Chemtrails, of zoals je het nu mag noemen Geo-engineering, werd tot voor kort nog volledig in het complot hoekje geplaatst. Nu er steeds meer feiten en bewijzen op tafel komen kunnen de regeringen er niet meer onderuit en beginnen ze mondjesmaat toe te geven “Ja we doen aan Geo-engineering”. dit doen we voor ons welzijn (en alles lekker naar de verdommenis helpen). Volgens de reguliere kanalen wordt er gezegd dat er geen gif gespoten wordt, maar krijtstof. Dit om het zogenaamd opwarmen van de Aarde tegen te gaan. Maar wat het verder nog doet wordt er niet bij vermeld. Stel het is inderdaad om de opwarming van de Aarde tegen te gaan, weten ze dan ook wat voor effecten Geo-engineering op langere termijn met zich zal meebrengen? Wat ze ook zeggen via de reguliere kanalen, het zijn gewoon gifstoffen, en alles wat tegen de natuur ingaat is foute boel. Werkt het één niet dan werkt het andere wel…

  • Landbouw giffen.
  • Vaccins.
  • Chemtrails.
  • Junkfood.
  • Suikers
  • Light producten
  • Medicatie
Chemtrails

Chemtrails worden door niets vermoedende burgers voor gewone vliegtuigsporen aangezien, maar dat zijn ze niet. Het zijn chemische ladingen die door speciaal hiervoor uitgeruste vliegtuigen over ons hoofd uitgestort worden. Deze ladingen hebben als doel om de bevolking ziek te maken en hun ontwikkeling te remmen. Deze operatie is een onderdeel van het streven van de illuminatie om de wereldbevolking tot controleerbare proporties terug te dringen (ca. 500 miljoen). Ze wordt geleid door de NAVO, die net als de VN een illuminatie-organisatie is. Chemtrails zijn te herkennen aan de dikke strepen die ze vormen in de lucht. Ze lossen niet binnen een paar seconden op, zoals gewone uitlaatgassen van vliegtuigen (ook wel contrails genoemd), maar waaieren langzaam uit. Aangezien ze bijna altijd met meerdere vliegtuigen in een raster patroon gesproeid worden, kunnen ze binnen een half uur een blauwe hemel compleet vullen met een witte sluier. En als je naar de patronen kijkt kunnen dit geen gewone vluchten zijn.

Soms doen ze niet eens moeite meer om te verbergen waar ze mee bezig zijn

Geen gewone vliegtuigstrepen

Gewone vliegtuigen vliegen vaak iedere dag ongeveer dezelfde route, op dezelfde tijden. Hun contrails lijken op witte rookstrepen, zoals de uitlaatgassen van auto’s in koude lucht. Chemtrails daarentegen worden vaak in dichte, soms klonterige strepen uitgescheiden. Op spray-dagen zie je de meest bizarre vluchten aan de hemel verschijnen, waarbij soms wel zes of zeven toestellen tegelijk te zien zijn. Ze vliegen soms parallel aan elkaar, maken soms bochten, of houden plotseling op om een streep te produceren, of beginnen er juist mee Chemtrail debunkers beweren dat chemtrails gewoon bevroren vliegtuigsporen zijn, maar kunnen niet verklaren waarom normale vliegtuigen die gelijktijdig door diezelfde lucht vliegen, helemaal geen sporen achterlaten. Ook op de vraag waarom dit fenomeen pas sinds halverwege de jaren negentig te zien is, en in dunbevolkte gebieden (soms bij een veel koudere lucht) helemaal niet te zien is, blijft het antwoord achterwege.

Soms doen ze niet eens moeite meer om te verbergen waar ze mee bezig zijn

Met de vliegtuigmotoren van tegenwoordig is het bijna onmogelijk om een doorlopend condens spoor te vormen. Daar moeten de atmosferische omstandigheden ideaal voor zijn. Ten eerste moet het vliegtuig boven de 30.000 voet vliegen, de temperatuur moet lager dan min 40 graden Celsius zijn en je moet een luchtvochtigheid hebben van meer dan 67 procent. Maar dit gebeurt heel zelden. Dus wat je tegenwoordig in de lucht ziet gebeuren, met doorlopende contrails over het hele spectrum van vliegtuigen op verschillende hoogtes, is onmogelijk. Dat is gewoon wetenschap. Er moet dus een andere reden voor zijn.” – Willem Felderhof, voormalig KLM-piloot

