Ik ben geen Martin Vrijland aanhanger. Ik moet zeggen dat hij zeer negatief tegen de toekomst aankijkt, zelf heb ik nog hoop. Het is makkelijk te zeggen dat hij in het verleden voorspellingen heeft gedaan en het nu allemaal uit ziet komen. Of zijn voorspellingen over 2021 bewaarheid gaan worden? Wij zullen het zien.

Dat het virus aan alle kanten in gezet wordt om een fascistisch regiem op te zetten volgens het Chinese model is duidelijk. Met angst voor de dood voor ogen kun je veel mensen in een staat van stilstand zetten. De MSM helpt hier ook nog eens volop aan mee. En de dagelijks stand van het aantal besmettingen, “volle”ziekenhuizen en het afschalen doet er geen goed aan bij de massa die aan huis gekluisterd zit en in winkels schielijk  met muilkorven rond  loopt. Angstig om een gesprek aan te gaan en snel weer achter de voordeur voor het scherm kruipt om te horen dat het nog steeds niet afgelopen is. En kijkend naar de buren waar toch te veel mensen naar binnen stappen en als een NSBer de kliklijn belt.

In één ding moet ik hem gelijk geven 2020 was een jaar om nooit te vergeten. Het heeft ook voor vriendschappen gezorgd en de groep mensen die het doorzien groeit, misschien nog niet hard genoeg.

Ik roep jullie op om het vol te houden. Samen staan we sterk.

Open wat vaker je URL balk en kom dagelijks langs bij Roberto’s World

 

LEES VERDER,

Vorig jaar, op exact dezelfde datum als vandaag, schreef ik een artikel waarin ik een heel zwaar jaar voorzag. Die voorspelling kwam helaas uit, net zoals al mijn voorspellingen tot nu toe, waaronder de nep pandemie van afgelopen jaar die ik al sinds 2014 voorspelde en ook in mijn boek voorzag. Ook voorspelde ik de opkomst van de virusmutaties en de val van Donald Trump, die nog zal uitmonden in een burgeroorlog.

Laat ik u daarom vandaag vertellen wat ik denk dat we in 2021 kunnen verwachten.

Burgeroorlog in de VS

Om te beginnen zal Donald Trump de verkiezingsuitslag niet accepteren en zal hij met voldoende bewijs op de proppen komen dat de verkiezingen door buitenlandse entiteiten beïnvloed zijn en dat de systemen die bij de verkiezingen gebruikt zijn, door Al Qaïda achtige entiteiten beheerd werden; entiteiten die vanaf buitenlands grondgebied (buiten de VS) de verkiezingen beïnvloed hebben. Ook zal hij met bewijs op de proppen komen dat Joe Biden financiële lijntjes met China heeft lopen en dat Hunter Biden chantabel is gemaakt.

Dit zorgt ervoor dat hij kan spreken van een buitenlandse oorlogsdaad tegen het Amerikaanse kiessysteem en zo zal hij dus een executive order uit 2018 tegen buitenlandse verkiezingsbemoeienis kunnen activeren die ervoor zorgt dat hij bijvoorbeeld Martial Law (de staat van beleg) uit kan roepen. Dan moet hij wel de legertop achter zich weten en dat is nog enigszins twijfelachtig, omdat we gezien hebben hoe de SCOTUS (Supreme Court of the US) rechters Trumps aanklachten tegen verkiezingsfraude niet hebben willen behandelen.

Als u het mij vraagt, was dat echter juist de move die Trump nodig had om datgene te bereiken waarvan ik al jaren stel dat het gescript is: burgeroorlog in de VS en de val van de dollar als wereld handelsstandaard.

