Angst

nov 18, 2020

Angst..

Er raast een golf over de wereld die vele malen erger is dan een virusgolf, mocht deze virusgolf al of niet bestaan. Er raast een golf over deze wereld die door niemand benoemt wordt, maar waar iedereen door geraakt wordt. Deze golf is als een virus en vele malen besmettelijker dan het zogenaamde covid-19 virus. Het is vele malen gevaarlijker en zelfs vele malen dodelijker. Toch is er geen enkele instantie, geen media en geen regering die ons hier tegen beschermt. Sterker nog, zij zijn de bron van dit virus, de verspreider. Het is een psychologisch virus dat zich in elke persoon nestelt. Het uit zich ook op verschillende manieren en symptomen zijn er plenty. Het is een psychologisch virus dat ieder die er mee besmet raakt, langzaam maar zeker, van binnenuit fysiek opvreet. Het gevaarlijkste virus dat momenteel op de wereld rondraast. Angst..

Angst voor een al dan niet bestaand killervirus. Angst voor de dood in de ogen die ik overal boven de mondkapjes uit zie gluren. Angst voor besmetting wanneer je te dicht bij een ander komt. Angst voor de uitslag voor een, al dan niet, nietszeggende test. Angst voor een faillissement van jouw bedrijf of angst voor het verlies van je baan. Angst voor eenzaamheid bij onze opgesloten ouderen. Angst voor de dokter of het ziekenhuis. Angst voor mondkapjesdragers en dat jij er op aan gekeken wordt dat je er geen draagt of juist andersom. Angst van de scholier voor de mondkapjes Gestapo op school. Angst voor de ME tijdens een vredige demonstratie. Angst voor de politie, omdat je zomaar een boete kunt krijgen of gearresteerd kunt worden voor iets dat vorig jaar nog normaal gedrag was. Angst tijdens een verjaardag en dat de buren je maar niet verraden. Angst voor een verplichte vaccinatie of test. Angst voor een sociaalkredietsysteem. Angst voor de toekomst. Angst..

Aan welke kant van het spectrum, de Covid discussie, je ook staat, alleen dit al zou alle alarmbellen moeten laten rinkelen. Een overheid is er om mensen te beschermen, hoop en dromen bieden, geen vooruitzicht op hel en verdoemenis, geen nachtmerries voor de toekomst. Toch is dit alles dat de overheid juist wel doet. Angstpropaganda, geen hoop, geen dromen enkel hel en verdoemenis. De enige uitweg die ze bieden is een in recordtempo in elkaar geflanst vaccin voor een virus dat veel en veel minder gevaarlijk is dan de griep. Het enige dat ze doen is absurde maatregelen bedenken en als je je er niet aan houdt, dan krijg je straf. Hel en verdoemenis is wat ze preken. Hel en verdoemenis is wat ze beloven. Behalve als je precies doet wat ze zeggen. Ze preken angst. Angst..

Angst is een psychologisch virus. Veel dodelijker dan Covid of de griep. De overheid voert een psychologische oorlog tegen het eigen volk en geen enkele mensenrechtenorganisatie, geen enkele advocaat, geen enkele rechter, geen enkele agent, geen enkele militair, geen enkele volksvertegenwoordiger en geen enkele journalist beschermt ons hier tegen. Dus zullen we het zelf moeten doen. Dat vergt moed. Moed..

Voor het angstvirus heb je geen vaccin nodig enkel moed. Moed is het medicijn tegen angst. Dus verzamel je moed tegen de angst voor het virus, het virus is minder besmettelijk, minder gevaarlijk en minder dodelijk dan de griep. Verzamel al je moed en gooi je mondkapje af. Verzamel je moed en geef een ander de hand of een knuffel. Verzamel je moed en bevrijd onze ouderen. Verzamel je moed en eis je recht op zorg op bij de dokter of het ziekenhuis. Verzamel je moed en open en red jouw bedrijf of jouw baan. Verzamel je moed en kom voor jezelf op op school en op jouw werk en trotseer de mondkapjes Gestapo. Verzamel je moed en confronteer de ME en de politie met hun angstpropaganda. Verzamel je moed en weiger dat prutsvaccin. Verzamel je moed en bescherm een ander. Verzamel je moed voor een betere toekomst. Verzamel je moed. Moed..

Verzamel je moed en trotseer de golven.. en als we dat massaal doen, dan jagen wij angst in de harten die ons nu al die angst aanjagen..

 

“De onbekende soldaat”

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marc McNicol
Marc McNicol(@marcmcnicol)
18 november 2020 15:44

Bedankt Roberto voor zo’n mooi podium voor mijn schrijven..

Marc McNicol
Marc McNicol(@marcmcnicol)
18 november 2020 16:04
Antwoord aan  Roberto Scooter

Word ik verlegen van.. nu ophouden.. en geweldige site..

Miss Leggs
Miss Leggs(@missleggs)
18 november 2020 16:24
Antwoord aan  Marc McNicol

Prachtig ❤️

4
0
We zijn benieuwd naar jouw mening. Laat je een reactie achter?x
()
x