Chips in soldaten

feb 13, 2021

 Het einde raakt straks zoek. Soldaten door implantaten verbeteren. En het smoesje is, andere landen zijn er ook al mee bezig. Mag je dan de ethiek aan de kant schuiven en van soldaten soort van robots te maken? Het begint met 1 chippie, maar waar eindigen ze? En als ze soldaat af zijn moeten weer gewoon in de maatschappij kunnen. Ik zou zo iemand dan niet tegen willen komen. Er zijn nu al veel soldaten met ptss, wat gaan deze soldaten over houden?

                                                                                           Open wat vaker je URL balk en kom dagelijks langs bij Roberto’s World

 

                                                                                                                                                                              KIJK VERDER,

Franse leger mag onderzoeken hoe implantaten soldaten kunnen ‘verbeteren’

Het Franse leger mag starten met onderzoek naar het ‘verbeteren’ van zijn soldaten door implantaten en andere technologieën. ,,We moeten voorbereid zijn op wat de toekomst kan brengen”, stelt de Franse minister van Defensie Florence Parly. 

Het ministerie heeft  nog geen ‘acute plannen’ om technologie te ontwikkelen en te gebruiken waarbij het lichaam van soldaten wordt gebruikt, zo meldt de Britse omroep BBC.   ,,Maar we moeten de feiten onder ogen zien: ook andere landen zijn hier mee bezig en die delen niet altijd onze morele bezwaren”, aldus de minister in een recente toespraak. Onder meer China zou al langer met dergelijk onderzoek bezig zijn.

BRON: AD

5 1 stem
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
We zijn benieuwd naar jouw mening. Laat je een reactie achter?x
()
x