Er wordt vaak gesproken over 13 grote families die ons in hun macht hebben, die het grootste gedeelte van het geld en banken onder hun vleugels en in hun bezit hebben. We zien dan soms een foto en we kennen wat namen. In dit artikel laat ik jullie kennis maken met deze families en hun nazaten en aanverwanten en dan zou je beeld weleens kunnen veranderen.

Ik heb dit artikel in 3 delen verdeeld puur vanwege de lengte. Ik denk dat als je eerst 1 hoofdstuk leest en opneemt en het weg kunt leggen en dan het volgende hoofdstuk het voor de meesten beter te behappen valt en de fanatieken onder ons gaan door met de rest.

                                                                                               Open wat vaker je URL balk en kom dagelijks langs bij Roberto’s World

                                                                                                                                                                               LEES VERDER,

 Hier dus deel 1.

 

Leiderschap van de wereldwijde maffia

Prins Carlo Odescalchi martelt baby’s dood met zijn vinger. Dat is het soort kwaad dat hij is. Prins Carlo leidt momenteel CERN en deeltjesversnellingswapens, die eigenlijk zwaartekrachtwapens zijn. Prins Carlo beheert momenteel ook de Servische maffia en de Detroit maffia. De Oostenrijkse en Hongaarse criminelen zijn vandaag op 1/21/2021 allemaal op een meedogenloze aanval in dienst van Rome.

 

WAARSCHUWING – COVID IS NEP

Ze gebruiken elektronische wapens om de menselijke biologie te hacken en de middenrifspier in beslag te nemen, zodat mensen hun longen niet kunnen samentrekken en niet kunnen ademen. Ademhalingsproblemen is de voornaamste manier waarop mensen sterven aan dit nep-virus. Ze doen me dit al jaren aan en uit aan. Ze hebben onlangs nog geprobeerd mij op deze manier te vermoorden. Dat is hoe ze mensen doden en het is niet Covid19. De griep bestaat wel degelijk en dat en vele andere dingen zoals hartkwalen, beroertes, etc zijn waar een deel van deze “Covid” sterfgevallen door veroorzaakt worden. Ze vermoorden ook mensen met elektronische wapens die ademhalingsproblemen veroorzaken. Hun vaccins zullen levende griepstrengvirussen bevatten om de samenleving verder aan te pakken. Ze gebruiken dit nepvirus ook om kleine bedrijven te vernietigen en voor financiële vervolging. De regering heeft met geweld duizenden bedrijven in mijn staat gesloten en beboet mensen met duizenden dollars voor het overtreden van de covid-regels, en arresteert mensen voor het niet dragen van maskers. De reden waarom ze geen nieuwe stimuleringswet maken voor mensen die ze hinderen of onder dwang tegenhouden om te werken voor hun valse pandemie is omdat deze buitenlandse criminelen via de Bank voor Internationale Betalingen het geld gestolen hebben. De reden waarom hun recente stimuleringspakket daalde van meer dan 2 biljoen naar minder dan 1 biljoen, is omdat de Zwarte Adel en hun handlangers in Spanje, Ierland en België een biljoen dollar stalen van het Amerikaanse volk, dat zij gebruiken voor kinderhandel en voor het financieren van bendestalking.

De reden waarom zij dit nepvirus hebben geënsceneerd, is dat zij volledig zijn blootgesteld aan hun kinderhandelnetwerken en hun verborgen bunkers die zij gebruiken om deze verhandelde kinderen te offeren. Het zijn kannibalen en bloeddrinkers en ze zijn verslaafd aan kannibalisme en het drinken van bloed. Daarom vermoorden ze mensen sinds hun mensenhandel werd stilgelegd. Ze probeerden in feite het land te sluiten en deden dat in vele staten op het moment dat dit aan het licht kwam en brachten toen hun schoonmaakploegen op de been om het bewijsmateriaal weg te werken met het virus als vermomming. Ze hebben zelfs ‘s nachts zand gestraald in de bunkers om van het bewijs af te komen. Ze begonnen ook met de bouw om de ondergrondse bunkers af te sluiten. Veel van deze bekende criminelen willen niet herkend worden als ze buiten komen en de maskers verhullen hun identiteit. Het lijkt erop dat ze ook enkele van deze bunkers hebben heropend sinds ze meer controle hebben gekregen door deze nep pandemie. Het geld dat zij van het Amerikaanse volk hebben gestolen, wordt nu gebruikt om Amerikaanse holocaustbende-stalkers te financieren.

Joel Hellman is decaan van Georgetown’s School of Foreign Service, het echte hoofdkwartier van de Soevereine Militaire Orde van Malta in de Verenigde Staten. Ze voeren een helse oorlog tegen de Amerikanen.

LEIDERSCHAP VAN DE WERELDWIJDE MAFFIA

Deze internationale misdadigers en koninklijke en adellijke misdaadbloedlijnen bedreigen de samenleving met meer nep-epidemieën, bewapende gedwongen vaccinaties, oorlogen gebaseerd op leugens, burgeroorlog, wereldoorlog, krijgswet en genocides. Zij vallen de samenleving aan met geheime genootschappen, georganiseerde misdaad, bedrijfsfraude, en elektronische wapens. Deze bloedlijnen verspreiden plagen en doen dat al honderden jaren. Deze families zitten achter alle grote oorlogen, inclusief de Eerste en de Tweede Wereldoorlog. Wanneer echte mensen opstaan tegen tirannen zoals zij, infiltreren zij de oppositie zoals de Amerikaanse Revolutionaire Oorlog die gekaapt werd door Vrijmetselaars. Deze misdadigers hebben gezamenlijk triljoenen dollars op buitenlandse rekeningen in Zwitserland, Liechtenstein en Luxemburg en zij controleren de Bank voor Internationale Betalingen. Zij persen regeringen en mensen af en verdienen honderden miljarden per jaar via de georganiseerde misdaad. Ze kwellen mensen met elektronische wapens. Het hele elektronische netwerk is bewapend met neuro-bio hacking programma’s. Zij financieren het voortdurend liegen in de samenleving via de media en entertainment. Hun voornaamste tactieken zijn liegen, valse beschuldigingen uiten tegen mensen die hen ontmaskeren, en het gebruik van valse arrogantie om te doen alsof zij te allen tijde de touwtjes in handen hebben. De koningen en edelen leiden alle religieuze organisaties, geheime genootschappen en geheime organisaties zoals de Jezuïeten, Vrijmetselaars, Rozenkruisers, Scientologen, Skull and Bones, Kabbalisten, Wicca’s, Vijf Percenters, Ridders van Columbus, Ridders van Malta, Shriners enz. Zij bezitten de georganiseerde misdaadsyndicaten, waaronder alle maffia’s, drugskartels, straatbendes en motorbendes. Zij overzien de wereldomspannende organisaties zoals de Verenigde Naties, de NAVO, de Wereldbank, het IMF, het Economisch Wereldforum, de Wereldgezondheidsorganisatie, het CERN, de zeevaartwetgeving, INTERPOL, de ontwapeningsconferentie, het Rode Kruis, de Conventies van Genève, enz. Deze misdadigers zijn geïnfiltreerd in elke regeringsinstantie ter wereld door middel van pedofilie, kinderoffers, criminele financiering, omkoperij, geheime organisaties en maffiatactieken. Zij hebben alle regeringen ontworpen als bedrijfsentiteiten en gecharterde dochtermaatschappijen van hun bedrijfshuizen en monarchieën. Deze internationale misdadigers hebben miljarden medestanders en medestanders van hun NWO-agenda. Zij zijn massale mensenhandelaars, massamoordenaars en oorlogsmisdadigers die te allen tijde misdaden tegen de mensheid begaan.

Prins Ottavino de Medici dei Toscana is een top autoriteit over Zionisme, de Hermetische Orde van de Gouden Dageraad, internationaal en centraal bankieren, belasting innen, en hij is ook een top eigenaar van de Corsicaanse Maffia en de Chaldeeuwse Maffia. De IRS wordt geleid door talrijke Jezuïtische agenten zoals David Kautter, Steven Miller, Charles Rossotti, en Douglas Shulman. De neef van Prins Ottaviano is Prins Giuliano de Medici dei Ottajano en ook hij is een toplid van de Medicis en hij houdt toezicht op het Hermetisme en de Hekserij. De Medicis zijn getrouwd met talrijke vorsten, brachten 4 pausen voort voor het Vaticaan, brachten koninginnen van Frankrijk voort, en zij bezaten eeuwenlang de grootste bank van Europa. Koningin Marie de Medici van Frankrijk had twee dochters. De ene werd koningin van Spanje en de andere koningin van Engeland, Schotland en Ierland. De Medici’s zijn van hoog niveau en van middelmatige Zwarte Adel en zij dienen de Massimo’s, de Colonnas en de Sforzas. De meeste bloedlijnen van de Zwarte Adel hebben de titel van soeverein vorst, die in titel gelijk is aan of hoger staat dan de adel, en de meeste families van de Zwarte Adel zijn ook royalty’s van het Vaticaan. Pausen zijn monarchen en het Vaticaan is een koninkrijk. De Medicis zijn gespecialiseerd in crimineel bankieren, diefstal door belastingen, en chemische oorlogsvoering door te infiltreren in de medische industrie en mensen te vergiftigen met giftige drugs en geneesmiddelen.

Prins Duccio Corsini is een Romeinse prins en topbaas van de Corsicaanse maffia. De Corsini’s zijn zowel Florentijnse als Romeinse edelen. Prins Duccio is een opzichter van een private Zwitserse bank- en mensenhandeloperatie in Gstadd, Zwitserland. De familie Scherz van Gstadd bezit een hotel in Gstadd en runt Gstadd in feite. Het wapen van Scherz is een hart. Het wapen van Corsinis heeft de vorm van een hart en het Italiaanse woord Core of Coure heeft de betekenis van hart. Prins Duccio staat ook aan het hoofd van de DEA. Lucien Conein was afkomstig uit Maryland en hij was een gedocumenteerde medewerker van de Corsicaanse maffia en hij werkte voor de OSS, de CIA en later voor de DEA. De Corsicaanse maffia heeft een hoofdkwartier in Baltimore, Maryland en houdt toezicht op een grote heroïne- en opiumsmokkel vanuit Turkije, het Midden-Oosten en Afghanistan naar havens aan de oostkust. Nancy Pelosi komt uit Baltimore en zij is een Ridder Grootkruis van de Italiaanse Orde van Verdienste en een agent van de Corsini’s. De Corsicaanse maffia verhandelt de heroïne of opium vervolgens aan de Lucchese misdaadfamilie, die het vervolgens levert aan de moderne Drug Council, die wordt geleid door zwarte gangsterrappers. Corsica is vernoemd naar de Corsini’s en gebruikt een zwarte Moor op zijn wapenschild en vlag. Moren, Arabieren en Afrikanen vielen Europa binnen en dreven gedurende meer dan duizend jaar handel in natuurlijke blanke Europeanen. De Corsini’s bezaten ook banken in Florence en Londen.

Prins Charles Bonaparte is een topeigenaar van de Corsicaanse maffia en een topmanager van diverse Franse miljardairs en zionisten. De Bonapartes hebben de FBI opgericht via Charles Bonaparte de voormalige procureur-generaal van de Verenigde Staten en de Bonapartes zijn ook getrouwd met de Italiaanse Gotti familie die top leden zijn van het Gambino misdaadsyndicaat. Charles Bonaparte, de schepper van de FBI, werd geboren in Baltimore, Maryland omdat de Corsicaanse maffia daar zijn hoofdkwartier heeft. De Bonapartes stichtten de moderne beweging van het Zionisme toen Keizer Napoleon Bonaparte proclameerde dat alle Joden zich in Jeruzalem moesten vestigen. De Frans-Joodse miljardair Dreyfus familie heeft talrijke leden die Bonaparte ridders van het Legioen van Eer waren. De familie Mulliez is ongeveer 30 miljard waard en is lid van de Bonaparte’s Ridders van het Legioen van Eer. De Bonapartes zijn afkomstig uit Florence en Corsica en zijn eigenlijk verwanten van de Corsini’s en de Medicis. De Jezuïeten werden uit het grootste deel van Europa verbannen en naar Corsica gestuurd, waarna Napoleon Bonaparte werd geboren en hij oorlog voerde tegen alle Europese naties die de Jezuïeten hadden verbannen. Na afloop van de Napoleontische oorlogen werden de Pauselijke Staten, het Vaticaan en de Jezuïeten op het Congres van Wenen in ere hersteld.

Bernhard Arnault is 80-100 miljard waard en hij is een agent van de Bonapartes, Medicis, en Corsini’s en hij opereert als financier voor de georganiseerde misdaad zoals de Corsicaanse maffia en Milieu of Franse bendes. Arnault is tevens Bonaparte ridder van het Legioen van Eer en ridder van het Britse Rijk. Arnault sluist criminele winsten via zijn bankrekening van meer dan 80 miljard dollar op criminele wijze door, wat witwassen is.

Prins Girolamo Guicciardini-Strozzi is een handelaar in bloed en adrenochroom via zijn wijnbedrijf en hij financiert ook Wiccan-covens. De Strozzis werken nauw samen met de Medicis. De Strozzis hebben maansikkels op hun wapenschild en veel heksen aanbidden de maan en Isis of Artemis.

Francois-Henri Pinault met zijn Hollywood vrouw Salma Hayek. De meeste grote actrices in Hollywood zijn geobsedeerd door het verkrachten, vermoorden en kannibaliseren van de geslachtsdelen van mannelijke kinderen, waaronder Salma Hayek. Pinault is meer dan 30 miljard waard en hij is een agent van de Medicis en Strozzis en zijn bedrijf Group Artemis financiert satanische heksen en netwerken van kinderhandelaars.

