Ik keek samen met mijn moeder als kind naar tv als er iemand van een koningshuis erop was. Wij zaten ons te vergapen aan de luxe en stonden er niet bij stil hoe ze dat verkregen hadden. En zoals de meeste meisjes droomde ik ervan om een prinsesje te zijn. Met al de glimmer en glans erom heen. Het is zeker veel glimmer en glans, maar met de wetenschap dat deze mensen letterlijk over lijken gaan, pas ik er toch voor om in hun schoenen te treden.

                                                                                           Open wat vaker je URL balk en kom dagelijks langs bij Roberto’s World

                                                                                                                                                                               LEES VERDER,

Hier deel 2 .

De machtigsten op deze aarde.

Vince McMahon met zijn vriend Donald Trump, die zijn vrouw Linda McMahon benoemde tot hoofd van de Small Business Administration. De McMahons zijn al lang bevriend met Trump en zij hebben aan de politieke campagne van Trump gedoneerd. De McMahons zijn ongeveer 2 miljard waard en zij bezitten een massamedia- en worstelbedrijf. De McMahons zijn verwant aan de Frans-Ierse MacMahon adel die militair voor de Bonapartes en Savoys tegen de Habsburgers vochten en vervolgens Italiaanse adel werden als de hertogen van Magenta. De McMahons en hun WWE psychopathische vennoten zijn betrokken bij steroïden handel, bloed en adrenochroom handel, pedofilie ringen, kinderhandel, mensenoffers en ze beheren ook gemilitariseerde bende stalking en werken als criminele maffia stijl handhavers.

Jacqueline Mars is een topheks in de Verenigde Staten en haar familie is ongeveer 70 miljard waard en zij zijn financiers van Kabbalisten, Hells Angels, en bendestalkers. De familie Mars werkt als agenten voor de Savoys, Massimo’s, Thurn en Taxis, en Windsors. De familie Mars was eigenlijk de koninklijke familie van Candia, een koninkrijk op Kreta dat deel uitmaakte van het Venetiaanse Rijk. Venetië was sterk betrokken bij de suikerhandel en de familie Mars was eigenaar van een van de grootste snoepfabrieken ter wereld. Het Huis van Candia was ook edelen onder het Huis van Savoye.

Ian Lundin is een Zweeds-Canadese miljardair die betrokken is bij de mijnbouw. Ian Lundin heeft een residentie in Genève, Zwitserland en hij is een agent van het Huis Savoye. De Lundins en de Savoys hebben huizen aan het Meer van Genève.

Marchese Giuseppe Ferrajoli di Filacciano en Marchesa Federica Imperiali di Francavilla dienen het Huis van Savoye en werken met de Groep van Leiders, een geheime organisatie op hoog niveau die vooral in Zwitserland opereert en waarvan verschillende leden betrokken zijn bij het bankwezen, de zakenwereld en de politiek.

Lukas Lundin is een Zweeds-Canadese miljardair die betrokken is bij gas-, goud- en diamantwinning over de hele wereld en hij verblijft in Genève en is een agent van het Huis van Savoye.

Graaf Andrea Cattaneo Della Volta is een internationaal zakenman en financier die betrokken is bij bank- en energiebedrijven en hij is ook mede-eigenaar van de Camorra-maffia en van de Azerbeidzjaanse maffia. De Cattaneos verwierven hun macht door te opereren als incassanten voor Genovese bankiers zoals de Dorias, Giustinianis, Pallavicinis, en Odescalchis die allen een nauwe alliantie hebben met het Huis van Savoye.

Prinses Marina van Savoye de Prinses van Napels is een topautoriteit over Goldman Sachs en Zwitserland. Prinses Marina stamt uit de Ricolfi-Doria familie van Genua en zij is geboren in Zwitserland. De Italiaanse stad Genua of Genova heeft dezelfde naam als de Zwitserse stad Genève. De Savooien hebben een adellijke tak in Genua en de Dorias komen oorspronkelijk uit Genua. De Savooien regeerden ook honderden jaren over gebieden in Zwitserland voordat zij de Italiaanse monarchen werden.

Diego Aponte is de president en CEO van de Mediterranean Shipping Company of MSC, een containerrederij die samenwerkt met de Camorra en betrokken is bij mensenhandel, waaronder de handel in Afrikanen. MSC is gevestigd in Genève, waar de Apontes en de Savoys wonen, en is ook gevestigd in Napels, waar de Camorra actief is. MSC heeft ook een deel van Messina Line gekocht, een in Genua gevestigde scheepvaartmaatschappij. De Apontes zijn ongeveer 8 miljard waard en zij wonen in Genève, Zwitserland en werken als agenten van het Huis van Savoye.

Graaf Giovanni Landi Di Chiavenna met zijn zonen Ludovico en Manfredi. De familie Landi is een Italiaanse adellijke familie die een tak heeft laten fuseren met de Dorias waardoor de familie Doria-Pamphilj-Landi is ontstaan. Landeigenaren, vorsten en edelen staan boven bankiers omdat goud en grondstoffen uit het land worden gedolven voordat ze aan bankiers worden verstrekt die als gevolmachtigden van hun investeerders optreden.

Prins Jonathan Doria-Pamphilj-Landi is een autoriteit over Goldman Sachs en hij financiert pedofilie-cults. Veel hoge leidinggevenden bij Goldman Sachs zijn Rooms-Katholieke Jezuïeten. De Doria en Pamphilj families brachten pausen voort voor het Vaticaan. De Dorias financierden ook Christoffel Columbus die een familielid was van de Colonnas. De Dorias fuseerden ook twee takken met de Colonna-familie waardoor de Doria-Colonnas ontstonden.

Prins Albert Grimaldi van Monaco met Prinses Charlene Grimaldi van Monaco en zij zijn officieel minstens 1 miljard waard. De koninklijken van Monaco of Grimaldi’s regeren over Monaco en beschermen een internationale witwas casino operatie en maffia hoofdkwartier waarbij de Siciliaanse maffia en de Russische maffia betrokken zijn. De Russische maffia en de Siciliaanse maffia hebben een gezamenlijk hoofdkwartier in Monte Carlo. Vladimir Poetin en prins Albert, die ridder van Malta is, zijn zeer goede vrienden. Monaco wordt ook gebruikt voor belastingontduiking en waarschijnlijk ook voor vormen van privébankieren.

Prinses Elvira Grimaldi di Nixima, een Siciliaanse edelman, en haar echtgenoot Alfred Oeteker, miljardair, wiens familie Nazi’s waren die Hitler financierden en tijdens WO II slavenarbeid gebruikten. De Oetekers financieren het moderne nazisme en zij financieren ook de Siciliaanse maffia misdaad operaties. De familie Grimaldi di Nixima is een Siciliaanse adellijke familie die verwant is aan de koninklijke Grimaldi’s van Monaco, die hun oorsprong in Genua hebben. Een andere tak van de familie Grimaldi is eigenaar van de Grimaldi Group, een scheepvaartmaatschappij in Napels die betrokken is bij mensensmokkel en samenwerkt met de Camorra.

Vladimir Poetin met zijn goede vriend prins Albert II van Monaco. Poetin en prins Albert zijn de afgelopen tien jaar vaak samen te zien geweest. Poetin werd geridderd door prins Albert II en de Russische maffia heeft samen met de Siciliaanse maffia een belangrijk hoofdkwartier in Monte Carlo. De koninklijke familie van Monaco of het Huis van Grimaldi is afkomstig uit Genua, dat heerste over het Zwarte Zeegebied, waaronder Ghazaria, dat grote invloed had op de handel in Rusland. Genua en Rusland en de Grimaldi’s en Romanovs hebben eeuwenlang samengewerkt.

Graaf Marco Doria is een Italiaanse edelman, een communist en hij was de voormalige burgemeester van Genua van 2012 tot 2017. De Dorias waren belangrijke bankiers en dogen van Genua en zij werken nauw samen met de Savoys en de Giustinianis, Pallavicinis, Odescalchis, en Grimaldis die de heersende dogenfamilies waren van de Republiek Genua.

Marchese Riccardo Imperiali di Francavilla is een Italiaanse edelman en zakenman die werkt voor de Savoyes. Imperiali betekent keizerlijk. De Savooien zijn een keizerlijke dynastie die heerste in Zwitserland en Frankrijk en zij heersten ook over Italië, Albanië, Kroatië, en Ethiopië.

Prinses Maria Gabriella van Savoye is een topautoriteit van de Club van Leiders, een in Zwitserland gevestigd geheim genootschap van rijke en machtige Europese en Midden-Oosterse koningshuizen, bankiers, politici en zakenlieden. Jean Sebastian Robine is de oprichter van de Club van Leiders.

Graaf Giberto van Arrivabene-Valenti-Gonzaga met zijn echtgenote Prinses Bianca van Savoy-Aosta en zij zijn mede-eigenaars van de Venetiaanse maffia, de misdaadfamilie van Seattle en die van Rochester, alsmede machthebbers over Hollywood en de familie Kardashian. Graaf Giberto is een topbaas en lid van de Homo Maffia die vooral in de mode-industrie opereert. De Kardashians zijn Armeens en zijn nauwe bondgenoten van de Armeense maffia die haar hoofdkwartier in Hollywood heeft. De Armeense maffia opereert als een tak van de Russische maffia. Prinses Bianca’s broer prins Aimone werkt in Rusland en de familie Gonzaga is verwant met de Byzantijns-Italiaanse Palaiologos-familie die met de Russische royals zijn getrouwd.

Prins Emanuel Filiberto van Savoye de Prins van Venetië een internationale privé bankier die de voornaamste eigenaar is van de Venetiaanse maffia en een belangrijke architect en financier van propagandisten en leugenaars. Prins Emanuel werkte voor de SYZ private bank in Genève, Zwitserland en hij verblijft in Frankrijk. Prins Emanuel is gespecialiseerd in godslastering en hij wil de wereld overnemen en tot god worden uitgeroepen. De Savooien zijn belangrijke beheerders van de Jehova- en Christusprogramma’s binnen het christendom, een godsdienst die is ontwikkeld door het Vaticaan en de monarchen.

Maggio Cipriani is een hoge baas van de Venetiaanse maffia en stamt af van de rijke Cipriani-familie uit Venetië, die hotels, bars en restaurants over de hele wereld bezit, ook in New York. De Cipriani’s zijn beboet voor belastingontduiking en zijn witwassers die hun bedrijf hebben in Luxemburg waar het bankwezen privé is. De Cipriani huurden ook de veroordeelde Italiaanse gangster en FBI-medestander Dennis Pappas in om hun bedrijf in New York te leiden.

Prins Giovanni Gaetani met Ginevra Elkann en prins Giovanni is een eigenaar van de Gotti factie van de Gambinos en zijn vrouw is Ginevra Elkann en haar familie is tientallen miljarden waard en zij zijn managers van het Kabbalah Centrum.

Gravin Vera Arrivabene-Valenti-Gonzaga en gravin Viola Arrivabene-Valenti-Gonzaga zijn topmanagers van Wiccan-Amazon sekten die samenwerken met de Venetiaanse Maffia en zij overzien ook de Kardashian-Jenners. De Venetiaanse maffia vereert vrouwen die kinderen verkrachten, vermoorden en kannibaliseren.

Graaf BrandinoBrandolini d’Adda en gravin Christiana Brandolini d’Adda zijn hoge edelen van Italië en Venetië die getrouwd zijn met de Rothschilds en de Agnellis. De nu overleden vrouw van graaf Brandolini was een Rothschild.

Gravin Lavinia Borromeo met haar echtgenoot John Elkann wiens familie Fiat-Chrysler en The Economist bezit via Exor.

Graaf Ruy Brandolini d’Adda met zijn vrouw gravin Georgina Brandolini d’Adda. Zij zijn actief in Frankrijk en Venetië.

Andrea Agnelli en de familie Agnelli zijn tientallen miljarden waard en controleren activa ter waarde van meer dan 100 miljard. Andrea Agnelli is de eigenaar van Juventus en hij werkt samen met de Calabrische maffia en manipuleert voetbal- of voetbalwedstrijden voor weddenschappen van de maffia.

