Corona deportatie

feb 3, 2021

Hier begint het concentratie principe, verplicht opnemen noemen ze het. Het is dus gedwongen opsluiting. Een niet werkende PCR test geeft aan of je een niet aantoonbaar corona virus hebt en zonder verdere diagnose kun je opgesloten worden. En het UMCG werkt hier dus aan mee. Zij zitten dus niet vol, zoals ook andere ziekenhuizen niet vol zitten. Maar de ogen blijven gesloten. Ich habe est nicht gewüst. Het gebeurt nu echt letterlijk onder ieders ogen.

                                                                                           Open wat vaker je URL balk en kom dagelijks langs bij Roberto’s World

                                                                                                                                                                               KIJK VERDER,

 

UMCG aangewezen als ziekenhuis voor gedwongen opname coronapatiënten

 

https://www.rtlnieuws.nl/sites/default/files/content/images/2021/02/03/ANP-420172327.jpg?itok=lRg72wmN&offsetX=0&offsetY=42&cropWidth=1023&cropHeight=575&width=1024&height=576&impolicy=dynamic

Het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) is door het ministerie van Volksgezondheid aangewezen als ziekenhuis waar ‘coronapatiënten kunnen worden geïsoleerd die niet vrijwillig mee willen werken aan isolatie’.

Dat schrijft coronaminister Hugo de Jonge in de Staatscourant.

Volgens de minister is het ‘vanwege de uitbraak van Covid-19 nodig een ziekenhuis aan te wijzen waar patiënten kunnen worden geïsoleerd die (vermoedelijk) besmet zijn met deze infectieziekte en die niet vrijwillig meewerken aan isolatie’. Het zou dan gaan om ‘enkele patiënten’, meldt de minister.

Besloten is dat deze patiënten in het UMCG Groningen kunnen worden opgenomen.

Volgens het bericht in de Staatscourant gaat het bijvoorbeeld om mensen die ‘niet thuis in isolatie kunnen blijven’. Iemand wordt pas opgenomen als ook het RIVM en de GGD daarmee instemmen, schrijft De Jonge.

BRON: RTL nieuws

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
We zijn benieuwd naar jouw mening. Laat je een reactie achter?x
()
x