Is de aarde hol? Is de aarde plat? wie zal het zeggen wij zijn ober veel dingen voor de gek gehouden, veel informatie is ons onthouden. Geschiedenis is aangepast, op school wordt datgene geleerd wat de cabal en consorten uitkomt. De lesmethoden staan onder controle van Soros: “Wie betaald, die bepaalt”. Als het ons lukt om de boel om te trappen zullen we achter de waarheid komen. We moeten blijven onderzoeken.

                                                                                          Open wat vaker je URL balk en kom dagelijks langs bij Roberto’s World

                                                                                                                                                                               KIJK VERDER,

Het Verboden Land van Agartha: En de Mythische Binnenaarde

Volgens Giannini en Palmer kondigde vice-admiraal Byrd in februari 1947, vlak voordat hij zich aan een reis van 2750 km over de Noordpool waagde, aan: “Ik wil graag het land voorbij de Pool zien. Dat gebied achter de Pool is het centrum van het Grote Enigma.”

Volgens sommigen zou vice-admiraal Byrd tijdens zijn vlucht over de Noordpool in 1947 via de radio hebben gezegd dat daaronder geen sneeuw lag maar enorme landoppervlakten met bergen, bossen en begroeiing, enorme meren en rivieren met dieren die op mammoeten leken.

Voor zijn dood had gezegd dat er een land voorbij de Pool bestond dat “een betoverd continent in de lucht was, een permanent mysterie van de Aarde.” Dat land, volgens andere theorieën, was de legendarische Regenboog Stad, de thuisbasis van een fabelachtige verloren beschaving.

https://www.ancient-code.com/wp-content/uploads/2015/11/ahe2.png

De mogelijkheid dat de aarde hol is, dat zij toegankelijk is via de Noord- en de Zuidpool, en dat daarin geheime beschavingen floreren, heeft eeuwenlang de verbeelding van de mensen geprikkeld. Bewijzen hiervan vinden we in de geschiedenis van ontelbare oude beschavingen. De Babylonische held Gilgamesj bezocht zijn voorvader Utnapishtim in de ingewanden van de aarde; in de Griekse mythologie probeert Orpheus Eurydice te redden uit de ondergrondse hel; er werd gezegd dat de farao’s van Egypte communiceerden met de onderwereld, die toegankelijk was via geheime tunnels verborgen in de piramiden; en boeddhisten geloofden (en geloven nog steeds) dat miljoenen mensen leven in Agharta, een ondergronds paradijs geregeerd door de koning van de wereld. Dus net wanneer je denkt dat deze theorieën niet meer dan overdreven verbeelding zouden kunnen zijn, kom je in de oude geschiedenis bewijzen tegen die wijzen op de mogelijkheid van een wereld binnenin de Aarde.

Het idee dat het Verboden Koninkrijk “Agartha” werkelijk bestaat werd naar verluidt niet alleen gesteund door Admiraal Byrd maar ook door andere ontdekkingsreizigers over de hele wereld. Een kaart gemaakt door cartograaf Heinrich C. Berann zou een toegang tot de binnenste Aarde tonen, het Koninkrijk van Agartha. Op die kaart is het Antarctische continent te zien zonder zijn dikke laag ijs. Maar het meest intrigerende detail is de aanwezigheid van onderwater passages die zich over het hele continent uitstrekken en lijken samen te komen op de exacte locatie die is geïdentificeerd als de opening naar de Holle Aarde of Binnenste Aarde. Leonard Euler, een wiskundig genie uit de achttiende eeuw, concludeerde dat de Aarde hol was, een centrale zon bevatte en bewoond was; en Dr. Edmund Halley, ontdekker van de komeet Halley en Koninklijk Astronoom van Engeland geloofde ook dat de Aarde hol was aan de binnenkant met drie “Verdiepingen”.

Sommigen spreken ook over Operatie Highjump en de reizen van Admiraal Byrd waarbij men uiterst geavanceerde luchtschepen zag rondvliegen en nieuwe gebieden verkende. Niet lang geleden ontdekten wij een kaart van het Derde Rijk waarop verschillende geheime doorgangen zijn afgebeeld die door Duitse U-boten werden gebruikt om toegang te krijgen tot mysterieuze ondergrondse gebieden, alsmede een complete kaart van beide halfronden en het mysterieuze koninkrijk Agartha.

https://www.ancient-code.com/wp-content/uploads/2015/11/hollowearthcentralsun.jpg

In een brief, vermoedelijk geschreven door Karl Unger, één van de bemanningsleden van een Duitse U-boot, staat dat zij het binnenste van de Aarde hadden bereikt, en dat zij niet overwogen om terug te keren. Al deze verhalen lijken te worden ondersteund door talrijke ontdekkingen en onlangs ontdekten wetenschappers een grote oceaan van water in de mantel van de Aarde, en zij wijzen erop dat het een grote water “tank” is die de oceanen op Aarde drie keer zou kunnen vullen. Deze ongelooflijke ontdekking suggereert dat het oppervlaktewater van de planeet van binnenuit de Aarde kwam, als onderdeel van een “volledige watercyclus op de planeet”, in plaats van de dominante theorie die voorstelde dat water op de Aarde kwam door ijzige kometen die miljoenen jaren geleden langs de planeet trokken.

De Nazi’s waren ook zeer geïnteresseerd in de Binnenste Aarde en de mythen die daarmee verbonden waren. Men gelooft dat Antarctica de toegang is tot het verloren Arische thuisland Thule. Hoewel Antarctica in verband is gebracht met het verloren continent Atlantis, is het verband met Thule minder duidelijk. Thule (ook bekend als Thula, Thyle, Thila, Tila, Tyle, of Tylen) werd voor het eerst genoemd door de Griekse ontdekkingsreiziger Pytheas na zijn reizen tussen 330 en 320 v. Chr. Maar in 150 AD schreef de Griekse schrijver Antonius Diogenes The Wonders Beyond Thule. In het verre verleden geloofde men dat Thule een afgelegen plaats was, gelegen buiten de “grenzen van de bekende wereld”.

Interessant is dat in 2001 het Amerikaanse National Geospatial-Intelligence Agency en het Support Office for Aero-geophysical Research het bestaan ontdekten van een magnetische anomalie aan de oostkust van het Vostokmeer in Antarctica, de anomalie zou overeenkomen met een door mensen gemaakte constructie.

BRON:ancient-code.com

 

5 1 stem
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
We zijn benieuwd naar jouw mening. Laat je een reactie achter?x
()
x