Er zijn nog wakkeren, die alle moeite doen om mensen te laten inzien wat er gebeurt. Toch blijven mensen zich vasthouden aan de angst. Liever een puppet dan echt leven. Verkoop je ziel aan de hoogste bieder, die er dan weer flink winst mee kan maken en aan de touwtjes van je leven trekt.

 

 

POST VAN MICHEL MULDER…..EEN VERSCHIL IN PERCEPTIE

Klaus Schwab, de vredelievende filantroop die toch echt niet bezig is met een ietwat criminele agenda, heeft in een interview zich uitgesproken over de toekomstige samensmelting van de mens, en WEF-paradepaardje artificial intelligence…… oftewel het real life terminator program.

Deze natte droom der Mengele-adepten wordt door het WEF, big pharma en overheden uiteraard gepropageerd als state of the art der geneeskunde, maar is even onverdedigbaar als een wapenwedloop voor wereldvrede….. hét verkoopmodel tijdens de koude oorlog.

De wetenschap doet er goed aan om een Zuckerberg-achtige poging – gebruik another brick in the wall voor instagram – te wagen bij de makers van Star Trek, om hun waanzinprogramma’s te mogen promoten met de legendarische uitspraak: “where no man has gone before.”

Wetenschap, u weet wel dat grensoverschrijdende gerommel in ‘heilige’ gebieden, heeft als gemene deler dat men een onverzadigbare lust heeft naar het opzoeken der grenzen, aan wat dan ook, en dat men uit gewoonte – lees: fuck it, because we can – stelselmatig iedere grens overschrijd die er maar bestaat……. ofdat men zich waant in een grensloos Europa onder de bezielende leiding van mutti Merkel.

Uiteraard zou het bewonderenswaardig zijn als ‘mad science’ de bron van eternal life zou ontdekken, in de veronderstelling daar dan ook het goede mee te doen, maar moeten wij wel het eeuwige leven nastreven als het in onze eindige levens al zo’n ongeloofelijke teringzooi is?

Wij moeten als mens zijnde niet de door geld en macht ingegeven wens nastreven om ons God te wanen, terwijl wij qua zelfreflectie en lerend vermogen nog niet de hersencapaciteit van een uitgedroogde cactus in de Kalahari woestijn bezitten.

Natuurlijk wordt uw ‘koppeling’ aan artificial intelligence verkocht als een gezondheidsfeestje, dat o.a die nare ziekte kanker zal verbannen, en uw ‘onvolkomenheden’ zal repareren terwijl u gebiologeerd naar de staatspropaganda op tv staart, maar diep van binnen weten de meeste van ons dat er maar één reparatie zal volgen na uw (trance)koppeling, de reparatie van dat stukje onvolkomenheid genaamd ongehoorzaamheid.

Dit steeds vaker optredende ‘defect,’ wat een overduidelijke doorn is in het oog der mondiale elite, kan met wat gerommel in uw celstructuur en dna, geruisloos en pijnloos worden opgelost zodat uw weer tot de gehoorzamende ‘I, Robot’ werkslaven gaat behoren waarnaar de Rothschilds en Schwabs van deze wereld met een welhaast satanisch genoegen mogen gluren.

U zult misschien zeggen dat dit alles sceince fiction is, en het gedachtegoed van het ‘wappie legioen,’ maar was goedbeschouwd de telefoon ook niet ooit eens science fiction, een science fiction die nu in grote mate ons leven bepaald?

3 2 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
We zijn benieuwd naar jouw mening. Laat je een reactie achter?x
()
x