De afgelopen dagen hebben we gezien hoe Joe Biden klaagde over het niet soepel verlopen van de overdracht en dan met name op militair terrein (zie bijvoorbeeld dit bericht):

Met name bij het ministerie van Defensie verloopt de samenwerking stroef volgens de aankomend president. Daar liggen namelijk enkele belangrijke hoofdpijndossiers klaar, waaronder de relaties met China, Iran en Noord-Korea en de wereldwijde strijd tegen de coronapandemie

Mijn team heeft een duidelijk beeld nodig van onze militaire sterkte en -operaties over de hele wereld om onze vijanden af te schrikken”, zei Biden. “We hebben volledig inzicht nodig in de lopende budgetplanning bij het ministerie van Defensie en andere agentschappen om te voorkomen dat onze vijanden de transitieperiode proberen uit te buiten

Anders gezegd: het Biden team heeft geen enkele toegang tot het Pentagon en dat is een voorteken dat Trump het leger in gaat zetten. Daarnaast heeft Trump op 10 november de militaire top van het Pentagon gewijzigd met hem gunstig gezinde leiders. Dat zal ongetwijfeld het effect hebben dat we een soort splitsing in het leger kunnen gaan zien van fracties die zich door Trump aan de kant gezet voelen en die achter Joe Biden staan en dus naar de instructies van ontslagen generaals zullen luisteren en de orders van Trump zullen weigeren. Kortom, de splitsing in het leger is al gaande en dat voorspelt weinig goeds.

Daarnaast hebben we nog de milities. Ook daar zien we twee kampen. Je hebt de ‘rechtse’ milities die Trump steunen en je hebt de ‘linkse’ Antifa en BLM protestgroepen die zich steeds militaristischer gaan gedragen, met daarnaast de professioneel georganiseerde zwarte NFAC milities die zeker ook in het Joe Biden kamp te scharen zijn.

Als u door alle media propaganda en rookgordijnen heen heeft kunnen prikken, doordat u bijvoorbeeld mijn artikelen het afgelopen jaar gevolgd heeft, heeft u kunnen ontdekken dat het allemaal onderdeel van het master-script is. We zijn getuige van het oud Romeinse spel van verdeel en heers en dat dient het hogere doel van het master-script.

Einde hegemonie VS en de dollar als handelsstandaard

In dat master-script moest de Amerikaanse maatschappij in chaos belanden, want de snelste manier om een dictatoriale orde te installeren is door eerst chaos te creëren, waardoor je op een harde wijze orde kunt herstellen en je alle regels kunt implementeren waar voorheen nog kritiek op zou kunnen bestaan. We moeten natuurlijk toe naar een Chinees model wereldbestuur, maar daarvoor moet eerst afgerekend worden met elke vorm van kritiek uit de maatschappij.

En hoe krijg je dat voor elkaar? Ik roep al sinds jaar en dag dat Donald Trump gelanceerd werd om alle criticasters wereldwijd aan het merk Trump te koppelen. Daarom zagen we het afgelopen jaar de sterke opkomst van de gecontroleerde alternatieve media in Nederland, met mensen als Robert Jensen, Lange Frans, Sven Hulleman, Janet Ossebaard (enzovoort) die allemaal sterk pro-Trump waren en massa’s mensen overtuigden dat Donald Trump de grote opruimer van de deepstate is. Dat is hij niet.

Trump is onderdeel van de Echte Deepstate die gelanceerd werd om het ‘Ordo ab Chao’ (Romeins voor ‘orde scheppen vanuit chaos’) spel te spelen en een duidelijk merk op te bouwen. Dat merk moest gekoppeld worden aan duidelijke stigma’s, zodat de gehele wereld voortaan zou denken “Oh, dat is zo’n complotdenker, dat is rechts, dat is Fall Cabal, deepstate, pedonetwerken, anti-vaxxers, climate change ontkenners en dat zijn wappies”.

En in 2021 gaan we de laatste fase van dat onderdeel van het master-script in. Trump gaat het Witte Huis niet verlaten en Trump gaat het leger inschakelen om zijn positie te verdedigen. Dan breekt de hel los, want de Joe Biden steunende media zullen alles doen om Trump’s ongelijk te verkondigen en een deel van het leger zal zich achter Joe Biden scharen. Dan zullen de milities en militaire fracties elkaar in de haren gaan vliegen en dus krijgen we totale chaos.

Die chaos zal gepaard gaan met een economische crash, want met een land in burgeroorlog kun je geen zaken doen en een land dat in burgeroorlog ligt kan ook geen munteenheid als wereldstandaard in stand houden. Daar komt de geplande val van de dollar die de Echte Deepstate al jaren gepland heeft. Daarbij komt de ineenstorting van de wereldeconomie die vooral de VS en Europa zal schaden.