Prins Raimondo Gaetani met James Rothschild en Riccardo Lanza. De Gaetani’s zijn getrouwd met de Elkanns die getrouwd zijn met de Agnellis en zij zijn verwant met de Brandolinis en doen zaken met de Rothschilds. De Gaetanis, Agnelli-Elkanns, Brandolinis, en Rothschilds hebben een alliantie door huwelijken en zaken. De Rothschilds doen alsof ze aan het hoofd staan van de NWO en financieren propagandisten om te beweren dat ze 500 biljoen waard zijn. De Rothschilds zijn over het algemeen medewerkers van de royals en de Black Nobility die meer macht en rijkdom hebben dan de Rothschilds.

Lapo Elkann met zijn neef en ex-vriendin gravin Bianca Brandolini d’Adda. Lapo Elkann is twee keer gearresteerd in verband met prostitutie en travestieten.

Gravin Beatrice Borromeo met Pierre Casiraghi. Zij bezitten privé-eilanden in Italië waar zij betrokken zijn bij kinderoffers.

Gravin Bianca Brandolini di Adda met haar neef graaf Guido Brandolini di Adda die voor Chrysler-Fiat heeft gewerkt en thans als analist voor Rothschild & Co werkt. Hun grootmoeder is een Agnelli en de Agnellis zijn eigenaar van Chrysler Fiat en de moeder van graaf Guido was een Rothschild en de Rothschilds zijn eigenaar van Rothschild & Co.

Pietro Sella is een Noord-Italiaanse bankier in Piëmont. De familie Sella bezit een grote Italiaanse bankgroep die banden heeft met Zwitserland. De Sella’s werken vooral voor de Brandolinis, Savoy-Aostas, Viscontis, en Colonnas. De familie Sella is ook partner van de Rothschilds via Rothschild Martin Maurel en haar Monaco operatie Martin Maurel Sella – Banque Privee Monaco een private bank die actief is in Frankrijk, België, en Monaco.

Gravin Allegra Caracciolo di Casagneto. De Caracciolos waren betrokken bij het beheer van de oorspronkelijke CIA via Allen Dulles. Prins Carlo Caraccioli di Casagneto werkte met Allen Dulles bij het advocatenkantoor Sullivan & Cromwell. De neef van Allen Dulles was Avery Dulles, een jezuïtische priester aan Fordham. De CIA werd opgericht door het hoofd van de OSS William Donovan, die door Italië en het Vaticaan tot ridder was geslagen. De Caracciolos waren ook betrokken bij de Nazi’s en vestigden zich in Duitsland in samenwerking met de Furstenbergs.

Prins Carlo Alessandro Della Torre en Tasso de hertog van Castel Duino is een eigenaar van de Venetiaanse maffia en een topmanager van Hollywood Kabbalah. De familie Della Torre en Tasso is de Italiaanse tak van de familie Thurn en Taxis. Tasso en Taxis betekenen Das. De Thurn en Taxis familie hebben een das op hun wapenschild. Das is een dier en het woord kan ook betekenen lastigvallen of kwellen.

Stephen Badger (Mars) is een elektronische en chemische terrorist en tevens een topcommandant van Kabbalistische en Alchemistische culten. De familie Mars is ongeveer 70 miljard waard met de verkoop van snoep. De familie Mars richtte hun snoepbedrijf Mars op in 1911, hetzelfde jaar dat het moderne Halloween in de Verenigde Staten werd ingevoerd. De Mars familie creëerde het moderne Halloween. Stephen Badger’s moeder is Jaqueline Mars en zij trouwde met een Badger. De familie Mars was de adellijke familie Candia van Italië die in Venetië opereerde waar de familie Torre en Tasso wonen.

Baron Eric de Rothschild en barones Beatrice de Rothschild met gravin Cornelia Brandolini d’Adda. De Franse Rothschilds en de Italiaanse Brandolini’s zijn met elkaar gehuwd en werken nauw samen. De Rothschilds waren eigenlijk een mengeling van Noord-Italiaanse bankiersfamilies uit Genua, Florence en Venetië en zij migreerden naar Duitsland en vormden daar het Huis Rothschild.

George Clooney is een topautoriteit in Hollywood en hij is bevriend met de Venetiaanse graaf Giovanni Volpi di Misurata die samenwerkt met de Venetiaanse maffia. George Clooney is ook bevriend met de voormalige burgemeester van Rome en hij bezit een villa in Italië aan het Comomeer waar de edelen Odescalchi en Erba regeerden. Clooney is ook in Venetië getrouwd in het palazzo dat eigendom is van de familie Arrivabene-Valenti-Gonzaga die met de Savooien zijn getrouwd. De Savooien zijn de prinsen van Venetië en eigenaars van de Venetiaanse maffia. George Clooney is een hooggeplaatste medewerker van de Venetiaanse maffia die grote operaties in Hollywood heeft. Clooney is een top autoriteit in Hollywood en hij is waarschijnlijk bijna een miljard waard.

Alessandro Benetton is een financier van de Venetiaanse maffia en een financier van de Passi de Preposulos. De Benettons zijn enkele miljarden waard en zij zijn afkomstig uit Treviso, Venetië ten noorden van Venetië, waar de Passi de Preposulos verblijven.

Gravin Beatrice Del Bono Venezze met graaf Vittorio Del Bono Venezze en zij zijn mede-eigenaars van de Venetiaanse maffia en zij zijn rechtstreeks betrokken bij kinderoffers.

Graaf Gian Luca Passi de Preposulo met zijn Hollywood vrouw Jessica Chastain. Zij zijn financiers van kinderhandelnetwerken en het zijn moordzuchtige bloeddrinkende kannibalen. Graaf Gian Luca is mede-eigenaar van de Venetiaanse Maffia en een top autoriteit in Hollywood en Scientology. De Venetiaanse maffia heeft een grote operatie in Los Angeles en Hollywood. Graaf Gian en Chastain zijn goede vrienden met Will Smith en Jada Pinkett Smith en zij zijn scientologen van hoog niveau en krankzinnige elektronische terroristen. DARPA en Silicon Valley hebben moderne elektronica bewapend en Scientologen gebruiken neuro-bio hacking software programma’s zoals NEURON en GENESIS die heimelijk functioneren via elektronische signalen en draadloze frequenties.

Prins Valerio Massimo van Roccasecca met zijn vrouw Prinses Alexandria Massimo van Roccasecca. Prins Valerio is een toptacticus voor internationale criminelen en hij is betrokken bij bank- en ruimtevaartbedrijven met zijn zakenpartner Edward Spencer-Churchill. Prins Valerio Massimo bezit een investeringsfirma in Londen en hij heeft residenties in Los Angeles en hij houdt toezicht op de maffia-factie van de Gambino’s in Los Angeles. De Gambino’s zijn verwant met de adellijke familie Gambara van Italië, die een kreeft op hun wapenschild hebben. Prinses Alexandria heeft een kreeft op haar hoed. Prins Valerio is mede-eigenaar van het Gambino misdaadsyndicaat, de Ierse maffia en het Clerkenwell misdaadsyndicaat, samen met zijn vader prins Stefano en zijn broers prins Tancredi en prins Caesar.

Prins Carlo Massimo is president geweest van de Italiaanse Ridders van Malta en hij is een topcommandant over verschillende milities over de hele wereld. Prins Carlo is de hoogste autoriteit over de Soevereine Militaire Orde van Malta, die in Rome is gevestigd, en hij houdt ook toezicht op de royalty’s via de SMOM. De meeste royals zijn Ridders van Malta of Ridders van Sint Jan, het protestantse equivalent van de rooms-katholieke Ridders van Malta. De Ridders van Malta zijn ook eigenaar van de bankorganisatie Mount of Piety, die waarschijnlijk honderden kleine banken in heel Europa bezit, vooral in Italië, Malta en Zwitserland.

Prins Harry Windsor, de hertog van Sussex, is een topautoriteit van de Ierse maffia, het Ierse Republikeinse Leger, de Arische Broederschap en de Hell Fire Club. De Arische Broederschap gebruikt vaak het Ierse klavertje als symbool en prins Harry heeft zich als nazi verkleed. De Windsors waren oorspronkelijk aanhangers van de nazi’s en men kan ze zien met Adolf Hitler en terwijl ze de Hitlergroet brachten tijdens de Tweede Wereldoorlog. Prins Harry is de baron van Kilkeel in Ierland. Ierland is eigenlijk vernoemd naar Ary Land nadat het was binnengevallen door Arische stammen die over het algemeen rood haar hebben. Nazi’s aanbaden Ariërs. Prins Harry leidt verschillende criminele agenten die infiltreren in legers over de hele wereld.

Prins Stefano Massimo van Roccasecca met Prins Tancredi Massimo van Roccasecca. Prins Stefano is de voornaamste eigenaar van de Ierse maffia, Londense misdaadfirma’s en in het bijzonder het Clerkenwell misdaadsyndicaat, alsook mede-eigenaar van de Colombo misdaadfamilie. Prins Stefano werkt als modefotograaf en hij is in werkelijkheid een sekshandelaar van vrouwen en kinderen. Prins Tancredi is de voornaamste eigenaar van de Ierse maffia Rathkeal Rovers en hij is betrokken bij diefstallen via musea en veilinghuizen, die ook worden gebruikt voor het witwassen van geld. De naam Tancredi is afgeleid van de naam Thank-rath zoals Rath-keal. Prins Tancredi werkt samen met Christie’s een internationaal veilingbedrijf in het hoge segment. De Rathkeal Rovers staan bekend om diefstallen bij musea en veilinghuizen. De Massimo’s hebben een oude Ierse adellijke tak genaamd de Massey familie en zij zijn topmanagers van de Hell Fire Club.

Remo Ruffini is een Italiaanse ridder, zakenman en internationale sekshandelaar die samenwerkt met de Massimo di Roccaseccas en zich bezighoudt met mode.

Frank Zac Goldsmith en Benjamin Goldsmith en hun familie waren medeoprichters van diverse banken, waaronder Paribas, en zij financieren leugenaars, trollen, online terroristen en hackers, alsook Londense bendes en sekshandel met minderjarige meisjes in Engeland. De ex-echtgenoot van hun zus Gemima Golsmith is Imran Khan en hij is de huidige premier van Pakistan. Pakistaanse bendes zijn nauw betrokken bij de handel in minderjarige meisjes in Engeland zoals het Rochdale kindermisbruik schandaal.

David Gold en David Sullivan zijn rijke Joods-Britse zakenlieden die samenwerken met de Londense misdaadfirma’s en betrokken zijn bij het manipuleren van voetbalwedstrijden en het financieren van sekshandelcircuits.

Baron David Rene de Rothschild met Prinses Olimpia Aldobrandini. Baron David Rene is het hoofd van het Huis van Rothschild en hij is een belangrijke financier van diverse criminele activiteiten. De Franse Rothschilds staan momenteel aan het hoofd van de Rothschild-dynastie en zij hebben vestigingen in Frankrijk, Zwitserland en Londen. De Franse Rothschilds zijn hoffactoren voor het Vaticaan en worden in de Joodse Encyclopedie de “Bewakers van de Pauselijke Schat” genoemd. Bewakers zijn geen eigenaars. De Rothschilds hebben zakelijke contracten met de Torlonias en zij zijn al eeuwenlang de schatbewaarders van het Vaticaan.

Don Giovanni Torlonia de Prins van Civitella-Cesi is een hoge bank- en maffia-autoriteit. Men denkt dat de Torlonias officieel enkele miljarden aan activa bezitten door hun paleizen en kunst en hun verborgen rijkdom op privébankrekeningen niet meegerekend. Prins Giovanni is eigenaar van de misdaadfamilie van Kansas City, de misdaadfamilie van Galveston, de misdaadfamilie van Pittsburg en mede-eigenaar van verschillende facties van de misdaadfamilies van New York, zoals de Genoveses, en tevens een hoge autoriteit bij de Bank voor Internationale Betalingen. De Torlonias zijn de privé-bankiers in Rome en zij bezitten samen met de Borghese-familie de Banca del Fucino. De Banca del Fucino heeft momenteel ook bankcontracten met de Rothschilds en wast de criminele winsten van de maffia wit voor de Zwarte Adel. De Torlonias fungeerden als bemiddelaars tussen de leningen van de Rothschilds aan het Vaticaan. De Torlonias zijn ook getrouwd met de koninklijke families van Luxemburg en Spanje.

