Wat ze allemaal wel niet verzinnen om de koptekst van een artikel dusdanig op te blazen waardoor het ernstiger klinkt en leest dan het werkelijk is. Wat is er nou zo bijzonder aan een storing? Is niet de eerste keer in de afgelopen weken dat er een technische storing is bij het GGD waardoor het aantal coronagevallen vermoedelijk hoger ligt. Slimme van dit soort propaganda nieuws is dat ze niet eens een hoger cijfer hoeven op te geven dan de 4628 positief geregistreerde tests,  “Zelfs met eens storing”!

Helaas is en blijft de media een zeer machtig wapen om je tegen te verzetten. De media bestijgt dagelijks het hoogste haalbare podium (de luilekker stoel of loungebank “in de woonkamer”) om fake nieuws te verspreiden. Kwestie van bestoken met herhalingen en the brains doen de rest. Wat wil je nog meer, paar kabeltjes door de grond en je bereik is precies waar je wilt.

Open daarom dus wat vaker je URL balk en ga dagelijks even langs bij www.ministerievanverzet.nl voor een frisse kijk op de dag en een dosis open en eerlijk nieuws: van het volk, voor het volk

LEES VERDER,

BILTHOVEN – Het aantal nieuwe coronagevallen is gestegen. Tussen dinsdagochtend en woensdagochtend zijn 4628 positieve tests geregistreerd. Het werkelijke aantal ligt vermoedelijk hoger, want door een technische storing bij de GGD en zijn daar ongeveer duizend gevallen niet doorgegeven aan het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM)

Op dinsdag meldde het RIVM 4317 positieve tests. Vorige week waren de dagcijfers het laagst op maandag en dinsdag. Daarna volgde een stijging op woensdag, donderdag en vrijdag.

De gemeente Amsterdam telde afgelopen etmaal 244 nieuwe gevallen, in Rotterdam werden 235 positieve tests geregistreerd en in Den Haag kwamen er 157 gevallen bij. In Almere kwamen 101 besmettingen aan het licht en in Utrecht 77.

In de afgelopen zeven dagen zijn bijna 37.000 mensen positief getest en 486 sterfgevallen geregistreerd. Dat is allebei minder dan de week ervoor.

Het aantal sterfgevallen door corona steeg afgelopen etmaal met 84. Dat wil niet zeggen dat al deze mensen de afgelopen 24 uur zijn overleden. Zulke informatie wordt soms met wat vertraging doorgegeven. Op dinsdag werden 88 sterfgevallen gemeld.

Sinds het begin van de uitbraak is het corona-virus vastgesteld bij meer dan 460.000 mensen in Nederland. Bij het huidige tempo kan dat aantal in de loop van volgende week uitkomen boven een half miljoen. Van bijna 8700 mensen is zeker dat ze aan het virus zijn overleden.

BRON: propaganda krant de Telegraaf

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
We zijn benieuwd naar jouw mening. Laat je een reactie achter?x
()
x