Victor Sassoon is een joodse zakenman die opereert vanuit Singapore en betrokken is bij het witwassen van geld en kinderhandel. Singapore is een hoofdkwartier voor kinderhandel van het Oosten naar het Westen. De Sassoons zijn een hooggeplaatste zionistisch-joodse bloedlijn die eigendommen en banken bezit in heel Hong Kong en India. De familie Sassoon heeft de Joodse familie Kadoorie in dienst, die in Hong Kong wonen en zaken doen. De Sassoons waren Sefardische Irakezen die naar Europa migreerden, waarschijnlijk tijdens de Moorse invasie, en zij zijn in feite verwant aan de Sasasische dynastie die heerste over het Perzische rijk waartoe ook Irak behoorde. Chaldaea lag in Noord-Irak en de moderne Chaldaeërs zijn rooms-katholiek. De Chaldaeïsche maffia die in de Verenigde Staten actief is, is eigendom van de Medicis en de Sassoons. De familie Sassoon staat bekend als de “Rothschilds van het Oosten” en zij zijn nauw verwant aan de families Medici, Dreyfus, Pritzker, en Hermes-Dumas, die alle afstammen van oude Egyptisch-Chaldaeïsche bloedlijnen.

Prins Lorenzo de Medici is een opzichter van de Hermetic Order of the Golden Dawn en hij overziet bankverbindingen in Portugal, Zwitserland, en Italië. De Federal Reserve Bank van New York is architectonisch ontworpen als het Palazzo Medici-Riccardi in Florence. De Federal Reserve Bank of New York heeft verschillende door Jezuïeten opgeleide presidenten gehad, waaronder William Joseph McDonough, die het hoofd van de FRBNY was tijdens 9/11, toen de maffia en de door de maffia gecontroleerde havenautoriteit het goud stalen dat FDR via zijn Executive Order 6102 van het Amerikaanse volk had geconfisqueerd. 9/11 was gedeeltelijk een goud roof.

Julia Louis-Dreyfus is een hoge heks in Hollywood en haar familie is miljarden waard en zij worden geleid door de Medicis. De Dreyfus familie heeft verschillende leden die geridderd werden onder het Huis van Bonaparte en zij werken nauw samen met de Medicis en ook met de Nederlandse royals sinds zij hun bedrijf naar Nederland hebben verplaatst. De Dreyfus familie is eigenaar van de Louis-Dreyfus Groep, een internationaal scheepvaart-, landbouw-, communicatie- en bankbedrijf dat betrokken is bij chemische oorlogsvoering en mensenhandel. De familie Dreyfus werkt ook samen met de RAND Corporation en is betrokken bij wapens op basis van kunstmatige intelligentie. De familie Dreyfus is eigenaar van een particuliere bank in Zwitserland, Dreyfus en Zonen, met Pierre Dreyfus als vice-president, die is beboet voor het mogelijk maken van belastingontduiking en het witwassen van honderden miljoenen aan geld. Julia Louis-Dreyfus leidt een grote sekte van demente heksen die kinderen levend verbranden en voortdurend kinderlijke leugens en godslasteringen uitspuwen.

Prins Lorenzo de Medici-Tornaquinci-Foscari met prinses Elisabetta de Medici-Tornaquinci-Foscari. De Medicis zijn mede-eigenaren van de Homo Maffia in de mode-industrie en topmanagers van de Hermetische Orde van de Gouden Dageraad. De Medicis hebben een standbeeld van Hermes in hun paleis in Rome. De Gucci familie komt uit Florence en zijn agenten van de Medicis. De tak van de familie Foscari is Venetiaans en werkt samen met de Venetiaanse maffia die sterk betrokken is bij mode en Hollywood. De Medicis zijn de toparchitecten van Hermetisme en Alchemie. Het zijn extreem kwaadaardige sadisten. Deze Medicis huurden hun vrienden in om zich als hen voor te doen om hun identiteit te verbergen.

Axel Dumas en de Hermes-Dumas familie zijn 30 miljard waard en zij zijn agenten van de Medicis en financiers van de Hermetic Order of the Golden Dawn een geheim genootschap van alchemisten die zich bezighouden met chemische vergiftiging en het chemisch hacken van de biologie van mensen.

Marchese Vittorio Frescobaldi is een handelaar in bloed en adrenochroom via zijn wijnbedrijf en hij werkt onder de Aldobrandini’s.

Marchese Niccolo Incisa Della Rocchetta is een handelaar in bloed en adrenochroom via zijn wijnbedrijf en hij heeft een alliantie met de Chigis-Albani Della Roveres en de Sayn-Wittgensteins.

Marchese Piero Antinori is een bloedhandelaar van de bovenste plank in Florence en hij financiert georganiseerde straatbendes in Latijns-Amerika zoals MS13 en in Azië zoals de Triads. De Antinori’s zijn ook financiers van de Apulische maffia en de Antinori’s hebben een alliantie met de Aldobrandini’s. De Aldobrandinis zijn met de Antinori’s getrouwd en bezitten nu een van hun palazzo’s in Florence en hebben ook hun Apulische titels van de hertogen van Brindisi geërfd. De Aldobrandinis zijn de voornaamste eigenaren van de misdaadfamilie DeCavalcante. De familie Cavalcante zijn ook edelen van Florence. De Apulische maffia werkt samen met de Albanese maffia en de Apulische maffia heeft grote criminele operaties in New Jersey.

Marchese Lamberto Frescobaldi is een handelaar in bloed en adrenochroom via zijn wijnbedrijf en hij werkt samen met de Antinori’s en zij werken onder het gezag van de Aldobrandini’s.

Prins Donatus von Hessen met zijn vrouw Prinses Floria von Hessen. Prins Donatus is een autoriteit op hoog niveau over de bloedlijnen van het Heilige Roomse Rijk en een topmanager van het gemilitariseerde Nazisme en Zionisme. De Hesses zijn holocaustische Nazi’s die kinderen levend verbranden. Nazi’s zijn satanisten en daarom ging de satanische sekteleider Michael Aquino, die de Tempel van Set stichtte, naar Duitsland en deed satanische rituelen in kasteel Wewelsberg en bestudeerde de connecties tussen de Nazi’s en het occulte. Tijdens WO II waren tenminste 4 prinsen van het Huis van Hessen lid van het Nazi leger. Prins Donatus is de voornaamste eigenaar van de Iron Horsemen motorbende. Hest is een oud Germaans woord voor paard. De familie Opel zijn miljardairs en agenten van het Huis van Hessen met hun autobedrijf gevestigd in Hessen. Het Huis van Hessen was de oorspronkelijke werkgever van de Rothschilds en de Rothschilds financierden oorlogen aan beide zijden en de Hessische huurlingen vochten dan oorlogen aan beide zijden. De Hesses waren ook medeoprichters van de Commerzbank.

Max Warburg is eigenaar van de MM Warburg Bank en hij is een topzionist die gemilitariseerde bendestalking, gerichte energiewapens, en oorlogen financiert. De Warburgs en Hesses waren medeoprichters van de Commerzbank en de Warburgs waren betrokken bij de oprichting van de United States Federal Reserve. De Warburgs zijn gehuwd met de Florentijnse familie Spinelli en de Warburgs waren oorspronkelijk de familie Del Banco uit Venetië, Italië, voordat zij naar Duitsland migreerden. De Joodse Warburgs financierden ook rechtstreeks Adolph Hitler via Max Warburg die onder Hitler lid was van de Algemene Raad van de Reichsbank. Er waren Joodse Nazi’s tijdens WO II zoals George Soros en zij werden Mischlings genoemd. De nazi’s bestempelden iedereen die zich tegen hen verzette als joden. Adolf Hitler benoemde ook Joden in de Algemene Raad van de Reichsbank. Er waren minstens 100.000 Joden die nazi’s Mischlings noemden.

Graaf Patrick Faber-Castell met Nicole Junkermann en Graaf Patrick is een rijk zakenman en een financier van trollen en bedriegers. De Faber-Castells zijn officieel minstens 1 miljard waard. Junkermann is verbonden met de kinderhandelaar Jeffrey Epstein die in werkelijkheid verwant is aan de adellijke familie Heren van Eppstein uit Hessen.

Graaf Andreas von Hardenberg met gravin Isa von Hardenberg en graaf Andreas is een Duitse bankier. De Hardenbergs hebben ook een tak gefuseerd met de Spaanse Bourbons, de koninklijke families van Spanje. Graaf Andreas werkte voor de Commerzbank en ook voor de Berliner Bank en was ook senior adviseur voor JP Morgan Chase. Graaf Andreas von Hardenberg is ridder in de protestantse Pruisische Orde van Sint Jan onder leiding van prins Oscar van Hohenzollern-Pruisen.

Laura Bush heeft via de familie Bush-Walker een hoge positie in de politiek en zij heeft de leiding over een groot deel van de vrouwelijke conservatieve politici en verslaggevers. De Bushen hebben de dood veroorzaakt van meer dan een miljoen mensen in Irak en honderdduizenden in Afghanistan. De familie Bush was de voornaamste architecten van 9/11, een gedocumenteerde door de regering gesponsorde en georkestreerde terroristische aanval op Amerikanen, waarbij Amerikaans goud werd gestolen, een biochemische aanval werd gepleegd door het giftige stof van de geïmplodeerde gebouwen en een basis werd gelegd voor het schenden van de mensenrechten door middel van de Patriot Act en voor het voeren van oorlog tegen Afghanistan en het plegen van massamoord. De familie Bush heeft ook een nauwe alliantie met de Spaanse koninklijke familie het Huis van Bourbon. De moeder van Laura Bush was een Hawkins. De familie Hawkins is ook getrouwd met het Huis van Bourbon en zij zijn de eigenaars van de Mexicaanse drugskartels. Koning Juan Carlos van Spanje bezocht Bush Jr’s ranch tijdens zijn presidentschap. De Bushen hebben een drugshandelsdeal met de Bourbons en hun kartels, die drugs en kinderen verhandelen over de grens met Texas, waar de Bushen wonen.

Joachim Olearius is een topman van de MM Warburg bank in Duitsland. MM Warburg is een machtige Duitse bank die betrokken is bij het witwassen van geld, de financiering van criminaliteit en in het bijzonder de financiering van gemilitariseerde bendestalking. De familie Warburg is ook deels eigenaar van Warburg Pincus en de Zwitserse bank UBS, die oorspronkelijk deel uitmaakte van S.G. Warburg & Co.

Prins Ludwig van Salm-Salm met prinses Ulrike van Salm-Salm en zij werken onder de Hesses. De edelen en vorsten van Hessen en de edelen van Westfalen hebben een nauwe alliantie en zijn gespecialiseerd in militaire zaken.

Gravin Viktoria von Dem Bussche is een hooggeplaatst bestuurder van alchemistische sekten zoals de Rozenkruizersorde en de Hermetische Orde van de Gouden Dageraad, en tevens een opzichter van de farmaceutische industrie. De Von Dem Bussches hebben een geheime alliantie met de Medicis, die botanische tuinen in Noord-Italië bezaten, omdat zij de Duitsers onderwezen in de alchemie, die chemische hekserij en heimelijke chemische oorlogsvoering is.

August Busch IV is een miljardair en een topautoriteit in de Verenigde Staten en tevens eigenaar van de Sons of Silence motorbende die het Anheuser-Busch bierlogo gebruiken als hun bende-symbool.

Prins Ferdinand von Habsburg met gravin Tita von Hardenberg, een Duitse journaliste en dochter van graaf Andreas von Hardenberg.

Jonathan Bush richtte AthenaHealth op en hij is een top commandant van Luciferiaanse bende stalkers en Alchemistische sektes die betrokken zijn bij het verbranden van kinderen tot de dood ook wel holocausts genoemd. Jonathan Bush’s vader is een bankier en een lid van Skull and Bones. De Nazi’s gebruikten het Skull and Bones symbool voor hun SS. De Bush familie was eigenaar van Union Banking Corporation onder Prescott Bush en deze werd in beslag genomen door de regering tijdens WO II omdat ze goud in bewaring hadden voor de Nazi’s. De Von Dem Bussches zijn Duitse edelen die nazi’s waren en zij gebruikten hun kasteel ook voor nazi slavenarbeiders. De Bushs zijn verwant aan de Von Dem Bussches.

Baron Benjamin de Rothschild en zijn vrouw Barones Ariane de Rothschild zijn enkele miljarden waard als eigenaars van de Edmund de Rothschild Group die betrokken is bij criminele financiering, omkoping en het witwassen van geld voor de Hesses, Habsburgs, en Zionistische criminelen in Israël. De oprichter van de Edmund de Rothschild Group kocht grote hoeveelheden land in Palestina om het moderne Israël te vormen. De Zwitserse Rothschilds zijn adellijke baronnen onder het Huis Habsburg dat een alliantie heeft met het Huis Hessen. Edmund de Rothschild Group gebruikt de Hessische leeuw voor zijn logo.

Prins Felix van Salm-Salm met Prinses Viktoria van Salm-Salm en zij zijn bloed- en adrenochroomhandelaars via hun wijnbedrijf en zij dienen het Huis van Hessen.

Prinses Mafalda von Hessen is manager van een kring van Wicca-Amazones. Prinses Mafalda trouwde met twee Italiaanse graven en was laatstelijk gehuwd met de familie Brachetti-Peretti met graaf Ferdinand, wiens tweede echtgenote Nicole Junkermann was, een zakenrelatie van de Faber Castells die thans met de Hessen zijn gehuwd. Junkermann is ook in verband gebracht met de kinderhandelaar Jeffrey Epstein die in werkelijkheid verwant was met de Duitse Heren van Eppstein een adellijke familie van Hessen.