 

Koning Juan Carlos van Spanje met Koningin Sofia van Spanje en zij zijn top-eigenaars van de Mexicaanse en Zuid-Amerikaanse drugskartels. De Bourbons hebben een nauwe alliantie met de Zwarte Adel en de Italiaanse Bourbons. De Bourbons zijn ook Ridders in de Orde van de Kousenband en doen zaken in de City of London Corporation waar de Virginia Company werd opgericht. De Verenigde Staten zijn een voortzetting van de Virginia Company en de Spaanse Bourbons eisen een deel van het eigendomsrecht over de Verenigde Staten op in voormalige Spaanse gebieden zoals Californië en Nieuw Mexico.

Carlos Slim is meer dan 50 miljard waard en hij is een baas en financier van Mexicaanse drugskartels en hij dient het Spaanse Huis van Bourbon.

Prins Lorenzo Borghese is een hooggeplaatst lid van de Zwarte Adel en hij heeft de leiding over hun public relations. Prins Lorenzo zat in de Amerikaanse show The Bachelor en hij werkt in de cosmetica-industrie. De Borgheses zijn machtige bankiers met residenties in Zwitserland, Spanje, Rome, Sicilië en de Verenigde Staten. De Borgheses stichtten in 1605 de Bank van de Heilige Geest, die uiteindelijk fuseerde met Capitalia en vervolgens met UniCredit. De Borgheses zijn deels eigenaar van UniCredit, een grote Italiaanse en Europese bank.

Prins Pedro van Bourbon-Twee Sicilië, hertog van Calabrië, is grootmeester van de Spaanse Heilige Constantijnse Militaire Orde van Sint-Joris en commandant van talrijke Spaanse ridderorden die banden hebben met de Tempeliers. Prins Pedro is eigenaar van enkele Calabrische maffia-facties en een topcommandant van de Sociëteit van Jezus of Jezuïeten.

Ray Dalio is 18 miljard waard en is een witwasser, criminele financier en verduisteraar voor Cosa Nostra en hij werkt vooral voor de families Chigi-Albani Della Rovere en Bourbon-Parma.

Prins Jaime van Bourbon-Parma met Koningin Maxima der Nederlanden en hij is afkomstig uit een rooms-katholieke koninklijke familie van Italië en hij is ook lid van de protestantse Nederlandse koninklijke familie. De Nederlandse royals zijn belangrijke financiers van kinderhandelnetwerken in Oost-Europa.

Erik Prince is een verborgen Parmese ridder van de Heilige Militaire Constantijnse Orde van Sint Joris en is eigenaar van Frontier Services, een particulier militair bedrijf. Voorheen was hij eigenaar en bestuurder van Blackwater, dat betrokken was bij het vermoorden van burgers in Irak en bij wapenhandel. Erik Prince noemde zichzelf en Blackwater christelijke kruisvaarders zoals de Tempeliers. De Tempeliers gebruikten het Rode Kruis van Sint Joris als hun symbool. Erik Prince heeft Nederlandse voorouders en is afkomstig uit Holland, Michigan, genoemd naar Holland in Nederland vanwege de grote Nederlandse bevolking zoals de Prinsen. De familie Bourbon-Parma is momenteel getrouwd met de Nederlandse royals. Blackwater werd verkocht aan Constellis Holdings, dat gedeeltelijk eigendom is van Tony Ressler, die voor de Massimo’s werkt.

Koning Willem-Alexander van Nederland is de “boven de wet verheven” heerser van Nederland wiens familie honderden internationale bedrijven heeft opgericht waaronder banken en industriële handelsondernemingen zoals de ABN AMRO bank. De Nederlandse wet bepaalt dat de vorst onschendbaar is, wat betekent dat hij niet onderworpen is aan de wet. Koning Willem-Alexander leidt de in Ierland gevestigde Loyale Orde van Oranje, een vrijmetselaarsorganisatie, en hij heeft ook de leiding over de RAND Corporation. Het Nederlandse koningshuis heerste over Engeland, Schotland en Ierland en daarom zijn de protestantse Ierse vrijmetselaars trouw aan de Prins van Oranje, die trouw is aan de rooms-katholieken en het Vaticaan. De Kochs hebben Nederlandse voorouders en zij zijn hofagenten van het Huis van Oranje-Nassau. De familie Dreyfus heeft haar hoofdkantoor naar Nederland verplaatst en is deels agent van het Nederlandse koningshuis. De universiteit van Princeton werd door de Nederlandse royals opgericht en zij hebben honderden hoge Princeton-agenten die in de politiek, het leger en het bedrijfsleven in de Verenigde Staten zijn geïnfiltreerd.

Margarita Louis-Dreyfus is een in Rusland geboren Zwitserse zakenvrouw die ongeveer 8 miljard waard is en zij is een kindermoordenaar die kinderhandelnetwerken over de hele wereld financiert. De Louis-Dreyfus Group is betrokken bij landbouw, scheepvaart, communicatie en financiën. De Dreyfus familie zijn agenten van de Medicis, Bonapartes, en Nederlandse royals. Twee leden van de Dreyfus-familie hebben bij Rand Corporation en zijn kunstmatige-intelligentie-operaties gewerkt.

Charles Koch is ongeveer 50 miljard waard als eigenaar van Koch Industries, dat zich bezighoudt met olie, chemicaliën, energie en handel, maar ook met het kopen van politiek in de Verenigde Staten via de lobbyistenruïne. De familie Koch is vanuit Nederland naar de Verenigde Staten gemigreerd en zij zijn agenten van het Nederlandse Huis Oranje-Nassau.

Soledad O’Brien is een top autoriteit in de mainstream media en zij beïnvloedt ook militairen. Soledad O’Brien heeft een talkshow die wordt geproduceerd door de familie Hearst. Soledad heeft bijna half Ierse voorouders en de Hearsts komen oorspronkelijk uit Ierland. Soledad zit ook in de Board of Trustees van de Rand Corporation, een particuliere organisatie die militaire en overheidsprogramma’s ontwikkelt. Rand Corporation is een niet-gekozen en niet-gouvernementele organisatie die het regeringsbeleid dicteert. Rand Corporation werkt nauw samen met DARPA en is sterk betrokken bij kunstmatige intelligentie en de ontwikkeling van militaire tactieken en programma’s. Rand Corporation is ontstaan uit de Douglas Aircraft Company, opgericht door Donald Wills Douglas Sr, een Nederlandse ridder uit het Huis van Oranje-Nassau. De Douglas-familie is een Schots-Ierse adel met diepe banden met Duitsland. De Nederlandse royals regeerden ook als monarchen over Schotland en Ierland toen zij het Koninkrijk Engeland overnamen en zij leiden nog steeds de Loyale Orde van Oranje, een Nederlandse protestantse tak van de vrijmetselarij die zijn hoofdkwartier in Ierland heeft.

Prins Carlos van Bourbon-Parma met Prinses Annemarie van Bourbon-Parma en hij is een topmanager van de Europese Unie en hij is de Grootmeester van de Parmese Heilige Constantijnse Militaire Orde van Sint-Joris een Italiaanse Tempeliers ridderorde die heimelijk toezicht houdt op de Jezuïeten. De voorvaderen van de Bourbon-Parmas, de Farneses, stichtten de Jezuïeten als militaire orde onder het Vaticaan. Prins Carlos leidt en financiert gemilitariseerde bendestalking om pedofilie en kinderhandel netwerken te verdedigen.

Prins Lilio Sforza Ruspoli is een Romeinse bankier en de voormalige president van de Italiaanse Ridders van Malta, alsmede een top-eigenaar van de misdaadfamilie Rizzuto en mede-eigenaar van de meeste Zuid-Amerikaanse drugskartels. Prins Sforza bezit maffia-resorts op het Venezolaanse eiland Margarita en is betrokken bij kinderoffers. De Rizzutos zijn een topmaffia in Canada en zij hebben residenties in Venezuela. Het eiland Margarita is een belangrijk hoofdkwartier voor misdaadsyndicaten waaronder het Sinaloa kartel, de Rizzuto misdaadfamilie, en Zuid-Amerikaanse kartelbazen. De Rizzuto misdaadfamilie fuseerde Canadese operaties met de Cuntrera Caruana maffia die hun hoofdkwartier op het eiland Aruba hebben. De Italiaanse Bourbons bezitten de Caruana-maffia en prins Sforza is een toplid van de Bourbondelegatie voor hun ridderorde de SCMOSG. Caruana en Rizzuto verwijzen beiden naar de Ricin-fabriek die vaak voor moordaanslagen wordt gebruikt. De Ruspolis hebben residenties in heel Zuid-Amerika en zijn edelen van Spanje en Italië, maar ook ereprinsen van het Heilige Roomse Rijk of Duitsland.

Prins Bosio Sforza-Cesarini is mede-eigenaar van de misdaadfamilie Trafficante, de misdaadfamilie Seattle en de misdaadfamilie Fertitta, en tevens eigenaar van de Italiaanse Stidda-maffiaclans die in Milaan actief zijn. Milaan werd geregeerd door de families Sforza en Visconti en daarom gebruikt Milaan de slang die een kind opeet voor zijn wapenschild, dezelfde afbeelding die de Sforza’s en Visconti’s op hun wapenschild gebruikten. De Sforza’s zijn ook bestuurders van de Borsa Italiana, de beurs van Italië die in Milaan is gevestigd.

Silvio Berlusconi is de voormalige premier van Italië, die vier termijnen heeft gehad en ongeveer 7 miljard waard is als eigenaar van Mediaset, een monopolie van de Italiaanse massamedia. Berlusconi is een criminele handlanger van de Siciliaanse maffia en een agent van het Huis van Savoye en de Zwarte Adel, meer bepaald de Viscontis en de Sforzas.

Gravin Madina Visconti di Modrone is een hoge heks die toezicht houdt op de muziek- en amusementsindustrie in de Verenigde Staten.

Tau Ruspoli met zijn ex-vrouw Olivia Wilde (Cockburn) die een grote kindermoordenaar en kannibaal is. Tau Ruspoli’s vader Prins “Dado” Alessandro zat ook in de film Godfather III. De Ruspoli’s zijn voor een deel eigenaar van het Tijuana Kartel, die een kinderhandeloperatie hebben in Hollywood.

Graaf Luchino Visconti di Modrone is eigenaar van de misdaadfamilie uit Seattle en hij beheert ook bankagenten in Zuid-Zwitserland, dat voornamelijk door Italianen wordt bevolkt. Italiaans is een officiële taal in Zuid-Zwitserland en de Visconti’s regeerden vroeger in de regio Ticino. Bellinzona, Biasca, Zwitserland gebruikt het Milanese Biscione.

Prinses Giacinta Ruspoli is een top opzichter van de Wiccan-Amazon cultussen en zij is rechtstreeks betrokken bij kinderoffers. Prinses Giacinta is een edelman van Rome, het Heilige Roomse Rijk, en Spanje.

Prins Muzio Sforza-Cesarini is eigenaar van de maffiaclans Stidda, de maffiaclan Casamonica van Rome, en mede-eigenaar van de misdaadfamilie Trafficante en de misdaadfamilie Galveston, nu geleid door de Fertittas. Prins Muzio heeft ook de leiding over Hollywood en de muziekindustrie, alsmede de media. De Sforzas regeerden in Milaan, dat vandaag de dag een belangrijk internationaal hoofdkwartier voor nieuwsmedia is. Milaan heette oorspronkelijk Mediolanum. Medio zoals Media. Muzio verwijst naar Muze zoals muziek. De Sforzas en Viscontis, die in feite dezelfde clan zijn, zijn sterk betrokken bij de muziek- en entertainmentindustrie in Italië en de Verenigde Staten.

Kirsty Bertarelli en haar echtgenoot Ernesto Bertarelli met Eva Herzigova. De Bertarelli’s zijn Italiaans-Zwitserse miljardairs die samenwerken met de Corsini’s en de Savoys. De Bertarellis zijn betrokken bij de farmaceutische industrie, chemische oorlogsvoering, en ook bij de financiering van netwerken voor kinderhandel.

Graaf Giangaleazzo Visconti di Modrone is mede-eigenaar van de criminele familie Trafficante en de criminele familie van Seattle, die gespecialiseerd zijn in mensenhandel en sekshandel.

