Wat te verwachten was, AstraZeneca werkt niet zo goed voor de ouderen, maar ze moeten hun product toch slijten. Langzaam maar zeker werd hier al naar toegewerkt. De kinderen en jongeren werden ineens een besmettingshaard, maar bewijzen hebben ze er niet voor. Die bewijzen gaan komen, want de kinderen mogen weer naar school, maar bij een verdacht geval testen en in quarantaine. Zo trek je de aantallen omhoog en kun je de schuld aan de jongeren geven. Astra zenica is dan al voorbereid en heeft dan het vaccin voor de jongeren ook klaar. De winst blijft behouden.

De manier van testen is ook heel bijzonder. 300 Test personen, 240 krijgen covid vaccin en 60 krijgen (MenB, Bexsero), dat is dus een ander vaccin. In beide vaccins zitten ingrediënten, die al puur giftig zijn. Bij bijwerkingen kunnen je dus nooit vergelijken. Een echte test is het middel en een placebo waar niks in zit. Maar dit was al bekend, alle andere vaccins zijn ook op die manier getest, ze bedonderen je waar je bij staat.

                                                                                           Open wat vaker je URL balk en kom dagelijks langs bij Roberto’s World

 

                                                                                                                                                                              KIJK VERDER,

 

Onderzoek naar een vaccin tegen COVID-19

COVID-19 Vaccinstudie bij kinderen

Let op – Deze site rekruteert alleen kinderen tussen 6 en 11 jaar oud

De site van het University Hospital Southampton rekruteert deelnemers uit de omgeving van Southampton:
cov002 regio southampton

https://covid19vaccinetrial.co.uk/sites/default/files/styles/mt_image_medium/public/covid19vaccinetrial/images/media/cov002_southampton_area.png?itok=DNXr-A3g
Wat is het doel van deze studie?

Het doel van deze studie is het testen van een nieuw vaccin tegen COVID-19 bij kinderen en jongvolwassenen in de leeftijd van 6-17 jaar.

Deze studie zal ons in staat stellen om te beoordelen of kinderen kunnen worden beschermd tegen COVID-19 met dit nieuwe vaccin, genaamd ChAdOx1 nCoV-19. Het zal ons ook waardevolle informatie geven over de veiligheidsaspecten van het vaccin en zijn vermogen om een goede immuunrespons tegen het virus op te wekken, bij kinderen en jongeren. We zullen dit doen door willekeurig deelnemers toe te wijzen aan het COVID-19-vaccin of een controle-injectie, naast het uitvoeren van bloedtests en het verzamelen van informatie over eventuele symptomen die na de vaccinatie optreden.

Deelnemers uit zwarte, Aziatische en etnische minderheidsgroepen zijn bijzonder welkom om deel te nemen aan deze studie.

 

Bestudeerde aandoening
COVID-19 Duur van de proef
1 jaar Aantal bezoeken
5

Kom ik in aanmerking voor deelname?

Als je 16-17 jaar oud bent, kun je zelf toestemming geven voor deelname aan dit onderzoek. Als je jonger bent dan 16 jaar, heb je toestemming nodig van je ouder of voogd.

Je komt alleen in aanmerking als je in de buurt woont van een van de 4 centra die meedoen:

1. Oxford
2. St George’s University Hospital, Londen
3. Southampton
4. Bristol

We vragen dat:

1. 1. U/uw kind is tussen de 6 jaar en 17 jaar en 8 maanden oud
2. U/uw kind heeft geen belangrijke medische voorgeschiedenis
3. 3. U/uw kind bent bereid om uw/hun medische voorgeschiedenis te laten bespreken met uw huisarts

 

Tijdens deze studie zullen in totaal 300 deelnemers worden gerekruteerd, waarvan er maximaal 240 zullen worden gevaccineerd met het kandidaat-vaccin ChAdOx1 nCoV-19, en maximaal 60 zullen worden gevaccineerd met een controlevaccin (MenB, Bexsero). De deelnemers zullen worden geblindeerd om te weten in welke groep zij zitten.

De afspraken voor het vaccineren duren meestal ongeveer 90 minuten, en de vervolgafspraken ongeveer 30 minuten. Bij elk bezoek voeren we bloedtesten uit, waarbij we verdovende crème gebruiken om de huid te verdoven en dit zo comfortabel mogelijk te maken.

Is er een vergoeding voor de proef?

 

Ja. Wij vergoeden £10 voor elk studiebezoek, om de reiskosten te dekken die u maakt tijdens uw deelname aan deze studie.
Wat zijn de voordelen van deelname?

De kennis die we met dit onderzoek opdoen, zal ons helpen bij de ontwikkeling van een vaccin tegen het pas opgedoken coronavirus COVID-19.

De gegevens van deze studie kunnen worden gebruikt om verdere grootschalige studies bij kinderen te ondersteunen, waarvan de resultaten door AstraZeneca kunnen worden gebruikt om de goedkeuring van dit vaccin voor gebruik bij kinderen in de toekomst te ondersteunen.

U/uw kind kan bescherming tegen de ziekte van COVID-19 krijgen als gevolg van het ontvangen van het vaccin, waarvan is aangetoond dat het 60-90% werkzaamheid tegen infectie bij volwassenen heeft.
Wat zijn de nadelen van deelname?

Bijwerkingen die optraden tijdens klinische proeven bij volwassenen waren als volgt:

Zeer vaak (kan bij meer dan 1 op de 10 mensen optreden)

– gevoeligheid, pijn, warmte, roodheid, jeuk, zwelling of blauwe plekken op de plaats waar de injectie is gegeven
– algemeen onwel voelen
– vermoeidheid (moeheid)
– rillingen of koortsig gevoel
– hoofdpijn
– zich ziek voelen (misselijkheid)
– gewrichtspijn of spierpijn

Vaak (kan tot 1 op de 10 mensen treffen)

– een knobbel op de plaats van injectie
– koorts
– misselijk zijn (overgeven)
– griepachtige verschijnselen, zoals hoge temperatuur, keelpijn, loopneus, hoest en koude rillingen

Ongewoon (kan voorkomen bij 1 op de 100 mensen)

– duizelig gevoel
– verminderde eetlust
– buikpijn
– vergrote lymfeklieren
Wat gebeurt er als ik/mijn kind niet met het onderzoek wil doorgaan?

Deelname is vrijwillig en u/uw kind bent vrij om op elk moment van gedachten te veranderen en zich terug te trekken. U hoeft hiervoor geen reden op te geven. Dit heeft geen enkele invloed op uw verdere medische behandeling.
Wie financiert dit onderzoek?

Dit onderzoek wordt gefinancierd door AstraZeneca en het National Institute of Health Research.
Wat moet ik doen als ik/mijn kind mee wil doen?

Als u meer wilt weten, lees dan het informatieblad voor deelnemers en als u geïnteresseerd bent in deelname, vul dan onze vragenlijst voor screening in:

 

BRON: covidvaccintrial

0x.ac.uk

5 1 stem
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
We zijn benieuwd naar jouw mening. Laat je een reactie achter?x
()
x