoeningen die niks meer met de ziekte te maken hebben waarvoor de medicijnen in eerste instantie waren voorgeschreven! Deze aandoeningen gaan in een aanzienlijk aantal gevallen in combinatie met bewerkt voedsel, verontreinigde lucht of zelfs door kraanwater over in zwaardere aandoeningen of in een ernstiger geval een levensbedreigende ziekte! Heel belangrijk is en dat zal het ook altijd blijven, is je eigen (gezonde) levensstijl. Heb je voldoende beweging, krijg je voldoende vitamines binnen, vermijd stress, eet gezond…. Mochten er in uw leven zich onverhoopt toch ziektes of aandoeningen voordoen laat u dan niet direct verleiden tot het gebruik van medicijnen met eventueel alle gevolgen van dien bij langdurig en overmatig gebruik, want onthoud dit: aan een ziek of zwak persoon kan meer geld verdient worden dan een gezond persoon!

Soms kun je niet zonder medicijn 

Artsen hebben tegenwoordig alleen hun recepten boekje voorhanden, want van voedingsleer en vitamine en mineralen tekorten hebben ze geen kaas gegeten. Het zit nog nauwelijks in hun opleiding. En voor elke patiënt 10 minuten uittrekken is ook te kort. Een goed gesprek kan soms ook al wonderen doen. Vroeger was niet alles beter, maar je zat uren in de wachtkamer en er werd de tijd genomen. En het sociale contact in de wachtkamer was soms ook al verhelderend. En je zag de apotheker zelf poedertjes stampen en in zakjes doen. Dit kan nu natuurlijk nu niet meer. Het verschil tussen een apotheker nu en vroeger is: vroeger was een apotheker een medicijndeskundige, hij wist wat er in zat. Nu is een apotheker niks meer dan een kruidenier.

Enge ziektes

De wereld wordt overspoeld met de meest verschrikkelijke ziektes, als we de media mogen geloven. Om de haverklap berichten de actualiteitenrubrieken op tv over wéér een eng virus of bacterie (liefst resistent), een dodelijke griepvariant of ander gevaar dat de mensheid bedreigt. Wie alle berichten serieus neemt, wordt in een vrij constante staat van angst gehouden. En ik hoef nu niet met voorbeelden te komen, want wij leven nu in het grootste voorbeeld van de geschiedenis. De Corona hoax! Als de mensen zouden weten dat de grootste farmaciebedrijven, mediaconcerns én persbureaus zoals Reuters allemaal eigendom zijn van de illuminatie, en dat zij angst als hun belangrijkste wapen zien om de bevolking te controleren, zouden ze waarschijnlijk heel anders tegen al deze ziektes aankijken. En wie wat verder kijkt en leest over de kracht van positieve energie, die snapt dat niet al deze ziektes, maar juist de angst ervoor de grootste boosdoener is. Want angst maakt ziek, en datgene wat je het meeste vreest, trek je aan volgens de Universele wet van de aantrekkingskracht.

Wie snapt hoe de elite met elkaar samenwerken om het volk onwetend en zwak te houden, en ze financieel uit te buiten, zal ook begrijpen dat bijna elk medicijn bijwerkingen heeft die weer andere medicijnen noodzakelijk maken. En dat er bij onafhankelijke tests op vaccins schadelijke stoffen worden aangetroffen die daar helemaal niet in zouden mogen zitten, zoals, kwik en aluminium hydroxide, dat de vitamine D in je lijf vernietigt (onmisbaar voor een gezonde weerstand), verder is er ook al aangetoond dat er foetusmateriaal in zit. En dat er nog nooit iemand AIDS heeft gekregen van HIV, maar wél van de medicijnen tegen HIV.

Een voorbeeld van een vaccin wat gekweekt is op cellijnen van een geaborteerde foetus.

groene foetus

De rodehond component van het BMR-vaccin wordt gekweekt op cellijnen die afkomstig zijn van een geaborteerde foetus. Daardoor is het vaccin ‘vervuild’ met menselijk DNA, d.w.z. erfelijke codes die afkomstig zijn van de cellijnen van de foetus waarop de rodehond-virussen gekweekt worden. Recentelijk is nogmaals naar buiten gekomen dat er grote risico’s kleven aan het injecteren van ‘foetaal DNA’. Theresa Deisher schreef een open brief aan wetgevers en burgers om te ons hiervoor te waarschuwen.

Wie is Theresa Deisher

Dr. Deisher is een regulier opgeleide wetenschapper. Zij is cum laude afgestudeerd aan Stanford University en behaalde haar Ph.D in Moleculair and Cellular Fysiologie van de afdeling Moleculair and Cellular Fysiologie, Stanford University. Haar baanbrekende onderzoek heeft ertoe geleid dat zij 23 medische patenten op haar naam heeft staan. Nadat zij meer dan 20 jaar werkzaam is geweest in de farmaceutische industrie, richtte zij een ‘non-profit’ instituut op. Het Sound Choice Pharmaceutical Institute (SCPI). Onder haar leiding voeren tientallen wetenschappers onderzoek uit naar DNA-mutaties, stamcellen, kanker, autisme spectrum stoornissen, en mogelijke ziekte-veroorzakende gevolgen van het injecteren van foetaal-DNA, vervuilingen, en retrovirussen in baby’s.

De reguliere medische wereld houdt zich hier liever niet mee bezig. Hoewel bekend is dat er DNA-vervuilingen in vaccins zitten staat er op de Amerikaanse bijsluiter van het BMR vaccin dat er geen onderzoek is gedaan naar mogelijk genetische mutaties (veranderingen) als gevolg van de vervuiling in de rodehond component van de BMR. Het feit dat de farmacie het niet onderzocht heeft, betekent helaas niet dat we daarom zonder problemen foetaal DNA kunnen injecteren in baby’s. Maar we wijken af. We gaan het nu niet over de ongezonde vaccins hebben.