Jeff Bezos is meer dan 100 miljard waard als oprichter en eigenaar van het bedrijf Amazon. Het woord Amazon verwijst naar de oude stammen van gewelddadige oorlogszuchtige feministen, Amazones genaamd, die rond de Middellandse Zee leefden. Amazonestammen gaven de naam aan het Amazonewoud in Zuid-Amerika waar grote constrictorslangen veel voorkomen. Vrouwelijke slangen van de constrictorsoorten zoals Boa’s zijn groter en dominanter dan de mannelijke slangen, net zoals de Amazones in de oudheid gewelddadige feministen waren. De misdaadfamilie van Seattle is sterk betrokken bij prostitutie en het runnen van stripclubs en is eigendom van de adellijke families Gonzaga, Valenti, en Visconti di Modrone uit Noord-Italië. De Visconti’s hebben een slang die een kind eet op hun wapenschild. Jeff Bezos financiert kinderhandelnetwerken en vooral kinderhandelnetwerken met vrouwen als klanten. Bezos financiert ook steekpenningen en hij werkt nauw samen met Bill Gates. Zowel Bezos als Gates wonen in Medina, Washington bij Seattle. Werknemers in Seattle van zowel Microsoft als Amazon werden betrapt bij een sekshandelsoperatie tijdens hun werk en bij het gebruik van bedrijfscomputers. Bezos is opgeleid aan Princeton, dat mede is opgericht door het Nederlandse koningshuis, en hij is ook een agent van het Nederlandse koningshuis, dat heimelijk afstamt van Venetië en van de Tron-familie uit Venetië. Tron zoals Elec-Tronic. Amazon is een elektronisch en technisch bedrijf dat zich ook bezighoudt met kunstmatige intelligentie en cloud computing, waar zij heimelijk en op criminele wijze informatie over mensen opslaan die zij gebruiken voor hun heimelijke oorlogsvoering.

Marina Berlusconi, de oudste dochter van Silvio Berlusconi, is een hooggeplaatste Amazone en Wiccan sekteleider die betrokken is bij kinderoffers. De familie Berlusconi werkt nauw samen met de georganiseerde misdaad en is rechtstreeks betrokken bij de sekshandel. Silvio Berlusconi werd veroordeeld voor het betalen van een minderjarige prostituee en ook veroordeeld voor corruptie met het in de doofpot proberen te stoppen. Silvio werd veroordeeld voor belastingontduiking, maar hij ontliep de gevangenisstraf, zelfs met een straf van vier jaar. Silvio Berlusconi heeft uitgebreide banden met de Siciliaanse maffia.

Graaf Ascanio Sforza-Cesarini met zijn vrouw gravin Monica Sforza-Cesarini. Zij zijn mede-eigenaar van de Stidda-maffiaclans en mede-eigenaar van de Trafficante-misdaadfamilie.

Leonardo Del Vecchio is witwasser van maffiageld en crimineel financier met een waarde van 25 miljard en hij is ook een agent van de Sforza-Cesarinis en de Viscountis. De Sforza’s heersten over de oude gemeente Vecchio waar hij zijn naam aan ontleent en zij heersten ook over Milaan waar Leonardo Del Vecchio vandaan komt.

Don Benigno Melzi d’Eril, hertog van Lodi en graaf van Magenta, is een opzichter van Las Vegas en van de Druïden- en Magi-cultus. De Melzi d’Erils hebben residenties in Bellagio, Italië. Het Bellagio in Vegas is vernoemd naar Bellagio, Italië. Bellagio is ook de plaats waar de Rockefellers hun wereldwijde vaccinatie agenda hebben opgericht.

Prins Prospero Colonna di Paliano, de huidige prins-assistent van de Pauselijke Troon, en zijn vrouw Prinses Jeanne Colonna di Paliano houden toezicht op pedofilienetwerken binnen het Vaticaan en zij houden ook toezicht op de Ridders van Columbus die diep zijn geïnfiltreerd in politiebureaus in de Verenigde Staten. De familie Colonna di Paliano is eigenaar van de Chicago Outfit, de Colombo misdaadfamilie, en de Colombiaanse drugskartels. De Colonna’s hebben een zuil op hun wapenschild en een van hun vroege stichters heette Peter de Columna. Colonna betekent Zuil in het Italiaans. Christoffel Columbus was in werkelijkheid ook een Colonna en mogelijk het buitenechtelijk kind van Paus Martinus V. Christoffel Columbus werd rechtstreeks gefinancierd door de bankiersfamilie Doria uit Genua die twee verschillende takken met de Colonnas fuseerde waardoor twee families ontstonden die de Doria-Colonnas werden genoemd.

Carl Anderson is de opperste ridder van de Ridders van Columbus en hij heeft het gezag over tienduizenden ridders waarvan velen Vaticaanse agenten zijn die infiltreren in het leger, de politie, brandweerkorpsen, de politiek, de wet en het zakenleven. De Ridders van Columbus is een militaire organisatie die het Vaticaan en de Rooms Katholieke Kerk dient en zij gebruiken hun verzekeringswapen als dekmantel. Ridders zijn per definitie soldaten en leden van een leger. Katholieke priesters betalen vaak contant geld aan deze ridders om mensen aan te pakken die het Vaticaan tot ketters heeft verklaard. Het Vaticaan is een soevereine natie en de kleinste natie op de planeet. Amerikaanse Ridders van Columbus zijn militaire agenten die een buitenlandse natie dienen. De Ridders van Columbus zijn een terroristische organisatie, betrokken bij het stalken van bendes.

Prins Filippo Colonna di Paliano werkt als Associate Consultant voor Bain & Company in Londen en hij is de zoon van prins Prospero, de assistent van de pauselijke troonopvolger. Mitt Romney was de CEO van Bain & Company en hij was ook medeoprichter van Bain Capital, dat werd gefinancierd met startkapitaal van Puerto Ricaanse en Zuid-Amerikaanse criminelen via offshore-rekeningen in Panama. Bain financiert de Puerto Ricaanse maffia en de Latin Kings die gedeeltelijk in handen zijn van de bloedlijnen van de hertogen van Alba, waaronder de FitzJames-Stuarts, Alvarezs, Toledos en Martinezs. De Colonnas zijn getrouwd met deze Spaanse bloedlijnen die de Hertogen van Alba zijn in Alba de Tormes dat zijn naam ontleent aan Alban Hills in Rome waar de Colonnas vandaan komen. Alba de Tormes ligt in de provincie Salamanca die de Colonna zuil en de Barberini bijen op zijn wapenschild gebruikt. De naam Romney betekent Romein en hij is hun moderne dag Romulus. De familie Colonna beweert af te stammen van de Julio-Claudische dynastie die als keizers over het oude Rome heersten. De familie Colonna is gefuseerd met de familie Barberini die bijen op hun wapenschild gebruiken. De Romneys zijn mormonen van hoog niveau. Het belangrijkste symbool voor het mormonisme is de Bijenkorf. Vrijmetselaars uit New York stichtten het mormonisme en de Colonna’s gebruiken op hun wapenschild de zuil of pilaar die een primair vrijmetselaarssymbool is.

Graaf Manfredi Mancinelli-Scotti is een Italiaanse edelman die toezicht houdt op de vrijmetselarij. De Grote Oriënt van Italië is de Italiaanse vrijmetselarij en zij is niet langer officieel verbonden met de Grote Loges van Engeland en Schotland wegens haar banden met de georganiseerde misdaad. Stefano Bisi is de huidige Grootmeester van het Groot Oriënt van Italië. De Scotti familie zijn oude Schotse edelen die honderden jaren geleden naar Italië migreerden. De Mancinelli-Scottis werken nauw samen met de Colonnas en Ruspolis die hun familie fuseerden met de Scotti verwanten de Schotse Marescottis.

Prins Carlo van Bourbon-Twee Sicilië de hertog van Castro met prinses Camilla van Bourbon-Twee Sicilië en prins Carlo is een top eigenaar van de New England misdaad familie, Ndrangheta clans in Canada, Cubaanse maffia, en de Cuntrera-Caruana maffia clan die opereren vanuit Aruba en Montreal. Prins Carlo’s familielid prins Michel van Bourbon-Parma, nu overleden, verbleef in Florida waar de Cubaanse maffia opereert en hij heeft ook een jezuïetenopleiding gehad in Montreal. De hertog van Castro heeft ook de leiding over de Castro-familie van Cuba, die een opleiding van jezuïeten hebben genoten en mede-eigenaar zijn van de Cubaanse maffia. De voorvaderen van de Bourbons-Twee Siciliën, de familie Farnese, hebben de Jezuïeten officieel opgericht.

Jaime Caruana was de voormalige directeur-generaal van de Bank voor Internationale Betalingen en hij was ook de gouverneur van de Bank van Spanje. Jaime Caruana is een crimineel agent van de maffiaclan Cuntrera-Caruana, die bekend staan als de bankiers en witwassers van de Cosa Nostra. Caruana heeft ook samengewerkt met het Internationaal Monetair Fonds en hij is lid van de Groep van Dertig. De Spaanse koninklijke familie regeerde eeuwenlang over Sicilië en Caruana is een agent voor de Italiaanse en Spaanse Bourbon-families.

John Viola is de afgevaardigde van de Verenigde Staten voor de Heilige Militaire Constantijnse Orde van Sint-Joris van Sicilië en hij beheert Italiaans-Bourbonse ridders in de Verenigde Staten die zijn geïnfiltreerd in regeringen, het leger, politiediensten en het gerechtelijk apparaat. John Viola werd opgeleid door de Jezuïeten aan Fordham en zijn vader Vincent Viola is miljardair en medewerker van het Gambino misdaadsyndicaat. De Bourbon-Twee Sicilies zijn de voornaamste beheerders van de Fordham Universiteit in New York City.

Prins Charles-Emanuel van Bourbon-Parma is mede-eigenaar en beheerder van de misdaadfamilie van New England en eigenaar van maffia’s die actief zijn in Canada en Montreal. Prins Charles-Emanuel van Bourbon-Parma is een Italiaanse edelman die in Frankrijk verblijft. Frankrijk heeft Canada zwaar gekoloniseerd.

Prins Charles-Henri de Lobkowicz met barones Gerald de Waldner. Prins Charles-Henri’s moeder is van het Huis Bourbon-Parma en zijn vader was een bankier die werkte voor Chase Manhattan in New York City. Zijn vader was ook een Vaticaan ridder en Ridder van Malta die de Libanese Vereniging van de Orde van Malta oprichtte. De Waldners zijn betrokken bij de ontwikkeling van kunstmatige intelligentiesystemen met Jean-Baptiste Waldner een Frans ingenieur.

Baron Edouard de Rothschild een Franse bankier die een wijnbedrijf bezit en ook betrokken is bij de handel in bloed en adrenochroom.

Martin Maurel is een Franse bankier en mede-eigenaar van de privébank Rothschild Martin Maurel nadat hij zijn bedrijf aan de Rothschilds had verkocht. De familie Maurel heeft ook een contract met de Italiaanse familie Sella en samen hebben zij een privé-bank in Monaco.

Jacques Emmanuel de Crussol de hertog van Uzes met zijn echtgenote Alessandra Passerin d’Entreves en Courmayeur.

Prins Joan Enric Vives Sicilia van Andorra met prins Emmanuel Macron van Andorra. Emmanuel Macron is jezuïet opgeleid en hij was in dienst van de Rothschilds. Andorra blijkt een schuilplaats te zijn voor Europese criminelen.

Baron Jean-Philippe Hottinguer, wiens familie banken bezit in Frankrijk en Zwitserland. De Hottinguers zijn een van de machtigste bankiersfamilies in Europa. Zij bezitten talrijke banken in Frankrijk en Zwitserland en doen vaak zaken in Londen. De Hottinguers of Hottingers zijn adellijke baronnen van Frankrijk en Zwitserland.

Prins Charles-Henri de la Rochefoucauld en zijn echtgenote. Prins Charles-Henri is een bendestalker op hoog niveau en een propagandist die gespecialiseerd is in nazisme.

Prins Guillaume van Luxemburg en Cecila Hottinguer met Jean-Conrad Hottinguer en Alessandro Berlingieri. Zowel het Luxemburgse koningshuis als de Hottingers zijn belangrijke internationale privé-bankiers.

Hertog Pierre Louis de La Rochefoucauld met zijn echtgenote Hertogin Sabine de la Rochefoucauld. De Rochefoucaulds zijn een oude rooms-katholieke Franse adel die loyaal is aan de Orléans en Franse Bourbons.