China en Rusland hebben hun economieën en handel in eigen munteenheden al afgeschermd van te veel westerse invloed. De Chinese centrale bank zit dan wel met een enorme dollar voorraad, maar als de VS toch valt kan China ook gewoon besluiten die dollar voorraad als ‘niet bestaand’ te verklaren en afschrijven uit de boeken (zie uitgebreide toelichting in dit artikel).

De dollar heeft sowieso zijn kracht als wereldstandaard verloren, omdat de laatste jaren onbeperkt geld is bijgedrukt. Alleen al in 2020 is 21% van de hoeveelheid dollars (ooit) gecreëerd: uit het niets, zonder enige dekking. De dollar was dus al een munteenheid die eigenlijk nog maar 1 richting op kon: de afgrond.

Voedseltekorten door ineenstorten logistiek

De afgelopen dagen hebben we al een voorproefje gezien van hoe overheden de logistiek kunnen doen ineenstorten, toen de Franse overheid de grens sloot voor Britse vrachtwagenchauffeurs. Die moesten eerst een coronavirus-test ondergaan “om te voorkomen dat ze het gemuteerde virus de grens mee overnamen”.

Een prachtig alibi vindt u niet? Nou ja, niet als u natuurlijk gelooft in alle propaganda of als u het bestaan van een master-script ontkent. Dan kunt u deze website beter overslaan en het liedje zingen dat uw moeder vroeger boven uw wieg zong: ‘slaap kindje slaap daar buiten loopt een schaap..’

De ineenstorting van de Amerikaanse economie in combinatie met “het muterende virus” kan met groots gemak voor een totale ineenstorting van de wereldwijde logistiek zorgen. Dat is de Echte Deepstate (die van “we need a great reset“) aan het werk.

Als de dollar instort heb je immers hyperinflatie en met hyperinflatie kun je de brandstoftanks van vrachtwagens en schepen niet meer volgooien en zijn de salarissen van het logistiek personeel niets meer waard. Bedrijven gaan omvallen en de logistiek stort in. Als je daarnaast ook nog eens doet wat de Franse overheid afgelopen week deed bij de kanaaltunnel bij Dover, heb je de ideale mix voor het lamleggen van de bevoorradingslijnen.

Ja, het ineenstorten van de dollar en de chaos in de VS zal zeker zijn directe effect op Europa hebben, maakt u zich daar geen illusies over en dus zal ook hier chaos ontstaan. Hoewel ik deze chaos enkele jaren geleden al voorzag en steeds net iets te vroeg was met die voorspelling over voedseltekorten, was het onvermijdelijk dat dit er aan zat te komen en 2021 lijkt toch echt het jaar te worden. Het is namelijk de voorbereiding op de introductie van een nieuw financieel stelsel en onderdeel van ‘the great reset’.

Het is nu dus echt wel verstandig om uw eigen volkstuintje te beginnen en voor enkele maanden voedsel en drinkwater in te slaan. Ja, ook drinkwater. Het kan namelijk maar zo zijn dat overheden ook de kraan in uw keuken als besmettingsbron voor het coronavirus gaan bestempelen om zo een alibi te hebben de watertoevoer te stoppen en letterlijk de kraan dicht te draaien.

Hyperinflatie en piekstijging Bitcoin

De val van de dollar (met de euro in haar kielzog) is gepland. Ik roep al jaren dat dit op de agenda stond. Het is de ideale manier om in 1x over te stappen op een door het IMF gelanceerde digitale munteenheid. Daarbij moet wel het gehele oude financiële stelsel – dat gebaseerd is op de hegemonie van de dollar – afgebroken worden. Hoe kun je dat nu beter doen dan wanneer het volk in totale paniek is en omhoog roept om hulp? Dat die hulp dan aangereikt wordt door dezelfde veroorzakers van het probleem zult u tegen die tijd al weer vergeten zijn. De meeste NPC’s (zie toelichting onder) zullen zich überhaupt niet afvragen hoe het Echte Deepstate spel gespeeld wordt.

Als de dollar ineenstort, banken op omvallen staan en hyperinflatie optreedt (met lege schappen en honger tot gevolg) en je kan dat ook nog eens combineren met de tweetraps booby trap van een groot aantal zieken en doden door een (via de PCR-test ingebrachte) kill-switch, dan krijg je nog meer paniek en chaos. Een heerlijke machtswellustige soep voor de ‘we need a great reset’ puppets of the master-script.