Als je in de farmaceutische industrie zit dan wil je maar 1 ding…. geld verdienen!

“Aan gezonde of dode mensen valt niets te verdienen. Het geld zit in zieke mensen” – Bill Maher “.

Het grote geld en de belangenverstrengelingen

Het wordt meteen duidelijk waarom controlerende organen zoals de Verenigde Naties, de WHO, en in Nederland het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) en de RIVM, het gebruik van vaccins en medicijnen niet afraden, maar juist aanmoedigen. Dat komt omdat ook deze organisaties volledig onder controle staan van de illuminatie. Een orgaan als het CBG test nieuwe medicijnen niet eens zelf, voordat zij die toelaten op de Nederlandse markt. Ze gaan volledig af op de rapporten die opgesteld zijn door de farmaciebedrijven zelf, die tevens de grootste sponsor zijn van het CBG! Hoe bedoel je belangenverstrengeling.

Wie gezond wil blijven, blijf dan liefst zo ver mogelijk bij medicijnen vandaan. Natuurlijk zijn er ook medicijnen die naar eer en geweten ontwikkeld zijn en wel goed werken, maar probeer je bij voorgeschreven medicijngebruik in ieder geval altijd goed in te lezen over de materie, en te kijken of er geen betere, natuurlijke oplossingen zijn.

Kun je dan niet ziek worden als je zo gezond mogelijk leeft? Jazeker wel, want de illuminatie zijn niet over één nacht ijs gegaan bij het verzinnen van methodes om de bevolking zo zwak mogelijk te houden. Of het nou via kunstmatig gefabriceerde griepvirussen, chemtrails, kleding, tandpasta, amalgaamvullingen in je gebit, fast food of lightproducten is, ze proberen je van alle kanten in aanraking te laten komen met gif. Zo wordt je afweersysteem langzaam maar zeker aangetast, en dat veroorzaakt kanker. Dat hun methodes succesvol zijn, mag wel blijken uit het feit dat kanker vroeger een zeldzame ziekte was, maar tegenwoordig al bijna één op de twee mensen ermee te maken krijgt in zijn leven.

Gecreëerde angst tijdens Corona en andere ziektes

“Is er geen medicatie dan”?

Jawel, Hydroxychloroquine, zink en vitamine C in combinatie hoewel dit middel officieel niet door de reguliere medische wetenschap wordt erkend. Simpelweg vanwege het feit dat er op geen van deze supplementen een patent zit en daarom dus ook spotgoedkoop te verkrijgen zijn en vergelijking tot. Daarom wordt er gezegd dat het medicijn niet of nauwelijks werkt en zelfs levensgevaarlijk kan zijn. Dit alles heeft gewoonweg te maken met het feit dat zodra er een werkend medicijn in dit geval tegen corona is er geen vaccin ontwikkeld hoeft te worden, en waar zit de meeste verdienste….. juist, in het ontwikkelen en verkopen van een vaccin! (wel of niet werkend).

Neem nou kanker bijvoorbeeld. Kanker is niet zo’n erge ziekte is als de meeste mensen denken. De media presenteren kanker bijna altijd als volksvijand nummer één, waartegen bijna niets bestand is. Behalve zware en pijnlijke behandelmethodes zoals bestraling en chemo. Over natuurlijke geneeswijze en het feit dat kanker lang niet altijd een dodelijke afloop heeft, maar ook vanzelf weer over kan gaan, wordt in alle talen gezwegen. Toch zijn er veel alternatieven voor bestraling en chemo, die nog veel succesvoller zijn ook. Hennepolie, zwarte walnoot, abrikozenpitten en zelfs aardbeien zijn goede natuurlijke middelen in de bestrijding en de voorkoming van kanker.

Voeding

Gezonde voeding is natuurlijk essentieel voor een goede gezondheid. Veel groente en fruit. De voedingswaarde van wat je eet, wordt mede bepaald door de structuur van het voedsel. Dat is de manier waarop de moleculen gerangschikt zijn. Deze structuur is gevoelig voor de energie in zijn omgeving.

Magnetrons bijvoorbeeld, verwarmen het voedsel door de moleculen tegen elkaar aan te laten wrijven, en dit is vernietigend voor de structuur. Tests hebben aangetoond dat de voedingswaarde met wel 95% kan verminderen als het door de magnetron gegaan is. Warm je eten dus liever gewoon op in een pan

Iedereen die het rijst-experiment doet, krijgt hetzelfde resultaat

Het Beste Medicijn is en blijft liefde!
Wie dit niet gelooft, kan dit zelf uitproberen met een simpel experimentje. Het is bedacht door Dr. Emoto uit Japan, bekend van zijn onderzoek naar bewustzijn in water via ijskristallen.

Het experiment gaat zo: Zet drie schaaltjes gekookte rijst neer en zet bij bij het eerste schaaltje een briefje met een positief woord (liefde, dank je wel, ik houd van jou), bij het tweede een negatief woord (haat, idioot, ik walg van je) en bij het derde helemaal niets. Laat het een maand staan en kijk wat er gebeurt.

Gegarandeerd dat het eerste schaaltje het langst goed blijft en dat het schaaltje zonder woord het snelste verrot. Want negatieve energie is altijd nog beter dan helemaal geen energie, zo blijkt.

Er zijn al veel therapieën, die effect hebben op kanker.

Het is niet aan mij om deze hier aan te halen.

Ga zelf op onderzoek uit.

5 1 stem
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
We zijn benieuwd naar jouw mening. Laat je een reactie achter?x
()
x