Ruben Miller en ik gaan verder met onze briefwisseling. Nu is het onderwerp getallen. Zijn getallen belangrijk? Hechten we teveel aan getallen?

 

Lieve Ruben

 

Mensen kennen getallen vaak allerlei betekenissen toe. 7 Wordt vaak als een geluksgetal gezien, 13 wordt gezien als een ongeluksgetal. Mensen met een dwangneurose doen vaak alles 3 keer, 3 keer de sleutel omdraaien, drie keer het lichtknopje. Wat hebben mensen toch met getallen?
Zijn getallen in ons leven zo belangrijk? Is het gewoon bijgeloof? Zoals , je moet niet onder een ladder lopen dat brengt ongeluk. Of ik zie een roodborstje en dat wil zeggen dat de doden met je willen praten.
Nu kom ik vaak 666 tegen. Aan dit getal wordt veel opgehangen. De elite kenmerkt zich door dit getal. Het is het getal van het beest. Ik kwam hier een uitspraak over tegen.
666 is het getal van het beest en daarom worden wij behandeld als beesten, kijk maar de vee artsen in Nederland hebben het voor het zeggen, Marion Koopmans en ons aller Ab Oosterhaus. Zij hebben de wetenschap over dieren/mensen/beesten in pacht.

https://tse4.mm.bing.net/th?id=OIP.haxDhbUWuWssFZ3_-KoRRgHaHa&pid=Api

Mensen hebben vaak ook “rituelen” met getallen. Als je de cijfers van je geboortedatum optelt en dat dan ook weer optelt kom je aan een getal met 1 cijfer, je bent 1971 geboren op 4 september. Je krijgt dan 4-09-1971 Dat is 4+9+1+9+7+1=31=3+1=4. En dan kun je ergens opzoeken wat 4 betekent.
4 staat voor vastberadenheid, het is een engelen getal.
Weet jij waar deze hang naar getallen vandaan komt? Moeten wij hier echt waarde aan verbinden? Is 666 echt het getal van het beest ?
Ik ken ook mensen die een woord tegenkomen en deze dan omzetten in getallen. Bv duivels is dan 4+21+9+22+5+12+19=92= 9+2=11=1+1=2.
Nummer 2 wordt geassocieerd met harmonie, balans, aandacht en liefde. Wanneer dit getal naar je toekomt, betekent dit dat je meer vertrouwen in engelen moet hebben. Je moet geloven in energieën die in het universum bestaan, die je zullen helpen veel dingen in het leven te begrijpen. Enz.
Hoe grappig is dit dat hier duivels middels getallen aan engelen verbonden is. Toch het licht en het duister verwant met elkaar?

 

Beste Marian,

Er zit kracht in nummers, God schiep de aarde met het woord, letters en getallen. Waarom mensen zoveel ophangen aan getallen is natuurlijk voor iedereen anders. Nummers verbinden, tellen dingen bij elkaar op, maken je rijk of storten je in de afgrond. Als je een voldoende voor een werkstuk krijgt zit dat in de buurt van een 7, heb jij even mazzel. De oorsprong van nummers ligt ver achter ons, its cosmic, maar onze verweving met nummers en hoe we er allemaal zo vreselijk diep in zitten komt vanuit de Gregoriaanse Kalender. Ik laat even in het midden wat hiervan de oorsprong is, het gaat om het waarom mensen toch zo verbonden zijn met nummers. Het is een kalender, een jaar, een maand, een week of een dag die weer in uren verdeeld is. We lopen er allemaal in en degene die ernaast lopen zijn dus de buitenbeentjes. Onze afspraken zitten in die eenvoudige matrix, ons huwelijksjaar, geboortedag, echt alles is verbonden aan nummers. Persoonlijk hecht ik alleen waarde aan de frequentie van de nummers, vandaar 369akashic.com

. Deze sequentie, deze drie getallen heffen elkaar altijd op, komen altijd bij elkaar terug en vormen geen deel van wat de andere binnen de kalender voor functie hebben. Entrapment, een hele mooie, lieve zachte gevangenis waaruit moeilijk ontsnappen is.