Prins Amaury van Bourbon-Parma en markies Giorgio van Sanjust di Teulada zijn managers van MS13 en enkele Italiaanse en Franse misdaadsyndicaten. Zij werken ook nauw samen met hun vriend prins Giacomo Massimo-Brancacccio.

https://1.bp.blogspot.com/-q-Qi1pzQHWQ/XsdfoK8y7yI/AAAAAAAACIg/-HuSWSRGfAEbY-X02AXqVDd0Bbvtgo2GgCLcBGAsYHQ/s640/Prince%2BGiacomo%2BMassimo%2BBrancaccio.jpg

Prins Giacomo Leone Massimo-Brancaccio is een eigenaar van MS13 en hij is een topmanager van Kabbalah en ook een topmanager van bendestalking evenals de Homo Maffia en een opzichter van flikkerintitiaties binnen bendes. De familie Brancaccio van Sicilië trouwde met de familie Saluzzo die koningen van Jeruzalem waren. De Massimos dragen vaak de naam Leo of Leone omdat zij verwant zijn met de Astur-Leonisi dynastie van Leone, Spanje. Kabbala werd gesticht in Leone, Spanje enkele honderden jaren na de Astur-Leonisi heerschappij. Prins Giacomo leidt ook enkele Italiaanse gangsters in het Gambino misdaadsyndicaat, alsmede de Afro-Amerikaanse maffia. De Massimo’s hebben ook nauwe banden met Frankrijk en werken samen met de Balkany-familie van politici en bankiers. Prins Giacomo werkte ook als bankier voor de Banca Finnat in Rome. Banca Finnat was betrokken bij een Italiaans onderzoek naar belastingontduiking en witwassen van geld in heimelijke verstandhouding met de bank van het Vaticaan.

Prins Rafael van Orléans-Braganza is een Braziliaanse royal en hij werkt bij Anheuser-Busch Ambev, een dochteronderneming van Anheuser-Busch Inbev. Inbev is gevestigd in België. Prins Rafael’s moeder is van de Belgische Ligne familie. De Lignes zijn heimelijk mede-eigenaars van Inbev en de Braziliaanse royals zijn heimelijk mede-eigenaars van Ambev.

Prins Louis-Alphonse de hertog van Anjou is eigenaar van verschillende Zuid-Amerikaanse en Mexicaanse drugskartels en hij is zowel een Franse als een Spaanse edelman. Prins Louis-Alphonse is ook nauw verwant aan de familie Franco met Francisco Franco de fascistische dictator van Spanje die het Huis Bourbon opnieuw installeerde als de monarchen van Spanje. Het fascisme maakt gebruik van homofilie, dat wil zeggen biseksuele mannen die andere mannen verkrachten voor dominantie. Prins Louis-Alphonse leidt sektes van flikkers die vaak opereren in gevangenissen, bendes, sport, en het leger.

Viktor Vargas is de schoonvader van prins Louis-Alphonse. Vargas is meer dan een half miljard waard en is eigenaar van een grote bank in Venezuela. Vargas is betrokken bij het witwassen van geld en de financiering van criminele activiteiten, zoals de financiering van netwerken voor kinderhandel.

Prins Betrand van Orléans-Braganza is eigenaar van Braziliaanse bendes en kartels.

Prins Charles Philippe van Orléans, de hertog van Anjou, is eigenaar van de misdaadfamilie van New Orléans. De familie Orleans is volledig krankzinnig en geobsedeerd door moord en dood. Het Huis van Orleans beheert de Catacomben in Parijs en zij gebruiken en gebruikten de enorme ondergrondse begraafplaatsen voor maffia-operaties, mensenhandel, mensenoffers en dodenrituelen.

Joseph Safra is een Libanees-Braziliaanse miljardair met een waarde van ongeveer 22 miljard; hij opereert in Zwitserland en financiert mensensmokkelnetwerken van Zuid-Amerika tot in Europa.

Prins Nicholas van Montenegro

Prins Alexander Karadordevic van Joegoslavië en prins Philip Karadordevic van Joegoslavië. Zij zijn de eigenaars van de Servische maffia en topmanagers van de bendestalking.

Prins Antonio van Orléans-Braganza met Prinses Christine van Orléans-Braganza en zij zijn de eigenaars van Braziliaanse kartels en bendes.

Prins Jaime van Bourbon-Twee Sicilië is een ridder van hoog niveau die leiding geeft aan Hermetici en Wicca’s.

Prins Eudes van Orléans en Prinses Marie-Liesse van Orléans zijn mede-eigenaars van de misdaadfamilie van New Orléans. Het Huis van Orleans is een Frans koningshuis dat is opgericht als een cadettak van het Huis van Bourbon. Zij zijn ook gehuwd met het Huis Bourbon-Twee Sicilië en deze Franse prinsen bezaten het Palazzo Orleans in Palermo, Sicilië. Het misdaadsyndicaat van New Orleans houdt toezicht op zwarte straatbendes die zijn geïnfiltreerd in de havenautoriteit van New Orleans. De New Orleans misdaadfamilie dumpt ook lichamen en bewijsmateriaal in de moerassen en bayous. De familie Marcello staat momenteel aan de top van het misdaadsyndicaat van New Orleans en zij hebben drugs- en mensenhandelcontracten met het Golfkartel, dat hoofdzakelijk in handen is van hun verwanten, het Spaanse Huis Bourbon.

Josselin de Rohan-Chabot de hertog van Rohan is een topmanager van Kabbalah en Chabad. De Rohans waren prinsen van León in Frankrijk. Kabbala werd ontwikkeld in Leone, Spanje.

Prins Jean van Orleans de graaf van Parijs is een eigenaar van de New Orleans misdaad familie en Franse bendes genaamd het Milieu. De Franse Orléans-familie is een tak van de Franse Bourbon-familie en zij regeerden in delen van Sicilië. De New Orleans misdaadfamilie in Louisiana zijn een mengeling van criminelen met Franse en Siciliaanse voorouders.

Prins Jean Christophe Napoleon Bonaparte met zijn vrouw Prinses Olympia Bonaparte. Prins Jean Christophe werkt als bankier voor overnamefirma’s en voor de Blackstone divisie in Engeland. Prins Jean Christophe is een belangrijke handelaar in bloed en adrenochroom en hij werkt ook nauw samen met zionisten. Het Huis van Bonaparte waren de originele moderne Zionisten.

Baron Alexandre de Rothschild is de uitvoerend voorzitter van de Rothschild & Co bank en hij is samen met zijn vrouw Olivia de Rothschild. De moeder van baron Alexandre is een Italiaanse prinses uit de familie Aldobrandini, die technisch gezien de familie Aldobrandini-Borghese zijn. Het hoofd van de Rothschild bank is half joods en half Italiaans rooms-katholiek.

Baron Eric de Rothschild met prinses Alessandra Borghese. De Franse Rothschilds hebben een nauwe alliantie met de Zwarte Adel en Italiaanse edelen. De Franse Rothschilds zijn thans gehuwd met de Romeinse Aldobrandini’s die eerder hun huidige tak met de Borgheses hebben gefuseerd.

Hertog Helie de Noialles met zijn vrouw de Hertogin van Noialles en zij zijn Franse edelen die samenwerken met de Bonapartes en de Rothschilds.

Prins Scipione Borghese met zijn vrouw Prinses Barbara Massimo. Prins Scipione is een topmanager van het Vaticaan en mede-eigenaar van verschillende maffia’s, waaronder de Magliana-maffia in Rome, de Siciliaanse maffia, de Bonanno-misdaadfamilie, de Castellano-factie van de Gambino’s, de Pittsburgh-misdaadfamilie, facties van de Camorra en de Afro-Amerikaanse maffia. De Borgheses zijn getrouwd met de Castello-Paterno familie van Sicilië en bezitten nu hun palazzo op Sicilië. De Borgheses zijn ook eigenaar van Banca del Fucino en mede-eigenaar van UniCredit door de fusie met Capitalia, dat fuseerde met Banco di Roma, die fuseerde met de Borgheses Bank van de Heilige Geest.

Prins Giovanni Aldobrandini is eigenaar van de misdaadfamilie DeCavalcante en hij is een belangrijke architect van seriemoordenaars en bendestalking. Seriemoordenaars werken vaak als huurmoordenaars voor de maffia en ze organiseren zich binnen gevangenissen. Een voorbeeld van een veroordeelde seriemoordenaar die zowel met de FBI als met Cosa Nostra samenwerkte was Edward Wayne Edwards die werd geïnitieerd door de onbekende seriemoordenaar die achter de Texarkana Moonlight Murders zat en vervolgens Edwards die de Zodiac Killer of moordenaars initieerde en behandelde. Al deze seriemoordenaars vermoordden koppels. De FBI gebruikt seriemoordenaars vaak voor psychologische oorlogsvoering op de samenleving. De Bonapartes creëerden de FBI en ze trouwden met de Borghese-Aldobrandinis.

Prins Filippo Massimo-Lancellotti met Pamela Allvin. Prins Filippo is een topmanager van de Druïden Ordes en hij leidt ook DARPA en zijn Q Anon psyop. Q Anon is een DARPA programma dat gebruik maakt van mimicry en omgekeerde psychologie tactieken ter ondersteuning van Donald Trump, die jezuïet was opgeleid aan Fordham, zwaar verbonden is met Cosa Nostra, goede vrienden is met de Gaetani familie van Rome, en een bondgenoot is van zionisten en Arabische criminelen. Anonymous is ook een FBI COINTELPRO hacker organisatie die mensen censureert die zich oprecht uitspreken tegen de NWO terwijl zij propaganda pushen. De Massimo-Lancellottis zijn ook mede-eigenaars van de Lanza misdaadfamilie en zij bezitten momenteel een groot kasteel in Campanië, Italië.

David Miscavige is het hoofd van Scientology en hij is een agent van het Romeins-Papale Huis van Colonna en een belangrijke terrorist en kwelgeest. De Colonnas hebben een Colonna-Walewski tak opgericht in Polen. David Miscavige is van Italiaans-Poolse afkomst en hij is rooms-katholiek. Scientologen dienen het Vaticaan en de Colonna familie en ze gebruiken elektronische wapens om mensen in de samenleving te terroriseren, vooral mensen die zich uitspreken tegen kinderhandel en sadisme. De belangrijkste inwijding voor top Scientologen is het vermoorden van kinderen en het drinken van menselijk bloed. Tom Cruise is een top scientoloog en hij trouwde in Rome in het Castello Odescalchi.

Jeb Bush is de voormalige gouverneur van Florida en hij is een Ridder van Columbus op hoog niveau die trouw is aan het Vaticaan. Jeb Bush bekeerde zich tot het rooms-katholicisme. Jeb Bush houdt ook toezicht op Mexicaanse en Cubaanse criminele operaties in Florida en maakt deze mogelijk. De familie Bush heeft nauwe allianties met het Vaticaan, de Britse Kroon, de Spaanse Kroon en diverse vorsten en edelen van het Heilige Roomse Rijk. Jeb Bush dient de Colonna familie die eigenaar is van de Ridders van Columbus. Jeb’s broer George Bush, die geen rooms-katholiek is, kan men zien terwijl hij het Vaticaan bezoekt en buigt voor de paus, en hij werkt ook samen met Carl Anderson, het hoofd van de Ridders van Columbus.

Prinses Vittoria Odescalchi en Prinses Maria Pace Odescalchi zijn heksen van hoog niveau en leden van de Rooms-Pauselijke adel.

Prins Piero Colonna is ridder van het Huis Bourbon-Twee Sicilië en hij leidt de jezuïeten. De verschillende gereformeerde tempeliersordes houden toezicht op jezuïeten en vrijmetselaars. De Heilige Constantijnse Militaire Orde van Sint-Joris is een voortzetting van de Italiaanse Tempeliers, waarbij beide ridderorden het Rode Kruis van Sint-Joris gebruiken.

Prins Alessandro Jacopo Boncompagni-Ludovisi is een eigenaar van de misdaadfamilie Bonanno en hij bezit ook een wijnbedrijf dat gebruikt wordt voor de handel in bloed en adrenochroom.

Prins Francesco Borghese met prinses Amanda Borghese en zij zijn eigenaars van de Castellano-factie van de Gambino’s, de misdaadfamilie van Pittsburgh, en mede-eigenaars van de Siciliaanse maffia en zij opereren in Italië en de Verenigde Staten. Twee verschillende Borghese-takken hebben zich in de Verenigde Staten gevestigd. Hun familieleden bezitten een wijngaard in Long Island.