Mensen die nog een beetje op hun benen kunnen staan, zullen al het geld van hun spaarrekeningen halen en naar de enige snelle achterdeur sluizen: de Bitcoin.

Die Bitcoin is inmiddels bewezen een toevluchtsoord voor grote beleggingsmaatschappijen. De grootste Amerikaanse beleggingsmaatschappij, Blackrock, investeerde dit jaar al een miljard in Bitcoins en Blackrock’s CIO zei recent nog ‘Cryptocurrency Is Here to Stay, Bitcoin Could Replace Gold’. Dat soort investeringen en publicaties hebben het vertrouwen in de Bitcoin doen groeien en dus zullen velen in paniek hun spaargeld naar de Bitcoin sluizen.

De Bitcoin zal dus enorm gaan pieken en de voortekenen hiervan zien we nu al aan de snel stijgende koers. Natuurlijk moeten we wel in gedachten houden dat die koers nu nog in dollars uitgedrukt wordt en met een hyperinflatie van de dollar is een hyperstijging van de Bitcoin dus tweeledig: enerzijds vanwege de vlucht van spaarders, anderzijds vanwege de ontwaarding van de dollar.

Waarschijnlijk zullen alle voorgenoemde factoren opgeteld leiden tot een ingrijpen van het IMF in samenwerking met de Europese centrale bank en andere centrale banken. Dan zal de Bitcoin mogelijk als nieuwe ‘goudstandaard’ gaan dienen, omdat de Bitcoin in handelsvolume bijna op het niveau van goud zit en de Bitcoin makkelijk traceerbaar is en goud toch een beetje ongrijpbaar is (je kunt als land immers zomaar ineens een nieuwe goudader vinden en stiekem gaan delven).

Uiteenvallen NAVO en het domino effect

De burgeroorlog in de VS en de val van de dollar zal van grote impact zijn. Niet alleen op de wereldeconomie en de dollar, maar ook op de militaire hegemonie van de VS. Dat de NAVO al einde oefening was, heb ik in meerdere artikelen van de afgelopen twee jaar toegelicht en belangrijkste graadmeter daarin waren de conflicten tussen de belangrijkste NAVO partners met Turkije (nummer 2 qua grootste leger in de NAVO).

Waar twee honden vechten om een been, loopt een derde ermee heen, zo luidt het gezegde.

Dat nieuwe machtsvacuüm betekent dus daadwerkelijk het einde van de wereldoverheersing van de VS en omdat de militaire leiders van het Amerikaanse leger waarschijnlijk onderling ruzie gaan krijgen (in het conflict Trump – Biden), zal dit zorgen voor een impasse op het wereldtoneel. Naar wie moeten de officieren van de marineschepen en de in verschillende landen gestationeerde troepen luisteren?

Het laadt zich raden dat de derde hond het been zal stelen. In sommige gebieden zal dat China zijn en in Europa zouden we wel eens verrast kunnen worden door Turkse tanks (behalve de lezers van deze website, die weten dat ik dit al jaren voorspel).

Het ineenstorten van de Amerikaanse economie, de burgeroorlog en de militaire verzwakking zal dus een domino effect hebben op de hegemonie van (wat ik noem) het West Romeinse rijk (zie deze toelichting), maar dat alles is nog steeds onderdeel van het master-script. Uiteindelijk zijn we namelijk getuige van de opbouw van twee enorme machtsblokken die wederom hetzelfde spel van ‘Ordo ab Chao’ op wereldschaal gaan implementeren en nog een derde wereldoorlog gaan doen ontketenen.

De nieuwe orde na zo’n derde wereldoorlog zal van een totalitaire orde zijn die we vanuit China kennen en tijdens de corona-crisis hebben we vele politieke leiders hun ware gezicht al zien tonen in de roep om zo’n systeem. Zelfs de media propaganderen de Chinese oplossing als de beste, daarbij de aanpak van het (nep) coronavirus als alibi gebruikende en niet wijzende op de horror en het fascisme van datzelfde systeem.