George Walker Bush, de voormalige president van de Verenigde Staten, is lid van Skull and Bones en hij is een topautoriteit over het ministerie van Defensie, DARPA, CIA, Raytheon, Northrup Grumman, en diverse federale agentschappen en diverse militaire industriële bedrijven. De Bushen hebben ook het ministerie van Binnenlandse Veiligheid opgericht, dat binnenlandse terroristen of bendestalkers financiert. De Bush-familie fuseerde met de Walker-familie en tijdens WO II werd de Union Banking Corporation van Bush en Walker door de regering in beslag genomen onder de Trading with the Enemy Act omdat zij goud in bewaring hadden voor de nazi’s. De CIA is genoemd naar George Herbert Walker Bush en Gina Haspel, de huidige CIA-directeur, is geboren als Gina Walker. DARPA wordt geleid door Steven Walker. Vanevvar Bush richtte Raytheon op en Wes Bush is een topman bij Northrup Grumman. De Bush-Walkers gebruiken gerichte energie wapens zoals Raytheon’s Active Denial System tegen Amerikanen die zich tegen hen uitspreken.

Richard Haass is de voorzitter van de Council on Foreign Relations, een particuliere en niet-gekozen organisatie die invloed uitoefent op het buitenlands beleid van de Verenigde Staten. Richard Haass is een Joodse agent van de Bush familie. Haass was directeur beleidsplanning onder president George Walker Bush en daarvoor werkte hij op het ministerie van Defensie en als assistent van president George Hebert Walker Bush.

Prins Philipp von Hessen met Prinses Laetitia von Hessen en Prins Philipp is een top eigenaar van de Hessische motorbende en Prins Philipp eist ook de titel van “Koning van Finland” op. Het Huis van Hessen bezit via hun stichting verschillende grote paleizen in Duitsland en verschillende Duitse hotels. De Hesses beheren ook de Duitse inlichtingendiensten en INTERPOL, dat tijdens de Tweede Wereldoorlog door de nazi’s werd overgenomen. Jurgen Stock is thans secretaris-generaal van INTERPOL en hij is afkomstig uit de Duitse deelstaat Hessen en opgeleid aan de universiteit van Giessen, die door de Hesses en de Habsburgers is opgericht.

Prins Max von Baden, de hertog van Zahringen, is een hoge autoriteit op het gebied van de Heilige Roomse bloedlijnen en hij is mede-eigenaar van verschillende motorbendes over de hele wereld. De Zahringens stichtten ook de stad Bern, Zwitserland en de Badens zijn gehuwd met de Bernadotte-royals van Zweden die heimelijk uit Bern, Zwitserland, afkomstig waren alvorens naar Bern, Frankrijk, te migreren en in Zweden aan de macht te worden gebracht door het Huis van Bonaparte. De Badens en Wurttembergs zijn eigenaar van de Warlocks MC bende met hoofdkwartier in Pennsylvania. Het wapenschild van Baden-Zahringen is een feniks en de Warlocks gebruiken de feniks als hun bende-symbool. De Warlocks van de Verenigde Staten hebben een afdeling in Baden-Wurttemberg, Duitsland die de Phoenix Club heet.

Prins Max van Beieren en Prinses Elisabeth van Beieren en zij zijn de hoogste autoriteiten over Nazisme, Zionisme, Goldman Sachs, en de Beierse Illuminati en zij zijn ook de opzichters van de Schotse Rite der Vrijmetselarij. Prinses Elisabeth stamt af van de Schotse Douglas-familie, die vier Grootmeesters van de Grootloge van Schotland heeft voortgebracht. De Wittelsbachs zijn ook verwant met het Huis Stuart dat 6 Grootmeesters voor de Schotse Grootloge heeft voortgebracht. Adolf Hitler was afkomstig uit Beieren en hij was lid van het Beierse koninklijke leger. De families Goldman en Sachs waren Hofjoden uit het Koninkrijk Beieren en zij stichtten Goldman Sachs voor de rooms-katholieke Beierse koningshuizen. Adam Weishaupt stichtte de Beierse Illuminati in 1776 aan de Universiteit van Ingolstadt, een universiteit die was opgericht door het Beierse koningshuis van Wittelsbach.

Prins Dominque de la Rochefoucauld-Montbel is de Groot-Hospitaller van de Soevereine Militaire Orde van Malta en een autoriteit aan het hoofd van verschillende legers over de hele wereld. De Rochefoucaulds zijn Franse edelen die ook Beierse adellijke titels hebben en zij zijn ook getrouwd met de Romeinse Aldobrandini’s. De Rochefoucauld-Aldobrandini Prinses Anna was getrouwd met Prins Ludovico Chigi-Albani Della Rovere de Grootmeester van de Soevereine Militaire Orde van Malta tijdens WO II.

Baron Albrecht Freiherr von Boeselager de Groot Kanselier van de Soevereine Militaire Orde van Malta en hij was ook opgeleid door Jezuïeten. Baron Albrecht is ook verbonden met Zwitserland. De Boeselagers zijn rooms-katholieke Duitse baronnen en zij waren leden van het nazi-leger en betrokken bij het valse “complot om Adolf Hitler te vermoorden” dat mislukte omdat het nep was.

Koningin Silvia Bernadotte van Zweden met Prins Leopold van Beieren en Prinses Ursula van Beieren. De Beierse royals zijn de opzichters van het Nazisme, Zionisme, Goldman Sachs, en de Beierse Illuminati. Het Beierse koningshuis was ook koning van Zweden en het heeft een alliantie met het huidige Zweedse koningshuis, het Huis van Bernadotte. Wanneer deze royals worden ontmaskerd, gebruiken zij de Hofjoden om nazi-propaganda te financieren, waarbij zij mensen aanvallen omdat zij de royals ontmaskeren en vervolgens alle Joden de schuld geven van al het kwaad. Dat is hun oude constante programma.

George Kaiser is ongeveer 7 miljard waard en hij is een top Zionisten leider in de Verenigde Staten. Kaiser bezit de meerderheid van BOK Financial Corporation, die verschillende banken in de Verenigde Staten bezit en betrokken is bij de olie-industrie. George Kaiser is ook de belangrijkste eigenaar van het Oklahoma City Thunder NBA-team en hij is betrokken bij het manipuleren van wedstrijden voor weddenschappen van de maffia. Joodse en Italiaanse criminelen monopoliseren de professionele sportindustrie, die meestal wordt gemanipuleerd voor weddenschappen van de maffia. De georganiseerde misdaad verdient miljarden per jaar met het vervalsen van professionele sporten.

Koning Carl XVI Gustaf Bernadotte van Zweden met zijn zoon Prins Carl Philip Bernadotte de Hertog van Varmland. Koning Carl en Prins Carl zijn top toezichthouders van verschillende marines over de hele wereld door infiltratie. Zij hebben marinepetten op omdat zij lid zijn van de koninklijke Zweedse marine. De Vikingen, die Scythen waren die rond 200 na Christus de noordelijke landen van Europa binnenvielen, stalen scheepsbouwtechnologieën van de natuurlijke kolonisten van de Noordse regio en plunderden vervolgens de rest van Europa. De Bernadottes of Zweedse royals zijn financiers van Viking cultussen die verbonden zijn met blanke supremacistische groepen zoals de Lynwood Vikings een blanke supremacistische organisatie die opereert in de politie departementen in Californië en aan de Westkust. De Bernadottes zijn miljarden waard en ze hebben Zwitserse bankrekeningen. De Bernadottes zijn waarschijnlijk verwant aan de adellijke familie Diesbach uit Bern, Zwitserland. De Baden-Zahringen familie stichtte Bernie, Zwitserland en zij zijn getrouwd met de koninklijke familie van Zweden.

Jacob Wallenberg en zijn familie controleren honderden miljarden aan activa en bedrijven en zij gebruiken hun controle over Europese bedrijven als hefboom over de Europese Unie via de Europese Ronde Tafel van Investeringen. De familie Wallenberg is lid van de Europese Ronde Tafel van Investeringen, een geheim genootschap van Europese zakenlieden, voornamelijk uit Zweden, Frankrijk, Duitsland en Italië. Jacob Wallenberg is ook ridder van het Bonapartes Legioen van Eer en lid van de Bilderberg Groep.

Prins Aldabert von Hohenzollern met zijn echtgenote Prinses Eva-Maria von Hohenzollern. Prins Aldabert is eigenaar van de Duitse motorbende Gremium. Gremium gebruikt het Pruisische IJzeren Kruis en de kleuren zwart en wit. Het wapen van Hohenzollern gebruikt zwart en wit. Het Huis Hohenzollern leidt ook de Duitse Vrijmetselarij en zwart en wit zijn gebruikelijke symbolen die door Vrijmetselaars worden gebruikt. Drie van de vijf Duitse vrijmetselaarsorganisaties werden in Pruisen opgericht.

Prins Wolfgang van Beieren met zijn vrouw prinses Tatiana van Beieren en zij werkt in de medische industrie en verhandelt mensenvlees en bloed. De Beierse royals zijn gespecialiseerd in krankzinnige en demente godslasteringen en elektronische intimidatie.

Michael Bloomberg een Jood die 50 miljard waard is met Joseph Ratzinger de Beierse Nazi Paus die de meest godslasterlijke duivel op de planeet is. Joe Ratzinger heeft de naam Paus Benedictus XVI aangenomen omdat hij een heimelijke leider is van de Orde van Sint Benedictus of de Zwarte Monniken, een oud rooms-katholiek priesterschap of monnikendom. Joe Ratzinger was ook lid van de nazi-jeugd en hij komt uit Beieren. Adolf Hitler was lid van het Beierse koninklijke leger. Ratzingers vriend Michael Bloomberg, die Joods is, gebruikt zijn bedrijf voor spionage in de zakenwereld en hij is betrokken bij chantage, omkoping en diefstal van bedrijfsinformatie. Zionistische criminelen plaatsen ook mensen op een zwarte lijst van industrieën door middel van chantage, laster, bedreigingen en economische sancties. Michael Bloomberg is een van de zionisten van het hoogste niveau in de Verenigde Staten en hij werkt vooral voor Duitse royals.

Prins Franz-Joseph van Beieren is een Beiers koningshuis en een Zwarte Monnik of Benedictijner monnik die in Afrika leeft en de naam Vader Florian gebruikt. Joseph is een gebruikelijke naam van zwarte monniken en hun agenten. Prins Franz-Joseph is betrokken bij een mensenhandeloperatie in Kenia en hij is een pedofiel die rechtstreeks betrokken is bij de handel in zwarte vrouwen en kinderen. De Zwarte Monniken zijn een godslasterlijk rooms-katholiek priesterdom dat zijn collectieve geesten als god aan de maatschappij probeert op te leggen. De Zwarte Monniken zijn in feite de “hersenen van God” van het Vaticaan. De Beierse Joe Ratzinger, de voormalige paus, is een heimelijke leider van de Zwarte Monniken en hij heeft ook een Afrikaanse Moor op zijn pauselijk wapenschild. De koningen en edelen zijn sterk verwant met Afrikanen, Arabieren en Moren die Europa binnenvielen en blanke vrouwen en kinderen verhandelden. De vorsten en edelen financierden ook de Afrikaanse slavenhandel naar Amerika.

 

Hertog Philipp von Wurttemberg is een autoriteit op Wall Street en een uiterst kwaadaardige financier van bendestalking en binnenlands terrorisme. Het Duitse softwarebedrijf SAP heeft zijn hoofdzetel in Baden-Wurttemberg en de verschillende miljardairs-oprichters van SAP zijn agenten van de Wurttembergs en Badens. De familie Pallavicini is getrouwd met de Wurttembergs en zij hebben een alliantie.

Jonathan Oppeneheimer is 13 miljard waard en hij is een witwasser van geld en een criminele financier die werkt voor de Wurttembergs en de Badens. Zijn voorvader Joseph Oppenheimer was hofjood voor de rooms-katholieke hertog Karl Alexander van Wurttemberg in het begin van de 18e eeuw en hij werd terechtgesteld wegens fraude en verduistering, terwijl hertog Karl Alexander zijn straf ontliep. Jonathan Oppenheimer is een top lid van de Zionistische Maffia. Hofjoden zoals de Oppenheimers financieren nazi-propaganda met lasterlijke oplichters en trollen die alle joden de schuld geven van alle kwaad, en deze hofjoden doen dit in dienst van de meestal rooms-katholieke Duitse nazi-vorsten die hun rijkdom hebben gecreëerd.

Susanne Klatten is samen met haar broer Stefan Quandt ongeveer 40 miljard waard en zijn hoge nazi-commandanten wier familie tijdens WO II met de nazi’s samenwerkte. Stefan Quandt werd opgeleid aan de Universiteit van Karlsruhe, die werd opgericht door het Huis van Baden. De Quandts bezaten BMW en hun familie was getrouwd met hoge Nazi politici. De Quandts gebruikten ook slavenarbeid in Duitsland tijdens WO II. De Quandts financieren wereldwijd Nazi propaganda en Nazi stijl gang stalking.

Jim Walton is het hoofd van de Arvest Bank die betrokken is bij het witwassen van geld en het betalen van steekpenningen voor overnames en mensenhandel. Walmart werd onderzocht voor het betalen van steekpenningen voor overnames in Mexico. De Waltons hebben het onderzoek stopgezet. De Waltons verkochten ook verschillende van hun vroegere Walmart-winkels aan de regering van de Verenigde Staten, die werden gebruikt voor het vasthouden en verhandelen van immigrantenkinderen die onder dwang bij hun ouders waren weggehaald. De Waltons financieren kinderhandel en pedofilienetwerken. Het criminele en technisch illegale monopolie van de Waltons heeft het concept van een vrije markt vernietigd.