Hoe het gedaan wordt

Veel vliegtuigen worden speciaal voor het sprayen van chemtrails de lucht in gestuurd, o.a. vanaf Wright Patterson Air Force Base in Ohio in Amerika. Maar er zijn ook vliegtuigen waarvan de piloten en de rest van de crew er geen idee van hebben dat ze chemtrails aan het verspreiden zijn. Soms hebben ze wel een vermoeden, of ondervinden ze er schadelijke gevolgen van om steeds zo dicht op het gif te zitten, vooral als er zich incidenten voordoen. Maar als ze het aankaarten bij hun meerderen, lopen ze vaak tegen een muur op. Het uitrusten en onderhouden van het stortsysteem in deze vliegtuigen gebeurt meestal door speciaal opgeleide monteurs (vermomd als monteurs voor afvalsystemen) op vliegvelden over de hele wereld . Soms wordt het gedaan door gewone luchtvaarttechnici die dan ingehuurd worden door het leger. Zij sluiten het stortsysteem aan op de uitlaat van vliegtuigen, waardoor de chemische lading tegelijk met de normale uitlaatgassen uitgestoten wordt.

De Wright Patterson Air Force Base in Ohio

Een overzicht van wat je zomaar in chemtrails kunt aantreffen:

  • Zware metalen als barium, aluminium, strontium, cadmium, titanium
  • Virussen, bacteriën, schimmels en mycoplasma’s (die verwant zijn met de pathogene soorten die men in biologische oorlogsvoering gebruikt)
  • Chemische stoffen zoals polymere vezels, calciumchloride (CAC12), silver iodide (Agl) en ethyleendibromide (EDP) dat o.a. als pesticide gebruikt werd maar nu verboden is omdat het kankerverwekkend is.

Sommige van deze chemische stoffen hebben een bewustzijn remmend effect op de hersenen. Chemtrails worden voornamelijk over de westerse wereld uitgestort. In dichtbevolkte gebieden zijn doorgaans meerdere dagen per week chemtrails te zien, in dunbevolkte gebieden slechts sporadisch.

Behalve het verzwakken van de bevolking hebben de chemtrails volgens sommige bronnen ook het doel om de atmosfeer te vullen met deeltjes die energieën uit de ruimte tegenhouden. Deze energieën bereiken de Aarde in verband met het assentieproces en de illuminatie doen er alles aan om dat te stoppen. Deze programma’s worden “Solar Radiation Management” of ook wel “Albedo Management” genoemd en hebben ‘officieel’ als doel om het (niet-bestaande) probleem van global warming tegen te gaan. Dit zou verklaren waarom er soms ook boven de zee gesproeid wordt, zoals hier bij Scheveningen. Een veelgehoord argument van chemtrails-ontkenners is dat chemtrails geen onderscheid kunnen maken tussen de elite en de gewone bevolking op de grond, dus de daders zouden zichzelf en hun naasten er ook mee treffen. Dat klopt, maar de illuminatie hebben geneesmiddelen tot hun beschikking die hen beschermen tegen de meeste effecten van chemtrails. Zoals colloïdaal goud, en licht- en trilling apparaten die buiten de reguliere geneeskunde worden gehouden. Bovendien is het brengen van offers onderdeel van het vrijmetselaar en illuminatie-systeem. Niet voor niets vindt jaarlijks op de Bohemian Grove-conferentie in California een ceremonie plaats waarbij de ‘Cremation of Care’ (“Crematie van Zorg/Het Iets Kunnen Schelen”) uitgebeeld wordt in de vorm van de verbranding van een baby.

Satellietfoto van chemtrails boven zuid-oost Amerika

                                 Satellietfoto van chemtrails boven Afrika.

Het resultaat

Wat is nu het effect van al deze sproei-acties? Volstromende ziekenhuizen? Mensen die als zombies over straat lopen? Nee, dat valt erg mee. Het resultaat is maar gering. Op het NAVO-hoofdkwartier zullen ze inmiddels wel met de handen in het haar zitten, want zelfs in gebieden waar de sproei-frequentie opgevoerd is tot vrijwel dagelijks, wordt bijna niemand ziek. En ons bewustzijn wordt niet afgeremd, maar ontwikkelt zich juist in sneltreinvaart. Hoe dit kan? Veel hebben we te danken aan onze vrienden uit de ruimte. Omdat het volgens het Goddelijke plan niet toegestaan is dat de mensheid in de aanloop naar de Ascensie nog te maken krijgt met globale rampen, heeft de Galactische federatie toestemming om in te grijpen waar het nodig is. Met hun technologie die lichtjaren vooruit is op de onze, kunnen ze de schadelijke stoffen in chemtrails omzetten in een neerslag waar je hoogstens een snotneusje aan overhoudt. Voor veel mensen in de westerse wereld is het nog steeds een raar idee dat er daadwerkelijk zoiets als een liefhebbende God bestaat, die erop toeziet dat de balans van het leven bewaard blijft. Laat staan dat er hoog ontwikkelde buitenaardse wezens zijn, die deze wens nog in de praktijk uitvoeren ook. Maar voor vele inheemse volken over heel de wereld, die veel dichter bij de natuur staan dan wij, is dit een doodnormale zaak.