De effecten van propaganda

Terwijl dit alles zich afspeelt dendert de virus-trein ook gewoon voort. Dat wil zeggen dat de door mij reeds vroegtijdig voorspelde “coronavirus mutaties” gepropageerd gaan worden en de massa dit kritiekloos zal omarmen. Leest u in dat kader dit artikel nog eens om te ontdekken dat ik ook deze mutaties al voorzag. Leest u ook vooral de onderliggende artikelen en uitleg over wat een virus nu eigenlijk is en waarom een virus niet besmettelijk is.

De massa zal al deze propaganda waarschijnlijk gewoon slikken (net zoals ze de propaganda van afgelopen jaar slikten). Ook mensen waarvan u dacht dat ze toch een zeker mate van intelligentie hebben of een goede opleiding hebben genoten, vallen eigenlijk gewoon onder de massa. In mijn boek licht ik toe waarom ik hen Non Player Characters (NPC’s) noem en een voorbeeld van het onbezield NPC zombie gedrag ziet u in onderstaande video als shopping centra hun deuren opengooien en korting bieden op pulpgoederen als tv’s.

De grote massa zal eenvoudig beïnvloedbaar zijn door de propaganda zoals de grote massa beïnvloedbaar is voor marketingstrategieën. Hoe maak je de massa rijp voor het massaal kopen van een hypnose apparaat (ook wel tv genoemd)? Laat ze eerst maanden lang door de winkels lopen en verlekkerd gapen naar de nieuwste snufjes die onbetaalbaar zijn en gooi dan ineens de prijs omlaag en de woonkamers staan de volgende dag gevuld met het nieuwste hypnose programmeersysteem.

Hoe maak je de massa rijp voor vaccinaties? Ontneem ze alle genot waarvan ze eerst vrij konden genieten en sluit ze op in de kelder op water en brood en houdt ze de vrijheidsworst voor met een vaccinprikje.

Leest u vooral mijn boek nog eens om te ontdekken wat Non Player Characters (NPC’s) zijn en hoe dus ook de meest intelligente mensen om u heen geen stamcelbewustzijn (zie deze toelichting) in zich dragen. Intelligentie is namelijk een resultaat van breincapaciteit. En dat brein kan heel intelligent zijn, maar daarmee voorkom je niet dat de functionaliteit van dat brein via hele eenvoudige technieken van buitenaf ge-bypassed kan worden. Dat lichtte ik uitgebreid toe in dit artikel.

Als u dus de massa ziet buigen voor het opdringen van vaccinaties, dan hoeft u alleen maar even aan onderstaande video te denken om te begrijpen dat dat deel van de wereldbevolking eigenlijk niet meetelt. Of kijkt u nog even naar de filmpjes onder het laatste linkje. Dan begrijpt u hoe eenvoudig de massa te programmeren is. De massa is gevoelig voor de meest doorzichtige propaganda. Zij zijn degenen die massaal lootjes kopen voor de loterijen en hopen zo miljonair te worden omdat John de Mol’s marketingmachine ze doet geloven dat het kan.

De wederopstanding van fascisme in 2021

Kijkt u eens naar deze zoeklijst om te ontdekken hoelang ik al waarschuw voor het op de loer liggende fascisme. Dat dit fascisme er in 2021 middels de coronavirus nep pandemie doorgedrukt gaat worden, is voor de oplettende geest wel duidelijk. Hoewel overheden natuurlijk geen vaccinatieplicht gaan opleggen is de andere weg net zo gevaarlijk. Als je bedrijven laat eisen dat je een vaccinatiepaspoort moet laten zien voordat je van hun diensten gebruik mag maken, heb je feitelijk het effect van de Jodenster van 80 jaar geleden.

Dit fascisme is van een veel gevaarlijkere orde dan toen, want joods zijn was niet besmettelijk. Je kon het niet oplopen. Het “verschrikkelijke – ook nog eens muterende – virus” kun je wel oplopen en als jouw moeder wel in die besmettingsleugen gelooft en jij niet, dan gaat jouw moeder je van zich af duwen. Ze wil jou dan niet meer in haar huiskamer en je moet een mondkap dragen en liefst ook maar een vaccin nemen.

Weet u wat de definitie van fascisme is? Als we tegenwoordig Googlen is die definitie opvallend genoeg overal aangepast naar ‘fascisme staat voor anti communisme’. Nee, fascisme staat voor het onderdrukken van bepaalde groepen in de maatschappij. Daarom noemden we het nazi regiem bijvoorbeeld fascistisch. Welnu, als je ongevaccineerden uitsluit en dus toegang weigert tot gebouwen en diensten, dan ben je dus mensen aan het buitensluiten en onderdrukken. Fascisme dus.

