Net als hoe het Sinterklaasfeest verneukt wordt door een stelletje zielige, met weinig hersencellen functionerende mensen gaat dit met Oud en Nieuw ook gebeuren. Als dit wordt toegelaten wat deze snuggere Brabantse burgemeesters suggereren gaat er dit jaar weer een traditie voor iets onnozels de ijskast in ..! Deze burgemeesters willen natuurlijk ook hun zogenaamde steentje bijdragen zodat ze kunnen roepen van hee, kijk mij is even goed bezig zijn voor opa Rutte en Hugo de Hufter. Triest dat ook dit weer over de rug van de kinderen gaat. Tuurlijk ook voor de volwassenen maar het zijn in hoofdzaak weer de kinderen die weer plezier ontnomen worden..! Tijd dat jullie jezelf eens wat ontnemen i.p.v. altijd maar iets van de kinderen, ze hebben al zo weinig vrijheden over.

Wanneer stopt deze madness?

Open daarom dus wat vaker je URL balk en ga dagelijks even langs bij www.ministerievanverzet.nl voor een frisse kijk op de dag en een dosis open en eerlijk nieuws: van het volk, voor het volk

LEES VERDER,

Het kabinet moet het bezit van vuurwerk in ons land met spoed strafbaar stellen. Het vuurwerkverbod is nu niet te handhaven. Dat zegt de Eindhovense burgemeester John Jorritsma, mede namens zijn collega’s in Brabant. Vanuit deze regio is het eenvoudig om in België vuurwerk te kopen.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
marian kipping
21 november 2020 16:02

ze zitten al jaren over het vuurwerk te zeuren en dit is een mooie trial.

Oud Kaasje
22 november 2020 11:07

eens en temeer de kinderen die het weer moeten ontgelden allemaal, te sneu dit

2
0
We zijn benieuwd naar jouw mening. Laat je een reactie achter?x
()
x