Jean Baptiste de Franssu is de president van de Vaticaanse Bank en een Franse edelman die samenwerkt met de Torlonias en Borgheses.

Prins Bante Boncompagni-Ludovisi is een topeigenaar van de misdaadfamilie Bonanno en een eigenaar van het Fertitta misdaadsyndicaat dat actief is in Texas en ook in Las Vegas. Prins Bante’s overleden vader Prins Nicolo trouwde met de Texaanse Rita Jenrette. De naam Bon-Compagni vertaalt zich naar Good Fella, een term voor Italiaanse gangsters. Bon betekent goed en Compagni betekent compagnon, een synoniem voor kameraad.

Lorenzo Fertitta is eigenaar van Red Rock Resorts casino’s en hij is ongeveer 2 miljard waard. De Fertittas zijn vroegere meerderheidsaandeelhouders en momenteel mede-eigenaars van de UFC, die gebruikt wordt voor het rekruteren van maffia handhavers en het manipuleren van gevechten voor maffia weddenschappen. De Fertittas zijn tussen de 7 en 9 miljard waard en zij zijn getrouwd met de familie Maceo die de gedocumenteerde bazen waren van de Galveston misdaadfamilie van Texas.

Prins Fabio Borghese, de prins van Leonforte, is een topopzichter van de Siciliaanse maffia. Leonforte is een gemeente in Sicilië. De Leones zijn ook Siciliaanse edelen van hoog niveau en maffiabazen die banden hebben met Rome en Hollywood.

Prins Ascanio Pacelli is een hooggeplaatste manager van Nazi’s, gangsters, en bendestalkers. De Pacelli’s zijn Italiaanse pauselijke edelen die een verbond sloten met Hitler en de Nazi’s.

Ursula Mussolini en haar zuster Vittoria Mussolini zijn hooggeplaatste Amazones die zich bezighouden met het fascisme, waar ook het flikkeren onder valt. Fascist en Faggot zijn beide afgeleid van het woord Fasces wat een bundel stokken betekent. Ze gebruiken flikkers om andere mannen te verkrachten voor dominantie, wat vaak voorkomt in politiebureaus, legers, professionele sporten en gevangenissen. Alle echte Fascisten zijn flikkers. De Mussolini’s werken voor de Savoyes en beheren tegenwoordig de Orde van de Romeinse Adelaar met de Giovanelli-Marconi-prinsen als top-ridders. Het Huis Savoie bracht Benito Mussolini aan de macht en vandaag de dag hebben de Mussolini’s adellijke titels in Italië en zijn ze nog steeds betrokken bij de Italiaanse politiek. Mussolini vestigde ook het Vaticaan als een soevereine natie door het Verdrag van Lateranen van 1929.

Prins Filippo Del Drago en prinses Katia Del Drago werken nauw samen met Roemeense en Russische koningshuizen en criminelen. Prins Filippo Del Drago is te zien op hetzelfde feest met groothertog George Mikhailovich van Rusland. De Romanovs hebben echt Roemeense voorouders. De Del Dragos van Italië hebben ook geheime afstamming met de Roemeense Dragos.

Prins Fabio Colonna di Stigliano is eigenaar van een horloge en juwelen bedrijf in Italië. Criminelen gebruiken juweliersbedrijven voor het witwassen van geld omdat zij de waarde van producten gemakkelijk kunnen manipuleren. Zij kunnen bijvoorbeeld een horloge verkopen voor 20.000 en vervolgens de boeken zo aanpassen dat zij beweren het voor 30.000 te hebben verkocht, waarbij de resterende 10.000 afkomstig is van de winsten van de maffia. Dat is hoe juweliers criminele winsten witwassen. Prins Fabio is mede-eigenaar van het Colombo misdaadsyndicaat.

Prins Guglielmo Giovanelli-Marconi en zijn vrouw Prinses Maria Vittoria Giovanelli-Marconi zijn mede-eigenaars van de Venetiaanse maffia en zwaar betrokken bij het offeren van kinderen. De Giovanelli-Marconis zijn ook mede-eigenaars van het Colombo misdaadsyndicaat in New York City.

Prinses Olimpia Colonna is de vrouw van Prins Marcantonio Colonna di Paliano en zij is een kannibalistische kindermoordenaar. Haar man kan ook gezien worden met Ivana Trump tijdens de vroege jaren ’90 in Rome. De Colonnas zijn eigenaar van facties van de Siciliaanse maffia, de Colombo misdaadfamilie, de Chicago Outfit, en de Poolse maffia.

Prinses Ginevra Giovanelli met Don Andrea Mancinelli-Scotti. De Colonnas, Giovanellis, en Mancinelli-Scottis hebben een nauwe alliantie. De Colonnas en Giovanellis zijn de eigenaars van het Colombo misdaadsyndicaat.

Marchesa Giovanna Sacchetti is een opzichter van Goldman Sachs. Tal van topmanagers bij Goldman Sachs zijn jezuïeten, zoals Peter Oppenheimer en Lakshmi Mattel, die bestuursleden van Goldman Sachs zijn. De families Doria en Sacchetti zijn oude Romeinse bankdynastieën die betrokken zijn bij het Vaticaan. Doria betekent goud en Sacchetti betekent zakken. De Sacchettis en Dorias hebben geheime aandelen in Goldman Sachs.

Prins Lorenzo Salviati is een opzichter van Hollywood en hij is verwant met de Borghese familie. Prins Lorenzo was getrouwd met de Hollywood-actrice Beverly D’Angelo, die later trouwde met Al Pacino, die vaak de rol van maffiabons speelt in films. De Salviatis vestigden ook een familietak in Frankrijk en zij trouwden met de Hohenzollerns.

Prins Marito Francesco Moncada di Paterno met Marina Caprotti en zij zijn Siciliaanse edelen die samenwerken met de Siciliaanse maffia.

Stefano Pessina is de CEO van Walgreens Boots Alliance en hij is 10 miljard waard. Stefano Pessina financiert biologische en chemische oorlogsvoering via alchemistische geheime genootschappen zoals Hermetici en Martinisten en hij werkt voor de Colonnas en Orsini’s.

Prins Oddone Colonna is een topopzichter van de Oddfellow Order, een vrijmetselaarsorganisatie die zich bezighoudt met beastialiteit, transseksualiteit, pedofilie en kannibalisme. De Oddfellows zijn een Britse vrijmetselaarsorganisatie die wordt geleid door de Baronnen van Strange. Strange betekent vreemd. De Baronnen van Strange gebruiken het trisklion op hun wapenschild. Sicilië gebruikt het trisklion op zijn vlag.

Prinses Luisa Orsini is werkzaam in de mode-industrie, die vaak wordt gebruikt voor sekshandel en prostitutie.

Prins Urbano Sciarra-Colonna-Barberini staat aan het hoofd van de koninklijke orde der narren en hij heeft ook de leiding over een grote groep komieken in Hollywood. Prins Urbano is een Italiaanse prins, acteur en komiek en stamt af van twee oude pauselijke bloedlijnen. De Koninklijke Orde van Narren is een vrijmetselaars organisatie. Vrijmetselaars gebruiken allen de zuil of kolom als primair symbool en de meeste vrijmetselaarsloges hebben twee zuilen naast een altaar. De naam Colonna betekent Zuil en zij hebben een zuil op hun wapenschild en voor hun Romeinse paleis. De Colonna’s zijn toparchitecten van de Vrijmetselarij.

Marchese Nicolo Cavalcanti di Verbicaro is mede-eigenaar van de DeCavalcante misdaadfamilie uit New Jersey en hij is een Ridder van Malta op hoog niveau die samenwerkt met de Chigis en de Aldobrandini’s.

Antonio Purini met Prins Camillo Aldobrandini. Prins Camillo is een eigenaar van de Apulische maffia en de DeCavalcante misdaadfamilie en een topmanager van het Vaticaan, de Jezuïeten en de Katholieke priesters. Zijn zoon prins Clemente Aldobrandini is een hooggeplaatst lid van deze familie. De broer van prins Camillo, de hertog van Brindisi, is een van de voornaamste bezitters van de Apulische maffia en hij verblijft in het Palazzo Antinori in Florence. De Aldobrandini’s zijn nauw betrokken bij kinderhandel en pedofilienetwerken en zij beheren ook het seriemoordenaarsprogramma. Prins Camillo Aldobrandini is de oom van Prinses Olimpia Aldobrandini, de vrouw van Baron David Rene de Rothschild. De Joodse Rothschilds hebben een nauwe alliantie met de Rooms Katholieke Zwarte Adel.

Prins Mario Chigi-Albani Della Rovere de Prins van Farnese overziet het Nazisme, Zionisme, Soevereine Militaire Orde van Malta, Hippische Orde van het Heilig Graf alsmede de Jezuïeten en de Paus. Prins Mario is ook een topbaas van de Albanese maffia en de Rudaj Organisatie, een mede-eigenaar van de Israëlische maffia en een gelegenheidsbaas van het Gambino misdaadsyndicaat. De ruiterorde van het Heilig Graf van Jeruzalem is gevestigd in het Palazzo Della Rovere. Tijdens WO II was Prins Ludovico Chigi de Grootmeester van de SMOM en het waren de Zwarte Adel en de Soevereine Militaire Orde van Malta die WO II aan alle kanten in goede banen leidden. De Chigis hebben zes hexagrammen op hun wapenschild, wat een symbool is voor Saturnus, ook het symbool voor Khazaria, en het symbool voor Zionisme en het hexagram staat op de vlag van Israël. De familie Chigi was heimelijk medeoprichter van de Banca Monte dei Paschi di Siena of BMPS, de oudste nog bestaande bank ter wereld. BMPS financiert georganiseerde misdaad, bendestalking en kinderhandel en doet dat onder het mom van “niet afgeloste leningen”. BMPS heeft ook gedoneerd aan de Clinton Foundation. De Georgetown Jezuïeten opgeleide Bill Clinton bombardeerde Joegoslavië en maakte het mogelijk dat de Albanese maffia daar de macht overnam. Prins Mario Chigi is ook onderzocht voor belastingontduiking in het spectrum van honderden miljoenen via lege vennootschappen in Bulgarije en via banken in Liechtenstein. De Chigis zijn gehuwd met de Sayn-Wittgensteins die thans gehuwd zijn met de Beierse royals en zij zijn thans gehuwd met de koninklijke familie van Liechtenstein.

Jacob Frenkel is voorzitter van JPMorgan Chase International, hij is lid van de Trilaterale Commissie, voormalig gouverneur van de Bank van Israël, en hij is voorzitter van de Board of Trustees van de Groep van Dertig, een internationale groep van criminele financiers en economen. Frenkel is ridder van Italië en ontving de Orde van Verdienste in de rang van Cavaliere di Gran Croce onderscheiding van de Republiek Italië. Frenkel is tevens bestuurslid van het Aspen Institute Italia en The Council for the US and Italy. Frenkel is een Israëlische bankier ten dienste van de Zwarte Adel van Italië.

Prins Ascanio Massimo-Lancellotti behoort tot de Siciliaanse maffia en is verwant met de familie Odescalchi. De Massimo-Lancellottis bezitten nog steeds een groot kasteel in Campania, Italië en zij zijn verwant met het Siciliaanse Huis Lanza en samen zijn deze families mede-eigenaar van het Lanza-misdaadsyndicaat in de Verenigde Staten, dat is gevestigd in San Francisco.

Prins Domenico Napoleone Orsini is eigenaar van de Israëlische maffia, de maffiaclan Ursino Ndrangheta, de Clevelandse misdaadfamilie en een topopzichter van de Rozenkruizersorde een geheim genootschap van alchemisten die voedsel- en geneesmiddelenbedrijven opblazen en chemische en biologische oorlogsvoering toepassen op de samenleving. De Orsini’s hebben een roos op hun wapenschild en zij zijn toparchitecten van de Alchemie, chemische hekserij. De Orsini’s zijn een belangrijke bloedlijn van de Zwarte Adel en zij hebben pausen voortgebracht, tientallen kardinalen en bisschoppen en zij zijn grootgrondbezitters geweest met tientallen titels van heren, baronnen en prinsen.