Dat het nummer van de duivel 666 is moet ie wat mij betreft zelf weten, maar een interessant detail is wel dat voordat deze waarde aan de duivel werd toegekend door de katholieke kerk, om zo angst in te boezemen, de omgekeerde waarde, 999 yards, of bijna 1 kilometer werd neergelegd bij de energie die heksen uitstraalden door middel van hun kennis, liefde, wijsbegeerte en zoals we dat vandaag kennen Stardom. Ik moet het toch een naam geven. Alles is energie, ik heb het al eerder gezegd, en nummers kunnen je vandaag de dag letterlijk maken of breken. Let op, dit gebeurt alleen binnen de matrix die de Gregoriaanse kalender met zich meebrengt. Ik vergeet nooit mijn tijd op zee, waarin de dagen werden gemeten door een zons op en ondergang, de gebeurtenissen er tussen in werden aangeduid door de werkzaamheden die het schip draaiende moest houden. Het wacht lopen, de lunch of de tijd dat een kanaal geopend werd voor doorgang. Waarom denk je dat binnen die kalender, ik krijg altijd een mooie grote van mijn moeder, de maan fases staan opgeschreven. Komen we bij Astrologie uit en de graden waarin ons geboorte teken onder invloed van een andere kosmische verschijning de uitkomst bepaalt. Het nummer 13 zit vast aan de knights Templar die als we de overlevering moeten geloven op een vrijdag de 13de verbrand werden. Dat er energie vormen bestaan die wij koppelen aan engelen, geef het een nummer en je begrijpt het, zal ik niet bevechten. Er zijn nu eenmaal zaken verbonden aan numerologie die ver strekkende wortels hebben in het ontstaan van ons stelsel. Gematria is een kunst en wordt al eeuwenlang door de Jesuiten gebruikt om de grote goed gelovige massa, Zondag naar de Kerk, in toom te houden. Volgens mij begint de mis om 11 uur, voor vele een portaal van goddelijke schoonheid, voor andere tijd om de hostie door te slikken. We leven in rare tijden, kijk maar eens naar de enorme hoeveelheid genummerde tweets of post van Q, nummer 17 voor de duidelijkheid net als de datum van de laatste verkiezingen, nummers hebben macht, daar hoeven we niet lang bij stil te staan. Dat een stel goedgelovige idioten daar een kalender bij hebben bedacht is ronduit geniaal te noemen.
Lieve Ruben.
Ik ben eens gaan neuzen in het ontstaan van de kalender. De Egyptenaren gebruikten al een kalender en de Romeinen hebben hun kalender daar op gebaseerd. De Juliaanse kalender is van de Romeinen is in 753 v christus bij het stichten van de stad ontstaan. Deze kalender is tot 1582 de normale kalender geweest en paus Gregorius heeft die veranderd. 4 oktober 1582 werd 15 oktober 1582. En doordat het christendom wereld wijd verspreid is, is deze kalender wereld wijd. Niet alle landen tegelijk, in Rusland pas in 1918. Typerend dat 1 persoon zo’n verandering te weeg kan brengen.
Grappig als je kijkt dat 4 oktober een 4 is en 15 oktober 1+5= 4, zou die man zich ervan bewust zijn geweest? Het verwijst wel naar Aartsengelen.
Terwijl ik deze brief naar je aan het schrijven ben zijn we ook nog eens aan het appen en stuur ik een bericht naar je in jouw tijd 13.13 en in Nederlandse tijd 14.14. Is dit nu een toeval? Denk het niet niets is toeval, dus mogen we hieruit concluderen dat getallen wel degelijk een kracht vertegenwoordigen.
Getallen werden ook vaak gebruikt als codes, met soms een bijbehorend boek blz 4 regel 2 6de letter en als je de hele riedel had gedaan kwam er een boodschap.
Telefoonnummers, banknummer, huisnummers, allemaal getallen. Als je goed om je heen kijkt zijn wij omgeven door cijfers en worden er berekening en formules gemaakt met getallen. Bestaan wij zelf misschien ook uit getallen? Aantal DNA strengen, 10 vingers, zoveel levens jaren, lengte, gewicht. Gaan getallen misschien dieper dan alleen een aanduiding, waar eventueel een diepere betekenis aan gekoppeld kan worden?
Zijn wij als mens misschien een getal? Voor de overheid zijn wij in elk geval niet meer dan een nummer, dat leeggeroofd kan worden.

Lieve Marian,

Terwijl ik met Maruja , mijn hond, door de straten van Porto loop zijn er drie opeenvolgende autos met een nummerbord met 77 erin. Kunnen we het volgende keer niet over ijsalons hebben ofzo, smaken wellicht? Als je erbij stil gaat staan sta je volgens mij stil. Als de wijzers van een klok. Ooit heeft iemand eens een gedicht over mij geschreven waarin geschets werd hoe ik door de wijzers van de klok zoekende was. Nu, jaren later is dat misschien ook wel zo geweest, ik wil er aan toevoegen dat tijd geen voldongen feit is, het uur nog niet geslagen heeft en de strijd nog niet beslecht is. Welk nummer heeft dat?. Misschien dat 3×77 daar een uitslag over heeft. Nog even en ik ga de drolletjes die ik opraap van Maruja tellen, zou daar ook een boodschap in zitten. Ze is ongetwijfeld de wijste van ons twee en ik vertrouw blindelings op haar. Tijdens de eerste demonstratie op het Malieveld in Den Haag wist ze mij 4 minuten voordat de ME de menigte insloot eruit te loodsen en op een afstand kijkend verbaaste ik me toen over de numerieke overmacht van het politiekorps aanwezig. Het enige waar Maruja op had gelet waren de 6 ruiters op Friese paarden.

Het is een gebed zonder einde als je het wilt hebben over de diepere betekenis van numerologie, ook deze is gefundeerd op een begin en einde waarin de mensen, hele volksstammen zich zoek laten raken. Nummers en getallen zijn weerzinwekkend als je niet weet hoe laat het is. Terwijl ik dit bedenk is er ophef over een vrachtschip wat haaks op het Suez kanaal is gaan liggen. Welk nummer heeft het schip? Het IMO zegt 8320901 dat komt uit op 5, 5 voor 12 is in de huidige context niet geheel een gestoorde beredenering. Wat ik ermee wil aangeven is dat de Gematria van dit hele event wel het een en ander verklaart. Ik raad je aan eens naar Gematria Effect News op Youtube te kijken. Zackary K Hubbard is de Alpha truth seekers en gebruikt daarbij de ontrafeling van het news door middel van de gematria code. Zijn boek, letters en numbers verklaart hoe het nieuws wat we gevoerd krijgen iedere dag is gebaseerd op een hele oude code die door de Jesuiten op het bord is gebracht. Weer een auto met 77 in de nummer plaat. Ik ga snel de hoek om en bedenk me opeens dat nummers wel degelijk iets te zeggen moeten hebben. Stel je mist de trein van 9.15 en pakt de volgende waarin je de liefde van je leven tegenkomt, hoe verklaar je dat dan? Geluk, stom toeval of de hand van God?

 

5 1 stem
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
We zijn benieuwd naar jouw mening. Laat je een reactie achter?x
()
x