August Busch III en zijn familie zijn ongeveer 13 miljard waard en zij zijn eigenaar van de Sons of Silence motorbende. De Buschs hebben een hoge positie in de Verenigde Staten en zijn verwant met de Bush politieke dynastie en de Von Dem Bussche adel in Duitsland. De Buschs hebben residenties in Missouri, het hoofdkwartier van de Bushs, Buschs en Waltons. Zij hebben ondergrondse militaire bunkers in de Ozarks.

Neil Bush is een top lid van de Bush dynastie en hij is een bankier en de voorzitter van de “Points of Light” stichting die Luciferiaanse bendestalking financiert. Neil Bush was betrokken bij het Silverado Savings & Loan bankschandaal en tegenwoordig is hij ook voorzitter van Singhaiyi, een Chinees bedrijf dat onroerend goed ontwikkelt, en voorzitter van A&A Consulting, dat werkt met Aziatische investeerders. Neil Bush heeft tijdens zijn scheiding toegegeven affaires te hebben met Aziatische vrouwen. Neil Bush overziet en financiert de sekshandel van Azië naar de Verenigde Staten.

Ludwig Merckle – Familie, stamboom – Beroemdheid Familie

Ludwig Merckle – Family, Family Tree - Celebrity Family

Ludwig Merckle is een Duitse zakenman die ongeveer 5 miljard waard is als eigenaar van de Merckle Group die ook Phoenix Pharma bezit, gevestigd in Baden-Württemberg. De Baden-Zahringens hebben een feniks op hun wapenschild en zijn eigenaar van de Warlocks MC bende in de Verenigde Staten die een afdeling heeft in Baden-Wurttemberg genaamd de Phoenix Club. Merckle genoot zijn opleiding aan de Universiteit van Mannheim in Baden-Wurttemberg, die werd gesticht door het Huis Wittelsbach. Phoenix Pharma probeert “Covid19” vaccins te ontwikkelen en in de meeste gevallen verspreiden vaccins in feite virussen die zij pretenderen te bestrijden. De enige keer dat ik griep kreeg, was direct nadat ik als kind een griepvaccin had gekregen. In vaccins worden vaak levende virussen gebruikt en farmaceutische bedrijven geven dit vaak toe in de kleine lettertjes, terwijl artsen dit feit ontkennen.

Prins Michael von Baden en Prins Bernhard von Baden zijn topautoriteiten over Wall Street en financiers van kinderhandel, bendestalking, propaganda en terrorisme. De familie Tschira zijn Duitse zakenlieden die tientallen miljarden waard zijn en zij zijn medeoprichters van SAP, een bedrijf dat computersoftware maakt. Klaus Tschira werd opgeleid aan de Universiteit van Karlsruhe, die werd gesticht door het Huis van Baden. Klaus’ zonen Udo en Harald zijn beiden meer dan 11 miljard waard en zij zijn mede-eigenaars van SAP. Dietmar Hopp is afkomstig uit Baden-Wurttemberg en werd opgeleid in Karlsruhe. Hij is ook medeoprichter van SAP. Dietmar Hopp is 18 miljard waard en zijn vader was ook een nazi. Een andere oprichter van SAP is Hasso Plattner en hij is ongeveer 18 miljard waard. Plattner is ook verbonden met de Verenigde Staten als eigenaar van het San Jose Sharks NHL team en hij heeft een instituut aan de Stanford Universiteit. De Badense prinsen hebben SAP-agenten met een gezamenlijke waarde van 58 miljard.

Jeffrey Sprecher staat aan het hoofd van de Intercontinental Exchange en de New York Stock Exchange en hij is een agent van de Wurttembergs en Badens. Wall Street wordt gebruikt voor het verbergen van steekpenningen door handel met voorkennis, manipulatie van de waarde van producten en bedrijven, en gokken door bedrijven. Corporaties worden gedefinieerd als mensen met rechten onder de “wet”, maar corporaties zijn geen mensen, dus dat is bedrog. Bedrijven zouden niet mogen bestaan.

Prinses Victoria Bernadotte van Zweden beheert en financiert gewelddadige feministische sektes die gespecialiseerd zijn in krankzinnige godslasteringen, moord en kannibalisme. De koninklijke familie van Zweden heeft bedrijfsaandelen in talrijke banken en bedrijven in Zweden en zij zijn waarschijnlijk miljarden waard. De familie Rausing van Zweden is tientallen miljarden waard en zij zijn agenten van de Bernadottes met activiteiten in het Verenigd Koninkrijk.

Peter Wallenberg Jr. is een Zweedse zakenman en agent van het Huis van Bernadotte. De Wallenbergs zijn een van de machtigste Europese zakendynastieën en zij controleren verschillende bedrijven en gebruiken liefdadigheidsstichtingen voor de financiering van criminele agenda’s. De Wallenbergs financierden ook het nazisme en werkten samen met enkele criminele joden tijdens WO II. De Wallenbergs zijn ook eigenaar van SEB Group, een grote Zweedse bank.

Hertog Carl von Wurttemberg met zijn vrouw Prinses Diane van Orléans, de Hertogin van Wurttemberg. Het Huis van Orléans is een Frans koningshuis dat eigenaar is van het misdaadsyndicaat van New Orléans. De Wurttembergs zijn Duitse zakenlieden en bankiers die de mensenhandel financieren via de haven van New Orleans, die door zwarte bendes wordt geïnfiltreerd. De staat Wurttemberg gebruikt een zwarte panter als wapenschild en de familie Wurttemberg financiert de Black Panthers.

Nicky Oppenheimer is 7 miljard waard. Hij is mede-eigenaar van de Anglo-Amerikaanse corporatie en betrokken bij witwaspraktijken en criminele financiering. De Oppenheimers waren oorspronkelijk in dienst van het Huis Wurttemberg en vandaag de dag zijn zij nog steeds Hofjoden voor de Wurttembergs en Badens. De Oppenheimers financieren rassenconflicten in Zuid-Afrika en zij gebruiken kindslavenarbeid voor hun diamantmijnen. De Oppenheimers wassen ook criminele winsten wit via De Beers en zij zijn zakenpartners van de Rothschilds.

Prins Albrecht van Hohenzollern is een vooraanstaand lid van de Pruisische koninklijke familie en een opzichter van hun bankiersimperium. De Schroders zijn Hanze-handelsbankiers en adellijke baronnen onder de Hohenzollerns en zij hebben de Shroders bank opgericht in het Verenigd Koninkrijk, die ongeveer 500 miljard aan beheerde activa heeft. Prins Albrecht is een hooggeplaatst lid van de Hohenzollerns.

Prins Erich von Waldburg-Zeil en Trauchburg is een opzichter van het moderne nazisme en een architect van de ijverige bendestalking.

Charles Schwab is 8 miljard waard, en zijn bank beheert meer dan 3 biljoen aan activa. Charles Schwab is een agent van de Wittelsbachs, Badens, en Wurttembergs. De naam Schwab is afgeleid van Zwaben, Duitsland, dat nu delen van Beieren, Baden en Wurttemberg is.

Prins Karl Friedrich von Hohenzollern-Sigmaringen met zijn vrouw. Prins Karl Friedrich is een top eigenaar van de Gremium motorbende en hij is een opzichter van de Bank voor Internationale Betalingen of de BIS. De familie Schroder zijn Hanze-handels-bankiers die onder het Huis van Hohenzollern tot adellijke baronnen werden benoemd. Baron Kurt von Schroder was een Hohenzollern edelman en een nazi en financier op hoog niveau. Verscheidene militaire nazi-commandanten waren ook ridders van het Huis Hohenzollern, waaronder SS-officier Paul Hausser, Herman Gorring, en Herman Balck. De Hohenzollerns richtten ook de Reichsbank op, die samenwerkte met de nazi’s en de BIS.

Charles Wellesley de hertog van Wellington met prinses Antonia van Hohenzollern de hertogin van Wellington. Hertog Charles Wellesley is een Brits top zakenman en een autoriteit over de City of London Corporation. Charles Wellesley is topman geweest van ongeveer 16 Britse bedrijven en banken. De hertog van Wellington is ook de Belgische prins van Waterloo en de Wellesleys bezitten tot op de dag van vandaag land in België. De eerste hertog van Wellington was lid van het Congres van Wenen dat het Vaticaan, de Pauselijke Staten en de Jezuïeten na de Napoleontische oorlogen in ere herstelde. Het Congres van Wenen lag aan de basis van de Europese Unie en de Verenigde Naties. De Wellesleys financieren kinderhandelnetwerken en Druïdencultussen die in bossen opereren en kinderen levend verbranden.

Prins Joachim von Hohenzollern en Prins Friedrich von Hohenzollern en zij zijn Duitse bankiers die samenwerken met de Italiaanse bank UniCredit. De Torlonias zijn getrouwd met de Borgheses en hun Bank van de Heilige Geest is onderdeel van UniCredit. De Hohenzollerns en Torlonias hebben een heimelijke alliantie en samen beheren zij de Bank voor Internationale Betalingen. Tor betekent Toren en Lonia verwijst naar Leningen. Het BIS-gebouw is een letterlijke toren die internationale leningen verstrekt aan centrale banken tegen hoge rente. De naam Hohen betekent hoogte of hoog en Zollern betekent belastingen of tolgelden.

Prins Ernst August van Hannover is eigenaar van de Bacchus motorbende en hij is een belangrijke financier van de mensenhandel. De Hannovers heersten vroeger over de koninkrijken van Engeland, Ierland en Schotland en regeerden als de hertogen van Brunswijk. De Hannovers waren ook rechtstreeks betrokken bij het nazisme, zoals de meeste Duitse koningshuizen. Het Huis van Hannover zou officieel minstens een miljard waard zijn, hun enorme rijkdom, verborgen in privébanken in Zwitserland, niet meegerekend. De voorvaderen van de Hannovers stichtten rechtstreeks de Hanze in Hamburg die koopmansfamilies zijn zoals Berenbergs, Schroders, en Gosslers en zij zijn belangrijke internationale Duitse bankiers.

Michael Otto is een Duits zakenman wiens familie ongeveer 16 miljard waard is. De Ottos zijn Hanze kooplieden die het Huis van Hannover dienen. Hendrik de Leeuw stichtte het Hanzeverbond en hij was van het Huis Welf, het oudste huis van het Huis van Hannover.

Prins Andreas van Leiningen met zijn vrouw prinses Alexandra van Hannover. De Hannovers en de Estes stammen beide af van het oude Huis van Welf. De Leiningens en de Estes hebben beide een witte adelaar op hun wapenschild omdat ze echt uit dezelfde bloedlijn stammen. De Leiningens zijn getrouwd met de Russische royals en maken aanspraak op de titels van tsaar van Rusland.

Prins Heinrich van Hannover is een financier van mensensmokkel en hij is ook een jezuïtische manager van propagandisten.

Abigail Johnson is ongeveer 14 miljard waard en haar familie is eigenaar van Fidelity Investments dat meer dan 2 biljoen aan activa beheert. De verschillende miljardairsclans van Johnson zijn verwanten en agenten van het Huis van Hannover. Han verwijst naar Johannes, de Duitse versie van Johannes. De Johnson clans vestigden zich in Engeland tijdens de Hanover monarchie van Engeland. Abigail Johnson financiert gewelddadige feministische sektes en kinderhandelnetwerken.

Woody Johnson met Donald Trump die de miljardair Johnson benoemde tot ambassadeur in het Verenigd Koninkrijk. Woody Johnson is eigenaar van het New Jersey Jets NFL team. De Johnsons zijn ook eigenaar van het medisch bedrijf Johnson & Johnson met hoofdkantoor in New Brunswick, New Jersey, dat zijn naam ontleent aan Brunswick, Duitsland, waar het Huis van Hannover regeerde als Hertogen. De Hanovers zijn de hertogen van Brunswijk. Woody Johnson is betrokken bij de financiering van medische vervolging en moord, alsmede bij de handel in menselijk bloed en vlees via de medische stichting van zijn familie. Woody Johnson is een agent van de Hanovers.

Andrea Casiraghi een lid van de koninklijke familie van Monaco met zijn vrouw Tatiana Santo Domingo. De familie Santo Domingo is ongeveer 15 miljard waard. De Santo Domingos bezitten ook een appartement op 740 Park Avenue in Manhattan. 740 Park Avenue is een belangrijk hoofdkwartier voor internationale criminelen in New York en het is verbonden met een netwerk van mensenhandelaars.

Prinses Caroline van Hannover en van Monaco is een leidster van verschillende Wiccan covens en zij is lid van het koninklijk huis van Hannover en van het koninklijk huis van Grimaldi, die de natie van Monaco regeren.

Prins Ernst August van Hannover met zijn Russische echtgenote Prinses Ekatarina van Hannover en zij zijn financiers van mensenhandel. Hapag-Lloyd is een Duitse Hanze-scheepscontainermaatschappij die financieel wordt gesteund door Hanze-bankiers als de Berenbergs en de Mercks. De Hanovers stichtten het Hanzeverbond. Hapag-Lloyd is betrokken bij kinderhandel en wordt geleid door de pedofiel en de CEO Rolf Jansen die in Nederland is opgeleid. Hapag-Lloyd heeft ook de United Arab Shipping Company geabsorbeerd, die eigendom was van het Huis van Saud en andere koningshuizen uit het Midden-Oosten. De Nederlandse royals bezitten verschillende Saoedische banken via hun ABN AMRO-bank. De Hanovers zijn getrouwd met de Nederlandse royals.