Prins Alois Konstantin Lowenstein-Wertheim-Rosenberg is een Beiers edelman en bankier die ridder is in de ridderorde van het Heilig Graf van Jeruzalem, en hij is mede-eigenaar van de Israëlische maffia. Prins Alois Konstantin heeft gewerkt voor de Merck Fink Bank, die tijdens de Tweede Wereldoorlog het Oostenrijkse bankfiliaal van de Rothschilds heeft overgenomen. Anton Kathrein Jr is een Duitse miljardair die eigenaar is van Kathrein-Werke, een antenne- en elektronicabedrijf dat zich bezighoudt met elektronische intimidatie en zijn bedrijf is gevestigd in Rosenheim, Beieren. De Kathreins zijn agenten van de Lowestein-Wertheim-Rosenbergs.

Graaf Hubertus Fugger-Babenhausen is een Duitse financier die zijn liefdadigheidsinstelling gebruikt om bendestalking, propagandisten en trollen te financieren.

Prinses Maria Teresa von Thurn en Taxis en Prinses Gloria von Thurn en Taxis zijn toezichthouders op hoog niveau van Wicca. De Thurn en Taxis familie zijn managers van de Mars-Badger familie die ongeveer 70 miljard waard zijn. Taxis betekent das en zij hebben een das op hun wapenschild. Prinses Gloria en haar dochters behoren tot de meest sadistische en folterende heksen van de planeet.

Graaf Alexander von Fugger-Babenhausen is een financier van bedriegers en trollen. De Fuggers waren een van de rijkste bankiersdynastieën van Europa en tegenwoordig gebruiken zij hun liefdadigheidsinstelling om criminele operaties te financieren.

Prins Wilhelm Albert von Wurttemberg, hertog van Urach, is een hooggeplaatst lid van het Duitse Huis van Wurttemberg.

Prins Fritz von Thurn en Taxis

Graaf Carl Alban von Schoenburg-Glauchau met gravin Juliet von Schoenburg-Glauchau en hun familie zijn eigenaars van de Joodse maffia in Oost-Europa.

Alexander Flick met zijn broer Moritz Flick en de Flicks zijn miljardairs die het nazisme beheren. De Flick-familie is minstens 10 miljard waard en tijdens WO II hadden zij tienduizenden slavenarbeiders in hun industriebedrijf werken. De Flicks zijn ook gedeeltelijk eigenaar van Mercedes-Benz en ze zijn getrouwd met de familie Thurn en Taxis en Italiaanse edelen.

Prins Eduard von Habsburg is de Hongaarse ambassadeur bij de Heilige Stoel en bij de Soevereine Militaire Orde van Malta. De agenten van de Habsburgers hebben via hun Oostenrijkse agenten ook de Mont Pelerin Society of MPS opgericht. De MPS is een geheim genootschap van liberale economen en zakenlieden met hoofdzetel in Zwitserland. De Habsburgers hebben momenteel residenties in Zwitserland en zij regeerden honderden jaren in Zwitserland. Karl Popper was een Oostenrijks-Hongaar en medeoprichter van de Mont Pelerin Society en hij schiep ook de term Open Society die door de Hongaarse miljardair en criminele financier George Soros wordt gebruikt voor zijn stichting. Open Society verwijst in werkelijkheid naar de schending van de privacy.

Prins Rudolf von Croy is een ridder van Malta commandant en een edelman van de Habsburgers.

Graaf Andrea Czarnocki-Lucheschi is een commandant van de IDF en een eigenaar van de Israëlische maffia en een eigenaar van het Lucchese misdaadsyndicaat en zijn vrouw is de zus van Prins Lorenz van België die een criminele bankier in Zwitserland is en een managing partner bij de Gutzwiller Bank. Graaf Andrea heeft ook offshore-rekeningen in Luxemburg en zijn echtgenote is een Oostenrijk-Este of Habsburg-Este. De Czarnocki-Lucheschis zijn een tak van de Lucchesi-Palli-tak van Venetië en zij zijn getrouwd met de Oost-Europese edelen de Czarnockis. De Lucchesi-Pallis van Oostenrijk beheren de IDF via de Russisch-Joodse maffia en via Hongaars-Israëlische agenten zoals Benny Gantz. De Lucchesi-Pallis wonen in de buurt van Hongarije. De Russische maffia in New York brengt hulde aan het Lucchese misdaadsyndicaat. De Russische maffia in Oost-Europa is deels Joods.

Frank Stronach met Belinda Stronach is witwasser van geld voor Oostenrijkse criminelen en de Lucchese misdaadfamilie. Stronach is eigenaar van renbanen die vaak belangrijke hoofdkantoren zijn voor maffiosi die infiltreren in gokactiviteiten zodat ze winsten kunnen regelen voor het witwassen van geld. De Stronachs werken samen met de Lucchese misdaadfamilie, de Joods-Russische maffia en de Corsicaanse maffia. Stronach bezit paardenrenbanen in de Verenigde Staten, onder meer in Maryland, die worden gebruikt als dekmantel voor het witwassen van geld door de Corsicaanse maffia en het Lucchese misdaadsyndicaat, en deze maffia’s beheren de heroïnemarkt in de Verenigde Staten.

Graaf Umberto Lucchesi-Palli is Italiaans ambassadeur in Marokko geweest en hij is mede-eigenaar van de Marokkaans-Israëlische maffia en het Lucchese misdaadsyndicaat, die steun krijgen van de Russische maffia. De Russische maffia in Brighton Beach, New York, brengt hulde aan de Lucchese misdaadfamilie omdat zij hen toestaat daar te opereren en voor bescherming. De Lucchesi-Pallis zijn zowel Italiaanse als Oostenrijkse edelen en de Russisch-Joodse maffia heeft gedocumenteerde ontmoetingen gehad in Oostenrijk en een grote factie van de Russische maffia is in werkelijkheid gevestigd in Hongarije en niet in Rusland.

Aartshertog Carl Christian von Habsburg met aartshertogin Marie Astrid von Habsburg en zij zijn topmanagers van het zionisme en het Zwitserse bankwezen. De Habsburgers bezitten een investeringsfirma in Zwitserland genaamd AAA Gestion.

Barones Nadine de Rothschild is een Zwitserse miljardair en Oostenrijks edelman onder de Habsburgers. De familie Rothschild trouwt vaak met rooms-katholieke vrouwen, zoals met prinses Olimpia Aldobrandini, barones Nadine de Rothschild, en de vrouw van haar zoon barones Ariane de Rothschild. Zij waren allen rooms-katholiek en Nadine en Ariane trouwden met de Rothschilds en bekeerden zich tot het Judaïsme. In het Judaïsme wordt de Joodse afstamming via de moeder op de kinderen overgedragen. De joodse Rothschilds, de leiders van het joods-zionisme, zijn zwaar verstrengeld met rooms-katholieken.

Barones Ariane de Rothschild van Zwitserland met Benjamin Millepied en zijn Israëlisch-Amerikaanse vrouw Natalie Portman die Kabbalist en een gemene kwelgeest is. Natalie Portman is een top Kabbaliste in Hollywood en zij werkt nauw samen met Ashton Kutcher en de Joodse acteur Joseph Gordon-Levitt en zij zijn ook Kabbalisten.

Prins Anton Esterhazy von Galantha is een Ridder van Malta commandant op hoog niveau met gezag in de Verenigde Staten via de in Florida gevestigde Ridders van Malta.

Aartshertogin Francesca von Habsburg

Graaf Max von Thun en Hohenstein met gravin Gioia von Thun en Hohenstein en graaf Friedrich von Thun en Hohenstein.

Prins Mariano Hugo van Windisch-Graetz met zijn echtgenote Prinses Sophie van Windisch-Graetz die tot het Huis Habsburg behoort. Prins Mariano Hugo is ridder van Malta op hoog niveau, ambassadeur van de SMOM in Slovenië, ridder van het Vaticaan en ridder van het koningshuis van Savoye en van het Huis Bourbon-Twee Siciliën. Prins Mariano Hugo is ook mede-eigenaar van een bank in Napels en hij is afkomstig uit Triëst, Italië, vlak naast Oostenrijk en Slovenië.

Graaf Janos Esterhazy de Galantha is de penningmeester van de Soevereine Militaire Orde van Malta. De Esterhazys hebben een grote rijkdom en beheren de joods-zionistische familie Lauder. De Esterhazys werken bij particuliere banken in Zwitserland, Oostenrijk en Oost-Europa en zijn tevens mede-eigenaar van de Russisch-Joodse maffia die actief is in Oost-Europa en Israël. De Esterhazys financieren hun maffia’s om snuff films te maken, die zij gebruiken om mensen te rekruteren en in te wijden in de NWO-maffia. Snuff Films worden verhandeld door hackers via het “Dark Web” en zij gebruiken ze voor satanische inwijdingen en het organiseren of lokken van bendestalkers.

Steven Udvar-Hazy is een Hongaars-Amerikaanse zakenman met een waarde van 4 miljard en hij is een heimelijk familielid en agent van het Huis van Esterhazy.

Jane Lauder is een leider van Kabbalistische heksen en ze is 4 miljard waard. Jane Lauder is betrokken bij kinderoffers en zij schijnt samen te werken met het Lucchese misdaadsyndicaat. De Lauders zijn een top zionistische clan die toezicht houdt op het World Jewish Congress en zij hebben een nauwe alliantie met de Esterhazys.

Mark Zuckerberg is ongeveer 100 miljard waard en hij is een elektronische terrorist in dienst van de CIA en DARPA. Zuckerberg verzamelt informatie over Amerikanen via fraude en via zijn bedrijf Facebook. Mark Zuckerberg gebruikt zijn bedrijf Facebook om profielen te creëren van mensen die worden gebruikt voor het stalken van bendes en voor elektronische intimidatie. Facebook is een belangrijk online hoofdkwartier voor bendestalkers en cyberterroristen die bendestalkingtactieken en -operaties communiceren via zijn zwaar gecensureerde criminele website. Zuckerberg verkoopt ook informatie over mensen aan buitenlandse criminelen, die ze gebruiken om individuen als doelwit te kiezen. De Zuckers waren een Oostenrijks-Joodse familie die de Habsburgers dienden.

Graaf Marton Esterhazy is een baas van de Hongaarse maffia die bendestalkers en gewelddadig tuig over de hele wereld beheert. Graaf Marton werkt nauw samen met de georganiseerde misdaad die zich bezighoudt met snuff films.

Aartshertog Geza von Habsburg met aartshertogin Elizabeth von Habsburg en hij werkt samen met Fabrege en hij is betrokken bij het witwassen van geld en de financiering van misdaden via juwelen.

Prins Alexander Schoenburg-Glauchau is mede-eigenaar van de Oostenrijks-Joodse maffia. De gebroeders Schoen zijn agenten van de Schoenburg-Glachaus en zij bezitten het bedrijf U-Haul en zijn ongeveer 6 miljard waard. De Schoenburgs zijn keizerlijke edelen onder de Habsburgers en de Wettins en zij zijn overwegend rooms-katholiek. De miljardair Joe Shoen kreeg jezuïetenopleiding aan het Heilig Kruis.

Gravin Roza Thun en Hohenstein is een Pools politica en een heksenleider.

Prins Paul-Philippe van Hohenzollern-Roemenië is een eigenaar van de Roemeense maffia en een opzichter van Israël via de families Arison en Ofer, die Roemeense voorouders hebben.

Prins Simon van Saksen-Coburg en Gotha-Kohary van Bulgarije is mede-eigenaar van de Bulgaarse maffia. Prins Simon is de voormalige koning of tsaar van Bulgarije en de voormalige eerste minister van Bulgarije, dat nu volledig wordt geleid door Bulgaarse gangsters zoals Boyko Borisov.

Prins Eric Sturdza is een Roemeense edelman die eigenaar is van een particuliere bank in Zwitserland en die een alliantie heeft met Ruspolis van Italië en het Huis Windsor via hun Roemeense voorouders. Prins Eric Sturdza is een witwasser van geld en een criminele financier voor vorsten en edelen.

Prinses Margareta van Hohenzollern-Roemenië is mede-eigenaar van de Roemeense maffia en zij is een opzichter van Israël en het zionisme. Toen de Roemeense koningen hun monarchie verloren, verhuisden ze naar Zwitserland. De Arisons en Ofers zijn Israëlische miljardairsclans die voorouders uit Roemenië hebben. De Arisons en Ofers zijn deels agenten van de Hohenzollerns en topbloedlijnen van Israël.

