Na uren debatteren kwamen leugens en het achterkamertjes politiek naar boven. Helaas is de vergeetachtigheid een zeer besmettelijke ziekte in de kamer. Ollengren en Jorritsma waren ook behoorlijk vergeetachtig. Onvoorstelbaar dat Nederland afhankelijk is van dit soort mensen.

Ik kijk graag naar detectives en zie de ondervragingen van de verdachten en als er meer dan 1 verdachte is stemmen ze de verhalen op elkaar af. Dit zag je hier ook duidelijk en mevr. Jorritsma moest ook iedere keer naar Ollengren kijken voor bevestiging. Is het eigenlijk niet verstandiger om de mensen afzonderlijk van elkaar te verhoren?

Rutte was behoorlijk op zijn p*k getrapt en stond nog net niet stampvoetend te verkondigen dat hij niet gelogen had, hij was het gewoon vergeten. Hij was geen jokkebrok. En de standvastigheid waarmee hij zijn via via contact bleef verzwijgen. En ja de Nederlander is vergevings gezind als iemand een foutje maakt. Wat alle fouten van de afgelopen jaren zijn niet meer goed te praten en te vergeven.

Wat zijn we nu opgeschoten met dit zeer langdurig debat?

  • Nederland is nu een super bananrepubliekbananrepubliek
  • Wij hebben te maken met vergeetachtige mensen
  • Wij hebben geen formateur meer nodig, de nieuwe regering wordt VVD,D66,CDA en CU
  • Er is achterkamertjes politiek, waar gelekt wordt en beschermd door de opper leugenaar
  • Kaag en Hoekstra zijn super kontkruipers
  • En Rutte komt weer weg met zijn vergeetachtige leugenpraktijken.

Dit was de verkorte versie van het zeer langdurig debat. Ik moet hier echter aan toevoegen dat ik zeer grote bewondering heb voor Wilders en Baudet die veel blootgelegd hebben en die niet overstag zijn gegaan. Silvana en mevr. Van der Plas hebben zich hier ook goed geweerd. En wat een afgang is die overloper van een Hoekstra.

Welkom in Nederland.

 

5 4 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
We zijn benieuwd naar jouw mening. Laat je een reactie achter?x
()
x