Lady Charlotte Wellesley met haar miljardair-bankier echtgenoot Alejandro Santo Domingo, wiens Colombiaanse familie ongeveer 15 miljard waard is. De Santo Domingos zijn betrokken bij brouwerijen, het bankwezen en de media en zij hebben residenties in Zuid-Amerika en New York.

Prins George Friedrich van Hohenzollern-Pruisen met Prinses Sophie van Hohenzollern-Pruisen en zij zijn eigenaars van de Gremium motorbende, financiers van NWO propaganda en bendestalking, en zij zijn ook topmanagers van de Bank voor Internationale Betalingen of BIS. Het Huis van Hohenzollern was betrokken bij het aan de macht brengen van de Nazi’s tijdens WO II en sommige Hohenzollern prinsen waren Nazi’s. De Nazi’s richtten in feite de Bank voor Internationale Betalingen op met de Britse Montagus via Baron Montagu Norman en zij gebruikten de BIS voor het stelen van rijkdom en goud van naties tijdens WO II, dat werd omgesmolten in de Pruisische Munt, die eigendom is van het Huis van Hohenzollern. De Hohenzollerns richtten ook de Reichsbank en de Deutsch Bank op via koninklijke charters.

Graaf Alexander von Isenburg met zijn vrouw gravin Sarah von Isenburg en zij werken nauw samen met het Huis Hohenzollern. De Isenbergs zijn rooms-katholiek en momenteel gehuwd met de protestantse Hohenzollerns. De naam Isenburg betekent ijsberg en zij waren betrokken bij het tot zinken brengen van de “Titanic”, waarschijnlijk met een geheime Duitse U-boot die deel uitmaakte van een verzekeringsfraude. De “Titanic” maakte ook deel uit van een moordaanslag op de Britse Astors, rivalen van de Duitse royals, en dit was onderdeel van het Duitse complot om de United States Federal Reserve op te richten. Max Warburg, een hofjood van de Hesses en Hohenzollerns, creëerde samen met JP Morgan, een ridder van het Huis van Savoye, de Federal Reserve Bank van de Verenigde Staten.

Prins Christian von Hohenzollern met Dieter Meier en Prins Philipp von Hohenzollern en zij drieën zijn betrokken bij het Zwitserse bankwezen en het vervalsen van munteenheden zoals de Zwitserse frank en de Israëlische sjekel. Dieter Meier is een Zwitsers musicus en in werkelijkheid een belangrijke eigenaar van Orell Fussli, een drukkerij die zich bezighoudt met het drukken van valuta en bankbiljetten.

Arthur Wellesley de graaf van Mornington met zijn vrouw Jemma Wellesley. Arthur Wellesley is een aanvoerder van Druïdische culten en financier van mensenoffers. De Wellesleys financieren vaak mensenoffers aan de Massimo di Roccaseccas die in Londen verblijven en hij werkt ook als Brits adellijk agent voor de Hohenzollerns.

https://1.bp.blogspot.com/-UJ_qh8XXnQA/XsfFLyWu4rI/AAAAAAAACQ0/fuzGe8dMAHIGUgsLX8zL4q3tDKD6e8QowCLcBGAsYHQ/s640/gettyimages-948557400-1024x1024%2BGuinness.jpg

Valentine Guinness, Baron Jonathan Guinness of Moyne, Daphne Guinness en Sebastian Guinness en de familie Guinness zijn een zaken- en bankdynastie met een waarde van verscheidene miljarden; zij zijn betrokken bij de financiering van de Ierse maffia en hun bank was betrokken bij het offshore witwassen van geld op de Kaaimaneilanden voor de georganiseerde misdaad.

Stavros Niarchos III is een topmanager van de Griekse maffia. Veel van de topfamilies van de Griekse koopvaardij, zoals de Niarchos, opereren momenteel in Londen en zij beheren de Griekse maffia. De Griekse maffia is gespecialiseerd in kinderhandel.

Peter Livanos is een Griekse miljardair en een hoge baas van de Griekse maffia. De familie Livanos heeft residenties in Griekenland en Londen en beheert haar handelsfirma’s vanuit Londen. De Griekse koopvaardijfamilies zijn de meest dominante scheepvaartfamilies ter wereld en zijn betrokken bij een omvangrijk netwerk van kinderhandelaars.

Spiros Latsis is meer dan 3 miljard waard en hij is een van de hoogste bazen van de Griekse maffia. De Latsis-familie is eigenaar van de Latsis Group, die betrokken is bij scheepvaart, olie en banken. De familie Latsis is goed bevriend met tal van royals zoals prins Charles en politici zoals George Bush en zij gebruiken hun persoonlijke enorme jacht de Alexandros als crimineel hoofdkwartier. De Bushen zijn verwant aan de Grieks-Byzantijnse Vatatzes familie. Vatatzes betekent Bush.

Prins Frederik Nicolaas van Hohenzollern en zijn zoon Prins Frederik van Hohenzollern zijn Pruisische koningshuizen en leden van de Guinness-familie en zij zijn actief in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. De Guinness-familie is gehuwd met de Hohenzollern-, Rothschild-, Niarchos-, en Furstenberg-bloedlijnen.

Prins Alexander von Furstenberg met Diane von Furstenberg. De Furstenbergs gebruiken een Nar op hun wapenschild. Prins Alexander is een Duits-Amerikaanse financier en zakenman die de leiding heeft over de Vrijmetselaarsorde der Narren, en zijn moeder Diane von Furstenberg is een topagente van de Clintons en diverse Wiccan-covens. De Clintons zijn goede vrienden van de Furstenbergs. De Koninklijke Orde van Narren in Buffalo New York was ook betrokken bij een netwerk van sekshandelaren.

Barry Diller de echtgenoot van Diane von Furstenberg met Oprah Winfrey en Hillary Clinton. Oprah is enkele miljarden waard en zij is een autoriteit in de media en heeft de bijnaam “Koningin van alle media”. Barry Diller was medeoprichter van Fox Broadcasting Company en is eigenaar van het mediabedrijf IAC met Chelsea Clinton en zijn stiefzoon prins Alexander von Furstenberg als bestuursleden. De Furstenbergs beheren rechtstreeks de Clintons en de Obamas. De Shriner Freemasonic Royal Order of Jesters werd opgericht in Hawaï, waar Obama vandaan komt. Barack Obama is een oorlogsmisdadiger, die honderden onschuldige burgers heeft vermoord met helvuurraketten, en dat is een gedocumenteerd feit, dat hij heeft toegegeven. Het huis van Furstenberg leidt de vrijmetselaars en zij hebben een nar op hun wapen.

Jay Z de miljardair gangster rapper met zijn vriend Barack Obama de voormalige president van de Verenigde Staten. Obama, Jay Z, en Oprah zijn allen goede vrienden en Oprah is de peettante van Jay Z’s kinderen. Ze zijn ook allemaal topleden van de Boule Society. Jay Z is een gangsterrapper die blanken crackers noemt, rapt over het behandelen van vrouwen als prostituees, en rapt over het verkopen van wapens en drugs. Het was onder Obama dat de ATF wapens leverde aan Mexicaanse drugskartels tijdens operatie Gunrunner. Barry Obama opereert vanuit Chicago. Obama is een bondgenoot van de maffiafiguren Tony Rezko en Alexi Giannoulias. De Mexicaanse drugskartels hebben een drugshandeloperatie met de Chicago Outfit. Jay Z is ook een topbaas van de Almighty Vice Lord Nation of AVLN een massale zwarte straatbende met hoofdkwartier in Chicago. De Rockefellers financierden de AVLN met een subsidie en dit is de reden waarom Jay Z zijn bedrijf Rocafella records heeft genoemd. Jay Z, wiens echte naam Shawn Corey Carter is, noemde zichzelf Jay naar de politicus Jay Rockefeller. Jay Z is ook lid van de zwarte supremacistische organisatie de Vijf Percenters die werken onder de Nation of Islam onder leiding van Louis Farrakhan die oproept tot de genocide van alle blanken. Obama en Oprah promoten beiden de schending van het tweede amendement, gebaseerd op door de overheid geënsceneerde massa-schietpartijen en ontkenning van zelfverdediging, specifiek in blanke meerderheidsgemeenschappen, terwijl hun goede vriend Jay Z opschept over de verkoop van wapens en gangsterpraktijken en hij ook letterlijk talloze gangsterrappers in dienst heeft die rappen over het kidnappen van kinderen, wapenhandel, en velen van hen meerdere arrestaties hebben in verband met vuurwapens.

Prins Mario-Max van Schaumberg-Lippe is een topautoriteit in Hollywood en goede vrienden met diverse Hollywood-acteurs en -actrices. Prins Mario is ook een opzichter van Kabbalah en Scientology.

Gravin Bettina Bernadotte van Wisborg is samen met haar broer Graaf Bjorn Bernadotte van Wisborg eigenaar van een eiland in Zweden en zij zijn betrokken bij kinderoffers op hun privé-eiland.

Prins Philip Kiril van Hohenzollern-Pruisen is de koninklijke beschermheer en beschermer van de Tempeliers OSMTJ in de Verenigde Staten en hij is een christelijk predikant. Op zijn website verwijst Prins Philip Kiril naar de pogingen van de Hohenzollerns om zichzelf monarchen te maken over de Verenigde Staten. Dit valt samen met het Geheime Verdrag van Verona, een geheim contract dat de Hohenzollerns, Romanovs, Bonapartes en Habsburgers via hun agenten hebben gesloten over het zich steeds weer toe-eigenen van soevereine naties.

Prins Alexander van Schaumberg-Lippe met Prinses Vanessa van Sayn-Wittgenstein-Berleburg en Prins Max van Sayn-Wittgenstein-Berleburg. Prins Alexander is een autoriteit op hoog niveau in de Heilige Roomse bloedlijnen en hij werkt vaak samen met het Huis Hohenzollern.

Prins Franz Wittelsbach, de hertog van Beieren, is een hoge autoriteit in Duitsland en een opzichter van de Schotse Rite der Vrijmetselarij, het nazisme, het zionisme en de Beierse Illuminati. Prins Franz is ridder in de Orde van het Heilig Graf van Jeruzalem, ridder in de Soevereine Militaire Orde van Malta en ridder in de Oostenrijkse Orde van het Gulden Vlies. De Wittelsbachs zijn de leiders van het Jacobinisme en verwant met het Huis Stuart dat 6 Grootmeesters van de Grootloge van Schotland heeft voortgebracht. De Stuarts zijn gehuwd met de Joodse families Guggenheim en Goldsmith en zij zijn ook verwant met de Rothschilds. De Beierse Illuminati werd opgericht aan de Universiteit van Ingolstadt, die was opgericht door de Beierse koningshuizen, de Wittelsbachs. Prins Franz is eigenaar van paleis Nymphemburg, genoemd naar nimfen en eigenlijk nymfomanen. De Wittelsbachs gebruiken vrouwen als prostituees om inlichtingen te verzamelen over mannen, wat een reden is waarom zij beweren “Alziend” te zijn.

Samuel Robson Walton is een lid van de Walton dynastie die meer dan 150 miljard waard is. De Waltons zijn betrokken bij criminele bedrijfsmonopolisering, witwassen van geld, omkoperij, verduistering en mensenhandel. De Waltons hebben grote invloed op de aandelenmarkten en zijn heimelijk verwant met de Wallenbergs van Zweden via de Germaanse Walhaz-clans die in werkelijkheid afstammelingen zijn van de oude Sauromaten. De familie Walton is tussenpersoon van verschillende Europese vorsten en edelen, waaronder de Wittelsbachs, Hohenzollerns, Sayn-Wittgensteins, Habsburgs, Bernadottes, Windsors, en de Chigi-Albani Della Roveres van Rome.

Prins Eberhard von Wurttemberg met Prinses Diane von Wurttemberg en zij zijn de opzichters van Wall Street en financiers van het misdaadsyndicaat van New Orleans en zijn zwarte straatbendes.

Prins Ludwig van Sayn-Wittgenstein-Sayn met zijn Italiaanse echtgenote gravin Philippa Spanocchi en zij maken deel uit van een alliantie tussen Duitsland en Italië via Siena.

Gravin Diana Bernadotte van Wisborg is een heks van hoog niveau wier familie een eiland in Zweden bezit. De Bernadottes van Wisborg zijn ongetitelde leden van de Zweedse koninklijke familie en zijn adellijke graven onder het Groothertogdom Luxemburg.

Graaf George von Walderdorff is een manager van de Beierse Illuminati. De Walderdorffs waren oorspronkelijke leden van de Beierse Illuminati en zij werken nauw samen met het Huis van Wittelsbach of Beierse koningshuizen die de Beierse Illuminati hebben opgericht op hun college via Adam Weishaupt een door Jezuïeten opgeleide Jood. De Beierse Illuminati specialiseren zich in ijdelheid, rijkdom en materialisme als dekmantel om hun kwaad te verhullen. De Beierse Illuminati beweren dingen als “arm zijn is een straf van God en daarom zijn rijke mensen godvruchtig.” Dat is het soort dingen die de Illuminati zeggen.

Prins Manuel van Beieren met zijn vrouw Prinses Anna van Sayn-Wittgenstein-Berleburg. Prins Manuel is gespecialiseerd in krankzinnige godslasteringen en elektronisch terrorisme. Prins Manuel leidt legers van Anonymous hackers die mensen censureren die zich uitspreken tegen criminelen en die elektronisch eigendommen vernielen zoals auto’s en elektronica.

Gravin Tessa von Walderdorff met Baron Hilton III en zij zijn topmanagers van de Beierse Illuminati in de Verenigde Staten en zij zijn betrokken bij kinderoffers. De Hiltons zijn topleden van de Beierse Illuminati en ze zijn meer dan 2 miljard waard.