Eyal Ofer is ongeveer 10 miljard waard en hij is een agent van de Roemeense Hohenzollerns. De Ofers zijn een van de machtigste families in Israël en zij zijn betrokken bij onroerend goed, investeringen, energie en scheepvaartbedrijven. De Ofers financieren corruptie in Israël, financieren de georganiseerde misdaad, en zijn betrokken bij mensenhandel.

Prins Andrew Romanov is een topeigenaar van de Russische maffia in Californië. De Romanovs hebben 3 filialen opgericht in de Verenigde Staten, waaronder in Californië, waar zich een grote factie van de Russische en Armeense maffia bevindt. Prins Andrew is in Londen geboren en zijn familie heeft een nauwe band met het Huis Windsor.

Prins Konstantin van Bulgarije is in handen van de Bulgaarse maffia. De Bulgaarse royals verblijven thans in Spanje en zij zijn een tak van de Saksen-Coburg en Gothas.

Prinses Francois Sturdza met prins Francesco Ruspoli en Cintia Vasconcelos Pino. De Sturdza’s zijn Roemeense edelen en de Ruspoli’s zijn afstammelingen van het Rus-volk dat Rusland stichtte en zich in de regio in en rond Roemenië bevond. De Romanovs kwamen oorspronkelijk uit Roemenië. Het Rus-volk was verwant aan het Romani-volk dat het Latijnse Koninkrijk overnam en de naam Rome vestigde.

Prins Kubrat van Bulgarije is eigenaar van de Bulgaarse maffia en mede-eigenaar van enkele Galicische maffia-facties in Spanje, waar de Bulgaarse royals nu verblijven. Prins Kubrat is ook arts en handelaar in mensenvlees.

Don Juan Gomez-Acebo en Bourbon de burggraaf van La Torre. De familie Gomez-Acebo is eigenaar van een internationaal advocatenkantoor en zij beschermen gangsters.

Groothertog George Mikhailovich Romanov van Rusland is mede-eigenaar van de Russische maffia en hij is zowel van het Russische Huis Romanov als van het Pruisische Huis Hohenzollern en hij verblijft in Spanje. Karl Marx was afkomstig uit Pruisen en zijn marxisme beïnvloedde de oprichting van de Bolsjewieken die eerder Rusland overnamen.

Don Benjumea de Soto Francisco de Borja met prinses Fabrizia Ruffo di Calabria. Don Benjumea is mede-eigenaar van Mexicaanse drugskartels en de familie Ruffo di Calabria is mede-eigenaar van de Calabrische maffia of Ndrangheta. De Borja- of Borgia-familie kwam oorspronkelijk uit Spanje en vestigde takken in Italië, waar zij verschillende pausen voortbracht. De Borgia’s waren meedogenloos en probeerden Rome over te nemen, zodat de andere Zwarte Adel hen uit Rome verbande. Vandaag zijn de Borgia’s en Borja’s edelen in Spanje en Napels en ridders van de Italiaanse en Spaanse Bourbons.

Prins Mirko van Saksen-Coburg en Gotha-Kohary de zoon van Prins Kubrat van Bulgarije. De Bulgaarse koninklijke familie is eigenaar van enkele Bulgaarse maffia’s en wellicht ook van enkele Spaanse maffia’s in Mexico en Latijns-Amerika sinds zij naar Spanje zijn verhuisd.

Prins Marcantonio Del Drago met zijn vrouw gravin Giada de Dobrzenicz. Del Drago is eigenaar van de Roemeense maffia en in Italië eigenaar van Romeinse maffia-zigeunerclans. De Italiaanse bankier Mario Draghi is in Rome geboren en is familie van de Del Dragos en de Borgheses. Mario Draghi was van 2011 tot 2019 president van de Europese Centrale Bank, hij was gouverneur van de Bank van Italië, hij is lid van de Groep van Dertig, voormalig bestuurder van Goldman Sachs en bestuurslid bij de Bank voor Internationale Betalingen. Mario Draghi is opgeleid door de Jezuïeten aan het Massimiliano Massimo Instituut en heeft ook zijn opleiding genoten aan La Sapienza, een universiteit die is opgericht door de Gaetani’s. Mario Draghi is een agent van de Massimo’s, de Gaetanis en de Del Dragos.

Graaf Jan Dobrzenicz is grootmeester van de Orde van Sint Lazarus, die samenwerkt met Franse en Zwitserse bankiers, alsook met Lazard en de Wereldbank, met een grote groep ridders in Schotland die nauw samenwerken met de Schotse Rite der Vrijmetselaren.

Don Carlo Emanuele Ruspoli de hertog van Morignano met hertogin Maria Ruspoli. Deze Ruspoli’s zijn Spaanse edelen en bezitten enkele facties van de Zuid-Amerikaanse en Mexicaanse drugskartels.

Don Luis Beltran Gomez-Acebo en Bourbon. De aartsbisschop van Los Angeles is Jose Gomez en hij is een agent van de Spaanse Bourbons. Californië staat deels onder toezicht van de Spaanse adel, omdat zij Californië stichtten, dat opging in de Verenigde Staten. De Verenigde Staten zijn een corporatie en een voortzetting van de Virginia Company, opgericht door de Engelse vorsten via een koninklijk handvest van de City of London Corporation. De Tempeliers hadden hun hoofdkwartier in de City of London en toen de Tempeliers werden ontbonden, werden zij omgevormd tot de Orde van de Kousenband. Koning Juan Carlos is een Brits Ridder in de Orde van de Kousenband omdat hij aandelen heeft in de vennootschap van de Verenigde Staten.

Prins Alessandro Ruffo di Calabria en prins Fulco Ruffo di Calabria zijn mede-eigenaars van de Calabrische maffia of Ndrangheta en sommige Camorrra maffia clans in de Guardia Lombarda. De familie Ruffo di Calabria is ook gehuwd met de Belgische royals en de familie Lucchesi-Palli. Hun voorvader prins Fulco Ruffo di Calabria was senator voor de fascisten in Italië onder Mussolini en hij was ook de grootvader van koning Albert II van België.

Don Cayetano FitzJames-Stuart en Martinez de Irujo is een eigenaar van de Puerto Ricaanse maffia en het drugskartel Los Zetas. De Puerto Ricaanse maffia werd gesticht door de Martinez familie, een tak van Spaanse edelen die zich in Puerto Rico vestigden.

Groothertogin Maria Vladimirovna Romanov van Rusland is een eigenares van de Russische maffia en zij opereert in Spanje en heeft een alliantie met de Spaanse royals en de Spaanse Ruspoli-tak.

Don Francisco de Bourbon-Hardenberg is een Spaanse en Duitse edelman en hij is een topcommandant van de Orde van Sint-Lazarus.

Brianda FitzJames-Stuart en Martinez de Irujo

Don Francisco de Borja-Soto Moreno-Santamaria de hertog van Escalona is een Spaanse edelman en een topeigenaar van een factie van MS13 en een eigenaar van de Italiaanse Camorra-maffiaclan de Spagnoli wat Spanjaarden betekent omdat zij in Spanje werken. De Camorra-clans waren oorspronkelijk bekend als de Garduna die hun oorsprong in Spanje hebben. De Italiaanse Borjas zijn momenteel edelen in Napels waar het hoofdkwartier van de Camorra is gevestigd. De Borjas hebben een grote tak in Zuid-Amerika opgericht en een president van El Salvador voortgebracht, waar MS13 zijn oorsprong heeft. MS13 is ontstaan in El Salvadoraanse gevangenissen en deze bendeleden zijn vervolgens naar de Verenigde Staten gemigreerd. De familie Borja-Papini is eigenaar van GrupoBorja, een groot industrieel bedrijf in Zuid-Amerika dat samenwerkt met de georganiseerde misdaad.

Gravin Esther Koplowitz is 1 miljard waard en zij is een Kabbalistisch-Wicca sekteleider op hoog niveau die samenwerkt met de Oostenrijkse Habsburgers en de Spaanse Bourbons. De Koplowitzs zijn Joden die het Habsburgs-Oostenrijk hebben verlaten en naar Spanje zijn gemigreerd, dat vroeger door de Habsburgers werd geregeerd.

Don Francisco Chico de Guzman-Giron, de hertog van Ahumada, is mede-eigenaar van het Sinaloa-kartel dat werd geleid door Joaquin El Chapo Guzman. Het blijkt dat Don Francisco Chico ook een deel van de eigenaar is van het La Familia Michoacana kartel. De Giron familie beweert af te stammen van de Azteekse koninklijke familie. Ahumada is een stad in het noorden van Mexico.

Markiezin Paloma van O’Shea met koningin Sophia van Spanje en Ana Botin-Sanz de Sautuola O’Shea. De O’Shea’s zijn mede-eigenaars en topmanagers van Banco Santander, die door het Huis Bourbon werd opgericht via een koninklijk handvest. Santander heeft ten minste 1,5 biljoen aan beheerde activa. Ana Botin is de uitvoerend voorzitter van Santander en zij is ook een Brits Kroonridder.

Don Alfonso FitzJames-Stuart en Martinez de Irujo en de familie FitzJames-Stuart zijn verscheidene miljarden waard en beheren en bezitten talrijke georganiseerde misdaadgroepen in Mexico, Spanje en Zuid-Amerika.

Markiezin Alicia Koplowitz van Bellavista is verscheidene miljarden waard en zij is een topmanager van Kabbalistische-Wicca en Zionisme. De familie Koplowitz zijn Spaans-Joodse miljardairs en zij hebben een alliantie met het Huis Habsburg dat vroeger over Spanje heerste.

Don Alejandro Borja Thyssen-Bornemisza met Blanca Cuesta. Don Alejandro is via zijn moeder een Spaanse edelman en geadopteerd lid van de Thyssen-familie. De Thyssen-Bornemisza’s zijn minstens 1 miljard waard en de familie bezit een investeringsmaatschappij in Zürich, Zwitserland, TBG AG genaamd, die wordt geleid door Baron George Heinrich Thyssen-Bornemisza. De familie Thyssen-Bornemisza is momenteel gehuwd met het Huis Habsburg en de Oostenrijkse adellijke familie Meran.

Don Bruno Gomez-Acebo en Bourbon

Donna Cayetana Alvarez de Toledo de Markiezin van Casa Fuerte. De adellijke familie Alvarez, die talrijke leden telt, is de voornaamste eigenaar van het Los Zetas-kartel in Mexico. De familie Alvarez is een grote Spaanse adellijke familie die banden heeft met alle grote Spaanse koningshuizen en edelen. De Alvarezs zijn ook betrokken bij het bankwezen in Spanje en Mexico.

Don Carlos FitzJames-Stuart en Martinez de Irujo de hertog van Alba is eigenaar van het Los Zetas-kartel en de Puerto Ricaanse maffia en zijn familie is officieel enkele miljarden waard. De FitzJames-Stuarts zijn Schotse edelen met Spaanse titels die naar Spanje zijn gemigreerd en zijn getrouwd met Spaanse edelen zoals de Alvarezs en de Martinezs. Don Carlos is ridder in de orde van het Italiaanse Huis Bourbon-Twee Sicilië, de SMSOSG, en hij is beheerder van de Orde van Sint-Jacob, die een belangrijke Luciferiaanse ridderorde is.

Anthony Crichton-Stuart is een manager van de Schotse Rite der Vrijmetselarij en hij beheert ook trollen en sektes van pedofielen. Het Huis Stuart regeerde eeuwenlang over Engeland, Schotland en Ierland en huwde met Duitse koningshuizen. De Windsors zijn verwant aan de Stuarts. De Stuarts stichtten ook de Hudson’s Bay Company, die een groot deel van Canada bezat en vandaag de Hudson’s Bay Company is. De Verenigde Staten hebben een belastingcontract met de Hudson’s Bay Company via de 1871 District of Columbia Organic Act. De Stuarts stelen belastinggeld van het Amerikaanse volk.

BRON: worldcrimesyndicate

5 1 stem
Artikelbeoordeling
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Paula Bijdevaate
Paula Bijdevaate
23 januari 2021 17:40

Hallo Roberto ea. Aangezien Facebook mijn account verwijderd heeft, zal ik nu wel vaker hier kijken. Eerder was ik ook lid van het Ministerie van Verzet. Ik zal er wel aan moeten wennen geen Facebook meer te hebben. Was lekker actief bezig daar.
Groetjes Paula Bijdevaate.

2
0
We zijn benieuwd naar jouw mening. Laat je een reactie achter?x
()
x