Uit frustratie ben ik in 2012 aan mijn eerste boek begonnen, in 2014 schreef ik mijn eerste blog – verreweg de meesten nog steeds angstaanjagend actueel – en uit frustratie denk ik er krachtig aan te stoppen. Het helpt niet, de machten zijn te groot.

De noodzaak voor het Alternatief Staatsbestel wil bij politici en de MSM maar niet landen. Is dit uit angst, uit desinteresse, uit onwil, niet anders willen denken of op bevel van hogere machten?

In plaats van (stap voor stap) meer democratie, glijden we steeds verder richting dictatuur met als voorlopig dieptepunt de invoering van een noodwet buiten ons ook al ondemocratisch parlement om.
Rechters zijn immers niet democratisch aangesteld, maar moeten het ook nog eens zonder Constitutioneel Hof doen, waardoor een rechter de aanstaande tirannen Hugo de Verschrikkelijke en Pinokkio Rutte niet kan terugfluiten.

Na invoering van de noodwet voor een jaar (wanneer kregen we het kwartje van Kok ook al weer met 1 pennenstreek terug?) moet het ergste worden gevreesd.
Laat ik het niet over alle beleidsblunders en tegenstrijdigheden hebben, maar over het ‘nieuwe normaal’ van 1,5 meter en de mogelijkheid om binnen deze noodwet allerhande onnodige, bedreigende of destructieve maatregelen zonder toestemming van het parlement in te voeren. Te denken valt aan een verplichte app, verplichte vaccinatie tegen wat dan ook, het inplanten van chips, oproep elkaar te verraden, willekeurige invallen bij argeloze burgers, camera’s (wellicht achter ieders voordeur) enz. Bedenk zelf maar meer absurde, maar niet uitgesloten maatregelen in het kader van machtswellust.

Daarnaast moet ook willekeur niet onderschat worden. De 1,5 meter regel is niet altijd en overal te handhaven, dus kan in het wilde weg worden bekeurd. Als een gezicht, een houding, kleur of geaardheid een overactieve boa niet aanstaat, volgt na 1,49 meter een forse boete. (WHO adviseert 3 foot = circa 90 cm, de Britten moeten 6 foot = 1,80 meter van elkaar afblijven.) Hoe kunnen jongelui ooit verkering krijgen en hoe komen die Romeo’s en Julliettes van het nieuwe normaal ooit aan kinderen?

Ook vermeend racisme kan een reden zijn van willekeur. Wanneer ben je een racist? Als je voor Zwarte Piet bent of tegen Akwasie? Als die laatste criminele teksten op de Dam uitkraamt – wat tegen een oproep of aankondiging van doodslag aanschurkt – wordt dit voor kennisgeving aangenomen. Een onschuldige flauwe, ietwat foute grap over diezelfde Akwasie ontketent een rel met een volkstribunaal tijdens de uitzending van VI.
Ondanks een prima statement van de spelers van Oranje op het veld, wordt er wel ‘lekker’ gevoetbald in Qatar en is door ‘correct’ gedrag een eeuwenoude traditie en een spraakmakend voetbalpraatprogramma geschrapt.

Als twee donkere homofiele vrienden samen met een blanke aan de toog van een café staan en de ene roept tegen zijn partner na een stevige woordenwisseling: “Flikker op vuile niggernicht’, dan is er geen sprake van discriminatie. Maar laat die blanke zonder ook maar één verkeerd woord te gebruiken niet zeggen: “Dat vind ik ook”, want dan staan alle gekleurden én alle homo’s op hun achterste poten, met de ME ter plekke in vol ornaat.

Wanneer wordt alles weer normaal? Niet met het huidige staatsbestel en onbeperkte mogelijkheden voor bewindslieden. Alleen een goed georganiseerde revolutie met een duidelijk einddoel kan ons nog redden. Dat einddoel zou het Alternatieve Staatsbestel moeten zijn, met bijvoorbeeld Pieter Omtzigt als tijdelijke premier tot alles naar de beschreven voorstellen c.q. maatregelen zoals in de Pluchen Revolutie beschreven, is geregeld. 
Pas dan worden de burgers serieus genomen en goed vertegenwoordigd, kan er gerechtigheid komen en zal het welzijn van alle Nederlanders significant verbeterd worden.

www.alternatiefstaatsbestel.nl

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Oud Kaasje
24 november 2020 15:38

een zeer duidelijke visie en goed verwoord

Rients
29 november 2020 12:40

Dank je voor beide reacties. Voorlopig is er 1 partij die het AS-systeem tot hoofdspeerpunt in haar partijprogramma heeft staan. Andere partijen gaan volgen. Er is een verbindingsgolf op gang gekomen onder de naam Vrije Kieslijst, ook weer met AS als uitgangspunt. In de komende De Andere Krant komt een artikel over AS. Ikzelf overigens ben partijloos om onafhankelijk te blijven!

2
0
We zijn benieuwd naar jouw mening. Laat je een reactie achter?x
()
x