Prinses Anna van Beieren met haar man prins Manuel van Beieren, Ivana Trump, en prins Mario-Max van Schaumberg-Lippe. De Trumps waren de Drumpfs van Beieren.

Prins Aldabert van Beieren met zijn echtgenote Prinses Sandra van Beieren. De Beierse royals bezitten verschillende kleine bedrijven, waaronder een luxe horlogebedrijf dat eigendom is van prins Wolfgang. De Wittelsbachs gebruiken hun horlogebedrijf voor het witwassen van hun persoonlijke geld. De Beierse regering betaalt tot op de dag van vandaag miljoenen aan belastingen per jaar aan het Huis Wittelsbach en hun Wittelsbach Compensatiefonds.

Jay Rockefeller is een politieke autoriteit op hoog niveau in de Verenigde Staten en een topmanager in New York City, alsmede een financier van zwarte straatbendes zoals de Almighty Vice Lord Nation. De Rockefeller Foundation financierde letterlijk de straatbende de Almighty Vice Lord Nation met een subsidie. Daarom noemde Jay Z, een gangster rapper, zijn platenmaatschappij Rocafella en noemde Jay Z, wiens echte naam Shawn Corey Carter is, zichzelf Jay voor Jay Rockefeller.

Prins Ludwig-Ferdinand von Sayn-Wittgenstein is een manager van de Rockefellers. De Rockefellers waren afkomstig uit Newied in Hessen en waren eigenlijk de Runkel-Wied adellijke familie. Runk is een Duits woord voor rots. De Sayn-Wittgensteins hebben een nauwe alliantie met de Wied edelen door huwelijken en zowel de Sayns, Wieds, als Rockefellers werken onder de Hesses.

David Rockefeller Jr. is een financier van criminele organisaties als de Groep van Dertig, het Tavistock Instituut en bendestalking via zijn Rockefeller liefdadigheidsinstelling. De Rockefeller Foundation financierde letterlijk de Groep van Dertig, een internationale groep bankiers, en de Rockefellers financierden ook het Tavistock Instituut, een Britse organisatie voor inlichtingendiensten en psychologische oorlogsvoering, die nu doet alsof het om sociale wetenschap en psychologie gaat. Het is volkomen absurd dat een militaire organisatie voor psychologische oorlogsvoering zich nu voordoet als een sociaal-wetenschappelijke organisatie.

Hal Steinbrenner is een autoriteit op hoog niveau in New York als eigenaar van de Yankees en hij is tevens manager van Duits-Amerikaanse witteboordencriminelen, vergelijkbaar met de Ringvereine die op Wall Street actief zijn en zich bezighouden met criminele financiering, omkoping, verduistering en aandelenfraude.

Prins Ferdinand von Leiningen en prinses Viktoria von Hohenzollern maken deel uit van een criminele alliantie met Duitsland en Rusland.

Chantal van Hannover is een heks en de moeder van prins Christian van Hannover die een maniak is.

Prins Christian van Hannover en Prinses Alessandra van Hannover zijn financiers van mensenhandel en managers van nazi-stijl bendestalking.

Prins Karl Emich von Leiningen-Romanov met gravin Isabelle von Egloffstein. De Duitse familie Lieningen is getrouwd met de Russische royals.

Prins Franz Albrecht van Oettingen-Spielberg met gravin Cleopatra von Adelsheim en zij zijn de opzichters van Hollywood.

https://1.bp.blogspot.com/-jX4c2qWGJxA/X1PP0X48f5I/AAAAAAAAELA/ovKsPDkTI9wsGkNi0pYS3DLqmL9L3rgfwCLcBGAsYHQ/s1600/Steven%2BSpielberg123.jpg

Steven Spielberg is een ridder van de Britse Kroon die ongeveer 3 miljard waard is en hij is een topautoriteit over Hollywood voor de Britse Kroon die wordt geregeerd door Duitse royals. De Britse koninklijke familie stamt voornamelijk af van de Duitse bloedlijnen Hannover, Saksen-Coburg en Gotha, Glucksburg en Hessen, gemengd met enkele Engelse koninklijke families.

Douglas Durst is een joodse zakenman die zich bezighoudt met onroerend goed in New York City. De familie Durst is meer dan 4 miljard waard en was betrokken bij de ontwikkeling van talrijke gebouwen in New York City, waaronder het World Trade Center. De Dursts zijn agenten van de Oostenrijkse Habsburgers en de Oostenrijkse Lucchesi-Palli-adel die eigenaar is van de Lucchese misdaadfamilie. De Dursts werken samen met het Lucchese misdaadsyndicaat in New York City.

Hank Steinbrenner is een miljardair als eigenaar van de New York Yankees en een topbaas van de Amerikaanse Ringvereine, zoals de Duitse maffia wordt genoemd omdat zij ringen droegen. De Duitse maffia opereert tegenwoordig op Wall Street en is vooral gespecialiseerd in witteboordencriminaliteit.

Ariana Rockefeller is een topautoriteit in de mode-industrie en zij is betrokken bij de vleeshandel en het beheer van high end prostitutie.

Prinses Lilly van Sayn-Wittgenstein-Berleberg is een hoge manager van holocaustische Wiccan-covens en zij werkt samen met de in Italië en Rome gevestigde juwelenfabrikant Bulgari. De Sayn-Wittgensteins zijn gehuwd met de Chigi-Albani Della Roveres van Rome.

Prins Ludwig van Beieren is betrokken bij de mensenhandel in Afrika en hij is een belangrijke financier en leider van het moderne nazisme. Prins Ludwig verblijft in Afrika.

Hubert Burda die 4 miljard waard is en eigenaar is van een internationaal mediabedrijf gevestigd in Duitsland. De Burda familie zijn agenten van de Wittelsbachs.

Prins Albert von Thurn en Taxis is ongeveer 1 miljard waard en hij is een militair commandant van bendestalkers en een financier van bloedhandel. De familie Thurn en Taxis leidde eeuwenlang het grootste postbedrijf van Europa en zij gebruikten hun postbedrijf voor spionage. De familie Thurn en Taxis is verwant met de familie Torre en Tasso uit Venetië en Italië, die agenten van de Savoys zijn, en ook met de Massimo’s die het postnetwerk van het Vaticaan beheerden en getrouwd zijn met de familie Gabrielli-Falconeri die via Falcons een berichtennetwerk beheerde.

Prins Karel Schwarzenberg is een topmanager van het moderne nazisme, de Black Sun Society, Skull and Bones, en het Tavistock Instituut, en tevens manager van de Soros familie, BlackRock, Blackstone, en Apollo Global Management opgericht door Leon Black. Schwarz betekent Zwart. De Schwarzenbergs zijn rooms-katholiek en Vaticaan-ridder. Zij zijn loyaal aan en getrouwd met de Zwarte Adel van Rome, die hun naam ontlenen aan de Zwarte Zee.

Stephen Shcwarzman is de eigenaar van Blackstone en hij is ongeveer 13 miljard waard. Schwarzman is ook lid van Yale’s Skull and Bones en hij financierde ook de oprichting van BlackRock, de grootste beleggingsmaatschappij ter wereld. Schwarzman is financieel adviseur van Donald Trump en agent van het Huis van Schwarzenberg. Schwarzman heeft een woning op 740 Park Avenue, dat een hoofdkwartier is voor criminele financiers als Woody Johnson, Steven Mnuchin, en David Koch. Het blijkt dat 740 Park Avenue ondergrondse door de maffia gebouwde tunnels heeft die worden gebruikt voor mensensmokkel. De Del Balsos waren een oude Italiaanse maffia bouwdynastie die veel van de infrastructuur van New York heeft gebouwd en zij woonden ook op 740 Park Avenue.

Arnold Schwarzenegger de voormalige gouverneur van Californië is een politicus op hoog niveau in de Verenigde Staten en hij geeft leiding aan nazi’s binnen het leger van de Verenigde Staten, militante nazi-bendestalkers, en satanische bodybuilders zoals Hafthor Bjornsson, Eddie Hall, Craig Golias, en Kiki Vhyce. Coronado Naval basis in Californië heeft een kazerne ontworpen als een Swastika. De nazi-groet is gebaseerd op de Romeinse groet die ook in Amerika werd gebruikt en de Bellamy-groet werd genoemd. Tijdens de Tweede Wereldoorlog heeft de Amerikaanse regering Japans-Amerikanen opgepakt en in concentratiekampen gestopt. Arnold Schwarzenegger’s vader Gustav Schwarzenegger was een Oostenrijkse nazi. Arnold is te zien op de cover van Time Magazine met de miljardair Jood Michael Bloomberg en draagt een riemgesp met “Skull and Bones”. De nazi’s gebruikten de Skull and Bones als symbool voor hun SS. Schwarzenegger had ook een zakelijke ontmoeting met Baron Jacob Rothschild en Warren Buffet. Schwarzenegger was getrouwd met de Kennedy familie. Arnold Schwarzenegger is een topautoriteit in de Verenigde Staten en hij werkt onder de Schwarzenbergs en Pallavicinis die beiden paleizen hebben in Wenen, Oostenrijk.

George Soros is ongeveer 8 miljard waard en zijn familie is eigenaar van Soros Fund Management en de Open Society Foundations racket. George Soros, een Hongaarse Jood, werd oorspronkelijk geboren als George Schwartz en hij gaf toe te hebben samengewerkt met de nazi’s en eigendommen van andere Joden te hebben geconfisqueerd tijdens de Tweede Wereldoorlog. De familie Soros is betrokken bij het financieren van nazi-stijl bende-stalking, mensenhandel aan Wiccan covens, en het financieren van criminele politieke organisaties die worden gebruikt om samenlevingen over de hele wereld te ontwrichten, zoals Black Lives Matter. De naam Schwartz betekent Zwart. Prins Karel Schwarzenberg heeft verklaard dat hij George Soros al 30 jaar kent. De familie Soros zijn agenten van de Oostenrijkse Schwarzenbergs en de Oostenrijks-Hongaarse Pallavicini’s.

Aartshertog Karl von Habsburg heeft de hoogste zeggenschap over diverse Heilige Roomse bloedlijnen, het zionisme en Israël als rechthebbende op de titel van Koning van Jeruzalem. De Habsburgers zijn mede-eigenaars van de Joodse maffia en diverse Oost-Europese maffia’s. De familie Newhouse zijn joodse miljardairs die van het Oostenrijkse keizerrijk naar de Verenigde Staten zijn gemigreerd. Zij zijn eigenaar van Advance Publications en bezitten 13% van Charter Communications, een groot massamediabedrijf. De Habsburgers waren het meest dominante koninklijke en keizerlijke huis in Europa en zij heersten over Oostenrijk, Oost-Europa, Duitsland, Zwitserland, Spanje en Mexico. De Habsburgers bezitten nog steeds verschillende banken in Zwitserland en zij hebben Gazariaanse gangsters die banken beheren in de Krim, Oost-Europa, Rusland en Israël.

Leon Black is een joodse miljardair met een waarde van bijna 7 miljard en hij is de belangrijkste oprichter van Apollo Global Management, een grote investeringsmaatschappij die eigenaar is van Harrah’s Entertainment, nu Caesar’s Entertainment Corporation geheten, dat ongeveer 50 casino’s bezit. Apollo Global Management heeft ongeveer 312 miljard aan beheerde activa. De zwager van Leon Black, Tony Ressler, is een jood die een jezuïetenopleiding heeft genoten in Georgetown en hij is tevens bestuurder van Georgetown. Ressler was medeoprichter van Apollo samen met Joshua Harris, een miljardair en investeerder voor de Kushners. Leon Black is een agent van de Habsburgers, de Schwarzenbergs en de Zwarte Adel van Rome, meer bepaald de Massimos.

Petr Aven en Mikhail Fridman zijn Russisch-Oekraïense miljardairs die voor de Habsburgers werken. Zij werken ook samen met de Russisch-Oekraïense miljardair German Khan en samen hebben zij drieën de Alfa Group en haar dochteronderneming Alfa Bank opgericht, een grote Russische en Oekraïense bank. Aven, Khan en Fridman zijn samen ongeveer 30 miljard waard. Mikhail Fridman is ook een Israëlisch staatsburger. De Habsburgers waren de laatste monarchen die over Oekraïne heersten. De Krim is een belangrijk crimineel hoofdkwartier in de regio voor de Gazariaanse of Khazariaanse maffia.

Gravin Christine van Esterhazy en graaf Endre van Esterhazy zijn topmanagers van het zionisme en houden toezicht op de financiering van Satanische, Wiccanische en Kabbalistische culten. De Esterhazys waren een keizerlijke adellijke topadel voor de Habsburgers en zij bezaten een kasteel met martelkamers en grafkelders en fungeerden als schatbewaarders voor de Habsburgers. De Esterhazys zijn mede-eigenaren van de Joods-Russische maffia en enkele Oost-Europese maffia’s die zich bezighouden met foltering en het maken van snuff films die zij gebruiken voor satanische inwijdingen.

Leonard Lauder is een topautoriteit van het zionisme en zijn familie is meer dan 20 miljard waard. De Lauders zijn eigenaar van het bedrijf Estee Lauder en zij namen de naam Estee om de Eterhazys te eren. Beiden stammen af van Aesti-clans die over delen van de zijderoute heersten en enorme rijkdom verwierven met de handel in barnsteen. De Aesti’s waren Scythen die zich vermengden met de Khazaren.

Aartshertog Georg von Habsburg is een topautoriteit op het gebied van het zionisme en hij is ridder van Malta en hoofd van de Oostenrijkse Orde van het Gulden Vlies.