In het nieuwe fascisme is broer, zus, neef, nicht, vriendin of buurman mogelijk je vijand. Zij zullen je verraden bij het systeem omdat zij mogelijk ziek kunnen worden van jouw ongevaccineerde status. Vandaar ook dat men met het gemuteerde virus op de proppen moest komen, want jij kan zomaar eens een mutatie oplopen omdat je ongevaccineerd bent en anderen zou kunnen besmetten. Je reinste propaganda kolder, zo zult u begrijpen als u echt onderzoek doet naar wat virussen zijn (zie hier en hier), maar het is dus eigenlijk zuiver egoïsme dat leidt tot dit fascisme. Mensen willen hun eigen hachje redden.

Wat zal er van u verwacht worden en wat kunt u doen?

De staat zal al haar propaganda middelen en al haar marionetten inzetten om u via propaganda te overtuigen het vaccin te nemen. Iedereen die kritiek heeft zal via het merk Trump, ‘complotdenkers’ en het opblazen van vangnetschepen (de gecontroleerde alternatieve media) worden aangewezen als risicofactor. Dat zal zeker geschieden als de burgeroorlog in de VS uiteindelijk leidt tot ingrijpen van buitenaf en de installatie van een pro Biden pro “great reset” communistische systeem.

We kunnen dus verwachten dat het vaccin met fascistisch geweld van onderdrukking opgelegd gaat worden. We kunnen zware financiële tijden verwachten, met lege schappen en honger tot gevolg. We gaan overspoeld worden met beelden van zieken en doden en waarschijnlijk gaan er mensen in uw directe omgeving ziek worden als ze de PCR-test hebben gedaan of voorgaande vaccinaties hebben gehad.

Kortom 2021 wordt nog een veelvoud zwaarder dan 2020. We gaan simpelweg een rampzalig horrorjaar tegemoet als u het mij vraagt. Geen reden tot feest dus. Reden om het met alle geweld te stoppen nu het nog kan.

Recentelijk riep ik al op om massaal de straat op te gaan met oudjaarsavond en op 8 januari het parlement te bestormen. Die oproep werd inmiddels 30 duizend keer bekeken, maar de kans is klein dat dit gaat gebeuren. De massa bestaat immers uit NPC’s en is makkelijk te programmeren. Bovendien is de kans groot dat de staat simpelweg enkele professionele relschoppers aan het werk zet die tot geweld over gaan en zo kan eenvoudig de koppeling met ‘rechtse terreur’ worden geïnsinueerd.

Het enige wat we kunnen en moeten doen is ons mentaal sterken voor een ongelooflijke zware tijd, de introductie van fascisme dat de wereld nooit eerder heeft gezien en zware onderdrukking van iedereen die niet buigt voor het systeem en haar transhumaniserende (androïde makende) vaccinatiespuit.

Om u mentaal te sterken, moet u wat mij betreft beginnen met het doorzien van de essentie van deze realiteit en het herontdekken van wie u in diepste wezen bent. Ontdek ook de wet van de vrije wil en de kracht van uw toti-potente stamcelbewustzijn. Wij zijn namelijk de medescheppers van het originele universum en wij dragen de scheppende vonk in ons waarnaar het systeem op jacht is via haar virus-spelletje. Doorzie waar u inzit, herinnert u wie u bent en activeer uw scheppende kracht!

In mijn kerstartikel lichtte ik het al een klein beetje toe, maar in essentie zult u de overwinnaar zijn. Dat is de boodschap! Dit Luciferiaanse virus-systeem loopt namelijk op haar einde. Het zal nog alle registers opentrekken en in de laatste stuiptrekkingen zoveel mogelijk stamcelinformatie proberen te kapen, maar dat zal niet lukken. Dat zal niet lukken omdat u en ik ‘NEE’ zeggen en niet buigen voor tirannie. Er is dus hoop; heel veel hoop, maar het is geen tijd voor knikkende knieën.

BRON: Martinvrijland.nl

4.5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
We zijn benieuwd naar jouw mening. Laat je een reactie achter?x
()
x