Sproeivliegtuig
We worden wakker

De buitenaardse interventie is echter niet de enige reden voor het falende chemtrails-programma. De mensheid is bezig aan een ontwikkelingsproces dat door geen enkel chemisch middel te stoppen valt. De stijgende Schumann-frequentie, het licht dat vanuit het hele universum naar onze planeet gestuurd wordt, de lichtwerkers die overal ter wereld hun werk doen…ons collectief bewustzijn gaat met sprongen omhoog, en mensen worden met duizenden tegelijk ‘wakker”. Vooral op internet is dit goed te zien. Niet alleen op spirituele sites, maar ook op gewone nieuwssites. Waar een paar jaar geleden berichten over dreigend pandemieën en terroristische aanslagen nog uiterst serieus genomen werden door de meeste bezoekers, worden ze nu vaak weggehoond in de reacties. Steeds meer mensen weten allang hoe het zit met de elite-kliek, samenzweringen e.d. Onze vrienden in hogere sferen drukken ons o.a. via channelings op het hart dat we de vliegtuigstrepen boven ons moeten begroeten met gevoelens van vergeving en liefde naar de piloten toe, in plaats van angst en haat. Uiteindelijk heeft iedereen zijn eigen levenslessen te leren, en kunnen we niet oordelen over de daden van een ander. Er komt een dag dat de laatste Chemtrail getrokken wordt, en dan zal karma bepalen hoe de zaken afgewikkeld worden voor iedereen die betrokken was bij deze zwarte operatie. Dat is een versie vanuit spirituele kant gezien. Nuchter bekeken zien wij om ons heen vele ziektes verschijnen, die daar toch raakvlakken mee Zouden kunnen hebben. En misschien is de mens ook veel meegaander geworden, wie zal het zeggen. Er is nu geen vergelijkingsmateriaal aangezien ze overal sprayen. Miljoenen mensen zijn ervan overtuigd dat vliegtuigen giftige stoffen in onze atmosfeer verspreiden. De lange slierten die hierbij ontstaan worden ook wel chemtrails genoemd, aldus de Britse Daily Express. Een aantal van deze mensen stelt dat dit wordt gedaan in een poging het klimaat op aarde te beïnvloeden om de effecten van klimaatverandering terug te draaien.

Onder meer wijlen zanger Prince geloofde in deze complottheorie, die uitvoerig wordt beschreven op de website Geoengineeringwatch.org van Dane Wigington. Volgens hem zijn de chemtrails onderdeel van Geo-engineering, het op grote schaal ingrijpen in het klimaat. Hij wijst op Solar Radiation Management (SRM), waarbij wetenschappers de effecten van een grote vulkaanuitbarsting op de temperatuur nabootsen. Tijdens een uitbarsting houdt de aswolk zonlicht tegen waardoor de aarde afkoelt. Wigington claimt dat de chemtrails bestaan uit gassen als waterstofsulfide en zwaveldioxide. Op die manier wil men zonlicht op een kunstmatige manier reflecteren, stelt hij. Geo-engineering verstoort weerpatronen, de waterkringloop (waardoor in sommige gebieden droogte ontstaat en andere delen overstromen), vernietigt de ozonlaag en verontreinigt de hele planeet met giftige stoffen, aldus Wigington. Volgens hem zit het militair-industrieel complex achter deze enorme operatie. “Er is geen toezicht en we worden allemaal onderworpen aan deze tests.” Anderen claimen dat de sporen die we in de lucht zien niets meer zijn dan contrails. 

Anti-chemtrail graffiti in Amersfoort

 

 

 

 

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Silvia Silvia
Silvia Silvia(@silvia)
19 november 2020 11:30

Duidelijke tekst… Momenteel gaat de berichtgeving erover vooral over foto’s v/d lucht, dat de aarde bespoten wordt etc. Maar in dit stuk wordt alles tastbaarder, wordt er nog eens de nadruk op gelegd ook hoe langlopend het ‘hele project’ eigenlijk is…(maar het loopt nog veel langer/eerder terug!)

2
0
We zijn benieuwd naar jouw mening. Laat je een reactie achter?x
()
x