Ronald Lauder is een topzionist en de voormalige ambassadeur van de VS in Oostenrijk. Ronald Lauder is thans voorzitter van het Joods Wereldcongres en hij werkt onder de Oostenrijkse Esterhazys en de Franse Rothschilds. Ronald Lauder is meer dan 4 miljard waard.

Aartshertog Sigismund van Oostenrijk, groothertog van Toscane, is een particuliere Zwitserse bankier en een topautoriteit in Zwitserland. Zijn moeder stamt uit de Frans-Belgische adellijke familie Arenberg en is een Uruguayaanse zakenvrouw. Aartshertog Sigismund had ook zeggenschap over de Bank Medici in Oostenrijk, die werd onderzocht en gesloten wegens betrokkenheid bij het stelen van vermogen van beleggers die banden hadden met Bernie Madoff. De Medici-familie trouwde met de Habsburgers en daarom erfden de Habsburgers hun titel van groothertog van Toscane. De Bank Medici was gedeeltelijk eigendom van de Bank Austria, die eigendom is van UniCredit, een bank die in feite eigendom is van de Zwarte Adel via fusies van hun oudere banken met UniCredit. Aartshertog Sigismund is de Grootmeester van de Orde van Sint Stefanus, die de financiering beheert van Luciferiaanse bendestalkers en mensenoffers. Aartshertog Sigismund is ook de Grootmeester van de Orde van Sint-Jozef, een ridderorde die gespecialiseerd is in godslasteringen, zoals het zich voordoen als god of het doen voorkomen alsof je andere mensen kunt beheersen.

Prins Johannes Schwarzenberg is een topautoriteit bij DARPA en de bendestalking- en shillingoperaties van het Tavistock Instituut, waarbij mimicry een grote rol speelt. De Schwarzenbergs hebben zich gevestigd als hoge adel in Bohemen en zij zijn keizerlijke edelen en loyaal aan het Huis van Habsburg. De Schwarzenbergs beheren de Bohemian Grove-cultus, die voornamelijk bestaat uit mannelijke conservatieve politici en zakenlieden die Moloch en holocaustische heksen vereren. De leden van de Bohemian Grove sekte zijn gespecialiseerd in godslastering, zoals het imiteren van mensen die tegen de NWO strijden. De Schwarzenbergs hebben een heimelijke alliantie met de Russell-familie in het Verenigd Koninkrijk, wier familie medeoprichter was van Yale en Skull and Bones. De Russells zijn ook de Markies van Tavistock en zij beheren het Tavistock Instituut. Prins Johannes is gehuwd met de Italiaanse familie Riaro-Sforza en de familie Schwarzenberg zijn rooms-katholiek en de meeste leden van de Romeinse Ridders van Malta of de Habsburgse Ridders van het Gulden Vlies.

Jonathan Soros is een financier van bendestalking en mensenoffers en hij werkt voor de Pallavicini’s en de Schwarzenbergs.

Prins Sigieri Diaz Della Vittoria Pallavicini met zijn moeder Prinses Maria Camilla Pallavicini en broer Prins Moroello Diaz Della Vittoria Pallavicini. De Pallavicini’s zijn internationale topbankiers die toezicht houden op de criminele financiering in Rusland en Iran en zij financieren ook de georganiseerde misdaad over de hele wereld. De Pallavicini’s hebben momenteel edele filialen in Rome, Genua, Milaan, Wenen en Hongarije en zij zijn mede-eigenaar van enkele Hongaarse misdaadsyndicaten. De Pallavicinis zijn de voornaamste eigenaars van de Armeense Maffia die haar hoofdkwartier in Hollywood heeft en zij opereren als een tak van de Russische Maffia. De Pallavicinis hebben samengewerkt met talrijke internationale banken, waaronder Meryll Lynch, en zij zijn de eigenaars van Global Wealth Management, dat activiteiten heeft in Rome, Milaan, Londen, Malta en Luxemburg.

Alex Soros is een financier van bendestalking en mensenoffers en hij werkt nauw samen met de criminelen in de Democratische Partij zoals Chuck Schumer, Barack Obama, Hillary Clinton, Chelsea Clinton, Bill de Blasio, Nancy Pelosi, en Kamala Harris. Alex Soros is een criminele financier voor Democratische politici die betrokken zijn bij kinderhandel en pedofilie.

Markgraaf Alphonso Pallavicini is een Paribas-bankier die banden heeft met Rusland en hij is met zijn echtgenote gravin Elisabetta d’Udekem de zuster van de koningin van België. De broer van markgraaf Alphonse, Margave Edoardo, is ook een criminele bankier. De Pallavicini’s kregen de titel van Hertogen van Overwinning van het Huis van Savoye dat voordien België regeerde met Koningin Maria Jose van België die een Savoye was en de moeder van Prins Vittorio Emanuele IV van Savoye. Markgraaf Alphonso Pallavicini is een Oostenrijkse edelman.

Koning Filip van België met Koningin Mathilde van België en zij zijn managers van de Bank voor Internationale Betalingen die rijkdom steelt van naties door frauduleuze belastingcontracten zoals de Belgische Scheldeheffingen die geld stelen van Amerikaanse belastingbetalers. De Verenigde Staten hebben een belastingcontract met het Koninkrijk België sinds de “District of Columbia Organic Act” van 1871.

Prins Lorenz van België en Aartshertog van Oostenrijk-Este met zijn echtgenote Prinses Astrid van België. Prins Lorenz is beherend vennoot bij de Gutzwiller bank in Basel, Zwitserland en heeft als bankier gewerkt in Rome, Londen en Parijs. Prins Lorenz is een Oostenrijks-Belgisch-Italiaanse royal die betrokken is bij de criminele financiering van maffia’s en bendestalkers, het witwassen van geld voor maffia’s zoals de Lucchese misdaadfamilie, en het doorsluizen van criminele rijkdommen van privé-bankrekeningen van royals en edelen naar en of van de Bank voor Internationale Betalingen met zetel in Bazel, Zwitserland bij zijn bank Gutzwiller.

Prins Edouard de Ligne met zijn Italiaanse echtgenote Prinses Isabella Orsini. Prins Edouard de Ligne is eigenaar van de Belgische maffia, de Israëlische maffia, en eigenaar van de internationale ecstasy-markt, alsmede een topmanager van criminele bendestalkingoperaties. De Orsini’s hebben een filiaal in Duitsland en Oostenrijk samengevoegd waardoor de Orsini-Rosenbergs zijn ontstaan. Prins Alois Konstantin Lowenstein-Wertheim-Rosenberg is een Beierse edelman die voor de Merck Fink bank werkte. Het farmaceutisch bedrijf Merck creëerde letterlijk de drug Ecstasy of MDMA in het begin van de jaren 1900. België is de grootste producent van ecstasy en de Israëlische maffia is de grootste handelaar in ecstasy. Prins Edouard’s vader prins Charles-Antoine de Ligne is bevriend met de huidige president van Israël Rivlin Reuvin.

Prins Charles-Antoine Lamoral de Ligne La Tremoille houdt handen vast met de president van Israël Rivlin Reuvin. Prins Charles-Antoine is ook eigenaar van een in Zwitserland gevestigd goud- en diamantmijnbouwbedrijf dat tien jaar lang contracten heeft in Zuid-Amerika.

Prins Emanuel de Merode is een hooggeplaatste Belgische edelman die banden heeft met Afrika. De Merodes zijn gehuwd met de Belgische Lignes en ook met de Italiaanse Massimo-Lancellottis. De Merodes hebben een vleermuis op hun wapenschild dat een symbool is voor gotische bloedlijnen.

Charles Astor met prinses Eliane de Merode. De Britse Astors en de Belgische Merodes hebben een alliantie. De Belgische royals zijn Saxe-Coburg en Gothas en de Britse royals waren oorspronkelijk de Saxe-Coburg en Gothas.

Prins Pierre D’Arenberg met Prinses Marie-Christine D’Arenberg. Prins Pierre is een Belgisch-Franse bankier. De familiestichting Arenberg financiert de agenda’s van de Europese Unie. De Arenbergs werken nauw samen met de koninklijke families van Luxemburg, Frankrijk en Duitsland.

Peter Handschin, Stephane Gutzwiller, Francois Gutzwiller en prins Lorenz van Oostenrijk-Este en zij staan aan het hoofd van de Gutzwiller bank in Basel, Zwitserland en zij werken heimelijk samen met de Bank voor Internationale Betalingen in Basel. De Gutzwillers controleren ook ongeveer 30 andere banken in Zwitserland via de Entris Banking Group die geleid wordt door Jurs Gutzwiller.

Prins Amedeo van België de aartshertog van Oostenrijk-Este met zijn vrouw prinses Elisabetta van België en zij zijn topmanagers van de Illuminati. De Illuminati doet zich voor als niet demonisch door zich in mooie en dure kleren te kleden, hun door mensen gemaakte religies te promoten en te doen alsof ze aardig of aardig zijn. Dat is de façade van de Illuminati. In werkelijkheid zijn de Illuminati parasieten die verkrachten, moorden en stelen van normale mensen en ze baden ook in het bloed van kinderen die ze vermoorden en die ze dieren of vee noemen. Zij hebben geen berouw of schuldgevoel omdat zij sociopaten zijn die denken dat zij recht hebben op alles wat zij willen.

Prins Jean van Luxemburg met zijn vrouw gravin Diane van Nassau. Prins Jean is een belangrijke bankier in Luxemburg die samenwerkt met de banken van zijn familie, Banque Degroof en EFG Bank. Het bankwezen in Luxemburg is privé en sterk betrokken bij het witwassen van geld, belastingontduiking en criminele financiering.

Prins Joachim van België en Aartshertog van Oostenrijk-Este is een gemilitariseerde bendestalker die beschikt over geavanceerde elektronische wapens via het Human Brain Project van de Europese Unie. De EU heeft een groot hoofdkwartier in zowel België als Luxemburg. Het Human Brain Project ontwikkelde neuro-hersen-interface technologieën die functioneren als synthetische telepathie en ook neuro-bio hacking wapens die werken via de meeste moderne elektronica en draadloze frequenties.

Prins Guillaume van Luxemburg met zijn echtgenote Prinses Stéphanie van Luxemburg die van het Belgische Huis Lannoy is. De Luxemburgse vorsten zijn gehuwd met verschillende Belgische adellijke families omdat Luxemburg en België een nauwe alliantie hebben en beide naties worden gebruikt als hoofdkwartier voor de Europese Unie. De Luxemburgse vorsten werken nauw samen met de Europese Centrale Bank, de Wereldbank en het Internationaal Monetair Fonds. De Luxemburgse royals zijn de grootste financiers van de mensenhandel ter wereld. Prinses Stéphanie en haar echtgenoot Prins Guillaume behoren tot de meest kwaadaardige elektronische kwelgeesten. Deze twee fiends zijn extra kwaadaardig.

Michel David-Weill is een topautoriteit van de Franse bank Lazard en een financier van de verschillende ordes van Sint Lazarus die operaties hebben in Frankrijk, Zwitserland, Spanje en Schotland.

Prins Charles Louis de Merode met gravin Clotilde d’Oultremont. Prins Charles is een Duitse edelman en zijn familie de Merodes zijn eveneens Belgische edelen van hoog niveau.

Graaf Rodolphe de Limburg-Stirum met Prinses Marie-Christine von Habsburg. De Limburg-Stirums zijn een grote Europese adel verbonden met verschillende naties waaronder Nederland, België, Oostenrijk en Duitsland.

Groothertog Henri van Luxemburg en Groothertogin Maria Teresa van Luxemburg en zij zijn heersers van Luxemburg, eigenaars van diverse particuliere banken, en zij zijn officieel minstens 4 miljard waard. De rooms-katholieke Nassau-Wielbergs of koningshuizen van Luxemburg hebben ook de leiding over de Wereldbank, het Internationaal Monetair Fonds, en zij zijn mede-eigenaars van de Europese Centrale Bank en de Europese Investeringsbank, die hun zetel in Luxemburg hebben. De Wereldbank heeft jaarlijkse bijeenkomsten met de Luxemburgse vorsten. Intelsat is een in Luxemburg gevestigd satellietbedrijf dat samenwerkt met Unit 8200 van de Israëlische IDF, die satellieten op de grond en in de lucht gebruiken voor elektronische intimidatie. De zionistische Bank Leumi heeft grote operaties in Luxemburg en werd betrapt bij een grootschalige witwas- en belastingontduikingsoperatie en kreeg van de regering van de Verenigde Staten een boete van honderden miljoenen. De koninklijke familie van Luxemburg draagt vaak de naam Gabriel en zij zijn mede-eigenaars en financiers van het misdaadsyndicaat Gavrieli in Israël.

Prins Laurent van België met zijn vrouw prinses Claire van België. België heeft een groot netwerk voor kinderhandel en pedofilie. Marc Dutroux was een Belgische seriemoordenaar en kinderhandelaar die banden had met hooggeplaatste Belgische politici en zakenlieden, hetgeen in de doofpot werd gestopt door de Belgische regering, die wordt gecontroleerd door de Belgische koningshuizen.

Prins Guillaume van Luxemburg met Prinses Sibilla van Luxemburg, die afstamt van de joodse bankiersfamilie Javal en van de Italiaanse bankiersfamilie Torlonia. Prins Guillaume heeft een Jezuïtische opleiding genoten in Georgetown en is werkzaam in het internationale bankwezen en heeft samengewerkt met het Internationaal Monetair Fonds en is adviseur geweest van de Wereldbank. Prins Guillaume’s oom was prins Charles van Luxemburg, die getrouwd was met Joan Douglas Dillon en haar vader Clarence Douglas Dillon was minister van Financiën van de Verenigde Staten.

Prins Guillaume, erfgroothertog van Luxemburg, met voormalig president van de Wereldbank Jim Yong Kim. De Luxemburgse royals zijn topmanagers van de Wereldbankgroep. De Wereldbank verstrekt leningen aan “ontwikkelingslanden” die in werkelijkheid steekpenningen zijn voor mensenhandel.

David Malpass is de president van de Wereldbank Groep en hij is jezuïet opgeleid aan de Georgetown School of Foreign Service, die het echte hoofdkwartier is van de Soevereine Militaire Orde van Malta in de Verenigde Staten. David Malpass is een agent van de Nassau-Weilbergs van Luxemburg en de Savoys van Italië, Frankrijk en Zwitserland en hij organiseert en financiert een wereldwijd netwerk van kinderhandelaars.

Prins Amedeo van Savoy-Aosta, de hertog van Aosta, is eigenaar van het Genovese misdaadsyndicaat en zijn Gigante factie en hij is ook een topautoriteit over de vrijmetselarij via haar graden, riten en ordes zoals de Orde van Sint Thomas van Acon en Royal Ark Mariners. Andrew Gigante en Philip Gigante zijn topleden van de Genovese-maffia en Philip Gigante was de recente ex-burgemeester van Airmonte New York. Prins Amedeo was in de Italiaanse Marine en hij is ook lid van het Loyale Legioen van de Verenigde Staten dat gemilitariseerde bendestalkers rekruteert. De Gigante-factie van het Genovese-misdaadsyndicaat heeft criminele operaties in New Jersey en zijn zeehavens, alsook in Greenwich Village in Manhattan voor hun aandelenhandel op Wall Street. De Gabelli familie zijn door Jezuïeten opgeleide miljardairs die op Wall Street opereren en werken voor de Savoys en Savoy-Aostas. Het Genovese misdaadsyndicaat zijn zowel zwarte-hand als witte-boorden criminelen.

Markies Luca Cordero di Montezemolo en zijn familie zijn deels eigenaar van Fiocchi Munitie, een groot Italiaans munitiefabriek dat werkt met huurmoordenaars. Munitiefabrikanten hebben toegang tot niet getraceerde vuurwapens en niet-traceerbare munitie of vervaardigen deze, die zij aan huurmoordenaars leveren. De Montezemolos zijn edelen die loyaal zijn aan de Savoys en tegenwoordig vooral aan de Savoy-Aostas. Fiocchi heeft ook vestigingen in Missouri, een belangrijk hoofdkwartier voor militaire huurmoordenaars die werken onder leiding van de Bushen en de Buschs.

Prins Aimone van Savoy-Aosta, de hertog van Apulië, is een Italiaanse bankier en zakenman van Perilli die in Rusland opereert en mede-eigenaar en financier is van de Apulische maffia en de Russische maffia. Prins Aimone heeft ook gewerkt voor de bank JP Morgan en JP Morgan werd in het begin van de 20e eeuw geridderd door het Huis van Savoye. De Apulische maffia heeft een grote operatie in New Jersey en de Russische maffia heeft een nauwe alliantie met de Luccheses en de Genoveses, die eigendom zijn van het Huis van Savoye.

Prins Constantijn II Glucksburg van Griekenland met Prinses Anne-Marie Glucksburg van Griekenland. De Griekse adel is een autoriteit op het gebied van het zeerecht, de zeescheepvaart en de maritieme afdeling van de Soevereine Militaire Orde van Malta, maar is ook mede-eigenaar van de Griekse maffia, die gespecialiseerd is in het infiltreren in havens en scheepvaartmaatschappijen. De Glucksburgs zijn belangrijke internationale kinderhandelaars.

Koningin Margarethe Glucksburg II van Denemarken is de heerseres van Denemarken en een opzichter van de Deense scheepvaartmaatschappij Moeller Maersk. Koningin Margarethe is een financier van mensenhandel naar Wiccan covens. Ane Maersk McKinney Uggla en haar familie zijn eigenaar van Moeller Maersk en zij werd door het Deense koningshuis tot ridder geslagen. De naam Uggla betekent uil en heksen vereren uilen. Zij verhandelen kinderen aan Wiccan-covens via hun scheepvaartmaatschappij.

Koning Harald Glucksburg van Noorwegen is de heerser van Noorwegen en hij heeft de hoogste autoriteit over de Wereldgezondheidsorganisatie en Viking-cults, waaronder die welke verbonden zijn met blanke supremacistische organisaties.

Ole Halvorsen is een Noorse miljardair met een waarde van bijna 5 miljard als eigenaar van Viking Global Investors. Ole Halvorsen opereert in de Verenigde Staten en is een agent van de koninklijke familie van Noorwegen.

Prins Nikolaos van Griekenland en Prinses Tatiana van Griekenland zijn mede-eigenaars van de Griekse maffia en toezichthouders van de Wereldgezondheidsorganisatie. De Griekse vorsten, die Duitse voorouders hebben, beheren ook verschillende Griekse broederschappen en studentenclubs die zij gebruiken voor de werving van agenten.

Philipp Niarchos is ongeveer 3 miljard waard en hij is een hoge baas van de Griekse maffia.

Prins Haakon van Noorwegen met prinses Mette-Marit van Noorwegen. Prins Haakon is een topautoriteit van de Wereldgezondheidsorganisatie en een financier van Vikingcultussen, alsook een topmanager van alchemistische geheime genootschappen zoals de Rozenkruisers.

Prins Frederik van Denemarken en prinses Mary van Denemarken zijn de eigenaars van de motorbende Pagans, met hoofdkwartier in Maryland. Prinses Mary is ook een topleider van Wicca en zij beheert de public relations en propaganda voor de royals.

Prins Pavlos Glucksburg van Griekenland met zijn vrouw Prinses Marie-Chantal van Griekenland. Zij zijn de eigenaars van de Pagans motorbende en zijn ook mede-eigenaars van de Griekse maffia. De Pagans MC bende werd opgericht in Prince George, Maryland genoemd naar de Glucksburg Prince George. Prins Pavlos heeft een jezuïetenopleiding genoten in Georgetown en is werkzaam in de financiële wereld en de scheepvaart; hij heeft zakenrelaties met de Verenigde Staten, Londen, Rome en Griekenland. De Griekse royals zijn belangrijke financiers en commandanten van kinderhandel netwerken en zij opereren vanuit Londen. Prins Pavlos Glucksburg werkte voor Charles R Weber, een scheepsmakelaarskantoor in Greenwich, Connecticut, dat een belangrijk hoofdkwartier is voor rijke criminelen als de Bushs en de McMahons, die daar wonen. Charles R Weber heeft ook contracten met Moeller Maersk. Prins Pavlos en zijn schoonvader Robert Miller hebben het hedgefonds Ortellius Advisors opgericht.

Robert Warren Miller is ongeveer 5 miljard waard en hij is betrokken bij de financiering van mensenhandel in Azië. Robert Warren Miller is de vader van prinses Marie-Chantal van Griekenland. Miller’s andere dochters zijn getrouwd met het Huis van Furstenberg en de miljardair Getty familie.

Prins Michael van Griekenland met zijn dochter Prinses Olga van Griekenland en Savoy-Aosta de hertogin van Apulië. De Griekse royals zijn gehuwd met het Italiaanse Huis van Savoy-Aosta die nauw samenwerken met Venetiaanse edelen zoals de familie Arrivabene-Valenti-Gonzaga. De Valenti’s zijn verwant aan de Grieks-Byzantijnse Valentiniaanse dynastie. De Gonzaga’s zijn verwant aan de Griekse Palaiologos-familie van de Byzantijnse die trouwde met Russische royals. De echtgenoot van Prinses Olga van Griekenland, Prins Aimone, werkt in Rusland.

Prins Philip Windsor, de hertog van Edinburgh, is een autoriteit op het gebied van de vrijmetselarij en hij is lid van de Britse koninklijke familie en lid van de Grieks-Deense koninklijke familie. Prins Philip Windsor beheert chaosspreuken voor geheime genootschappen zoals de Vrijmetselarij.

Prins Michael Windsor van Kent de Grootmeester van de Mark Master Vrijmetselaars met zijn echtgenote Prinses Marie-Christine Windsor van Kent wiens vader Baron Gunther von Reibnitz een Nazi en Duits edelman was. Prinses Marie-Christine is ook verbonden met de Zwarte Adel en zij is een van de Amazone-heksen van het hoogste niveau op deze planeet en betrokken bij kinderoffers.

Alexander Windsor de Graaf van Ulster is een hoge militaire commandant van bendestalking. Alexander Windsor is ook lid van het Britse leger.

Chelsy Davy en Lady Melissa Percy zijn Britse heksen die betrokken zijn bij de moord op kinderen.

Hertog Alexander Montagu van Manchester is een psychotisch veroordeelde misdadiger en hij is ook een leidinggevende van gewelddadige bendestalking-cults. Hertog Alexander heeft de leiding over de Australische huurlingenfirma Sharp End, die actief is in Singapore en betrokken is bij kinderhandel. Hertog Alexander Montagu heeft residenties in Australië.

Zara Tindall is een hooggeplaatst bevelhebber van Amazone-sektes en zij is lid van het Huis Windsor. Amazones zoals Zara Tindall verkrachten, vermoorden en kannibaliseren mannelijke kinderen. Amazones zijn kannibalistische feministen.

George Percy de Graaf van Percy is een Brits zakenman en opzichter van bendestalking.

Hertog Ralph Montagu van Beaulieu en zijn voorvaderen stichtten de Bank of England. De Montagus zijn managers van het zionisme en financiers van de bendestalking. De Montagus zijn ook getrouwd met de Frans-Joodse Dreyfus familie. De Montagus stichtten de bank Samuel Montagu & Co. die deel uitmaakte van HSBC en nu Montagu Private Equity heet. De Montagus en de Percys zijn in feite dezelfde clan en zij hebben Normandische voorouders die Scythen waren die zich voordeden als Nordics. De Percys en de Montagus zijn talrijke malen met elkaar gehuwd en hun agent Baron Montagu Norman was de voormalige gouverneur van de Bank of England en zijn voorouders gaan rechtstreeks terug op de Montagus.

Hertog Ralph Percy van Northumberland met zijn vrouw Hertogin Jane Percy van Northumberland en zij zijn topmanagers van de Vrijmetselarij en Wicca. De Percy’s hebben ook de leiding over Sharp End, een in Australië en Singapore gevestigd huurlingenbedrijf dat zich bezighoudt met kinderhandel. Hertog Ralph’s moeder was een Montagu-Douglas-Scott. Mont-Agu betekent “Scherpe Berg” zoals Sharp End. De Percys hebben talrijke Britse militaire leiders voortgebracht en ze zijn gespecialiseerd in militair en landbezit.

Hertog Richard Montagu-Douglas-Scott van Buccleuch, wiens voorvader Alexander Hamilton was, de Minister van Financiën van de Verenigde Staten, en wiens andere voorvader Charles Montagu, 1e Graaf van Halifax, de Bank of England oprichtte. Alexander Hamilton was ook medeoprichter van de Bank of New York Mellon, die de Dreyfus Corporation kocht en er een dochteronderneming van maakte. De Montagus, Douglas, en Scotts zijn gehuwd met de Hamiltons en de Montagu familie is momenteel ook gehuwd met de Dreyfus familie met Charles Montagu de Baron van Swaythling wiens moeder Christiane Francoise Dreyfus van Frankrijk was.

Prins Richard Windsor de hertog van Gloucester met zijn echtgenote hertogin Birgitte van Gloucester. Prins Richard is verwant met het Huis Montagu via zijn moeder Lady Alice Montagu-Douglas-Scott en hij werkt samen met de families Montagu, Douglas, Scott, en Percy, die Angelsaksische edelen zijn die allen betrokken zijn bij de vrijmetselarij.

Prins Vittorio Emanuel IV van Savoye, de Prins van Napels, is de voornaamste eigenaar van het Genovese misdaad syndicaat en een belangrijke eigenaar van verschillende Camorra maffia’s, alsmede een top autoriteit over de natie Zwitserland. De Savooien waren de vorsten van Italië en waren honderden jaren lang heersers in Zwitserland. De Zwitserse vlag en het wapen van de Savooien zijn hetzelfde, met een rode achtergrond en een wit kruis. JP Morgan werd in 1906 geridderd door het Huis Savoie en JP Morgan en Morgan Stanley worden momenteel geleid door de rooms-katholieke en jezuïtische agenten Steve Burke en James Gorman. Prins Vittorio financiert deeltjesversnellerwapens via CERN, dat in Zwitserland is gevestigd. De Genoveses zijn gespecialiseerd in afpersing en diefstal via aandelenfraude, alsook prostitutie en gokzwendel. De Savooien hebben residenties in Genève, Zwitserland en zij leiden een internationale groep van miljardaircriminelen uit Genève, zoals de Apontes, Greyerzs, Castells, en Lundins. Prins Vittorio was lid van de P2 vrijmetselaarsloge en hij werd gearresteerd voor moord en onderzocht voor wapenhandel terwijl hij voor Augusta werkte en later onderzocht voor het leiden van prostitutiekringen, afpersing, omkoperij en het manipuleren van gokautomaten.

Pierre Castell is een Frans zakenman met een waarde van 10 miljard en hij woont in Genève en hij is een agent van de Savoys. Pierre Castell is verwant met de adellijke familie Faber-Castell van Duitsland, die met de Hesses getrouwd zijn. De Savooien zijn ook getrouwd met de Hesses. Prinses Mafalda van Savoye is de grootmoeder van Prins Donatus van Hessen en tante van de moeder van Prins Vittorio Emanuel, die koningin van België was.

BRON: worldcrimesyndicate

5 1 stem
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
We zijn benieuwd naar jouw mening. Laat je een reactie achter?x
()
x